4. Chris Monroe
Re: 4. Chris Monroe
Μεγαλη απωλεια παρα τον εκνευρισμο που προκαλει η αστοχια του στις βολες...........Με ενα καλο 1 διπλα του που θα επαιρνε την μπαλα οταν το ματς θα πηγαινε στις βολες,διορθωνοταν η αδυναμια του αυτη.........Ελπιζω να παραμεινει τελικα.......
-
Στα ρηχά ο Μονρό
Δεν είχαν συνέχεια οι καλές εμφανίσεις του Κρις Μονρό καθώς σταμάτησε στους 4 πόντους στην ήττα της Αρμάνι Μιλάνο από την Καζέρτα με 76-68.
Ο 29χρονος Αμερικάνος μετά τους 22 πόντους που πέτυχε στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών έμεινε σε ρηχά νερά στο δεύτερο που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο. Συνολικά είχε 4 πόντους με 2/3 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 0/2 βολές (θυμήθηκε τα του...ΠΑΟΚ) και 3 ριμπάουντ σε 18 λεπτά συμμετοχής. Τώρα πλέον η σειρά μεταφέρεται για δυο παιχνίδια στο Μιλάνο με τις δυο ομάδες να είναι ισόπαλες 1-1.
http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=13&id=241
Έλα ευτυχώς επανήλθε το παλικάρι μας (και ειδικά στις βολές!
), οπότε ξαναέχουμε ελπίδες!
Δεν είχαν συνέχεια οι καλές εμφανίσεις του Κρις Μονρό καθώς σταμάτησε στους 4 πόντους στην ήττα της Αρμάνι Μιλάνο από την Καζέρτα με 76-68.
Ο 29χρονος Αμερικάνος μετά τους 22 πόντους που πέτυχε στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών έμεινε σε ρηχά νερά στο δεύτερο που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο. Συνολικά είχε 4 πόντους με 2/3 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 0/2 βολές (θυμήθηκε τα του...ΠΑΟΚ) και 3 ριμπάουντ σε 18 λεπτά συμμετοχής. Τώρα πλέον η σειρά μεταφέρεται για δυο παιχνίδια στο Μιλάνο με τις δυο ομάδες να είναι ισόπαλες 1-1.
http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=13&id=241
Έλα ευτυχώς επανήλθε το παλικάρι μας (και ειδικά στις βολές!

χαχαχ. keep going chris!!! τελικά τον θέλουμε ή δεν τον θέλουμε?? αρχικά εμείς θέλαμε μετά εμείι δεν θέλαμε και ο σούλης στην αρχή δεν ήθελε και μετά όμως ήθελε ε και τότε δεν θέλαμε εμείς...
Προσωπικα, τον ήθελα, τον θέλω και θα τον θέλω.....
Πότε δεν έκρινα έναν παίκτη από τις βολές. Δεν αποτελούσε πότε κριτήριο απόκτησης παίκτη για μένα. Βέβαια, το περσινό φαινόμενο ήταν πρωτόγνωρο αλλά και πάλι δεν θα με κάνει να πω όχι για τον Κρις.
Πότε δεν έκρινα έναν παίκτη από τις βολές. Δεν αποτελούσε πότε κριτήριο απόκτησης παίκτη για μένα. Βέβαια, το περσινό φαινόμενο ήταν πρωτόγνωρο αλλά και πάλι δεν θα με κάνει να πω όχι για τον Κρις.
ok αλλά μην ξεχνάς οτι πέρυσι αρχίσαμε με αμερικανούς στο 1-2-3 και αφήσαμε τη ρακέτα μας στους 32+ geceyvski-drobnjiak με 10λεπτη ξεκούραση (και τίποτε άλλο) από heli-καλλέ...
anyway, ένας άσσος τύπου blackney (ναι θα το φωνάζω και θα το λέω!!!!
) νομίζω θα ήταν ιδανικός δίπλα στον chris (αν τελικά μείνει τέλος πάντων). τώρα για το πρόβλημα με τις βολές? είχε πει ο (αραιά γράφων εδώ) georgedoulk Οτι παίκτης με τέτοια ποσοστά στις βολές δεν μπορεί να παίξει ποτέ σε μεγάλη ομάδα. δυστυχώς θα συμφωνήσω μαζί του. από την άλλη πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να πάρεις τέτοιου επιπέδου παίκτη με μόνο 100-120 χιλιάρικα...οπότε μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα τελικά (μάλλον καταλήγω σε +, αν θέλουμε όντως αμερικανό στο 2, καθώς μην ξεχνάμε και οτι μετράει και η εμπειρία που απέκτησε από την Α1) ...

anyway, ένας άσσος τύπου blackney (ναι θα το φωνάζω και θα το λέω!!!!

Φέτος αποδείχτηκε βαρόμετρο για την ομάδα. Πολύ καλός παίκτης. Όσο για τις βολές (που όσο το συζητάμε τόσο κακό κάνουμε) πιστεύω πως του χρόνου δεν θα έχει τα ίδια ποσοστα.
Θεαματικός και πολύ καλός ο Κεννυ αλλά θα τον θυσίαζα για να πάρω έγχρωμο 5άρι. Τριάρι χωρίς σουτ είναι γύρος χωρίς τζατζίκι.
Όλι, τι γίνεται με εκείνο το διαβατήριο;
Θεαματικός και πολύ καλός ο Κεννυ αλλά θα τον θυσίαζα για να πάρω έγχρωμο 5άρι. Τριάρι χωρίς σουτ είναι γύρος χωρίς τζατζίκι.
Όλι, τι γίνεται με εκείνο το διαβατήριο;
Αν και δεν μου αρέσει το τζατζίκι θα συμφωνήσω με τον Κώστα όσο αφορά το αρνητικά του 3ριου χωρίς σουτ(αν είχε τόσο καλό σουτ όσο θέαμα δεν θα έπαιζε στην Ευρώπη) αλλά να του ενθυμήσω Κώστα πως ήταν ο 2 σκόρερ στην ομάδα μας με 4 πόντους διαφορά από τον Μονρό και δεν θυμάμαι να τους έβαλε ποτέ σε καμιά εύκολη επικράτηση.Θέλω και αυτόν στην νέα χρονιά(λεφτά που θα βρούμε??)
Κι εγώ θα σου υπενθυμίσω πως το μόνιμο πρόβλημά του ήταν ότι κρυβόταν στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και σκόραρε σε σημεία όπου ή το ματς είχε ξεκαθαρίσει ή ο Κρις (συνήθως) είχε τραβήξει όλο το κουπί. Βέβαια στο τέλος έκανε 2-3 φανταστικά παιχνίδια. Δεν λέω πως δεν μου αρέσει αλλά......
Υ.Γ. Μιας και φέτος η κουβέντα για τις βολές έγινε μόδα (δυστυχώς μας έδωσαν το δικαίωμα), νομίζω πως δεν τα πήγε καλά (ούτε κι αυτός) σε αυτόν τον τομέα.
Υ.Γ. Μιας και φέτος η κουβέντα για τις βολές έγινε μόδα (δυστυχώς μας έδωσαν το δικαίωμα), νομίζω πως δεν τα πήγε καλά (ούτε κι αυτός) σε αυτόν τον τομέα.
Μπορώ να το ξανασκεφτώ γιατί μόλις θυμήθηκα πως δεν έχω center και τι παθαίνουν οι ομάδες που δεν έχουν center και ας έχουν πολύ καλό προπονητή? Καταλήγουν 7 έχοντας ίδια βαθμολογία με τον 9(ο οποίος έχει και το μισό μπάτζετ του 7ου)
Άρα θυσιάζω τον Κέννυ για ένα καλύτερο 5αρι
Κώστα μην μου την λες δεν φταίω εγώ η ηλικία μου, λόγο της εφηβείας είμαι παρορμητικός και δεν σκέφτομαι

Άρα θυσιάζω τον Κέννυ για ένα καλύτερο 5αρι

Κώστα μην μου την λες δεν φταίω εγώ η ηλικία μου, λόγο της εφηβείας είμαι παρορμητικός και δεν σκέφτομαι

ποιόν λες ρε? τον ρούλη? αυτός έχει καλό center: andrew betts. backup Του betts δεν προνόησαν να πάρουνε. όσον αφορά το σχεδιασμό το σημείο κλειδί είναι (έτσι όπως τα συζητάμε τέλος πάντων στο σχετικό τόπικ το οποίο παρεμπιπτόντως και οι 2 σας ΔΕΝ πολυτιμάτε!!!!) αν θα μπορέσουμε να βρούμε έλληνα ή κοινοτικό καλό στο 1 ή στο 3 (νομίζω στο 4 θα μπορέσουμε να την κλείσουμε τη θέση σχετικά εύκολα με κάποιον δίπλα στον todor). για άσσο τα βλέπω πολύ δύσκολα τα πράγματα. αν όχι ο vasilievic τότε ποιός (koseoglu?)? έλα ρε moumou στην ΠΑΟΚΑΡΑ με 100 χιλιάρικα!!! έλα και θα ανέβω κι εγώ να σου φέρνω μπουγάτσα κάθε μέρα για πρωινό!!! αν πάρουμε κάποιον στο 3 τέλςο πάντων, έχουμε αμερικανούς στο 1-2-5 οπότε ο chris μία χαρά θα χωρέσει αν ο άσσος είναι point καθαρός και απλά να σκοράρει (όποτε πρέπει) μετά από ντρίμπλα (με τρίποντο ή μέσης απόστασης σουτ)
Ένας = κανένας. Σαν αναπληρωματικό είχαν τον Ντκούδη άντε και τον Κακιούζη. Όσο για τον Άγγλο αργός και μεγάλος σε ηλικία για να παίζει κ στην Α1 και στην Ευρώπη. Ματσόν και Γιαννάκης συναγωνίζονται για το χρυσό βατόμουρο της προπονητικής

Το αβαντάζ που έχει ο Κρις (μιας και μιλάμε στο δικό του τοπικ) είναι πως παίζει άνετα (και πετυχημένα) και στην θέση 1.
Τι να γράψουμε στο τοπικ των ευχών; Μια ακούμε για μπάτζετ 2 εκ. μια για 800, δεν θα μου φανεί παράξενο αν μας πουν πως δεν θα συμμετέχουμε στο νέο πρωτάθλημα. Τι να γράψουμε. Επίσης, μιλάμε (μιλάτε) για παίχτες όπου είναι γνωστοί, ικανοί και με καλές σεζόν. Αυτό σημαίνει ανεβασμένο κασέ. Εμείς χρειαζόμαστε παίκτες τύπου Ντινκινς (άγνωστος που έβγαλε μάτια στον Πανιώνιο και έπεσαν επάνω του γαύροβαζελοι). Αφήνω τους ειδικούς να ψαρεψουν (Σούλης Μάτζικ) και θα κρίνουμε μετά. Δεν είναι κακό να θέλουμε διάφορους παίκτες αλλά είναι και κάπως περιττό. Θα μου πεις, τα αλλά που γράφουμε τι είναι; Σωστό κι αυτό.
Υ.Γ. Άσε ρε έφηβο γεράκι...... Χι χι χι
Τι να γράψουμε στο τοπικ των ευχών; Μια ακούμε για μπάτζετ 2 εκ. μια για 800, δεν θα μου φανεί παράξενο αν μας πουν πως δεν θα συμμετέχουμε στο νέο πρωτάθλημα. Τι να γράψουμε. Επίσης, μιλάμε (μιλάτε) για παίχτες όπου είναι γνωστοί, ικανοί και με καλές σεζόν. Αυτό σημαίνει ανεβασμένο κασέ. Εμείς χρειαζόμαστε παίκτες τύπου Ντινκινς (άγνωστος που έβγαλε μάτια στον Πανιώνιο και έπεσαν επάνω του γαύροβαζελοι). Αφήνω τους ειδικούς να ψαρεψουν (Σούλης Μάτζικ) και θα κρίνουμε μετά. Δεν είναι κακό να θέλουμε διάφορους παίκτες αλλά είναι και κάπως περιττό. Θα μου πεις, τα αλλά που γράφουμε τι είναι; Σωστό κι αυτό.
Υ.Γ. Άσε ρε έφηβο γεράκι...... Χι χι χι
Εγώ τον Αγγλο τον προτιμώ πολύ περισότερο από τον Σκοπιανό. (παρά την καλή και σταθερή χρονιά του)