Π.Α.Ο.Κ. - Ηρακλής 5/10 19:00 Novasports1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ηρακλής 5/10 19:00 Novasports1

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

να φυγει ο σαντος και να νικησουμε :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

stefa667 έγραψε:
Hideguti έγραψε:Π Α Ο Κ

Εικόνα
Η φωτογραφία από πού είναι?
Ο Νέτο Γκουερίνο εχει μολις πετυχει εναντιον της ΑΕΚ το γκολ εκεινο που εδωσε στον ΠΑΟΚ το πρωτο πρωταθλημα της ιστοριας του, το γκολ που εσπασε το αποστημα του κατεστημενου, το γκολ που ο επαναστατικοτερος λαος της Ελλαδας περιμενε επι μισο αιωνα ακριβως.

Γιατι τωρα ποσταρα αυτην την φωτογραφια σε αυτο το τοπικ?

Γιατι αυτη η πολυκαιρισμενη φωτογραφια αποτυπωνει τι εστι ΠΑΟΚ. Κοιταζοντας την εκφραση του προσωπου και μονο ταξιδευεις σε αλλους κοσμους μακρια απο την μιζερια. Θυμασαι, οχι γιατι εγινες ΠΑΟΚ, αλλα γιατι αγαπησες τον ΠΑΟΚ. Κατανοεις πως οτι και αν γινει, εσυ παλι ΠΑΟΚ θα εισαι. Ειναι μια αναμνηση οχι απλως απο το παρελθον, αλλα (κυριως) απο το μελλον.

Αν μια φωτογραφια ειναι δυνατον να αποτυπωσει τα 4 γραμματα, τοτε η δικη μου επιλογη ειναι ΑΥΤΗ η φωτογραφια. Ειναι πανω απο την καθημερινοτητα, πανω απο τις κυνικες προσεγγισεις, πανω απο το αλληλοφαγωμα, πανω απο τις περαστικες ζωες μας. Ειναι στην σφαιρα του μυθου. Και επειδη αυτος ο μυθος τυχαινει να ανηκει σε εκεινη την σπανια συνομοταξια μυθων που οντως συνεβησαν, συνεπαγεται πως ειναι ενας μυθος με απολυτη ισχυ, παντου και παντα.

Ισως καθε τοπικ για εναν αγωνα του ΠΑΟΚ θα πρεπει να ξεκιναει με αυτην την φωτογραφια.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

ContrerasPablo έγραψε:να φυγει ο σαντος και να νικησουμε :opaokara:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

thrix έγραψε:Μια μικρούλα τόση δα ερωτησούλα.
Πόσοι από μας εδώ θα στενοχωρηθούν από λίγο έως καθόλου αν χάσουμε από τη γριά τη Δευτέρα, δεδομένου του ότι αυτό θα σημαίνει και τον μπούλο για τον Σάντος?
Εγώ...

Μετά το ματς με τον Πανιώνιο την ώρα που γυρνούσα σπιτι μαζί με ένα παιδί απο το σπίτι ενός φίλου που είχε Νοβα, όπως ήμουν τρελαμένος απο το αποτέλεσμα, το πως ήρθε και απο κάποια άλλα προσωπικά θέματα, είπα ότι δεν πρόκειται να ξαναασχοληθώ με αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ...

Αμα νικήσουμε λογικό είναι να χαρούμε όλοι... Αλλά άμα χάσουμε δεν με βλέπω να στεναχωριέμαι... Το συνήθισα πλέον...

Δεν έχει να κάνει με τον Σάντος... Έχει να κάνει με το ότι απο την μέρα που γεννηθηκα για τους χ-ψ λόγους με κάνανε ΠΑΟΚτσή... Μεγαλώνοντας, γνωρίζοντας το τι εκπροσωπεί αυτή η ομάδα, έγινα απο φίλαθλος, οπαδός της... Μπορεί να ήμουν ΠΑΟΚ εκ γεννετής, αλλά απο τότε άρχισα να νοιώθω ΠΑΟΚ... Εχω δει την ομάδα να τυρανιέται, να περνάει απο χίλια δυο κύμματα...

Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση όλα αυτά τα χρόνια, είναι η σαπίλα που υπάρχει... Και αυτό που με λειπεί περισσότερο απο όλα είναι ότι ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΑΜΟΥΜΕ! Ειμαι ΠΑΟΚ, νοιώθω ΠΑΟΚ και ξέρω ότι ο ρόλος μου είναι να πηγαίνω κόντρα σε όλους αυτούς τους βρώμικους... Αλλά κανείς δεν κάνει τίποτα...

Ο Ζαγοράκης με τέτοια υποστήριξη και έβγαλε 2 ανακοινώσεις για τη διαιτησία απο τότε που ανέλαβε... Τι να της κάνω της ανακοινώσεις??? Πάνε κοντρα πρόεδρε...

Οσο αυτοί μας γ@μάνε και μεις λέμε φταίει ο Σάντος δεν θα πάμε μπροστά... Ουτε θα πάμε μπροστά αν λέμε ωραίος ο Σάντος αλλά μας γ@μάνε.. Μπροστά θα πάμε μονο αν σταματήσουν να μας γ@μάνε ΚΑΙ μετά θα χρειαστεί και το καλό ποδοσφαιρο... Αλλά τώρα όση μπάλα και να παίξεις, θα σε γ@μάνε...

ΠΑΟΚ είμαι, δεν αντέχω να με γαμάνε και το μόνο που κάνω είναι να φωνάζω 2 φορές την εβδομάδα Αθηνα γαμημενη... Γι αυτο είμαι ΠΑΟΚ??? Ετσι θα τους ριξω???

Και όσο δεν τους "ρίχνουμε" τόσο θα μας γ@μάνε... Και όσο θα μας γ@μάνε δεν θα αφήσω εμένα να μου χαλάνε τη διάθεση...

Αδαφορία για τις ήττες... ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ... Στο γήπεδο θα ήμαστε κάθε αγώνα... Θα κάνουμε την κάβλα μας, θα φωνάζουμε, θα βρίζουμε όλους αυτούς, θα πανυγυρίζουμε στα γκόλ, αλλά ως εκεί...

Μια ερώτηση προς τους μεγαλύτερους... Ποσες πίκρες μπορεί να αντέξει ένας ΠΑΟΚτσής??? Τον τελευταίο καιρό μου έρχεται η μια αναποδιά πίσω απο την άλλη... Και πέραν όλο αυτών ο ΠΑΟΚ δεν πάει καλά εξαιτίας κάποιων μπ@στάρδων...

Ειτε αυτοί είναι εντός είτε εκτός ομάδας... Και όσο δεν κάνουμε τίποτα, στα ίδια θα μείνουμε...

Ολοι ξέρουμε ότι στο ποδόσφαιρο στην εποχή μας μετράνε οι εξωγενείς παράγοντες και το χρήμα...

Οση μπάλα και να παίζεις κάτω θα είσαι... Αν δεν δυναμώσεις απο πίσω... Αν δεν προστατεύσεις την ομάδα... Και σε αυτούς τους τομείς η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΒΗΜΜΑΤΑ ΠΙΣΩ... Ο Ζαγόρ ήταν ποδοσφαιριστής και νομίζει ότι όλα γίνονται στο γήπεδο... Ροζ παραμυθάκι... Τα πάντα γίνονται εκτός γηπέδου... Και όσο εκεί δεν κατεβαίνουμε καν στο γήπεδο... θα τρώμε πίκρες.

Και δεν αντέχω άλλες πικρες και προβλήματα...

Και καθίστε όλοι εσείς να λέτε για τον Σάντος τον Βερόν τον Γκαρσία... Αν δεν κάνουν τη δουλειά τους να τους διώξει ο Ζαγόρ... Εμενα τι με νοιάζει...??? Εγώ θέλω να παίρνουμε αυτό που μας αξίζει... Αυτό διεκδικό... Και μας άξιζαν το μίνιμουμ 4 βαθμοι παραπάνω...

Θα κάθομαι εγώ να βρίζω το Σάντος επειδή δεν βλέπω καλό ποδόσφαιρο??? Γιατί ποια άλλη ομάδα στην Ελλάδα παίζει καλή μπαλά..??? Καμιά... Αλλά νικάνε...

Δεν θέλω να αδικώ τους άλλους... Θέλω αυτό που μου αξιζει... Πάλι ΑΜΚ έρχεται... Πάλι λεφτά θα δώσουμε... Και του χρόνου πάλι διαρκείας... ΚΑι κάθε αγωνιστική στο γήπεδο... Αλλοι λένε με τα λεφτά μου φέρε αυτών, διώξε εκείνων κτλ... Εγώ θα πω, ότι δίνω το 50% του χαρτζιλικιού για χάρη του ΠΑΟΚ και το μονο που θέλω είναι να δυναμώσουμε εξωαγωνιστικά... Να ακούνε ΠΑΟΚ και να μας σέβονται αντι να λένε έλα μωρε θα βάλουμε τον Κάκο... Αυτό θέλω απο τη διοικηση...

Χεστηκα για τον Σάντος... Χεστηκα για τους παίκτες... Χεστηκα για τα ονοματα... Θέλω να έχω το κεφάλι ψηλά... Οχι να σκέφτομαι ότι με γ@μανε και δεν λέω τίποτα...

ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ...

Ως πότε θα κάνουμε υπομονη?? Ενα ντου να τους κάνουμε στην ΚΕΔ θα αλλάξουν όλα... Και με μια απειλή του Ζαγοράκη μπορούν να αλλάξουν όλα... Και στο κάτω κάτω, να βγει και να πεί ότι ο τάδε υπεύθυνος της ΕΠΟ ή της ΚΕΔ φαίνεται να έστησε αυτό... Να δούμε μετά...

Μια ξεκάθαρη αποψη θέλω... Αμα είναι να μας έχουνε το πολύ τέταρτους βρέξει χιονίσει γιατί να δίνουμε λεφτά για καλύτερη ομάδα??? Αφου θα μας σφάξουν και πάλι τέταρτοι...

ΦΥΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΤΩΡΑ... Αποχωρήστε απο το πρωτάθλημα...

Γαμήστε τους...

ΥΓ: Αχχχ... Ξέσπασα... Τα παραπάνω βγήκαν απο μέσα μου... Μία παραγραφω είπα να γράψω και δείτε που έφτασα, χωρίς να το καταλάβω...
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

Έγινε μία "επίσκεψη" οπαδών του ΠΑΟΚ στη προπόνηση, οι οποίοι μέσα σε πολύ καλό ΠΑΟΚτσήδικο κλίμα, μετέφεραν τις σκέψεις τους στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. κολκας
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

gika έγραψε:
thrix έγραψε:Μια μικρούλα τόση δα ερωτησούλα.
Πόσοι από μας εδώ θα στενοχωρηθούν από λίγο έως καθόλου αν χάσουμε από τη γριά τη Δευτέρα, δεδομένου του ότι αυτό θα σημαίνει και τον μπούλο για τον Σάντος?
Μια ερώτηση προς τους μεγαλύτερους... Ποσες πίκρες μπορεί να αντέξει ένας ΠΑΟΚτσής??? Τον τελευταίο καιρό μου έρχεται η μια αναποδιά πίσω απο την άλλη... Και πέραν όλο αυτών ο ΠΑΟΚ δεν πάει καλά εξαιτίας κάποιων μπ@στάρδων...

.
Παλικαρι μου δεν εχεις δει τιποτα απο πικρες, απο ηττες, απο στεναχωρια , απο ταξιδια σε εξωτερικο και Ελλαδα χωρις μια κουβεντα στην επιστροφη μεταξυ μας...Ο Π.Α.Ο.Κτσης ειναι απο "σκληρο" μεταλλο...και αντεχει ή αν θελεις ΠΡΕΠΕΙ να αντεχει...και να κοιταει παντα "ψηλα"...Ποτε δεν το βαζουμε κατω, μα ποτε...
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Απο την παραπανω απαντηση του moican4,απο το ποστ του gika, και απο την φωτογραφια του Hideguti, μου σηκωθηκε η τριχα και θυμηθηκα μια λεξη...

....ΠΑΟΚ

Τιποτα αλλο για σημερα...(Απο αυριο ξανα η γκρινια)
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

gika έγραψε: Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση όλα αυτά τα χρόνια, είναι η σαπίλα που υπάρχει... Και αυτό που με λειπεί περισσότερο απο όλα είναι ότι ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΑΜΟΥΜΕ! Ειμαι ΠΑΟΚ, νοιώθω ΠΑΟΚ και ξέρω ότι ο ρόλος μου είναι να πηγαίνω κόντρα σε όλους αυτούς τους βρώμικους... Αλλά κανείς δεν κάνει τίποτα...

Έτσι ήταν, έτσι είναι κι έτσι θά'ναι...
Ένα μόνο πράγμα μπορείς να κάνεις: να δυναμώνεις την ομάδα σου όλο και περισσότερο, με στόχο, ΟΧΙ το πουλημένο, ξεφτιλισμένο, σιχαμένο Ελληνικό πρωτάθλημα. Οι στόχοι σου είναι:
1. να προχωράς στην Ευρώπη για να αυξάνεις τους φιλάθλους σου αλλά και να μπαίνεις στη μύτη των εγχώριων ψευδο-πρωταθλητών,
2. να τους αναγκάζεις να αυτοξεφτιλίζονται και να ξεβρακώνονται, προβαίνοντας σε κάθε διαιτητική και παραγοντική αηδία μπορεί να φανταστούν... Κάθε φορά που σε αδικούν, να ξέρεις ότι πετυχαίνεις μια ακόμη μεγάλη νίκη. Γιατί είναι σαν να παραδέχονται ότι δεν μπορούν να σε αντιμετωπίσουν στα ίσα...
gika έγραψε: ΠΑΟΚ είμαι, δεν αντέχω να με γαμάνε και το μόνο που κάνω είναι να φωνάζω 2 φορές την εβδομάδα Αθηνα γαμημενη... Γι αυτο είμαι ΠΑΟΚ??? Ετσι θα τους ριξω???
Ναι, ΚΑΙ γι' αυτό είσαι ΠΑΟΚ. Γιατί δε γουστάρεις να κάνεις π@υστιές όπως αυτές που σου κάνουν οι άλλοι. Γιατί δε γουστάρεις νίκες με πέτσινα πέναλτι, δε γουστάρεις γκολ των αντιπάλων να ακυρώνονται σαν οφσάιντ όταν η μπάλα έρχεται από παίκτη σου, δε γουστάρεις να παίζεις 11 εναντίον 10 επειδή ο αντίπαλος βάρεσε παλαμάκια... Γι'αυτό είσαι ΠΑΟΚ... Γι' αυτό το ένα σου πρωτάθλημα αξίζει όσο είκοσι δικά τους...
gika έγραψε: Μια ερώτηση προς τους μεγαλύτερους... Ποσες πίκρες μπορεί να αντέξει ένας ΠΑΟΚτσής??? Τον τελευταίο καιρό μου έρχεται η μια αναποδιά πίσω απο την άλλη... Και πέραν όλο αυτών ο ΠΑΟΚ δεν πάει καλά εξαιτίας κάποιων μπ@στάρδων...
Όλες τις πίκρες της γης. Δεν είναι εκεί η ουσία. Ο ΠΑΟΚτσής, όχι μόνο αντέχει τις πίκρες, αλλά σηκώνει το κεφάλι και λέει "ΝΑΙ, ΡΕ Π.Α.Ο.Κ.", μ'όλη τη δύναμη που του έχει απομείνει, ακόμη κι όταν βλέπει τον αντίπαλο να έρχεται για να του πάρει το κεφάλι... Πριν είκοσι χρόνια, ένιωθα ότι έπεφτε ο κόσμος να με πλακώσει - η μια αναποδιά πάνω στην άλλη, όπως λες κι εσύ... Και γραπώθηκα από τον ΠΑΟΚ, γιατί δεν είχα από πού αλλού να γραπωθώ... Και ο ΠΑΟΚ με τράβηξε από το βούρκο γιατί μου έδειξε ένα πράγμα: "Όταν όλοι συνωμοτούν και πολεμούν εναντίον σου, δε θα λυγίσεις. Θα σηκώνεσαι όρθιος και θα πηγαίνεις κόντρα στον άνεμο και όπου σε βγάλει... Αν δεν παλέψεις και τα παρατήσεις είσαι σίγουρα χαμένος, αλλά και δεν θα μάθεις ποτέ τί θα είχες καταφέρει αν είχες πολεμήσει". Κι αυτό δεν ήταν αθλητικό μάθημα - ήταν μάθημα ζωής...

gika έγραψε: Μια ξεκάθαρη αποψη θέλω... Αμα είναι να μας έχουνε το πολύ τέταρτους βρέξει χιονίσει γιατί να δίνουμε λεφτά για καλύτερη ομάδα??? Αφου θα μας σφάξουν και πάλι τέταρτοι...

ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΤΩΡΑ... Αποχωρήστε απο το πρωτάθλημα...
Δίνουμε λεφτά όχι για να πάρουμε τίτλους... Δίνουμε λεφτά για να φτιάξουμε καλύτερη ομάδα, να τη βλέπουμε και να γουστάρουμε... Αυτό θέλουμε μόνο... Τίτλους με λεφτά ας αγοράσουν οι άλλοι... Τόσο ξεκάθαρα...

Κάποιοι έχουν ξεχάσει γιατί έγιναν ΠΑΟΚ - και δε μιλώ για σένα Gika... Το 1983 δεν πήραμε τίτλο, όλοι όμως το θυμόμαστε γιατί μας έμαθε όλη η Ευρώπη σαν την ομάδα που ζάλισε τη μεγάλη Μπάγερν... Το '87 δεν πήραμε τίτλο. Όλοι όμως το θυμόμαστε γιατί είμασταν οι πρώτοι που ξεφτιλίσαμε τον Κοσκωτά... Το 2004 δεν πήραμε τίτλο. Όλοι όμως το θυμόμαστε γιατί ήμασταν η πρώτη ομάδα στην Ευρώπη που άλωσε το νέο καραϊσκάκη... Δε σε κάνει μεγάλη ομάδα ο τίτλος... Μεγάλη ομάδα σε κάνει η συμπεριφορά σου τόσο στις νίκες όσο και στις ήττες - ειδικά στις τελευταίες...
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Gordon αδερφε μου, τα ειπες ολα !!!!!

Μιλησες μεσα απο την ψυχη μου....
paok x.m.

Δημοσίευση από paok x.m. »

Xιλια μπραβο στο αδερφο τον GORDON!!!!Οτι και να πω ειναι λιγο!ΜΕ καλυψες απολυτα !!!
Άβαταρ μέλους
LadyMarion

Δημοσίευση από LadyMarion »

Gordon σ'ευχαριστώ!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

GOEDON, σε ευχαριστώ... Μπορείς να εκμαιεύσεις τόσα πράγματα μέσα απο αυτό το κείμενο σου...

Αν και συνεχίζω να πιστεύω ότι περαν απο την καλή ομάδα μπορούμε να τους την μπούμε... Οπως λες και συ, αν τα παρατήσεις (αν αποδεχτείς ότι σε σφάζουν) δεν θα τα καταφέρεις σε αντιθεση με το να πας κοντρα για να διεκδικίσεις το αυτονόητο...
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

Hideguti έγραψε:
stefa667 έγραψε:
Hideguti έγραψε:Π Α Ο Κ

Εικόνα
Η φωτογραφία από πού είναι?
Ο Νέτο Γκουερίνο εχει μολις πετυχει εναντιον της ΑΕΚ το γκολ εκεινο που εδωσε στον ΠΑΟΚ το πρωτο πρωταθλημα της ιστοριας του, το γκολ που εσπασε το αποστημα του κατεστημενου, το γκολ που ο επαναστατικοτερος λαος της Ελλαδας περιμενε επι μισο αιωνα ακριβως.

Γιατι τωρα ποσταρα αυτην την φωτογραφια σε αυτο το τοπικ?

Γιατι αυτη η πολυκαιρισμενη φωτογραφια αποτυπωνει τι εστι ΠΑΟΚ. Κοιταζοντας την εκφραση του προσωπου και μονο ταξιδευεις σε αλλους κοσμους μακρια απο την μιζερια. Θυμασαι, οχι γιατι εγινες ΠΑΟΚ, αλλα γιατι αγαπησες τον ΠΑΟΚ. Κατανοεις πως οτι και αν γινει, εσυ παλι ΠΑΟΚ θα εισαι. Ειναι μια αναμνηση οχι απλως απο το παρελθον, αλλα (κυριως) απο το μελλον.

Αν μια φωτογραφια ειναι δυνατον να αποτυπωσει τα 4 γραμματα, τοτε η δικη μου επιλογη ειναι ΑΥΤΗ η φωτογραφια. Ειναι πανω απο την καθημερινοτητα, πανω απο τις κυνικες προσεγγισεις, πανω απο το αλληλοφαγωμα, πανω απο τις περαστικες ζωες μας. Ειναι στην σφαιρα του μυθου. Και επειδη αυτος ο μυθος τυχαινει να ανηκει σε εκεινη την σπανια συνομοταξια μυθων που οντως συνεβησαν, συνεπαγεται πως ειναι ενας μυθος με απολυτη ισχυ, παντου και παντα.

Ισως καθε τοπικ για εναν αγωνα του ΠΑΟΚ θα πρεπει να ξεκιναει με αυτην την φωτογραφια.
δεν μπορούν να το καταλάβουν όλοι όμως...τι να κάνουμε....
που έγινε ντέρμπι ξαφνικά το ματς με την γριά...έλεος....με χατζηπαναγή ήταν τότε και παπαιωάννου και τους πατούσες μέσα έξω....
και καταφέραμε τον ΠΑΟΚ να τον μικρύνουμε τόσο...ΞΥΠΝΑΤΕ...ΜΟΝΟ ΑΣΣΟΣ...ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΕΚΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ,ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ....
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

ανατριχιασα :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Διαβάζοντας τα ποστ που προηγήθηκαν, πραγματικά νιώθω περήφανος που είμαι Παοκτσής. Νιώθω πως έχω δικό για πάντα ένα κομμάτι της μεγάλης ιστορίας μας και είμαι περήφανος διότι έχω αδέρφια ανθρώπους με τέτοια καρδιά και ευαισθησίες.
Τέτοιες στιγμές φαντάζουν μακρινές οι στενοχώριες που έχω περάσει, όπως και όλοι μας άλλωστε, και χαλαλίζω τα χιλιόμετρα, τα λεωφορεία, τις κερκίδες αλλά και τα πειράγματα ενός ολόκληρου σχολείου, στο οποίο ήμουν το μοναδικό Παοκτσάκι στα νιάτα μου.
Ωστόσο, σήμερα πήρα ακόμα μια πίκρα διαβάζοντας για την επίσκεψη των αδερφιών μας στη Σουρωτή. Προσωπικά, πιστεύω πως αυτή η κίνηση μας πάει χρόνια πίσω. Κι αναρωτιέμαι... Αν τα πράγματα πάνε χειρότερα, τι θα γίνει δηλαδή; Θα κάνουμε κι εμείς λαικά δικαστήρια, με επιστήμονες και κορνέδες; Κι αν ναι, ταιράζουν τέτοιες συμπεριφορές σ' ανθρώπους με το ήθος και την καρδιά του Παοκτσή. Αυτού που ξέρει να πονά (εννοώ αυτού που ξέρει κι όχι που γουστάρει να πονά)και να προχωράει παρακάτω.

Ξαναρωτάω λοιπόν: τι θα γίνει αν συνεχιστούν οι στραβές;

Καταλήγοντας, εύχομαι από την καρδιά μου καλή επιτυχία στην ΠΑΟΚΑΡΑ στο ματς με τον Ηρακλή, μήπως και ηρεμήσουμε κάπως όλοι μας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”