6. Kenny Gregory
Re: 6. Kenny Gregory
πραγματική απόλαυση!!! πήρε πολλούς πόντους από μένα για το πώς αντιλαμβάνεται το μπάσκετ. δεν το περίμενα. +1,05 (όσο τα μέτρα του επιτόπιου άλματός του) 

- DimisK
- Επικοινωνία:
Σεληνιάστηκε το παιδί. Σαν αφηνιασμένος έπαιζε...
Μπράβο παλικάρι μου...Συνέχισε έτσι...
Μπράβο παλικάρι μου...Συνέχισε έτσι...
- KalamarGiannis
- KalamarGiannis
Τώρα πλέον περισσεύει. Εκτός κι αν γίνει κοινοτικός. Αλλά και πάλι υπάρχει το οικονομικό.
Εννοείς ότι περισσεύει επειδή πήραμε 4αρι Αμερικάνο...δλδ όσον αφορά τον σχεδιασμό γτ σαν αξία είναι πολυτέλεια μια ομάδα που έχει στόχο να μπει στα playoff να έχει αυτόν τον παιχταρά!
Ακριβώς. Δεν γίνεται οι δύο αμερικανοί μας να είναι 3-4άρια.
Από την άλλη, αμφιβάλω ότι στόχος μας είναι να μπούμε στα playoff.........
Από την άλλη, αμφιβάλω ότι στόχος μας είναι να μπούμε στα playoff.........

Αμα υπήρχε η δυνατότητα να κρατήσουμε τον Λάζο...μια χαρα θα γινόταν, τα μαυρακια να ήταν ο ασσος το 3 και το 4!!!
Εμένα με στεναχωρεί περισσότερο οτι φέτος ήταν ευκαιρία να φτιαξουμε κορμό...εννοώ ίδια ομάδα και να έπαιρνες έναν άσσο που να μην είναι παιχταράς άπλα να είναι κανονικός παίχτης και όχι παλαίμαχος ..κ ίσως έναν κοινοτικό για αντι-ντρομπνιακ...ραισεβιτς ας πούμε ....και θα ήμασταν φαβορί για 4άδα....τεσπα με υποθέσεις και χωρις λεφτά δεν πας πουθενά!
Εμένα με στεναχωρεί περισσότερο οτι φέτος ήταν ευκαιρία να φτιαξουμε κορμό...εννοώ ίδια ομάδα και να έπαιρνες έναν άσσο που να μην είναι παιχταράς άπλα να είναι κανονικός παίχτης και όχι παλαίμαχος ..κ ίσως έναν κοινοτικό για αντι-ντρομπνιακ...ραισεβιτς ας πούμε ....και θα ήμασταν φαβορί για 4άδα....τεσπα με υποθέσεις και χωρις λεφτά δεν πας πουθενά!
Κωστα εγώ παίζω μπάσκετ και είναι λογικό...αλλά πιστεψε με δεν σου παει η καρδια να ασχοληθείς με τον μπασκετικό ΠΑΟΚ....και δεν πρόλαβα μεγάλες ομάδες του ΠΑΟΚ μόνο μπανε στα τελειώματα και πέτζα και παλι ήμουν μικρός....εσεις ειδικά που έχετε ζησει τις μεγάλες δόξες συγχαρητήρια που ασχολήστε ακόμα...
Δυστυχώς είναι αυτό που έχουμε πει τόσες φορές εδώ μέσα. Όπου υπάρχουν επιτυχίες μαζεύεται ο κόσμος. Στα δύσκολα την κάνουμε με ελαφρά. Κατά τα αλλά "εμείς μαζί για μια ζωή" και αλλά τέτοια λόγια του αέρα.
Υ.Γ. Τι θέση παίζεις; Προβλέπω 1......
Υ.Γ. Τι θέση παίζεις; Προβλέπω 1......
Δεν είναι το θέμα οι επιτυχίες(δεν είμαστε πανηγυρτζίδες ) απλά βλέπεις ότι δεν γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια...Δεν γίνεται να αλλάζεις 11 παίχτες κάθε χρόνο....Δεν έχουμε όραμα δλδ....ασε που όταν ξέρεις το ζευγάρι του τελικού πριν καν ξεκινήσει το πρωταθλημα ξενερώνεις απίστευτα....για αυτο προτιμώ να βλέπω acb και κυρίως nba...
ΝΑΙ άσσος είμαι...πως σου ήρθε???? :ugeek: :ugeek: :ugeek:
ΝΑΙ άσσος είμαι...πως σου ήρθε???? :ugeek: :ugeek: :ugeek:
kostasff έγραψε:To αισιόδοξο του θέματος είναι ότι "βλέπω" νέα πρόσωπα στο μπασκετικό φόρουμ
+1