Δηλώσεις πολιτικών που αφορούν τον Π.Α.Ο.Κ.
Re: Δηλώσεις πολιτικών που αφορούν τον Π.Α.Ο.Κ.
Φιλε PRACTORINE συμφωνω απολυτα μαζι σου . Αν το ζητησα ειναι 100% για πλακα και περισσοτερο γιατι ακριβως μοιαζει με τον λυπιριδη της εποχης του.
Αλιμονο να ηθελα να αβανταρω τον Τζοχ. Μακρια απο μενα αυτα.
Αλιμονο να ηθελα να αβανταρω τον Τζοχ. Μακρια απο μενα αυτα.
PRAKTORINOS έγραψε:Ποιό το όφελος, φίλτατε καρχαρία;shark4 έγραψε:Μια και μιλαμε για πολιτικους και ΠΑΟΚ μπορει καποιος να ποσταρει την φωτο του Τζοχατζοπ. με την φανελα του ΠΑΟΚ , οταν ηταν παιχτης στα εφηβικα του μπασκετ ?
Ευχαριστω.
Οπως λες και παρακάτω, στο ίδιο topic,
ο εν λόγω πολιτικάντης και απόμαχος στο νου,
ήταν ένας από τους κύριους συντελεστές της έλευσης Μπατμαν στον ΠΑΟΚ.
Και της "μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μην δίνετε" πολιτικής,
στού κασίδη ΠΑΟΚ το δικέφαλο.
Τόσοι και τόσοι τη φόρεσαν
την τίμησαν, τη μάτωσαν
την ασπρόμαυρη στολή
και "ευχαριστώ" δεν άκουσαν!
Λεζάντα θα τού κάνω τού ανύπαρκτου
εαν δημοσιεύσω τη φωτογραφία του
με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Λεζάντα που δε μας ζήτησε
και δεν μας πλήρωσε
όπως δεν πλήρωσε και όσα δεινά για τον ΠΑΟΚ
κουκούλωσε αυτός και το σινάφι του.
Ασε που με την κοψιά και τα μούτρα που χει
μού φέρνει λίγο από... Λυπηρίδη της εποχής του.
Μερικούς ανθρώπους τούς σιχαίνομαι τόσο πολύ
μα, τόσο πολύ!
ανεξαρτήτως πολιτικής προέλευσης
για όσα κακά έκαναν ή δεν απέτρεψαν
εις βάρος τού ΠΑΟΚ μας
και για την οικειοποίηση των συμβόλων μας
στα ευτελή feuille volant τους.
Εγώ θα θυμηθώ που προεκλογικά είχε πάρει 100 εισητήρια διαρκείας του ΠΑΟΚ για να κάνει μόστρα και τελικά δεν βγήκε....Δεν έφαγαν τον παπα εκεί τα ΠΑΟΚτσάκια...
Χαθηκε καθε ελπιδα να παει αυτος ο τοπος μπροστα...Δυστυχως...!!! Πλερεζες ολοι θα βαλουμε γιατι ειχαμε "πιστεψει" σε αυτον...
http://troktiko.blogspot.com/2009/09/bl ... _4057.html
http://troktiko.blogspot.com/2009/09/bl ... _4057.html
και ομως το παρακατω αφορα τον Παοκ.
Ιωαννίδης: "Όυτε ο Θεός"
"Στα εγκαίνια του εκθεσιακού χώρου της «Λέσχης Φίλων Αρη» στο περίπτερο 15 της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο Γιάννης Ιωαννίδης που υπηρέτησε και εκείνος ως προπονητής τον Άρη και πλέον ως υφυπουργός Αθλητισμού, αναφέρθηκε στο θέμα του νέου γηπέδου της ομάδας εκφράζοντας όχι απλά αισιοδοξία αλλά βεβαιότητα ότι...
πλέον δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για να πραγματοποιηθεί το γήπεδο.
«Το θέμα έχει δρομολογηθεί και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Εκεί που έχει φτάσει το ζήτημα, μόνο ο Θεός μπορεί να το σταματήσει», τόνισε ο υφυπουργός Αθλητισμού και τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο πρόεδρος της «κίτρινης» ΠΑΕ: «Οι εργασίες τρέχουν με γοργό ρυθμό. Είναι χωρισμένες σε επιμέρους στάδια. Το πρώτο και βασικότερο είναι η ανταλλαγή των οικοπέδων, ούτως ώστε στη συνέχεια να γίνει η νομοθετική ρύθμιση πάνω στην οποία θα στηριχθούν οι μελέτες και η κατασκευή του εγχειρήματος. Η κορδέλα μπορεί να περιμένει. Αυτό που θέλουμε είναι να επιτευχθεί το κυρίως κομμάτι του έργου».
δεν ξερω τι θα κανει ο Θεος αλλα νομιζω οτι η Παοκτσηδικη ψηφος ειναι αρκετη για να τον επαναφερει στην ταξη.
καμια ψηφο απο Παοκτσηδες νεοδημοκρατες.
Ιωαννίδης: "Όυτε ο Θεός"
"Στα εγκαίνια του εκθεσιακού χώρου της «Λέσχης Φίλων Αρη» στο περίπτερο 15 της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο Γιάννης Ιωαννίδης που υπηρέτησε και εκείνος ως προπονητής τον Άρη και πλέον ως υφυπουργός Αθλητισμού, αναφέρθηκε στο θέμα του νέου γηπέδου της ομάδας εκφράζοντας όχι απλά αισιοδοξία αλλά βεβαιότητα ότι...
πλέον δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για να πραγματοποιηθεί το γήπεδο.
«Το θέμα έχει δρομολογηθεί και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Εκεί που έχει φτάσει το ζήτημα, μόνο ο Θεός μπορεί να το σταματήσει», τόνισε ο υφυπουργός Αθλητισμού και τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο πρόεδρος της «κίτρινης» ΠΑΕ: «Οι εργασίες τρέχουν με γοργό ρυθμό. Είναι χωρισμένες σε επιμέρους στάδια. Το πρώτο και βασικότερο είναι η ανταλλαγή των οικοπέδων, ούτως ώστε στη συνέχεια να γίνει η νομοθετική ρύθμιση πάνω στην οποία θα στηριχθούν οι μελέτες και η κατασκευή του εγχειρήματος. Η κορδέλα μπορεί να περιμένει. Αυτό που θέλουμε είναι να επιτευχθεί το κυρίως κομμάτι του έργου».
δεν ξερω τι θα κανει ο Θεος αλλα νομιζω οτι η Παοκτσηδικη ψηφος ειναι αρκετη για να τον επαναφερει στην ταξη.
καμια ψηφο απο Παοκτσηδες νεοδημοκρατες.
- sarkofagoktinos
συμφωνω!!ο μεγαλυτερος αντιπαοκτσης που περασε απ'αυτον τον τοπο.ουτε ψηφο στην ξανθοπουστα!!!!
- ΑποστόληςΑ
Οι άνθρωποι επιλέγουμε τα μεγάλα κόμματα, όχι απαραίτητα για το συμφέρον της χώρας, αλλά οπωσδήποτε για το ατομικό μας συμφέρον (όπως το βλέπουμε οι ίδιοι). Δεν υπάρχει περίπτωση - οι περισσότεροι - να πάμε σε άλλο κόμμα. Ας ελπίσουμε όμως να ψηφίσουμε πιο σωστούς ανθρώπους.
Αποστόλη συμπληρώνεις κάτι που είχα γράψει προ 10ημέρου!
free4 έγραψε:Οταν λέω όλοι, ασφαλώς κι εννοώ τη συντριπτική πλειοψηφία.
Αν είναι δυνατόν να λέμε πως όλοι αναιξερέτως είναι μπλεγμένοι, όμως για πες μου, σε ένα σοβαρό πρόβλημα, ή σε ένα θέμα που θέλεις να τελειώσει νωρίτερα για να μην ταλαιπωρείσαι, δε θα λαδώσεις? Κι αν δεν το κάνεις σε βουλευτή δε θα το κάνεις σε κάποια εταιρεία? Σε κάποιον λογιστή? Στη σχολή οδηγών για να πάρεις το δίπλωμα? Στο στρατό για να αποφύγεις την παραμεθώριο??? Οι περισσότεροι το κάνουν!! Γιατί πολύ απλά τους δίνεται το δικαίωμα!
Αφού μιλάμε με παραθέσεις, ορίστε το ποστ του φρι και τι του είχα απαντήσει... Τωρα αμα εσείς θεωρείτε νορμάλ και φυσιολογικό το να λαδώνετε, τι να πω??gika έγραψε:Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι όλα όσα αναφέρεις είναι αληθινά και ότι συμβαίνουν, αλλά δεν μπορώ να τα αποδεχτώ κι όλας...free4 έγραψε:
Gika, ωραία μας τα λες φίλε και μας τα γράφεις, όμως ξεχνάς κάτι..
Ο οποιοσδήποτε από εδώ μέσα έχει κάποια προσωπική εκκρεμότητα, έχει παιδί σε στρατό, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα γενικότερα. Για πες μου, πια είναι η πρώτη σκέψη που κάνει?
Μα φυσικά να πάει σε κάποιον βουλευτή να πει τον καημό του έτσι ώστε να "βολευτεί". Μπορεί να θυμίζει τα ρουσφέτια που γίνονταν κατά την τέλεση των πρώτων εκλογών πριν από περίπου έναν αιώνα, όμως επί της ουσίας, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Ο βουλευτής, ψάχνοντας απεγνωσμένα τις ψήφους ΚΑΙ θα βοηθήσει σε αρκετές περιπτώσεις ΚΑΙ θα επισκεφτεί σπίτια προεκλογικά ΚΑΙ θα σταθεί κοντά στον πολίτη βγαίνοντας σε λαικές αγορές ή οπουδήποτε αλλού, όμως με τη διαφορά ότι όλα αυτά τα κάνει μόνο μια φορά την 4ετία!! Οταν πλησιάζει η κρίσιμη ώρα των εκλογών.. Οπότε, είτε μικρό, είτε μεγάλο κόμμα, οι λαμογιές υπάρχουν, ζουν και βασιλεύουν παντού..
Ολοι έχουν χωμένη την ουρά τους κάπου, είτε είναι κόμμα εξουσίας, είτε είναι κόμμα- κομπάρσος.. Τα πρόσωπα διαμορφώνουν καταστάσεις κι αυτό μην το ξεχνάτε!
Σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδος, όλοι είμαστε ίσοι... Μπορείς να ισχυρισθείς ότι στην πράξη κανείς δεν είναι ίσος με τον άλλο, και την κοινωνική θέση του καθενός την καθορίζουν άλλα χαρακτηριστικά όπως η οικονομική του κατάσταση, η καταγωγή του κτλ... Να σου θυμίσω όμως ότι καθημερινά διαμαρτυρόμαστε για την καταπάτηση των διάφορων ελευθεριών που μας προσφέρει το σύνταγμα? Βλέπε δωρεάν παιδεία...
Έτσι λοιπόν, όταν όλοι ζητάμε ισότητα απέναντι στους "μεγαλύτερους" και "δυνατότερους" από εμάς, ταυτόχρονα ζητάμε ισότητα και με τους πιο "μικρούς" και πιο "αδύνατους" από μας...
Άρα δεν μπορεί ο μεροκαματιάρης πατέρας, που καταριέται την κυβέρνηση επειδή με τη στάση της ενισχύει όλο και περισσότερο τους πλούσιους έναντι των φτωχών, επειδή έχει κάποιο μέσο, να το χρησιμοποιεί ώστε το παιδί του να διοριστεί ή οτιδήποτε άλλο κάπου που δεν του αξίζει να μπει, τρώγοντας τη θέση κάποιου που πραγματικά το αξίζει!!! Το θεωρείς αυτό σωστό?
Όσο φτωχός και να είναι κάποιος, όσο και να μην έχει πρόσβαση στις υλικές χαρές της ζωής, έχει κάτι που λέγεται περηφάνια.
Όσο φτωχός και να είσαι, αν συμπεριφέρεσε σωστά στους άλλους αυτοί θα σε εκτιμήσουν και στο τέλος θα πάρεις αυτό που σου αξίζει...
Τώρα να αναφερθώ στο τελευταίο που λες... "όλοι έχουν κάπου χωμένη την ουρά τους..." Αλήθεια?? Γιατί εμένα οι γονείς μου δεν την έχουν πουθενά... Ξεσκίζονται στην δουλειά, κάνοντας ότι καλύτερο μπορούν για μένα... Αλλά εντός των πιστεύω τους... Θα θυσιάσουν επιθυμίες τους, θα..., θα..., αλλά δεν θα λαδώσουν, δεν θα πουλήσουν την ψήφο τους, δεν θα βάλουν τον εαυτό τους πάνω από το κοινωνικό σύνολο... ΚΑΙ ΜΠΡΆΒΟ ΤΟΥΣ... Και γω έτσι θα έκανα...
Αν εσύ πιστεύεις ότι ο μόνος τρόπος για να πας μπροστά είναι να λαδώσεις, να τάξεις, να υποσχεθείς και να συμμετέχεις σε ρουσφέτια, τότε είσαι άξιος για την ποιότητα της ζωής σου... Είσαι άξιος να ζεις στην Ελλάδα... Έχεις τους πολιτικούς που σου αξίζουν...
Εγώ προτιμώ να βάλω τον κώλο μου κάτω, να παλέψω για να πάρω αυτό που μου αξίζει, και αν τα καταφέρω θα έχω διπλή χαρά... Και θα έχω πετύχει τον στόχο μου και θα έχω νικήσει το σάπιο καθεστώς... Αν δεν τα καταφέρω, θα νιώσω αδικημένος πικραμένος, αλλά τουλάχιστον θα έχω ακόμα τη συνείδηση μου καθαρή...
Εδώ κολλάει το ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ... ΠΑΟΚ είμαστε ρε... Ψηλά το κεφάλι...
- ΑποστόληςΑ
Gika αν οι γονείς σου είναι έτσι όπως τους περιγράφεις συγχαρητήρια! Εύχομαι κι εσύ να παραμείνεις το ίδιο άμεμπτος!
Και να μην αλλάξεις ποτέ!
Δύσκολο στη σημερινή εποχή, που όλοι έχουμε μηδενικές αντιστάσεις στους πάσης φύσεως πειρασμούς. Όσοι ανθίστανται είναι πραγματικοί ήρωες!
Και να μην αλλάξεις ποτέ!
Δύσκολο στη σημερινή εποχή, που όλοι έχουμε μηδενικές αντιστάσεις στους πάσης φύσεως πειρασμούς. Όσοι ανθίστανται είναι πραγματικοί ήρωες!
- PRAKTORINOS

Κατ'αρχήν, δεν σε ρωτήσαμε.
Δεύτερον, η πολιτική είναι που τό χει μετανιώσει.
Τρίτον, θα ευχόμουν να τό'χεις μετανιώσει.
Τέταρτον, το Burberry πουκάμισο σε μάρανε.
Πέμπτον, σύντομα θα το μετανιώσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PRAKTORINOS την Τρί 19 Ιαν 2010, 15:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ή πολύ καλό είναι το σχόλιο του Πρακτορίνου ή αυτά που πήρα είναι ληγμένα.
ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΩ...

στην συναυλια των φιλων του καζαντζιδη οταν αναφερθηκε το ονομα του ιωαννιδη ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ 30.000
ΑΤΟΜΑ ΓΙΟΥΧΑΡΕ .......
ΑΤΟΜΑ ΓΙΟΥΧΑΡΕ .......
Τιμή και Δόξα στον Στελάρα και στα αρρωστάκια οπαδούς του.
Ρε Ντινίκο ΤΙ ΕΙΠΕΣ ;
Ρε Ντινίκο ΤΙ ΕΙΠΕΣ ;