ΣΚΑΪ tv
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
-
ΣΚΑΪ Για Πάντα Πρωταθλητές-ΠΑΟΚ Μπάσκετ Δευτέρα 14/12 22:00
Ορμώμενος από το γεγονός ότι μόλις παρακολούθησα το αφιέρωμα της παραγωγής του ΣΚΑΪ στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ (αλλά και του Άρη) έχω να κάνω μερικά σχόλια..Κατ'αρχάς το συγκεκριμένο επεισόδιο θα προβληθεί από τον ΣΚΑΪ τη Δευτέρα στις 10 το βράδυ, αλλά ήδη κυκλοφορεί στα περίπτερα το βιβλίο μαζί με το dvd με την ιστορία του συλλόγου μας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.
Πρόκειται για μια πολύ αξιόλογη δουλειά που σε αντιστοιχία με το χρηματικό της αντίτιμο (μόνο 9.90 ευρώ) αξίζει να την έχει κάθε Παοκτσής στο σπίτι του. Το αφιέρωμα αναφέρεται κυρίως (και δυστυχώς) στην απέλπιδα προσπάθεια που έκανε ο ΠΑΟΚ τη δεκαετία του '80 να φτάσει τον Άρη, αλλά και στην κακοδαιμονία που κυνηγούσε την ομάδα επί πολλά χρόνια με αποτέλεσμα οι παίχτες να χαρακτηριστούν "losers", ενώ στην αναδρομή που κατέγραψε το αφιερώμα, η χρονιά 1993 χαρακτηρίστηκε ως αποφράδα και ταφόπλακα στην ευκαιρία του συλλόγου για τη δημιουργία αυτοκρατορίας, καθώς μέσα σε λίγες μέρες (από την εκπληκτική πορεία και τις πρωτιές σε Ελλάδα και Ευρώπη) ήρθε η κατάρρευση και η απώλεια όλων των τίτλων.
Από εκεί και έπειτα η μοναδική ένσταση που έχω είναι ότι δεν αναφέρθηκε καθόλου ο τελικός στη Βιτόρια, αλλά ούτε και οι 3 τελικοί πρωταθλήματος με ολυμπιακό ('93-94) και παναθηναϊκό ('96-'97 και '99-00), αλλά ούτε και τα 2 κύπελλα ελλάδος το 1995 και το 1999..Αυτό όμως απ'ότι κατάλαβα εμπίπτει στη γενικότερη φιλοσοφία του ΣΚΑΪ και της παραγωγής των αφιερωμάτων, αφού και στο αφιέρωμα του άρη δεν αναφέρθηκε το κύπελλο που πήρε το 2003, αλλά ούτε και το (ο Θεός να το κάνει) πρόσφατο ευρωπαϊκό..Θα μου πείς όμως το σκουλήκι έχει και τους διπλάσιους τίτλους και κάποιους έπρεπε να κόψουν..Εμείς τι φταίμε???
Τέλος, το χειρότερο απ'όλα ήταν ότι στις μαρτυρίες παλαιών παιχτών του ΠΑΟΚ συμμετείχε κι ο ακατονόμαστος, ο οποίος σου προκαλούσε αναγούλα και με τη φάτσα του, αλλά και με τις απόψεις του..Αυτα! Περιμένω και τις δικές σας απόψεις και κριτικές (από όσους το έχουν ήδη δεί, αλλά και από αυτούς που θα το δούν τη Δευτέρα).
Πρόκειται για μια πολύ αξιόλογη δουλειά που σε αντιστοιχία με το χρηματικό της αντίτιμο (μόνο 9.90 ευρώ) αξίζει να την έχει κάθε Παοκτσής στο σπίτι του. Το αφιέρωμα αναφέρεται κυρίως (και δυστυχώς) στην απέλπιδα προσπάθεια που έκανε ο ΠΑΟΚ τη δεκαετία του '80 να φτάσει τον Άρη, αλλά και στην κακοδαιμονία που κυνηγούσε την ομάδα επί πολλά χρόνια με αποτέλεσμα οι παίχτες να χαρακτηριστούν "losers", ενώ στην αναδρομή που κατέγραψε το αφιερώμα, η χρονιά 1993 χαρακτηρίστηκε ως αποφράδα και ταφόπλακα στην ευκαιρία του συλλόγου για τη δημιουργία αυτοκρατορίας, καθώς μέσα σε λίγες μέρες (από την εκπληκτική πορεία και τις πρωτιές σε Ελλάδα και Ευρώπη) ήρθε η κατάρρευση και η απώλεια όλων των τίτλων.
Από εκεί και έπειτα η μοναδική ένσταση που έχω είναι ότι δεν αναφέρθηκε καθόλου ο τελικός στη Βιτόρια, αλλά ούτε και οι 3 τελικοί πρωταθλήματος με ολυμπιακό ('93-94) και παναθηναϊκό ('96-'97 και '99-00), αλλά ούτε και τα 2 κύπελλα ελλάδος το 1995 και το 1999..Αυτό όμως απ'ότι κατάλαβα εμπίπτει στη γενικότερη φιλοσοφία του ΣΚΑΪ και της παραγωγής των αφιερωμάτων, αφού και στο αφιέρωμα του άρη δεν αναφέρθηκε το κύπελλο που πήρε το 2003, αλλά ούτε και το (ο Θεός να το κάνει) πρόσφατο ευρωπαϊκό..Θα μου πείς όμως το σκουλήκι έχει και τους διπλάσιους τίτλους και κάποιους έπρεπε να κόψουν..Εμείς τι φταίμε???
Τέλος, το χειρότερο απ'όλα ήταν ότι στις μαρτυρίες παλαιών παιχτών του ΠΑΟΚ συμμετείχε κι ο ακατονόμαστος, ο οποίος σου προκαλούσε αναγούλα και με τη φάτσα του, αλλά και με τις απόψεις του..Αυτα! Περιμένω και τις δικές σας απόψεις και κριτικές (από όσους το έχουν ήδη δεί, αλλά και από αυτούς που θα το δούν τη Δευτέρα).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Trikaliotis την Πέμ 10 Δεκ 2009, 00:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: ΣΚΑΪ Για Πάντα Πρωταθλητές-ΠΑΟΚ Μπάσκετ Δευτέρα 14/12 22:00
φυσικα ηδη υπαρχουν λινκ για κατεβασμα στο φορουμ ( http://paokmania.gr/forum/viewtopic.php ... 6&start=15 ) για όσους έχουν το .... κουραγιο... 

Re: ΣΚΑΪ Για Πάντα Πρωταθλητές-ΠΑΟΚ Μπάσκετ, Δευτέρα 14/12 22:0
Περιμένω κι εγώ να το δω τη Δευτέρα, μιας κι έγινα ΠΑΟΚτσής (πρώτα) απ' το μπάσκετ αλλά κι απ' τις πολλές επιτυχίες που μας έχει χαρίσει (δυστυχώς όχι τόσο πρόσφατες). Πάντως το αφιέρωμα της μπάλας δεν μου άρεσε και πολύ κι αν είναι έτσι όπως τα λέει ο αδερφός δηλ. να μιλάει κι ο... ακατανόμαστος, να μην αναφέρει σημαντικές στιγμές της ομάδας κλπ, τότε κρίμα γιατί στο μπάσκετ πραγματικά θα μπορούσαν λόγω επιτυχιών αλλά και λόγω άφθονου οπτικού υλικού να κάνουν ένα πολύ καλό αφιέρωμα! Ίδωμεν...
-
Το αφιέρωμα σε γενικές γραμμές ήταν καλό..Απλά θα μπορούσε να διανθιστεί με περισσότερες επιτυχίες της ομάδας μας (και όχι τόσο με τις κακοδαιμονίες σε τελικούς κτλ), έτσι για να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας.. 

Ωχ κατάλαβα... Απλά μια διόρθωση Τrikaliotis το τελικό με βάζελο 97/98 εννοείς.
Πάνω στην εκπομπή μου θα το βάλουν τα ρεμάλια???
Σαμποτάζ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
Περιμένουμε να το κατεβάσουμε από το ίντερνετ..
Σαμποτάζ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
Περιμένουμε να το κατεβάσουμε από το ίντερνετ..
-
Ναί με Στογιάκοβιτς, μετά το 3ποντο στο ΣΕΦ, που πήγαμε τελικό με βάζελο αλλά χάσαμε 3-2..brigate4 έγραψε:Ωχ κατάλαβα... Απλά μια διόρθωση Τrikaliotis το τελικό με βάζελο 97/98 εννοείς.
Επειδή έτυχε να το δω κι εγώ, προτείνω μόλις θα τον βλέπετε να ανοίγει το στόμα του να πατάτε ένα κουμπάκι στο τηλεκοντρόλ της τηλεόρασής σας που γράφει MUTE... Για αυτό τον κύριο της high society και των σαλονιών της υψηλής πολιτικής, οι ΠΑΟΚτσήδες είναι κάτι μαυριδεροί τύποι που δεν ξέρουν ούτε πώς γράφεται η Κομοτηνή...Trikaliotis έγραψε: Τέλος, το χειρότερο απ'όλα ήταν ότι στις μαρτυρίες παλαιών παιχτών του ΠΑΟΚ συμμετείχε κι ο ακατονόμαστος, ο οποίος σου προκαλούσε αναγούλα και με τη φάτσα του, αλλά και με τις απόψεις του..Αυτα! Περιμένω και τις δικές σας απόψεις και κριτικές (από όσους το έχουν ήδη δεί, αλλά και από αυτούς που θα το δούν τη Δευτέρα).
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
οπως και να το γραψουν...εμεις γραμμενους τους εχουμε! 

Teratie, ξέχασες τα διαλυτικά στο τελευταίο "ι"...teratios έγραψε:Κωμωτεινύι

Δείτε τη Δευτέρα τι λέει για την εκδρομή στη Γενεύη και θα με θυμηθείτε...
Επίσης έχει ενδιαφέρον πώς εξασθενεί η μνήμη του όταν η κουβέντα φτάνει στα χαμένα κύπελλα και πρωταθλήματα από κάτι "λάθος" πάσες της τελευταίας στιμής. Λέει: "χάσαμε δύο παιχνίδια από δύο λάθος πάσες: τη μια την έκανε ο Μπάρλοου και την άλλη...[μακρά παύση, βλέμμα στο κενό...}... δε θυμάμαι, νομίζω εγώ [για τον Μπάρλοου ήταν σίγουρος...].
Πάντως αυτοί στο Σκάι το έχουν κακή μανία..
Μία με τον γούναρη,τώρα με το δήμαρχο..
Μία με τον γούναρη,τώρα με το δήμαρχο..