Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές 2009 - 2010
o γκαγκα ειναι αρρωστο παοκι και περιμενει για να ερθει σαν τρελος...
ο βασιλειαδης ομως δεν εχει υπογραψει συμβολαιο και για φετος?
τριτο comeback το κοβω δυσκολο σε αυτη τη χρονικη στιγμη που ακομα ολα ειναι ρευστα...μακαρι!
ο βασιλειαδης ομως δεν εχει υπογραψει συμβολαιο και για φετος?
τριτο comeback το κοβω δυσκολο σε αυτη τη χρονικη στιγμη που ακομα ολα ειναι ρευστα...μακαρι!
Είχε υπογράψει μέχρι το τέλος των ιταλικών πλέι οφ..
Εγώ πάλι είμαι πολύ αισιόδοξος πλέον!!
- DimisK
- Επικοινωνία:
Δανεικός ο Βεργίνης από τον βάζελο;
Ωραία, πουλήσαμε το σπίτι μας και τώρα μένουμε σε αυτό...πληρώνοντας ενοίκιο....Α ρε Τάκη ξύλο που θέλεις....
Ωραία, πουλήσαμε το σπίτι μας και τώρα μένουμε σε αυτό...πληρώνοντας ενοίκιο....Α ρε Τάκη ξύλο που θέλεις....
free4 έγραψε:Είχε υπογράψει μέχρι το τέλος των ιταλικών πλέι οφ..
Που την βρίσκεις τόση αισιοδοξία απορώ!
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
το topic να αλλάξει σε μεταγραφές μπάσκετ 2009-2010, γιατί προκαλεί σύγχυση ο τίτλος του.
καλή αρχή! συζητάμε για δανεισμό βεργίνη! καλά αυτοί μυαλό δεν βάζουν με τίποτα! ΡΕ ποιον βεργίνη τώρα? στου κασιδιάρη το κεφάλι όλοι .....! ρε σοβαρευτείτε και πάρτε κανά παιχτάκι καλό, τόσοι και τόσοι υπάρχουν σε Α2 και Β κατηγορία, πολύ πιο καλύτεροι από κάτι παλτά που μας φόρτωσε ο δρόσος.
δηλαδή ο Μπάνε τι λιγότερο θα έκανε από αυτούς εδώ και δεν τον θέλανε? και ο Μπάνε απένταρος και αυτοί απένταροι.
μιας απεντάρας νειάτα που λέμε!
καλή αρχή! συζητάμε για δανεισμό βεργίνη! καλά αυτοί μυαλό δεν βάζουν με τίποτα! ΡΕ ποιον βεργίνη τώρα? στου κασιδιάρη το κεφάλι όλοι .....! ρε σοβαρευτείτε και πάρτε κανά παιχτάκι καλό, τόσοι και τόσοι υπάρχουν σε Α2 και Β κατηγορία, πολύ πιο καλύτεροι από κάτι παλτά που μας φόρτωσε ο δρόσος.
δηλαδή ο Μπάνε τι λιγότερο θα έκανε από αυτούς εδώ και δεν τον θέλανε? και ο Μπάνε απένταρος και αυτοί απένταροι.
μιας απεντάρας νειάτα που λέμε!
-
"Στο μεταξύ ενδιαφέρον για τον Σίμτσακ εξέδωσε η γριά..."
τι εγινε ρε,σας εχει κοπει η ορεξη για γελια ε?

τι εγινε ρε,σας εχει κοπει η ορεξη για γελια ε?
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010
γεροκομειο "το παλατακι".....σιγα μην ενδιαφερομαστε για λιαδελη, για γιαννουλη ισως με κανα 50αρικο για να κλεισει και καριερα
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
κι αυτο το παληκαρακι...τι πηγε να κανει εκει ρε π@@στη μου?DimisK έγραψε:Δανεικός ο Βεργίνης από τον βάζελο;
σφουγγαρισμα ή σιδερωμα? δεν σκεφτονται καθολου?
ενταξει οι συνθηκες στην ομαδα μας δεν ηταν οι καλυτερες...αλλα ουτε ειναι ακομη...
εδω ο τομασεβιτς με τοσους τιτλους και επαιζε περισυ σαν να ξεκινουσε τωρα τη καριερα του!
τι να πω? ας ερθει ο πιτσιρικας να βοηθησει...εκει που θα ψαχνεις στα αζητητα για αραπακια γυρολογους...τουλαχιστον αυτος ξερει τα κατατοπια!
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
σιγα μην επιστρεψει κι ο βαλαβανιδης!!palok έγραψε:ενδιαφέρον και για γιαννούλη-λιαδέλη (από goalday)

καποιοι μου ειπαν οτι παιζει ακομα!!
Πέρυσι έγινε ξανά θέμα δανεισμού του Βεργίνη αλλά ο δρόσος είπε πως μια μεγάλη ομάδα δεν στηρίζεται σε δανεικούς. Θεωρητικά δεν είχε άδικο, αλλά στην πράξη αποδείχτηκε πως χάσαμε πολλά παιχνίδια λόγω απουσίας καλού άσσου. Τα δύο από αυτα ήταν τα πρώτα, με Πανιώνιο και Πανελλήνιο. Αν είχαμε πάρει αυτα τότε σίγουρα η χρόνια θα είχε άλλη κατάληξη. Ας περιμένουμε να δούμε τις υπόλοιπες κινήσεις. Γιαννούλη και Λιαδέλη θα τους ήθελα στην ομάδα αρκεί να έχουν λογικές απαιτήσεις. Αν για παράδειγμα πάρει ο Γιαννούλης όσα έπαιρνε ο Μαρμαρινός τότε εντάξει.
- paokathens
αν δεν ερθει ο μαματζιολας κ ο τσεκος εγω δε θα στηριξω την ομαδα 

Ίσως πάρουμε πίσω, από τον Απόλλωνα Πατρών, τον Τζάκις........
Τίποτα δεν μας αρέσει τελικά. Φέρτε τον Γκιλέσμπι να ησυχάσουμε!
Τίποτα δεν μας αρέσει τελικά. Φέρτε τον Γκιλέσμπι να ησυχάσουμε!
εγώ θα το ξαναπώ: η υπέρβαση έγινε με την απόκτηση προπονητή-νικητή. το ρόστερ δεν με ενδιαφέρει καθόλου (άλλο το μπάσκετ, άλλη η μπάλα...). αρκεί όποιος έρθει να τιμήσει τα λεφτά του. Και περιμένω βέβαια να πληρώσουμε όλα τα συμβόλαια μέχρι δεκάρας (και ας είναι και των 50 χιλιάδων ευρώ). μόνο 2 Αμερικάνους θέλω σαν αυτούς που φέρνουνε ανά καιρούς ο πανιώνιος, Αιγάλεω, Λάρισα, κολοσσός κλπ. ονόματα δε λέμε...
νομίζω προέχει να παίξουμε στην επόμενη Α1, να δούμε το τελικό μας χρέος το οποίο και να ρυθμίσουμε για να το αποπληρώνουμε σιγά σιγά. Αν γίνουν αυτά και η διοίκηση βγει και μιλήσει με νούμερα ο κόσμος θα βοηθήσει (αν και δεν το βλέπω αν όντως πρόεδρος της ομάδας είναι ο γαλατσόπουλος όπως ακούγεται,,,)
PS: ελπίζω τα σχόλια για τις μεταγραφές από τα παιδιά να είναι χάριν αστειασμού. ποιόν περιμένατε??τον mcintyre??? εδώ ομάδες διαλύονται, ολόκληρη maccabi (με ιδιοκτήτη αυτόν των Miami Heat) παίρνει ξένους τον alan anderson από τη cibona και τον Lasme από Partizan...Δεν έχουμε καταλάβει μάλλον πού ζούμε!!!!!Εδώ στη μπάλα με τόσα έσοδα και ψωνίζουμε μόνο από ελλάδα και ούτε καν τους καλύτερους παίκτες των ομάδων!!!έλεος
νομίζω προέχει να παίξουμε στην επόμενη Α1, να δούμε το τελικό μας χρέος το οποίο και να ρυθμίσουμε για να το αποπληρώνουμε σιγά σιγά. Αν γίνουν αυτά και η διοίκηση βγει και μιλήσει με νούμερα ο κόσμος θα βοηθήσει (αν και δεν το βλέπω αν όντως πρόεδρος της ομάδας είναι ο γαλατσόπουλος όπως ακούγεται,,,)
PS: ελπίζω τα σχόλια για τις μεταγραφές από τα παιδιά να είναι χάριν αστειασμού. ποιόν περιμένατε??τον mcintyre??? εδώ ομάδες διαλύονται, ολόκληρη maccabi (με ιδιοκτήτη αυτόν των Miami Heat) παίρνει ξένους τον alan anderson από τη cibona και τον Lasme από Partizan...Δεν έχουμε καταλάβει μάλλον πού ζούμε!!!!!Εδώ στη μπάλα με τόσα έσοδα και ψωνίζουμε μόνο από ελλάδα και ούτε καν τους καλύτερους παίκτες των ομάδων!!!έλεος
Τι λες σε Palok; Παοκ είσαι. Έχεις τέτοιο ένδοξο παρελθόν. Πρέπει να φέρεις την αφρόκρεμα του Ευρωπαϊκού (και όχι μόνο) μπάσκετ. Τι ηττοπάθειες είναι αυτές;
Γι' αυτό ο Δρόσος μας έπεισε εύκολα. Γιατί μας αρέσει το παραμύθι. Τελικά έχουμε ότι μας αξίζει.
Γι' αυτό ο Δρόσος μας έπεισε εύκολα. Γιατί μας αρέσει το παραμύθι. Τελικά έχουμε ότι μας αξίζει.