Εισιτήρια Απλά και "Μίνι Διαρκείας" στα Playoffs
Re: Εισιτήρια Απλά και "Μίνι Διαρκείας" στα Playoffs
απο οσο εψαξα το πρωι αυτο εδω ειναι το λινκ εν ολιγης http://buy.tickethour.com/paokfc-ww/sho ... tList.html
Αν θεωρήσουμε μια μέση τιμή στα μίνι διαρκείας 50 ευρώ τότε αν πουληθούν τώρα 25.000 τότε καμμιά 1.25 εκατομμύρια ευρώ θα μαζευτούν.
Όλα πάνε στην ΠΑΕ και αυτό είναι πολύ σημαντικό.Πιστεύω πως του χρόνου τα έσοδα μας είναι πολλαπλάσια από φέτος.

Όλα πάνε στην ΠΑΕ και αυτό είναι πολύ σημαντικό.Πιστεύω πως του χρόνου τα έσοδα μας είναι πολλαπλάσια από φέτος.

pyrgioths έγραψε:απο οσο εψαξα το πρωι αυτο εδω ειναι το λινκ εν ολιγης http://buy.tickethour.com/paokfc-ww/sho ... tList.html
εκει μπαινω αδερφε και με explorer και με firefox, συμπληρωνω τα στοιχεια μου αφου πρωτα γραφτηκα και στο κομματι που διαλεγεις πακετο+εκτυπωση σπιτι μου βγαζει μετα..
javax.persistence.NoResultException: No entity found for query
τωρα μιλαγα και με ενα φιλο και σε αυτον το ιδιο βγαζει...λογικα κολλησε αλλα που θα παει θα ξεκολλησει...
εγω κατα τις 3 με safari δεν ειχα προβλημα. αλλα και με mozilla το πρωι επισης δεν ειχα προβλημα. μια χαρα η διαδικασια γρηγορα και απλα.ελπιζω και το καλοκαιρι για τα διαρκειας της επομενης χρονιας να ισχυει κατι παρομοιο.
"Μέχρι πριν μια ώρα είχαν πουληθεί 3300 πακέτα και 310 μεμονομένα για το μάτς με το βάζελο."Τάδε έφη Παναγιώτης Ποικιλίδης.

Μόλις γύρισα από Τούμπα γίνετε χαμός στα εκδοτήρια και έχει ουρές...
Πιστεύω ότι τις επόμενες μέρες δεν θα αργήσει να ανακοινωθεί το απόλυτο sold out και των τριών παιχνιδιών...

Πιστεύω ότι τις επόμενες μέρες δεν θα αργήσει να ανακοινωθεί το απόλυτο sold out και των τριών παιχνιδιών...

δεν ξερω...δεν κοιταξα παραπερα απο το 4-5ο βημα...βασικα παιζει να εχει κολλησει δεν ξερω...axl4 έγραψε:pyrgioths έγραψε:απο οσο εψαξα το πρωι αυτο εδω ειναι το λινκ εν ολιγης http://buy.tickethour.com/paokfc-ww/sho ... tList.html
εκει μπαινω αδερφε και με explorer και με firefox, συμπληρωνω τα στοιχεια μου αφου πρωτα γραφτηκα και στο κομματι που διαλεγεις πακετο+εκτυπωση σπιτι μου βγαζει μετα..
javax.persistence.NoResultException: No entity found for query
τωρα μιλαγα και με ενα φιλο και σε αυτον το ιδιο βγαζει...λογικα κολλησε αλλα που θα παει θα ξεκολλησει...
χαλαραααααααααααααααααααααααα!!!Fantomas έγραψε:Μόλις γύρισα από Τούμπα γίνετε χαμός στα εκδοτήρια και έχει ουρές...![]()

Oοοο ΠΑΟΚαρα, έχω τρέλα μες στο μυαλό
Ανοιγει νέο τόπικ με ένα ποστ ξεκάρφωτο
Πάλι ρεκόρ έσπασα, συνήθως συγχωνεύονται τα τόπικ από τους μοντς και γώ τα διέσπασα
Pyrgioti μας άγχωσες όλους με τη λαχτάρα σου για εισιτήρια! Από βδομάδα θα πάω και γω να δω τι παίζει. Ελπίζω να μην εξαντληθούν για κει που θέλω γιατί από τι ακούω πανικός γίνεται!
Ανοιγει νέο τόπικ με ένα ποστ ξεκάρφωτο
Πάλι ρεκόρ έσπασα, συνήθως συγχωνεύονται τα τόπικ από τους μοντς και γώ τα διέσπασα

Pyrgioti μας άγχωσες όλους με τη λαχτάρα σου για εισιτήρια! Από βδομάδα θα πάω και γω να δω τι παίζει. Ελπίζω να μην εξαντληθούν για κει που θέλω γιατί από τι ακούω πανικός γίνεται!
- tsipaoktsi
Axl , ούτε γω μπόρεσα,αλλά ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ , νταξ, θα την βρούμε την άκρη...axl4 έγραψε:ρε παιδια εχει πεσει το συστημα?ουτε εγω αλλα ουτε και ενα φιλαρακι μου μπορουμε να αγορασουμε τωρα...![]()
Σύστημα αυτό, ΠΑΟΚ ΕΣΥ, το ΄ριξες, νταξ...
γεια ρε τσι αλανι...
τσαντιστηκα να προσπαθω ματαια και αγορασα τελικα στην 6 σαν καινουργιος αντι να ανανεωσω στην 4...
παντως δεν μας θελει η τεχνολογια...μια τα τουρνικε κολλανε μια οι πωλησεις εισιτηριων μεσω internet...
θελουμε να αγιασουμε και δεν μας αφηνουν...

τσαντιστηκα να προσπαθω ματαια και αγορασα τελικα στην 6 σαν καινουργιος αντι να ανανεωσω στην 4...
παντως δεν μας θελει η τεχνολογια...μια τα τουρνικε κολλανε μια οι πωλησεις εισιτηριων μεσω internet...
θελουμε να αγιασουμε και δεν μας αφηνουν...

τι εγινε ρε σεις???δεν υπαρχουν εισητηρια για την 4??παναγια μου!!!ουτε εγω δεν το περιμενα αυτο το πραγμα...

Στην 4 υπήρχαν ήδη παρα πολλά διαρκειας... Οπότε ίσως τέλειωσαν και τα υπολοιπα που είχαν μείνει... Τωρα εμείς οι τυχεροί μπορουμε να πάμε να ανανεώσουμε το ήδη υπάρχον διαρκείας στην 4...χεχεχε! Πάντως αν δεν το ανανεώσουν όλοι ίσως υπάρξουν και άλλα διαθέσιμα...!!!
ισως ισως μια μερα!!!που λεει κι βαρδης ο νεοτερος!!!
τιποτα στις 6 του μηνου πρωι πρωι που θα ελευθερωθουν οι θεσεις...

τιποτα στις 6 του μηνου πρωι πρωι που θα ελευθερωθουν οι θεσεις...

- tsipaoktsi
Μετονομάστε το topic σε
" Η απόγνωση ενός πυργιώτη " τώρα !!!
" Η απόγνωση ενός πυργιώτη " τώρα !!!
6200 πακέτα διατέθηκαν σήμερα και 400 μεμονωμένα για το παιχνίδι με το βάζελο...
Ως τη δευτέρα τρίτη βλέπω να γίνεται κλάμα....

Ως τη δευτέρα τρίτη βλέπω να γίνεται κλάμα....