ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ! Η μαγεια της φωτογραφιας..
Re: ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ! Η μαγεια της φωτογραφιας..
ναι αλλα δες και το κασκολ εκεινουνου απο πισω που παει κι αυτο ετσι και βαζει και το χερι του απο αυτη τη μερια για να αναψει το τσιγαρο
νταξ' ξεν ξερω κι εγω 50-50 ειμαι
νταξ' ξεν ξερω κι εγω 50-50 ειμαι
Οποιος ήταν σε εκείνο το ματς ας μας πει αν θυμάται κάτι..
Μιλάμε για το ΠΑΟΚ-Βέροια του 2007
Μιλάμε για το ΠΑΟΚ-Βέροια του 2007
- paok4kyriakos
Είμουν σε κείνο το ματς, αλλα δεν μπορώ να πω γιατι μπήκα στο γήπεδο μετα το 5ο λεπτο (και είχα χάσει το πρώτο γκολ)!
Πρώτα από όλα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
Ρε φίλε τι περιμένεις δηλαδή να πούνε όσοι ήταν στο γήπεδο? Όσο και να φυσούσε δεν είναι δυνατόν να κάνει διακρίσεις ο άνεμος. 'Η θα φυσάει την σημαία τόσο δυνατά αλλά και το φανελάκι του φωτογράφου για παράδειγμα ή τίποτα. Ο άνεμος δεν είναι στημένος από την αθήνα. Έλεος πια.
Ρε φίλε τι περιμένεις δηλαδή να πούνε όσοι ήταν στο γήπεδο? Όσο και να φυσούσε δεν είναι δυνατόν να κάνει διακρίσεις ο άνεμος. 'Η θα φυσάει την σημαία τόσο δυνατά αλλά και το φανελάκι του φωτογράφου για παράδειγμα ή τίποτα. Ο άνεμος δεν είναι στημένος από την αθήνα. Έλεος πια.
-
Το Κυπριακό πρόβλημα αρχικά ήταν αποικιακό ζήτημα. Οι αγγλικές κυβερνήσεις των Συντηρητικών αναγνώρισαν την πολιτική απειλή που δημιουργείτο εναντίων τους, με το όλο και αναβαθμιζόμενο δικαίωμα αυτοδιάθεσης των λαών. Έτσι σχεδίασαν και πέτυχαν να....
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF% ... E%BC%CE%B1
Έχουμε κάνει 2 σελίδες συζήτηση σε ένα τόσο ΠΑΟΚ-μαγικό τόπικ για ένα θέμα που δεν αξίζει περισσότερα από 3-4 posts. Θα ήθελα να πάρω θέση πάντως, και να πω την άποψή μου. Πιστεύω πως η φωτογραφία είναι αληθινή.
Αδερφέ paok_4_, πες μου ένα λόγο για τον οποίο κάποιος θα έμπαινε στη διαδικασία να επεξεργαστεί μια τέτοια φωτογραφία, που είναι σε ένα klein mein παιχνίδι στη Βέροια. Να ήταν στο Champs Elysee, ή στην κορυφή του πύργου του Eiffel να πω πάει στο διάολο. Άλλα σε ένα σημαιάκι του κόρνερ είναι, σε ένα επαρχιακό γήπεδο, σε ένα ότι να'ναι ματς κλπ κλπ. Επίσης, με το ίδιο σκεπτικό της αλλοίωσης-επεξεργασίας της εικόνας, όποιος μπόλιασε εκεί τη σημαία, θα πρέπει να πείραξε και το κασκόλ του καπνιστή. Και στην τελική, ήσουν εκεί? Αν ήσουν, και θυμάσαι ότι δε φυσούσε, ότι επικρατουσε αίθριος καιρός με ανέμους βορειοδυτικούς εντάσεως 2 μποφόρ μη ικανών να ατενίσουν τη σημαία και ότι το κασκόλ του τύπου παραπίσω (free εσύ είσαι ρε λαμόγιο?) έχει κλίση προς τα δεξιά -όπως κοιτάζουμε τη φωτογραφία- επειδή κάποιος το τραβάει με πετονιά, τότε παω πάσο και απολογούμαι.
Εν ολίγης, πολύ κακό για το τίποτα. Δεν είναι το στυλ του ΠΑΟΚτσή να κάνει τέτοιες σαχλαμάρες, αυτό είναι προνόμιο αλλωνών, των ίδιων που παίρνουν σεντόνια από τη λαϊκή, γράφουν ΠΑΟΚ με σπρέυ και φωνάζουνε "Πουν'τα πανιά ρα?".
Και για να κλείσω, όποιος τράβηξε τη φωτογραφία ή όποιος την επεξεργάστηκε, να βγεί και να μας πει την αλήθεια! Άντε για να μπει καλά ο χρόνος, που ελπίζω να είναι και gay, γιατί αυτός που φεύγει μας την φόρεσε κανονικά...
Και το κλασσικό, φιλικά και ΠΑΟΚτσήδικα, έτσι?
Χρόνια Πολλά, Ασπρόμαυρα και ΠΑΟΚτσήδικα!
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF% ... E%BC%CE%B1
Έχουμε κάνει 2 σελίδες συζήτηση σε ένα τόσο ΠΑΟΚ-μαγικό τόπικ για ένα θέμα που δεν αξίζει περισσότερα από 3-4 posts. Θα ήθελα να πάρω θέση πάντως, και να πω την άποψή μου. Πιστεύω πως η φωτογραφία είναι αληθινή.
Αδερφέ paok_4_, πες μου ένα λόγο για τον οποίο κάποιος θα έμπαινε στη διαδικασία να επεξεργαστεί μια τέτοια φωτογραφία, που είναι σε ένα klein mein παιχνίδι στη Βέροια. Να ήταν στο Champs Elysee, ή στην κορυφή του πύργου του Eiffel να πω πάει στο διάολο. Άλλα σε ένα σημαιάκι του κόρνερ είναι, σε ένα επαρχιακό γήπεδο, σε ένα ότι να'ναι ματς κλπ κλπ. Επίσης, με το ίδιο σκεπτικό της αλλοίωσης-επεξεργασίας της εικόνας, όποιος μπόλιασε εκεί τη σημαία, θα πρέπει να πείραξε και το κασκόλ του καπνιστή. Και στην τελική, ήσουν εκεί? Αν ήσουν, και θυμάσαι ότι δε φυσούσε, ότι επικρατουσε αίθριος καιρός με ανέμους βορειοδυτικούς εντάσεως 2 μποφόρ μη ικανών να ατενίσουν τη σημαία και ότι το κασκόλ του τύπου παραπίσω (free εσύ είσαι ρε λαμόγιο?) έχει κλίση προς τα δεξιά -όπως κοιτάζουμε τη φωτογραφία- επειδή κάποιος το τραβάει με πετονιά, τότε παω πάσο και απολογούμαι.
Εν ολίγης, πολύ κακό για το τίποτα. Δεν είναι το στυλ του ΠΑΟΚτσή να κάνει τέτοιες σαχλαμάρες, αυτό είναι προνόμιο αλλωνών, των ίδιων που παίρνουν σεντόνια από τη λαϊκή, γράφουν ΠΑΟΚ με σπρέυ και φωνάζουνε "Πουν'τα πανιά ρα?".
Και για να κλείσω, όποιος τράβηξε τη φωτογραφία ή όποιος την επεξεργάστηκε, να βγεί και να μας πει την αλήθεια! Άντε για να μπει καλά ο χρόνος, που ελπίζω να είναι και gay, γιατί αυτός που φεύγει μας την φόρεσε κανονικά...
Και το κλασσικό, φιλικά και ΠΑΟΚτσήδικα, έτσι?

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yiannisPAOKitalia την Πέμ 31 Δεκ 2009, 21:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Tελικά βγάλαμε άκρη ή συνεχίζουμε απλά να ασχολούμαστε με άκυρα θέματα??
Καλή χρονιά σε όλους..
Η σημαία του ΠΑΟΚ να κυματίζει παντού και πάντα, όπως και η δικιά μας!!

Καλή χρονιά σε όλους..
Η σημαία του ΠΑΟΚ να κυματίζει παντού και πάντα, όπως και η δικιά μας!!

[Εν ολίγης, πολύ κακό για το τίποτα. Δεν είναι το στυλ του ΠΑΟΚτσή να κάνει τέτοιες σαχλαμάρες, αυτό είναι προνόμιο αλλωνών, των ίδιων που παίρνουν σεντόνια από τη λαϊκή, γράφουν ΠΑΟΚ με σπρέυ και φωνάζουνε "Πουν'τα πανιά ρα?"]
Ακριβώς γι' αυτό δεν πρέπει να παρουσιάζουμε αυτές τις φωτογραφίες ως αληθινές. Μπορεί το κασκόλ να κουνιέται αλλά είναι 20 φορές πιο ελαφρύ από την σημαία. Και το κασκόλ στην άλλη φωτογραφία στην θάλλασα, τί άσπρο έχει κάτω δεξιά όπως το κοιτάμε? Μην τα βλέπουμε όλα καλά επειδή είναι του ΠΑΟΚ. Και μην μου λες τι σκοπό είχε να το κάνει λες και δεν έχεις ξαναδεί ψεύτικη φωτογραφία.
Ακριβώς γι' αυτό δεν πρέπει να παρουσιάζουμε αυτές τις φωτογραφίες ως αληθινές. Μπορεί το κασκόλ να κουνιέται αλλά είναι 20 φορές πιο ελαφρύ από την σημαία. Και το κασκόλ στην άλλη φωτογραφία στην θάλλασα, τί άσπρο έχει κάτω δεξιά όπως το κοιτάμε? Μην τα βλέπουμε όλα καλά επειδή είναι του ΠΑΟΚ. Και μην μου λες τι σκοπό είχε να το κάνει λες και δεν έχεις ξαναδεί ψεύτικη φωτογραφία.
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος agave την Παρ 01 Ιαν 2010, 23:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- JohnnyCash
Λάτσιο είναι φίλε δυστυχώς και 'οχι Ίντερ.....stelyk έγραψε:Φοβερο
ΠΑΟΚ ιντερ ρεαλ βραζιλια και Αργεντινη
παλι καλα που δεν εχουν σκουλικι η γαυρο
![]()
![]()
![]()
agave συγνωμη κιωλλας αλλα... ο ΠΑΟΚ που ειναι στην φωτο σου???
γιατι το βλεπω και το ξαναβλεπω και δεν καταλαβαινω..!
(η σημαια με το νησι που ανεβασα εγω εννοειται οτι ειναι φοτοσοπ ΑΛΛΑ ειναι ΚΑΙ ΓΑΜΩ!!!, και μου αρεσει παρα πολυ
οποτε την ανεβασα.. ) (αλλωστε και γω τυχαια την βρηκα στο ιντερνετ..)

(η σημαια με το νησι που ανεβασα εγω εννοειται οτι ειναι φοτοσοπ ΑΛΛΑ ειναι ΚΑΙ ΓΑΜΩ!!!, και μου αρεσει παρα πολυ

φοραει μποξερακι με τον δικεφαλο, αλλα ευτυχώς δε μας το δείχνει...
υ.γ. ρου για κοιτα στο λαιμο...

υ.γ. ρου για κοιτα στο λαιμο...

- Isaak the Greek
Re:
Aυτο το φορτηγο το εχω πετυχει τουλαχιστον 5-6 φορες στο δρομο , οσο ημουν στην Ελλαδα.Να σαι καλα ρε φιλε για το ανεβασμα!!!!axilleas4 έγραψε:![]()
- PRAKTORINOS
Καλοκαίρι 2009.
Ο καλός ο Πράκτωρ δεν αποχωρίζεται τα gadgets του
ούτε στη θάλασσα.
Εδώ, κάπου, σε μια ακτή, στο πρώτο "πόδι".
Εδώ? Μόνο ΡΑΟΚ.

Ο καλός ο Πράκτωρ δεν αποχωρίζεται τα gadgets του
ούτε στη θάλασσα.
Εδώ, κάπου, σε μια ακτή, στο πρώτο "πόδι".
Εδώ? Μόνο ΡΑΟΚ.

JohnnyCash έγραψε:Λάτσιο είναι φίλε δυστυχώς και 'οχι Ίντερ.....stelyk έγραψε:Φοβερο
ΠΑΟΚ ιντερ ρεαλ βραζιλια και Αργεντινη
παλι καλα που δεν εχουν σκουλικι η γαυρο
![]()
![]()
![]()
Εννοεί την αφίσα του παίκτη της μικρής ομάδας του Μιλάνου στο τοίχο.Η φανέλα του πιτσιρικά είναι Λάτσιο,όχι Αργεντινή.