Ναι, γίνονται και σήμερα θαύματα!
14. Predrag Drobnjak
Re: 14. Predrag Drobnjak
Γιατί δεν την είπε και σε εμένα και έσπαζα το κεφάλι μου να βρω λύση (μετά από πολλές προσπάθειες το ανακάλυψα).
Είμαστε μέλη δεύτερης κατηγορίας?

Είμαστε μέλη δεύτερης κατηγορίας?
Πρέπει να τον πετύχεις σε.. καλή ώρα!
Κατά τα άλλαμ προβλέπεται να είναι, μάλλον, από τους πρώτους που θα συμφωνήσουν και.. για του χρόνου!
Συμφωνία τύπου Καυκή-Τσιάρα!
Κατά τα άλλαμ προβλέπεται να είναι, μάλλον, από τους πρώτους που θα συμφωνήσουν και.. για του χρόνου!
Συμφωνία τύπου Καυκή-Τσιάρα!
Μπα. Αποκλείεται να τον κρατήσει ο Σούλης. Ούτε με τα μισά.
Αν βέβαια του χρωστάμε πολλά τότε μπορεί να βγεις σωστός (φτου-φτου)
Αν βέβαια του χρωστάμε πολλά τότε μπορεί να βγεις σωστός (φτου-φτου)
Κληθηκε στην Εθνικη ο παικταρας........Ελπιζω να μη μεινει γιατι παρα την ποιοτητα που εχει,η ηλικια του και η φυσικη του κατασταση δεν του επιτρεπουν να βγαλει μια σεζον με σταθερα καλη αποδοση.......
χαχαχα. ελπίζω να μην γίνουν τίποτα περίεργοι οικονομικοι συμψηφισμοί για του χρόνου...
Αν θέλει να παραμείνει και σαν συμβόλαιο να πάρει ό,τι του χρωστάμε απο πέρυσι δεν έχω πρόβλημα ούτε με τους άλλους που ανέφερες
Εννοείται πως θα ήταν επιτυχία να κρατήσουμε κρις και ταπ. Ειδικά με τέτοιο μπάτζετ
Το μπάτζετ έφτασε το μύριο ( ''Γι' αυτό θα προχωρήσουμε με μπάτζετ ενός εκατομμυρίου ευρώ, που θα περιλαμβάνει και τις αμοιβές των προπονητών". http://olapaok.gr/basket/sthriksh_apo_t ... 06276.html)τώρα δεν ξέρω τι θα συμπεριλαμβάνει και αεροπορικά ξενοδοχεία ή μόνο αμοιβές? Άρα με τόσα μπορούμε να τους κρατήσουμε, μάλλον