Γκάλοπ Δ. Σαλπιγγίδης

ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ?

1. ΥΠΕΡ
161
56%
2. ΚΑΤΑ
45
16%
3. ΟΤΙ ΠΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
80
28%

Σύνολο ψήφων: 286

Άβαταρ μέλους
8emis4

Re: Δ. Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από 8emis4 »

Θέλω να μου πουν τα αδέρφια που είναι έτοιμα να παίξουν μάπες για να μη γυρίσει ο παίχτης του βάζελου, το ζήτημα είναι προσωπικό ή ηθικό?

Ρωτάω, γιατί κάποιοι άλλοι εδώ μέσα αναφέρθηκαν σε αλλα ηθικά ζητήματα γύρω από την ομάδα, αλλα τα σχόλια και οι ερωτήσεις τους, έγιναν γαργάρα.

Ξαναρωτώ κι εγώ:
Τι έγινε με τον κύριο που δέχεται στο παρακάτω video (με μουσική νευροχαλαρωτικη) τα συγχαρητήρια ενός αλλου αξιότιμου κυριου?
2. Αν ο αξιότιμος κύριος, που δίνει τα συγχαρητήρια στον άλλο αξιότιμο κύριο, γινόταν αύριο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, πως θα αντιδρούσαν τα συγκεκριμένα αδέρφια?

Τα ερωτήματα μοιάζουν ρητορικά, αλλα δεν είναι. Θα ήθελα απάντηση από τον agave, τον υποβρύχιο, τον κολοκοτρώνη κι οποιον άλλο θέλει.

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/8k9CqVxAr1w&hl=de_DE&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/8k9CqVxAr1w&hl=de_DE&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

Υγ. Το σαλπιγγίδη ως παίχτη του βάζελου τον γράφω στα @@ μου. Ατόπημα να τραγουδιέται το όνομα εν ενέργεια παίχτη του βάζελου από παοκτσήδες. Αγωνιστικά είναι παιχταράς. Προσωπικά, με βάση το συναίσθημα δεν τον θέλω στον ΠΑΟΚ, με βάση τη λογική θα μας ανέβαζε αγωνιστικά ένα επίπεδο. Εύχομαι ειλικρινά να πάει στο εξωτερικό και να μην ξανάσχοληθούμε χρονια (ή και ποτε) μαζί του. Αυτή είναι η άποψη μου επί του θέματος, την έχω κατά καιρούς εκφράσει. Αλλα μου φαίνεται περίεργο να έχουν διαλέξει κάποιοι να σηκώσουν το λάβαρο της αξιοπρέπειας και της ηθικής για το συγκεκριμένο θέμα. Περιμένω απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

αυτοί που βρίζαν και αυτοί που τον επευημούσαν το κάναν όχι γιατί είναι στον πράσινο λαγό αλλά για την γνωστή ιστορία με τις πλάτες στον ηγούμενο...
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Το είπα και στον όργουελ. Όταν ήρθε ο dagag εγώ μόλις είχα αποχωρήσει απο μοδ και είχα βρεί την υγειά μου μή διαβάζοντας 15χρονα περσινούς και προπέρσινους στο συγκεκριμένο σαιτ. Αν ήμουνα εδώ θα έκανα ότι κάνω τώρα και πολύ χειρότερα, αν και στον συγκεκριμένο π@ύστη δεν στήριξα ποτέ τις ελπίδες μου αφού δε μου πούλησε ΠΑΟΚτσηδιλίκι ποτέ.

Φχαριστήθηκες?
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

DaFFy_NaSH έγραψε:Το καρατάσου είναι αυτό πάνω στη λαγκαδά κοντα στο δημαρχείο της σταυρούπολης; Αν ναι εμένα με βολέυει πάντως που έρχομε απο έξω :P , ενω στην Τούμπα πολύ μανούρα στο παρκάρισμα, μη θυμηθώ το λάπτοπ που μου κλεψαν σπάζοντας μου το αυτοκίνητο στο ματς με το ρούλη την πρώτη χρονιά του ζαγόρ (3-0)... :(

Λοιπόν, όντας Σταυρουπολίτης, θα σε πω ότι αυτό που λες είναι το στρατόπεδο του Παύλου Μελά.
Του Καρατάσου είναι στη διασταύρωση πριν την αερογέφυρα δεξιά, στη Λεωφόρο Στρατού!
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

μερικές φορές πρέπει να κρατάς και μια πισινή σε όλα τα θέματα..
Άβαταρ μέλους
screwdriver4

Δημοσίευση από screwdriver4 »

Guitarman έγραψε:Ο Θοδωρακης μας το ειπε εδω και καιρο ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. Εβλεπε μπροστα για ακομα μια φορα. Αν συνεχισουμε σε αυτο το τροπαρι θα φυγει πολυ συντομα και πολυ φοβαναι οτι θα φυγει κυνηγημενος.

Θα?
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

agave έγραψε:Φχαριστήθηκες?

Για να είμαι ειλικρινής όχι, αλλα δεν τρέχει τίποτα ;)
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

agave έγραψε:
DaFFy_NaSH έγραψε:
ΥΓ: @Agave, Εγω δεν ήθελα να φύγει ο παυλάρας, ουτε ποτε έβρισα παίκτη η προπονητη στο γήπεδο, και εννοείτε δεν πέταξα ποτέ τιποτα στον Σαντος, αλλα θέλω να έρθει ο Σαλπιγγίδης, κακό είναι να έχω την αποψή μου;

Φώναξες χθες θερμοσίφωνας (ντινικο σι+αρ) οεοεοε (τρις)? Αν όχι, με γεια σου με χαρά σου που έχεις αυτή την άποψη. Εγώ με τους συγκεκριμένους έχω πρόβλημα. Παίχτη του βάζελου ρε? Και αναρωτιέστε γιατί πέφτανε μάπες? Με τον βάζελο τι θα γίνει ρε ομορφόπαιδα? Τι περιμένετε δηλαδή?

Λοιπόν αδερφε, έχω διαβάσει τα ποστ σου και διακρίνω μια αγάπη για τον ΠΑΟΚ που μου δίνει την αίσθηση ότι πάνω από όλα είναι η γνώμη σου. Όλα τα αδέρφια εδώ μπορούνε να βριζουν. Όλοι μας μπορούμε να λέμε μαύρο αντί άσπρο. Κανείς δεν είναι πιο ΠΑΟΚ από τον καθένα μας. Προδότες στην ομάδα μας δόξα τον Θεο πολλοί. ΠΑΟΚτσηδες ποδοσφαιριστές, δόξα τον Θεο λίγοι. Αν λέω δόξα τον Θεο, το λέω μόνο για έναν λόγο. Τα παραδείγματα είναι πολλά, άδικα θα καθισω να γράφω ονόματα. Είναι στο παρελθόν. Σήμερα με νοιάζει ΕΣΥ και ΕΓΩ να είμαστε ενωμένοι και να υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ και όχι να λέμε στην επιτυχημένη ΠΑΕ ΠΑΟΚ του Ζαγορακη και του Βρυζα τι πρέπει να κάνουνε. Ενωμένοι αδερφε αυτή είναι η επιτυχία!!! Γιατί ξέρω ότι αν χάσει ο ΠΑΟΚ θα είσαι το ίδιο πικραμένος με αυτόν που θέλει τον Σαλπιγγιδη.
Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Εδω ο Παντελάκης κυνηγήθηκε.Στο Ζαγοράκη θα κολώσουμε???Είπαμε...θύρα 4 πάνω απ όλα.Αξίες,ηθική κλπ αλλά ο ΠΑΟΚ να είναι 4,5ος και να απαιτούμε μονίμως περισσότερα χωρίς να ξέρουμε το λόγο...

:pano:
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

screwdriver4 έγραψε:
Guitarman έγραψε:Ο Θοδωρακης μας το ειπε εδω και καιρο ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. Εβλεπε μπροστα για ακομα μια φορα. Αν συνεχισουμε σε αυτο το τροπαρι θα φυγει πολυ συντομα και πολυ φοβαναι οτι θα φυγει κυνηγημενος.

Θα?

Αν και κολας σε λεπτομερεια για να μην ξεκινησουμε καμια ιστορια απο το πουθενα να το κανω σαφες.....ειναι δικια μου υποθεση.......απλως πολυ φοβαμαι οτι με ολα αυτα θα ξενερωσει....το ειπε και ο agave πριν λιγο..."εφυγα απο mod και βρηκα τη χαρα μου.....δλδ ο ΤΕΟ είναι μ@λ@κ@ς να καθεται και να ανεχεται τη λοξα του καθενος απο εμας????
Άβαταρ μέλους
screwdriver4

Οχι αλλο εννοω μηπως εχασες ενα μικρο επεισοδιο πριν κανα μηνα?
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Εσυ μηπως εχασες ενα επεισοδιο που λεει οτι στις 8 ή στις 20 Ιανουαριου θα ειναι ΠΑΛΙ προεδρος??? :opaokara: :opaokara: ΟΕΟ
Άβαταρ μέλους
screwdriver4

α οκ ξερουμε τι θα γινει τον επομενο μηνα να το πονταρω?
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Εγω δεν ξερω τπτ.....εκφραζω απλως τις ανησυχιες μου και μπορει να γινουν και προϊον...ειρωνιας απο μερικους....Εν πασει περιπτωσει βλεπω αρκετους εδω μεσα που τα ξερουν ολα και ειμαι σιγουρος οτι μπορουν να σου απαντησουν
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Realcon έγραψε:........δόξα τον Θεο πολλοί.

إن شاء الله

Realcon έγραψε:.........δόξα τον Θεο λίγοι.

تَكْبِيرالله أكبر (που λέει κι ο φίλος μου ο όργουελ)

Realcon έγραψε: Αν λέω δόξα τον Θεο, το λέω μόνο για έναν λόγο. .......

ما شاء الله
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”