Συμφωνείτε να δίνουμε εισιτήρια σε φιλοξενούμενους?

Άβαταρ μέλους
Kardasi

Δημοσίευση από Kardasi »

coolio4 έγραψε:Υπαρχει και ο συνδεσμος Σ.Φ ΠΑΟΚ ταρατσας...Αυτος μπορει να τους δωσει...Εχει καποια απουλητα...
Χαχαχαχαχαχαχαχ...
Άβαταρ μέλους
imbedil4a

Δημοσίευση από imbedil4a »

Τωρα ρε μαγκες τι γινεται αμα παρουμε εισιτηρια για το Καυταντζογλειο??Στο 2 γυρο θα ερθουν οι γριουλες??Πως???Δεν θα εχουμε επεισοδια???Δεν θα εχουμε κενες ζωνες 4500 θεσεων ή εστω 2000 θεσεων??Σε μια περιοδο που θα πρωταγωνιστουμε σε πρωταθλημα-κυπελλο και θα θαυμαζουμε τον Μουσλι με τον παρτενερ του(μεταγραφικο αποκτημα Ιανουαριου)??Που ειναι επικινδυνο να μαζευτουν υπεραρθμοι οπαδοι του Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ??Αθηνα(ΠΑΟ-Π.Α.Ο.Κ. 2000 εισητηρια) ή Θεσσαλονικη(Ηρακλης -Π.Α.Ο.Κ. 1500εισιτηρια)????Ειλικρινα αρχισε το μυαλο μου να ζαλιζεται!!Δεν βγαζω ακρη!!!

ΥΓ. Με την ιδια λογικη της ανωριμοτητας που μας διαχεει στο γηπεδο και πρεπει να σταματησουν οι μετακινησεις,τοτε σας ενημερωνω αμα δεν το ξερετε οτι την ιδια και χειροτερη ανωριμοτητα εχουμε οταν π.χ. οδηγαμε στον δρομο 08:00 το πρωι και πλακωνομαστε με τον καθε αγνωστο συναθρωπο μας γιατι περασε στοπ,γιατι κορναρε,γιατι διπλοπαρκαρε.Πραγματα που ολοι κανουμε αλλα οταν τα κανει αλλος εχουμε το κουραγιο ή αλλιως ανωριμοτητα να πλακωνομαστε μαζι του(αδιακριτως ηλικιας και φυλου) στις 08:00 το πρωι.Ε λοιπον να μας απαγορεψουν και να οδηγαμε..............
Άβαταρ μέλους
imbedil4a

Γιατι οι γριες δεν 8α παρουν 5%??Δεν θα θελουν οι μπατσοι νεκρη ζωνη??Δεν θα σε φωναξουν Τουρκο???Δεν θα σε φωναξουν τσιρακι του κοκκαλη??Δεν θα σε φωναξουν τσιρακι του βγενοπουλου???Δεν θα σηκωσιυν το πανι απο που "χαθηκε" απο τον συνδεσμο της Σινδου??Δεν θα υπαρχουν ρετσινες-μπυρες-ουισκια περιμετρικα του γηπεδου??Δεν θα κυκλοφορουν ναρκωτικες ουσιες???Τι τι διαφορετικο θα εχει ο αγωνας με τις γριουλες????
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Sorry αλλα θελω κατι ασχετο..Η ΠΑΕ θα διαθεσει μονο ηλεκτρονικα εισιτηρια???ενα καρντασι απο Κυπρο ηρθε Θεσ. και θελει εισιτηρια///Τι πρεπει να κανει???Δε θα βγουν στα εκδοτηρια??
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

imbedil4a έγραψε:Γιατι οι γριες δεν 8α παρουν 5%??Δεν θα θελουν οι μπατσοι νεκρη ζωνη??Δεν θα σε φωναξουν Τουρκο???Δεν θα σε φωναξουν τσιρακι του κοκκαλη??Δεν θα σε φωναξουν τσιρακι του βγενοπουλου???Δεν θα σηκωσιυν το πανι απο που "χαθηκε" απο τον συνδεσμο της Σινδου??Δεν θα υπαρχουν ρετσινες-μπυρες-ουισκια περιμετρικα του γηπεδου??Δεν θα κυκλοφορουν ναρκωτικες ουσιες???Τι τι διαφορετικο θα εχει ο αγωνας με τις γριουλες????
ίσος γιατί το να χάσεις 100 η 200 χιλιάρικα εκείνη τι χρονική περίοδο δε θα είναι τόσο σημαντικό με το να τα χάσεις τι συγκεκριμένη χρονική στιγμή.
ίσος γιατί μπορεί να απαγορευτούν οι εκτος έδρας μετακινήσεις αλλα όχι αυτές μέσα στη ίδια poli.
ίσος γιατί στο mats με το παο τα εισιτήρια κοστίζουν μέσο ορο 50 euro ενώ με τον ira θα κοστίζουν μέσο ορο 30 euro
ίσος γιατί η διοίκηση άκουσε την αντίδραση τον συνδέσμων. ίσος για όλους τους παραπάνω λόγους μαζί .
Άβαταρ μέλους
imbedil4a

Στο ΟΑΚΑ θα παρουμε 2000 πχ θα ειμαστε αντε βια 200 παραπανω!Στο Καυταντζογλειο ποσοι πιστευεις απο αυτους που θα δεν θα εχουν εισιτηριο δεν θα πουνε "παμε θα γινει κανα ντου και θα μπουμε"??Οι βαζελοι επισης δεν νομιζω να σηκωσουν λαφυρο(το πανι μας εννοω) οπως θα κανουν οι γριες!!

Εγω ειμαι υπερ τις οποιαδηποτε μετακινησης οπαδων!!Μεσα-εξω!!
Το οτι εχουμε διαφορα γεγονοτα στα γηπεδα οφειλετε αποκλειστικα στην παδεια μας,την οποια δεν την αποχωριζομαστε σε κανεναν αλλο τομεα της ζωης μας!!Θεωρω πολυ υποκριτικο αυτο το "κλαμα" για μπερδεμενους,επεισοδια,ξενα σωματα κτλ οταν αυτος που "κλαει" την επομενη μερα θα κανει οποαδηποτε παραβατικη πραξη στην ζωη του ή εστω το πιο μικρο οπως το να "κλεψει" την θεση καποιου αλλου σε καποια ουρα.Απλα αυτη ειναι η παιδεια μας.

Ισοπεδωτης δεν ειμαι.Και εγω δεν γουσταρω την οποιδηποτε βια ΜΕΣΑ στο γηπεδο,ουτως ή αλλως υπαρχουν τοσα σημεια σε καθε πολη που μπορουμε να λυσουμε τις διαφορες μας με αντιπαλους οπαδους χωρις να μπλεξουμε παιδακια και γυναικες.Αλλα εγω δεν βγαινω με την ανωνυμια που διακρινει το μελος ενος forum να χαρακτηριζω και να βριζω ατομα που το πιο πιθανο ειναι οτι τραβανε την ιδια καψουρα με εμενα.Απλα χρειαζονται καθοδηγηση για το που και πως πρεπει να διοχετευουν την μουρλα τους για τον Π.Α.Ο.Κ ΜΑΣ.Αυτο εκανε και ο Στρατηγος μας.Καθοδηγηση και οποιος "δυσκολευοταν" να καταλαβει οχι και πολλα δημοκρατικα!!!!!!

ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΠΑΔΩΝ
Άβαταρ μέλους
imbedil4a

Petm

ίσος γιατί το να χάσεις 100 η 200 χιλιάρικα εκείνη τι χρονική περίοδο δε θα είναι τόσο σημαντικό με το να τα χάσεις τι συγκεκριμένη χρονική στιγμή.
ίσος γιατί μπορεί να απαγορευτούν οι εκτος έδρας μετακινήσεις αλλα όχι αυτές μέσα στη ίδια poli.
ίσος γιατί στο mats με το παο τα εισιτήρια κοστίζουν μέσο ορο 50 euro ενώ με τον ira θα κοστίζουν μέσο ορο 30 euro
ίσος γιατί η διοίκηση άκουσε την αντίδραση τον συνδέσμων. ίσος για όλους τους παραπάνω λόγους μαζί .

Συγγνωμη αλλα δεν απαντας ουτε σε μια ερωτηση μου και το ισως δεν ειναι επιχειρημα.

Παντα θα ειναι σημαντικο να μην χανουμε λεφτα.Περιοδο εξυγιανσης διανυουμε.
Δεν ξερουμε αν θα απαγορευτουν και αν απαγορετουν,θα διευρυνιζουν μονο για βορρα-νοτο ή για πολεις ή για περιοχες ή για ντερμπι
Παντα το εισιτηριο κοστιζε το ιδιο με τον Ηρακλη οπως σε ολα τα ντερμπι.Αν κανω λαθος περιμενω φωτο απο εισιτηρια απο αγωνες της ιδιας χρονιας.
Το τελευταιο δεν μπορω να το απαντησω.Δεν ειμαι στο μυαλο κανενος.Ισως και οι συνδεσμοι γιαυτο βγαλαν την ανακοινωση,ισως την βγαλαν κατοπιν συννενοησης με την διοικηση γαι να δουν αντιδρασεις-να δουν φιλους και εχθρους(ειδες που δεν γινεται με ισως)
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

δεν είχα σκοπό να απαντήσω στα ερωτήματα σου γιατί είναι ,νομίζω, ρητορικά.

απλός έκανα quote το post σου για να εκφέρω την άποψη μου για πιο λόγο μπορεί να ζήτησε η διοίκηση εισιτήρια από τι μια ομάδα και όχι από την άλλη. γιατί γιαυτο μίλαγες στο πρώτο σου post.

το "ίσος" πάει στο ότι εγώ δεν είμαι μέλος τις διοίκησις οποτε δε μπορώ να είμαι 100% σίγουρος.

δε διαφωνώ στα περισσότερα από όσα λες αν εξαιρέσουμε το θέμα με το στρατηγό όπου είμαι κατά τις προσωπολατρίας. και για να μη παρεξηγούμε αυτό που λες σα προσωπολατρία το λαμβάνω , μπορεί να κάνω λάθος και να εννοείς κάτι διαφορετικό από αυτό που λαμβάνω εγώ.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Δεν ηξερα που να το βαλω.

Απαιτώ απο την διοίκηση να κανει τις απαραίτητες κινήσεις (σε ΕΠΟ σε σουπαλιγκα δεν ξερω που) για την ακεραιότητα των παιχτων μας που κινδύνεψαν.
Για την επίθεση στο λεωφορείο και για τον διαιτητή που δεν διέκοψε τον αγωνα.
Τοσα χρονια μας μαμανε στα πρόστιμα ακομη και αν κλασουμε στην κερκιδα.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

αστείο...
Άβαταρ μέλους
jimpapa
Επικοινωνία:

Οργάνωση φιλοξενούμενων στη Θυρα 8

Δημοσίευση από jimpapa »

Καλησπερα ,

θα ηθελα να θιξω ενα θεμα που απασχολησε αρκετους φιλαθλους της ομαδας μας στο χθεσινο αγωνα με την Herenveen .

θεωρω πως ειναι απαραδεκτο και τελειως προχειρα οργανωμενο να κλεινει μια θυρα 3000 θεσεων για 22 φιλοξενουμενους οπαδους της αντιπαλης ομαδας .
Χιλιαδες κοσμου εψαχνε για ενα μαγικο χαρτακι χθες , εικονες που ητανε βγαλμενες απο παλια , εικονες που ειχαμε να δουμε παρα πολλα χρονια και θεωρω πως με τετοια ζητηση , τετοια ορμη που υπαρχει την δεδομενη στιγμη στις ταξεις των φιλαθλων , η ΠΑΕ με λαθος οργανωση εχασε την ευκαιρια για επιπλεον εσοδα σε περιοδο εξυγιανσης .

Ποιος ευθυνετε για αυτο τον σχεδιασμο ? Γιατι να μενουνε εξω Παοκτσηδες για μια χουφτα ατομα ?

Γιατι δεν μεταφερθηκανε οι φιλοξενουμενοι στα θεωρεια των επισημων οπως εγινε με καποια μεριδα των φιλοξενουμενων ?
Εστω και την τελευταια στιγμη , θα μπορουσε να δωθει και να ανοιξει η θυρα για τον κοσμο , θα γεμιζε σε 10 λεπτα !!

Πιστευω πως τετοια λαθη ειδικα σε Ευρωπαικους αγωνες , πρεπει να γινουν παραδειγμα προς αποφυγην στο μελλον !!
ειναι κριμα να μενουμε απ εξω εξετιας κακου σχεδιασμου , ευχομαι στην ΠΑΕ να καταλαβουνε και να μαθουνε απο αυτο το λαθος

,
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Re: : : Οργάνωση φιλοξενούμενων στη Θυρα 8 : :

Δημοσίευση από evans4 »

φιλε οι εκδρομεις της χερενφέιν φιλοξενηθηκαν στον τριτο οροφο τωρα αν αυτοι οι 20 που πηγαν στην 8 ηταν τοσο μαλακες που αντης να πανε στον καμπινε κατουρησανε στο πηγαδιτι να πω
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

δε ξερω ποσο θα ζησει το τοπικ αυτο αλλα εχεις δικιο....ειναι κριμα να κλεινει ολη η 8 για 30 ατομα...κατι πρεπει να γινει σχετικα,τουλαχιστον στα ευρωπαικα ματς που δεν υπαρχει φοβος επεισοδιων με αντιπαλους οπαδους...
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Για την Ουέφα υπάρχει φόβος. Ειδικά στην Τούμπα...
Άβαταρ μέλους
ntinos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ntinos »

Καθίστε ρε παιδιά, υπάρχουν κανονισμοί, τι είμαστε ξέφραγο αμπέλι τα τελευταία 10 λεπτά να μπουν 10000 άτομα; Θα ξέφευγε η κατάσταση. Από τη στιγμή που οι αντίπαλες ομάδες δεν μπορούν να ξέρουν πόσοι οπαδοί τους θα έρθουν εδώ τότε εμείς πρέπει να είμαστε οκ άσχετο αν έρθουν 2000 ή 20.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”