Π.Α.Ο.Κ. Football Retro
Re: Π.Α.Ο.Κ. Retro
Σίγουρα είναι ο Μαυρέας αυτός; Μου φαίνεται σα να κάνανε μοντάζ με ασπρόμαυρη φωτογραφία του Στολτίδη!
Γκαρντασάκια χρόνια πολλά σε όλους.
Λι4 να απαντήσω εγώ ;
Με βάση τον Κούδα, πίσω του οι Τερζανίδης, Σαράφης, δεξιά του οι Ιωσηφίδης Αποστολίδης αριστερά οι Πέλλιος (;), Ασλανίδης και μπροστά ο Παρίδης.
Λι4 να απαντήσω εγώ ;
Με βάση τον Κούδα, πίσω του οι Τερζανίδης, Σαράφης, δεξιά του οι Ιωσηφίδης Αποστολίδης αριστερά οι Πέλλιος (;), Ασλανίδης και μπροστά ο Παρίδης.
- PRAKTORINOS
Τον Πέλλιο όσο και να τις έψαξα τις φωτογραφίες, δεν τον είδα πουθενά.
Στην πρώτη φωτογραφία, ακριβώς δίπλα δεξιά τού Ασλανίδη είναι ο μασέρ της ομάδας Αγριογιάννης.
Στην πρώτη φωτογραφία, ακριβώς δίπλα δεξιά τού Ασλανίδη είναι ο μασέρ της ομάδας Αγριογιάννης.
- Isaak the Greek
Ρε τον Ασλανιδη....Σαν τον Τσακ Νορις ειναι!!!!
Πρακτορινος κανε μια βολτα απ το διεθνες διογανωσεις αν μπορεις.Εχω αφησει παραγγελια.
Πρακτορινος κανε μια βολτα απ το διεθνες διογανωσεις αν μπορεις.Εχω αφησει παραγγελια.
Δυο παρατηρησεις για την φωτο που ανεβασε ο li
1) Το ανοιχτο πουκαμισακι με εμφαση στην ανδρικη φαλλοκρατικη τριχα που φοραει ο Παριδης ειναι all the bloody money..
2) Αυτος που ειναι στην αλλη ακρη του τραπεζιου ειναι ο διδυμος αδελφος του Ασλανιδη??
Μια παρατηρηση για την φωτο του Πρακτορινου πιο πανω
Το προφιλ του Μαυρεα με αυτο το σκουρο πλαισιο να ειναι ενσωματωμενο κατω ακριβως απο το πηγουνι του μου θυμιζει τοιχογραφικες απεικονισεις του Ραμση του Μεγα. Φαινοταν απο τοτε δηλαδη οτι θα κινηθουμε προς την Αιγυπτιακη αγορα.
ΥΓ: Πρακτορινε αν μπορεις "ανεβασε" και καμια φωτο απο την ομαδα των φιφτις με τον Νικο Γκολεμα στην ενδεκαδα...
1) Το ανοιχτο πουκαμισακι με εμφαση στην ανδρικη φαλλοκρατικη τριχα που φοραει ο Παριδης ειναι all the bloody money..
2) Αυτος που ειναι στην αλλη ακρη του τραπεζιου ειναι ο διδυμος αδελφος του Ασλανιδη??
Μια παρατηρηση για την φωτο του Πρακτορινου πιο πανω
Το προφιλ του Μαυρεα με αυτο το σκουρο πλαισιο να ειναι ενσωματωμενο κατω ακριβως απο το πηγουνι του μου θυμιζει τοιχογραφικες απεικονισεις του Ραμση του Μεγα. Φαινοταν απο τοτε δηλαδη οτι θα κινηθουμε προς την Αιγυπτιακη αγορα.
ΥΓ: Πρακτορινε αν μπορεις "ανεβασε" και καμια φωτο απο την ομαδα των φιφτις με τον Νικο Γκολεμα στην ενδεκαδα...
- PRAKTORINOS
ς.[/b]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PRAKTORINOS την Τετ 07 Δεκ 2011, 14:10, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
- PRAKTORINOS
Με αφορμή το αφιέρωμα τού teacher σ αλονίκης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PRAKTORINOS την Τετ 07 Δεκ 2011, 14:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PRAKTORINOS
23 Απριλίου.
Γεωργίου τού τροπαιοφόρου.
Νούμερο 1.
"Χρόνια πολλά", Γιώργαρε!
Νούμερο 1.
"Χρόνια πολλά", Γιώργαρε!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PRAKTORINOS την Τετ 07 Δεκ 2011, 14:09, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΡΕ Πρακτορινε αδερφε οσο κι αν κοιταω και ξανακοιταω τη φωτο της ενδεκαδας πιο πανω δε βγαζω συμπερασμα...
Ποιοι επαιζαν αμυντικοι???? Μονο ο Ιωσηφιδης με το Φιλωτα και το Φορτουλα μπακοτερμα??? Αντε και ο Αγγελος ας πουμε...
Οι αλλοι ολοι ειναι επιθετικογενεις!!! Τι διαολο με τρεις αμυντικους παιξαμε??? 8)

Ποιοι επαιζαν αμυντικοι???? Μονο ο Ιωσηφιδης με το Φιλωτα και το Φορτουλα μπακοτερμα??? Αντε και ο Αγγελος ας πουμε...
Οι αλλοι ολοι ειναι επιθετικογενεις!!! Τι διαολο με τρεις αμυντικους παιξαμε??? 8)

- PRAKTORINOS
Δεξί μπακ ο... Γκουερίνο και στο κέντρο της άμυνας ο Αποστολίδης με τον Πέλλιο. Αριστερά ο Ιωσηφιδης.
Δεξι μπακ ο Γκουερινο???????
Σεντερ μπακ ο Αποστολιδης??
Ξαναπαιξανε αυτοι ποτε ετσι, με αυτο το σχηματισμο???
Δεν το εχω ξανακουσει...
Τελοσπαντων, ευχαριστω αδερφε για την αμεση απαντηση σου και παλι συγχαρητηρια για τη δουλεια σου...
Σεντερ μπακ ο Αποστολιδης??

Ξαναπαιξανε αυτοι ποτε ετσι, με αυτο το σχηματισμο???
Δεν το εχω ξανακουσει...
Τελοσπαντων, ευχαριστω αδερφε για την αμεση απαντηση σου και παλι συγχαρητηρια για τη δουλεια σου...
Ο Μεγας Κωστικος τι απεγινε ?????
Κι αυτος γιορταζει...
(Ηταν και το πουλεν μου τοτε...)
Κι αυτος γιορταζει...
(Ηταν και το πουλεν μου τοτε...)
- PRAKTORINOS
23 Απριλίου.
Νούμερο 3
"Χρόνια πολλά", Γιούρι!
Νούμερο 3
"Χρόνια πολλά", Γιούρι!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PRAKTORINOS την Τετ 07 Δεκ 2011, 14:11, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- PRAKTORINOS
23 Απριλίου.
Νουμερο 4
"Χρόνια πολλά", Γιωργάκη!
Νουμερο 4
"Χρόνια πολλά", Γιωργάκη!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PRAKTORINOS την Τετ 07 Δεκ 2011, 14:11, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.