Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός 08/03/09 19:00 Προβλέψεις και Σχόλια

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
yiannisPAOKitalia

Re: Π.Α.Ο.Κ.-gayros 08/03/09 19:00 Προβλέψεις και Σχόλια

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

ΘΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ

Στην πουτάνα δεν κάνεις πουτανιά, και στον τρελό δεν πουλάς τρέλας..
Ας έρθουν να προσγειωθούν με ελικόπτερο στη σέντρα..Με αντιαεροπορικά θα περιμένουμε..

ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΛΑΤΕ
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Εκτακτα μέτρα ζητά ο Ολυμπιακός!!!

Να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της αποστολής του Ολυμπιακού, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ζήτησε ο Σωκράτης Κόκκαλης. Ο πρόεδρος της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ κάνει λόγο για «τεταμένο κλίμα που επιχειρείται να δημιουργηθεί από κάποιους» και απέστειλε επιστολές στον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών-Δημόσιας Τάξης, κ. Χρήστο Μαρκογιαννάκη, τον εισαγγελέα Θεσσαλονίκης αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού, κ. Μπακέλα, και τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας, Κώστα Πηλαδάκη.

http://www.metrosport.gr/?p=16165

ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΙ!!! ΛΙΩΣΤΟΥΣ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

χωρις κοντρερας την κυριακη
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Η υπομονή έχει και τα όρια της και κύριοι μας τελείωσε...

Δε ξέρω τι θα συμβεί την Κυριακή , εξωαγωνιστικά πάντα , απλά φαντάζομαι..

Προσωπικά αυτό που θα ήθελα είναι ότι γίνει να γίνει εκτός γηπέδου!

Άς μη φτάσει ποτέ στο γήπεδο η αποστολή με τα μουνόπανα, ξύλο απο το αεροδρόμιο σε όποιον έχει σχέση με αυτή τη σαπίλα!

:?
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

μετραει η κοκκινη του κοντρερας???για την κυριακη???
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

ναι
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Προστασία ενόψει Τούμπας!
Προστασία και έκτακτα μέτρα για τον αγώνα της Κυριακής στην Τούμπα ζητάει ο Ολυμπιακός μέσω του προέδρου του Σωκράτη Κόκκαλη! Οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν λόγο για... επιχείρηση δημιουργίας τεταμένου κλίματος ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ και για τον λόγο αυτό έστειλαν επιστολές σε αρμόδιους φορείς ζητώντας να μεριμνήσουν για να μην συμβεί το οτιδήποτε!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Λόγω του τεταμένου κλίματος που επιχειρείται να δημιουργηθεί, από κάποιους, ενόψει του αγώνα Π.Α.Ο.Κ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 8/3 στη Θεσσαλονίκη και προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα για την προστασία των μελών της αποστολής της ομάδας μας μέτρα, ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Σωκράτης Κόκκαλης
απέστειλε σήμερα σχετικές επιστολές στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών- Δημόσιας Τάξης κ. Χρήστο Μαρκογιαννάκη, τον Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης Αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού κ. Μπακέλα και τον Πρόεδρο της Super League Ελλάδα κ. Κωνσταντίνο Πηλαδάκη».

http://www.gazzetta.gr/content/view/27015/2/
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

γιατι ζητατε προστασια αφου νικησατε δικαια!!!!!!!!!!!!!

πηγαν να παρουν φιλαφλο δικο μας απο τους επισημους να τον πανε στην 7 οι σεκιουριταδες
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

yiannisPAOKitalia έγραψε:ΘΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ

Στην πουτάνα δεν κάνεις πουτανιά, και στον τρελό δεν πουλάς τρέλας..
Ας έρθουν να προσγειωθούν με ελικόπτερο στη σέντρα..Με αντιαεροπορικά θα περιμένουμε..

ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΛΑΤΕ

E, όχι ρε πουστη!! Έχω λιώσει !! :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) :) :) :) :shock: :shock: :) :) :) :) :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :roll: :roll: :) :) :) :) :) :) Με πέθανες! χαχαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
Boreios4

Δημοσίευση από Boreios4 »

λοιπόν αδέρφια, θα γράψω κι εγώ δυο κουβέντες ακόμη, γιατί χθες το βραδυ παρα την πικρα ήμουν σχετικά ήρεμος, σήμερα με όσα διαβάζω αρχίζω να παίρνω πολλές ανάποδες στροφές!!

έχω σιχαθεί, έχω βαρεθεί, έχω αηδιάσει, θέλω να ξεράσω πως το λένε, να το παίζω εδώ και σαράντα χρονια "χριστιανός", που όταν τρώει το χαστούκι γυρνάει και το άλλο μάγουλο και περιμένει στην επομενη ζωή τη λύτρωση του! Φτάνει πια! Δεν θέλω να θίξω προσωπικά κανένα από τα αδέρφια του forum, αλλα μοιρολατρικές απόψεις του τύπου: "ΠΑΟΚ είσαι και είσαι συνηθισμένος στις σφαγές, εμείς είμαστε οι ηθικοί νικητές" και τα σχετικά, δεν αντέχω να τις ακούω και να τις διαβάζω. Φυσικά και είμαι περήφανος που είμαι Παοκτσής, φυσικά δεν λάτρεψα τον ασπρόμαυρο αετό για τους τίτλους του, φυσικά σιχαίνομαι τη βρωμιά και τη ρουφιανιά!
ΑΛΛΑ, φτάνει πια, θέλω να δω και τίτλους, οι χαρακτηρισμοί "πρωταθλητής της καρδιας" ταιριάζουν σε μικρές ομάδες, ταιριάζουν σε φτωχούς συγγενείς, είναι για λαϊκή κατανάλωση! Εγώ θέλω την ομάδα και ουσιαστικά πρωταθλήτρια!

Στο διαταύτα, μετά από 15-20 χρονια διοικητικής ανυπαρξίας, είναι φυσιολογικό να μη σε παίρνουν πλέον στα σοβαρά, να σε χτυπούν και φιλικά στην πλάτη. Όλα αυτά τα χρονια, ο μονος που αντιδρούσε στην αδικία ήταν ο κόσμος, που κι αυτός έχανε το "δίκιο" του, γιατί από πίσω υπήρχε το χάος, διοικητικό, αγωνιστικό κτλ. Πλέον, έχω μια διοίκηση που δουλεύει, έχει όραμα, αισθάνεται και είναι ΠΑΟΚ. Κι ακριβώς επειδή είναι ΠΑΟΚ, θέλω να είναι (μαζί με όλα τα αλλα) και "επαναστάτης", όπως ο λαός του ΠΑΟΚ.
Από το καλοκαίρι, που οι εκ των αθηνών άρχισαν να βλέπουν πως ο γίγαντας ξυπνα, άρχισαν να μεθοδεύουν τις κινήσεις τους, Ήξεραν πως δεν θα έχουν να κάνουν με τον καημενούλη ΠΑΟΚ που θα κλάψει λίγο, θα φωνάξει και μετά θα σκύψει το κεφάλι. Εκεί, ήδη το καλοκαίρι, θεωρώ πως η διοίκηση μας έκανε παραλήψεις (για να μη πω λάθη) στο σχεδιασμό σε ο,τι αφορά αυτό το ζήτημα . Το πήρε αψήφιστα. Έλα όμως που είσαι στην Ελλάδα και μάλιστα είσαι ο διαχρονικά από το ΠΟΚ σφαγμένος ΠΑΟΚ, άρα αγνοια κινδύνου δε συγχωρείται.
θυμάμαι χαρακτηριστικά δημοσιεύματα του Ιουλίου, που αναρωτιόταν εάν οι διατητές θα είχαν τα κότσια να βγάζουν κόκκινες στους "αγριους" παίχτες του ΠΑΟΚ!! Τον Ιούλιο! Κi άντε, το καλοκαίρι ακόμη κι εμείς δεν ξέραμε τι να περιμένουμε από την ομάδα και τι μας περιμένει. Στη διάρκεια της χρονιας όμως τα μηνύματα ήταν σαφή. Οι αντιδράσεις μας? αν κρίνω εκ του αποτελέσματος ανύπαρκτες ή αναποτελεσματικές. Και μη βιαστεί κανεις να φανταστεί ότι μιλάω για γραφικές ανακοινώσεις τύπου σκόρδα! Ας βρούν τον τρόπο, είσαι ΠΑΟΚ με τουλάχιστον ένα εκατομμύριο κόσμο (και κυρίως συσπειρωμένο!), σε λένε Ζαγοράκη, θέλω να αρπάξεις τον κάθε Πηλαδάκη, Ψυχομάνη κι όπως διάολο τους λένε από το λαιμό! θέλω σεβασμό κύριε, απαιτώ δικαιοσύνη, 50-50, ΤΕΛΟΣ!
Γιατί αν τώρα γίνονται όργια, στα play off θα γελάσει ο κάθε πικραμένος. Για του χρόνου ας μη μιλάμε...
Όσο για το να φτιάξουμε ομάδα που θα κερδίζει και τους διαιτητές, ανάξιο σχολιασμού, κι άμα φιλήσεις το βάτραχο θα γίνει πρίγκηπας...

Και διαβάζω από παιδιά στο forum τα απίθανα και τραγελαφικά, ότι θα κερδίσεις το σεβασμό και το φόβο τους αν κυνηγήσεις το λεωφορείο των γαύρων και σπάσεις και καμια τζαμαρία! Και χέστηκαν αυτοί, βούτυρο στο ψωμί τους, έτσι μπορούμε να διαιωνίσουμε τη μιζέρια μας για αλλα σαράντα χρονια! Σοβαρευτείτε ορισμένοι, τα γράφετε και φορα παρτίδα εδώ μέσα! Όσο για τα αλλα για διαχωρισμό της ελλάδας, αυτά κι αν είναι απίθανα! λες κι ο αθηναίος, ο κρητικός, ο καλαματιανός κτλ δε τρώει το ίδιο λούκι σε αυτή εδώ τη χωρα! ας είμαστε σοβαροί, ας μη μπλέκουμε τα σοβαρά πολιτικά ζητήματα με τα οπαδικά, άλλο βούτυρο στο ψωμί κι αυτό, για να κρατούν οι κυβερνώντες διαχρονικά τους κυβερνώμενους κοιμισμένους και να τους σπρώχνουν να βγάζουν την οργή τους στην Τούμπα και στο καραϊσκάκη κι όχι στους δρόμους, όπως θα έπρεπε...
Άβαταρ μέλους
indian chief

Δημοσίευση από indian chief »

το φλωριλικι τους δεν εχει ορια!!!!!!!!η αγανακτηση εχει μαζευτει.........πολυ ομως...αηδια και σιχαμαρα....δε με νοιαζει ποσο ασχημο καιρο θα εχει γι αυτους εδω πανω.....εδω ειναι ΒΟΡΡΑΣ και δε θα αντεξουν το κλιμα.....
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Σωστά Boreios4 πολύ σωστά τα είπες.
Μια προσθήκη μόνο σε όλα αυτά.

Η Κρήτη κάπου το 2011 ή 2012 αν δεν κάνω λάθος θα κάνει δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της.
Έτσι άκουσα απο φίλους Κρητικούς.
Όχι ότι συμφωνώ με κάτι τέτοιο αλλά απο την άλλη βλέπω όλη την Μακεδονία να είναι μετανάστης στο εξωτερικό Γερμανία Αυστραλία κλπ και μια Αθήνα ρουφήχτρα να αποροφάει ότι βγάζει η επαρχία.

Προσωπικά τέτοια Ελλάδα είναι μόνο για τα μούτρα μερικών αφεντικών*.

Βαρέθηκα να βλέπω τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια και πάλι πάμε και τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια μου τα πρήξανε τα φρύδια!

Βαρέθηκα να το παίζω υπεράνω και να είμαι το αιώνιο πρόβατο που κάθε Πάσχα το σφάζουν για να το φάνε τα γουρούνια.

Ας το πω με μια λέξη.

ΕΩΣ ΠΟΤΕ?

Υ.Γ *αφεντικά έχουν μόνο τα σκυλιά.
Τέλος με αυτά που κάνουν σε κάθε επίπεδο πολιτικό κοινωνικό αθλητικό και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς για εκεί το πάνε.
Αν αποκλείσουμε το άθλιο γεγονός διαχωρισμού της χώρας υπάρχει και η τάση απόσχισης απο το πρωτάθλημα που πίστεψε με τσούζει αφόρητα τα γουρούνια αφεντικά..
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Κάποιοι μου ζητάτε να είμαι προσεχτικός και μετρημένος.
Προσεχτικά και μετρημένα λοιπόν εγώ ο ανώνυμος φίλος του ΠΑΟΚ , ετοιμάζομαι.
Ακονίζω τα νύχια μου, δοκιμάζω τα δόντια μου και τους περιμένω. Ακόμα και αν μόνο η παρουσία τους, μόνο η ύπαρξη τους, μολύνει τον αέρα του σπιτιού μου, εγώ θα τους περιμένω.
Φέρτε μαζί σας βασιλικές φρουρές, φορέστε μελανοχιτώνες πάνω από τα ερυθρόλευκα, κουβαλήστε όλες τις αστυνομίες της χώρας και ελάτε. Εγώ ο απλός ανώνυμος φίλος του ΠΑΟΚ ακονίζω τα νύχια μου, δοκιμάζω τα δόντια μου και σας περιμένω.
Πάρτε μαζί σας υπουργούς, δικαστές, τους αρχιδημοσιογράφους που ορίζετε και ελάτε. Βγάλτε ανακοινώσεις, ξαναβγάλτε ανακοινώσεις, πέστε παραμυθάκια όπως «το ποδόσφαιρο είναι γιορτή», « ευγενής άμιλλα» και ότι άλλο με ταΐζετε χρόνια τώρα και ελάτε.
Εγώ ο απλός ανώνυμος φίλος του ΠΑΟΚ που ποτέ στη ζωή μου δεν σήκωσα χέρι ούτε σε μυρμήγκι, προσεχτικά και μετρημένα ακονίζω τα νύχια μου, δοκιμάζω τα δόντια μου και σας περιμένω…
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Ο Κουκουλάκης δεν παραπέμπεται, ο Ολυμπιακός έρχεται στην Τούμπα με εισαγγελέα, ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει φτάσει σε επίπεδο βρασμού πλέον.

Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι μας έχουν στήσει μια ωραιότατη παγίδα για να πάμε 20 χρόνια πίσω. Όποιος δημιουργήσει πρόβλημα στην διάρκεια του ματς είναι αντικειμενικά εχθρός του ΠΑΟΚ.

Δεν βρίσκω τις λέξεις για να μιλήσω σαφέστερα. Υπάρχει σοβαρότατη πιθανότητα να γκρεμίσουμε όλα όσα χτίζαμε. Θερμή παράκληση σε διοίκηση και συνδέσμους να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να διαφυλάξουν την διεξαγωγή του αγώνα από τους προβοκάτορες.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Συμφωνω απολυτα με τον αδερφο Χιντεγκουτι...

ΠΡΟΣΟΧΗ μη χασουμε σε μια μερα αυτα που χτιζουμε επι 1,5 χρονο τωρα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”