Από που έμαθες για το paokmania.gr ??
Re: Από που έμαθες για το paokmania.gr ??
Εεεε καθε μερα ακουγα αλλα και διαβαζα για το site ... εε μια μερα ηρθα και γω στην τρελοπαρεα.. ... Το εμαθα απο τον νοβιτο (!!!) τωρα αυτος απο που το μαθε θα σας γελασω.. εε λογικα απο κανενα αλλο site του Π.Α.Ο.Κ 

αδερφια τι να σαs πω τωρα οτι για να μπω επιτελουs στην παρεα σαs χρειαστηκε να ανοιξω τριτο λογαριασμο μειλ? εστελνα συνεχωs τα στοιχεια μου και ενω δεχονταν το συστημα τα στοιχεια μου δεν ερχονταν το μειλ επιβεβαιωσηs,αλλα ευτυχωs πριν 5 μερεs ηρθα στην παρεα σαs!! οσο για το που εμαθα για το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ εμπαινα στο ιντερνετ και εβλεπα ποια εινα τα καλυτερα σαιτ του ΠΑΟΚ,και ποια εχουν περισσοτερα μελη!!! καλωσηρθα λοιπον στο καλυτερο οπαδικο σαιτ!!!!!!! ΠΑΟΚΑΡΑ παντου και παντα
Οταν επιτελους πριν απο 1 χρονο εβαλα ιντερνετ ηταν απο τα πρωτα σαιτ που μπηκα ψαχνωντας γενικα για τον ΠΑΟΚ και αν και αργησα λιγο να γινω μελος μετα εγινε συνηθεια γιατι κολλησα για τα καλα!!
Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια του σαιτ που ξεκλεβουν απο το χρονο τους και ασχολουνται με το Παοκμανια με πολυ μεγαλη αφωσιωση σε αυτο που κανουν και πανω απ'ολα αγαπη για αυτο που μας ενωνει τον ΠΑΟΚ μας!!
Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια του σαιτ που ξεκλεβουν απο το χρονο τους και ασχολουνται με το Παοκμανια με πολυ μεγαλη αφωσιωση σε αυτο που κανουν και πανω απ'ολα αγαπη για αυτο που μας ενωνει τον ΠΑΟΚ μας!!
- paok4kyriakos
- Isaak the Greek
Από το Wikipedia.Ήθελα να δω τι λέει για τον ΠΑΟΚ και στο τέλος του άρθρου είχε όλα τα PAOKMANIA COMBO SITES
- ContrerasPablo
paok4kyriakos έγραψε:Μια αναζήτηση στο google για την λεξη ΠΑΟΚ αρκούσε...
και εγω ετσι το βρηκα
- ΑποστόληςΑ
- PaokCaptain
- Επικοινωνία:
Απλή τύχη..Πάτησα PaokMania.GR και μου έβγαλε αυτό και αναρωτήθηκα..15 μέλη..Εγώ τώρα ξύπνησα;
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Εγω παιδια τυχαια πραγματικα! το ειδα στο ολαπαοκ ενας ειχε ποσταρει λινκ και εγω το πατησα και να σου! το καλυτερο παοκτσηδικο σιτε! 

Εχουν περάσει 8 χρόνια. Δεν θυμάμαι, ίσως και λόγω ηλικίας.
ContrerasPablo έγραψε:paok4kyriakos έγραψε:Μια αναζήτηση στο google για την λεξη ΠΑΟΚ αρκούσε...
και εγω ετσι το βρηκα
Το παρακολουθούσα σαν επισκέπτης για δύο περίπου χρόνια, αλλά όχι καθημερινά, οπότε δεν είχα παρά μία γενική άποψη...
Αποφάσισα να "γραφτώ" μόλις φέτος, μετά από μία πολύ "δύσκολοχώνευτη" ήττα από τον π@υστόγαυρο και μάλιστα ανήμερα του μνημόσυνου των αδικοχαμένων παιδιών μας στα Τέμπη...
Πιστεύω ότι δεν έκανα άσχημα που το αποφάσισα...

Υ.Γ. Αυτό το τελευταίο όμως θα το κρίνουν καλύτερα οι συμφορουμίτες μας...

Από κάποια ψυχή με το nickname "zathara" σε ένα ιντερνετικό παιχνίδι που έπαιζα γύρω στο 2008