ΑΕΚ - Π.Α.Ο.Κ. 3-1 20-5-09 Σχόλια και παραλειπόμενα...

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες των Play off...
Άβαταρ μέλους
paokara129

Re: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 3-1 20-5-09 Σχόλια και παραλειπόμενα...

Δημοσίευση από paokara129 »

Γεια έλα Βασιλάκη προς τα πάνω να δούνε πως γίνεται.....
Φτάνει πια με τις σφαγές, και η υπομονή έχει τα όρια της..

:shock: :shock: :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
fox 4

Δημοσίευση από fox 4 »

Παιδιά ψυχραιμία! Όσο μάς πληγώνουν τόσο μάς πορώνουν. Όχι μόνο εμάς αλλά καί τούς παίκτες. Τού χρόνου θά'ναι πολύ διαφορετικά τά πράγματα γιατί πλέον έμαθαν γιά τά καλά τί σημαίνει νά παίζεις γι'αυτήν τήν ομάδα απέναντι σ'ένα σάπιο καί γελοίο πρωτάθλημα. Ένιωσαν κι αυτοί τήν αδικία στό πετσί τους κι αυτό τούς γιγαντώνει.
Υπομονή καί καρτερικότητα είναι τό μυστικό. Τά καλύτερα έρχονται γιατί καί νομοτελειακά νά τό δεί κανείς, έφτασε ή ώρα τής ανύψωσης καί τίποτα δέν μπορεί νά τήν σταματήσει.

Υ.Γ: Κάκο, τί θά'λεγες γιά μιά επίσκεψη σέ ψυχίατρο; Έχω τήν εντύπωση πώς η περίπτωση σου χρίζει άμεσης παρακολούθησης καί θεραπείας.
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Απο την αρχή αρνητική κωλοφαρδία που συνεχίστηκε εκνευριστικά μέχρι τώρα.

Τα κοράκια έτσι τα περίμενα, που δεν θα άφηναν να κάνουμε κάτι της προκοπής,

αλλά

είδαμε και τις φοβερές αδυναμίες που έχουμε σαν ομάδα.

Χωρίς Γκαρσία κακοί και ακόμη χειρότεροι χωρίς Σορλέν.

Μας λείπει η ρημάδα η ταχύτητα ρε παιδιά και χωρίς ταχύτητα που θα κάλυπτε τέλος πάντων άλλες ατέλειες μας, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.

Δεν θέλω να γράψω τίποτα για παίχτη μας, αλλά θέλω να πιστεύω, ότι

και ο Σάντος και ο Βρύζας και ο Ζαγοράκης έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους σχετικά με τους παίχτες που θα φύγουν και τους νέους που θά έρθουν.

Κατα τα άλλα κάναμε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ αυτή την χρονιά και συνεχίζουμε ακάθεκτοι. :)
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Λοιπόν φέτος πρέπει να γραφτεί ένα βιβλίο με τίτλο "1000 +1 τρόποι για να χαθεί ένα ντέρμπυ"....Βέβαια ας περιμένουμε και το ματς με το βάζελο για να εμπλουτίσουμε και τις γνώσεις γιατί δεν μπορεί όλο και κάτι καινούριο θα δούμε.....

Ο ανεκδιήγητος φαλακροκόρακας έπαιξε σίγουρα κομβικό ρόλο στο πως εξελίχθηκε το ματς....όμως φίλε GORDON καθοριστικό ρόλο για την αλλαγή της στάσης του απέναντι μας δεν έπαιξε το ματς στο Καραισκάκη...ή τουλάχιστον όχι μόνο...η ανακοίνωση της ΠΑΕ μετά το ματς με το γάβρο στην Τούμπα που ουσιαστικά του κάναμε την αγιογραφία νομίζω ότι ήταν πολύ λάθος.....δεν νομίζω να έχει δει κανείς αντίστοιχη ανακοίνωση από ομάδα της Αθήνας για ένα ματς που δεν έκανε τίποτα περισσότερο απ' το να μας παίξει 50-50...Στην Ελλάδα ζούμε.....
Ο προστάτης μας είχε κανα ρεπό σήμερα ή μήπως δουλεύει υπερωρίες για να κλείσει την υπόθεση Κουτσιανικούλη και δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί με τη διαιτησία???
Μόνος τρόπος για να μην σε αδικούν είναι να κάνεις ομάδα...μόνο έτσι θα σε σεβαστούν...

Εγώ αν και διαφώνησα με τις επιλογές του Σάντος αρκετές φορές, σήμερα που ουσιαστικά η χρονιά για μας τελείωσε, να του πω ένα μεγάλο RESPECT...η δεύτερη θέση και τα όσα κάναμε φέτος είναι αποκλειστικά δικά του....
Δυστυχώς φάνηκε ότι όσο ο ΠΑΟΚ έπαιζε σφιχτά , με πολλούς πίσω και το μυαλό πρώτα στην άμυνα τα όποια λάθη είτε καλυπτόταν είτε δεν φαινόταν....
Στα ματς που ο Σάντος ρίσκαρε,η ομάδα πίσω ήταν τραγική....ΑΠΛΩΣ ΤΡΑΓΙΚΗ....
Το 4-4-2 απαιτεί σε ματς που είναι δύσκολα και καθοριστικά ΧΑΦΑΡΕΣ στον άξονα που εμείς απόντος του Γκαρσία ούτε κατά διάνοια δεν έχουμε....όπως και αμυντικούς που δεν τρέμουν τα πόδια τους και να ξέρουν τι θα κάνουν και τι όχι....
Φάνηκε επίσης ότι ο ΠΑΟΚ θέλει παίκτες γιατί κάποιοι πρέπει να μας αδειάζουν τη γωνιά και δεν εννοώ τους γνωστούς και αναπληρωματικούς π.χ. Λάκη,Παντέλο κ.λ.π. αλλά βασικούς.....
ΑΣ ΜΗΝ ΘΕΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΞΑΝΑ.....
Φάνηκε επίσης ότι ο Μπακαγιόκο είναι ο πιό ποιοτικός μας επιθετικός...ο άνθρωπος έχει κάνει καριέρα σε όλη την Ευρώπη....τίποτα δεν είναι τυχαίο σ' αυτή την ζωή....
Το μόνο που μένει είναι πίκρα...μεγάλη πίκρα γιατί η ομάδα κλείνει τις υποχρεώσεις της με πολύ άσχημο τρόπο...ας αξιοποιηθούν τουλάχιστον αυτά τα ματς για να ξέρουμε που πονάμε και που πρέπει να ενισχυθούμε για του χρόνου....τουλάχιστον έτσι η πίκρα μας δεν θα πάει χαμένη.
Υ.Γ. Αυτή η αστεία ομάδα που λέγεται ΑΕΚ ήταν ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ....μετά τα δοκάρια και τα χαμένα τετ-α-τετ στο α' ματς σήμερα είδαμε ότι όλες οι κόντρες έβγαιναν εξαιρετικές ασίστ για τους όντως καλούς επιθετικούς που έχει.....
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

...ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ

υγ1 σορλεν κωλοπαιδο

ΥΓ2 ΜΙΡΟ ΦΥΓΕ ΣΕ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ
:?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος diniko80 την Τετ 20 Μάιος 2009, 22:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Μολις γυρισα απο το ΟΑΚΑ.
Θελει πολλη προσπαθεια ειναι η αληθεια να αποβαλεις γαλλο παιχτη.

Ανυπαρκτοι αεκτζηδες συνεχιστε και στο β ημιχρονο να βριζετε την οικογενεια του γκαγκατση.Κανει καλο φαινεται.

Εχω πολλα να πω , αλλα δεν εχω ορεξη....

α!....μην ξεχασω οτι εγινε και ο αγωνας:

mvp ο IVIC σχεδον μια ομαδα μονος του.
ο μπακαγιοκο καλος,αλλα εκνευριζε τους συμπαικτες του με τις συνεχεις παρατηρησεις προς αυτους.
Τα αγωνιστικα κενα ειναι ΠΟΛΛΑ στο 4-4-2 με δεδομενες τις απουσιες.

**Αηδιασα και με ορισμενα ποστ δικα σας για τον κακο.
Ο χαρακτηρισμος "υβριστικα" ειναι επιεικης.
Κρατηστε ενα επιπεδο(τουλαχιστον με *&^%*$&),το φορουμ ειναι απροσωπο αλλα προσπελασιμο απο πολλους.**
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok87 την Τετ 20 Μάιος 2009, 21:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Οσοι νομιζετε οτι με τον Γκαγκατση θα φτιαξουν τα πράγματα στην αντιμετωπιση μας απο τη διαιτησια πλανάσθε πλάνην οικτράν

Ποιος μου λεει εμενα οτι δεν του κρατανε απωθημενα καποιοι διαιτητες.????
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Φάνηκε ότι η ομάδα είχε πιάσει ταβάνι στο πρωτάθλημα και όπως φάνηκε και εκεί στα derby υστερεί τον ομάδων του pok.Το να λέμε ότι μας φταίνε όλα εκτος τις ομάδας είναι λάθος.
Πάντως όσο ευθύνη είχε ο santos για τι 2 θέση άλλο τόσο έχει για την εικόνα τις ομάδας στα derby.
Εύχομαι με τι προσθήκη ποιοτικών παιχτών να ανεβούμε επίπεδο και του χρόνου να μπορούμε να τους παίζουμε στα ισα.
Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση όπως είχε γραφει τελευταία στη κεντρική σελίδα.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

diniko μου χάλασες την έμπνευση. τώρα πρέπει να τα αλλάξω και εγώ

:)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Τετ 20 Μάιος 2009, 22:09, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
xristosnikomidia

Δημοσίευση από xristosnikomidia »

Δειτε λιγο τον τελικο του ουεφα...του χρονου τετοια μερα θα ειμαστε εμεις στην θεση τους...και την αλλη χρονια θα ειμαστε τσουλου.αδερφια βημα βημα προς την κορυφη.
Τελειωσε μια ακρως πετυχημενη χρονια.Την επομενη χρονια παμε για μεγαλυτερες επιτυχιες.
Π.Α.Ο.Κ.............μια ΖΩΗ
Οσο για τον αγωνα τον σημερινο θα ταπουμε αυριο με πιο καθαρο μυαλο
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

φιλε αυτό είναι το όνειρο μου . στα arx... τα γράφω τα πρωταθλήματα , στα arx.. τα γράφω τα κύπελλα , τα λαμόγια και όλους. το κύπελλο ευρώπης πρέπει να είναι ο απώτερος στόχος αυτής τις ομάδας
Άβαταρ μέλους
diniko80

ΕΙΔΑ τον φρινγκς να διαμαρτυρεται μετα απο καρτα αλλα δε πηρε δευτερη....αυτος ο κανταλεχο δε ξερει απο ακλη διατησια....μαλλον πρεπει να παει σε ταχυρρυθμα με τον κερκυραιο προφεσορα
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Yiankos έγραψε:Ο Σορλέν είναι κωλοπαίδι και πάει πίσω την ομάδα μας ..
Στη Ρεν που ήταν χτυπούσε συνέχεια τον κόσμο και είναι γνωστό κοπρόσκυλο.
Να φύγει μαζί με τον Γκαρσία από την ομάδα γιατί αυτοί οι δύο την πηγαίνουν πίσω!
Ή μήπως τώρα κάποιοι αλλάξαν γνώμη;
Να αλλάξουν γνώμη για ποιό πράγμα αδερφέ?
Τι σχέση μπορεί να έχει η μία περίπτωση με την άλλη? (εκτός από το ότι ο διαιτητής είναι ο ίδιος?)
Ποστ πυροτεχνήματα με υπονοούμενα κλπ δε νομίζω ότι βοηθάνε σε τίποτα. Τι θέλεις να πεις?
Ότι όσοι εδώ μέσα πιστεύουν ότι ο Γκαρσία το παράκανε έχω άδικο μόνο και μόνο επειδή ο Ολιβιέ έφαγε μια κάρτα βγαλμένη από τους εφιάλτες του Κάκου?
Αν θέλεις να κάνουμε αυτή τη συζήτηση πες μου από που ξεκινάει αυτή η ιστορία???? Μήπως από την περίφημη μπουνιά στο κατεστημένο?????
Ο Κάκος είναι @ρχίδ$, δεν τίθεται ζήτημα, το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε.
Και μη μου πει κανείς ότι δεν περίμενε ότι θα γινόταν αυτό.
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

Tώρα που ηρέμισα και βλέπω τον τελίκο του οθέφα σκέφτομαι την μαλακία που έκανε η ουεφα να ορίσει διαιτητή τον Κανταλέχο και οχι τον καλύτερο διαιτητή στον κόσμο τον "κύριο" Αναστάσιο "Κολίνα" Κάκο. Πέρα απο αυτο το μάτς είναι ανάξιο σχολιασμού καθώς εγω πιστεύω οτι ο αγώνας τελείωσε τουλάχιστον 1-1 οσον αφορά το αεκ44-ΠΑΟΚ γιατι το κακος-ΠΑΟΚ έληξε 3-1.
Άβαταρ μέλους
diniko80

ΑΣΕ RE THRIX AKOY KANA ΣΠΟΡΦΜ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΧΕΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Play off 08-09”