Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
PABLO GARCIA έγραψε:.Μακάρι αυτό που έγινε φέτος με τα κοντά 20000 διαρκείας να επαναληφθεί και του χρόνου και να γίνει συνήθεια,αλλά πολύ φοβάμαι ότι αρκετοί ίσως απογοητευθούν.
Ποιοι θα απογοητευτούν και γιατί; Αν ρωτούσες τους 19.159 τη στιγμή που παίρναν το διαρκείας τι απαιτήσεις έχουν από την ομάδα, το 80% τουλάχιστον θα σου έλεγε μακάρι να βγούμε 4οι φέτος να πάμε και Ουέφα και θα είμαστε υπέρ ευχαριστημένοι.
Τώρα αν είμαστε τόσο βόδια που επειδή είμασταν 2οι για ένα γύρο, ξενερώσαμε και μόνο που μας έπιασε ο Βάζελος τότε δεν φταίει κανείς άλλος και το ταβάνι μας θα είναι πολύ πιο χαμηλό επειδή το κατεβάζουμε οι ίδιοι!
Την ερχόμενη Τρίτη θα εκδικαστούν ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει ο Γιώργος Κούτσης κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με αφορμή την οφειλή ενός ποσού από ιδιωτικό συμφωνητικό του παίκτη με τον Γιώργο Μπατατούδη. Από εκεί και πέρα, στις 5 Μαΐου 2009, θα εκδικαστεί η έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης του περασμένου καλοκαιριού, με την οποία επιδικάστηκε ποσό ύψους 205.000 ευρώ υπέρ του Κούτση. «Πρόκειται για δεδουλευμένα χρήματα από ιδιωτικό συμφωνητικό από την 1η μέρα που υπέγραψα στον ΠΑΟΚ» είπε στο «Μ» ο πολύπειρος χαφ, που αγωνίζεται στον Αγροτικό Αστέρα, και πρόσθεσε: «Αναγκάστηκα να ακολουθήσω τη νομική οδό, από τη στιγμή που τόσα χρόνια δεν έχει τακτοποιηθεί η συγκεκριμένη οφειλή προς το πρόσωπό μου. Προσπάθησα να έρθω σε επαφή με τη διοίκηση της ΠΑΕ, επί εποχής Γούμενου, αλλά και της νυν. Όμως με απέρριψαν. Θα επιδιώξω να έρθω σε επαφή με τον Θόδωρο Ζαγοράκη και να τα βρούμε. Άλλωστε, δεν θέλω να δημιουργώ προβλήματα στο Δικέφαλο».
Μένα όνειρο θα ζω κι όσο ζω θα προσπαθώ κρεμασμένο να σε δω στις ΤΟΥΜΠΑΣ το ΝΑΟ..
Κάνω όνειρα τρελά πως σου περνάω μια θηλειά κι ύστερα με μια κλωτσιά τελειώνεις σταραπού..
Μου φαίνεται πολύ από εμάς επειδή αγαπάμε πολύ την ομάδα και έχουμε θετική γνώμη για το λαό μας πιστεύομε πράγματα που κατά βάθος ξέρουμε ότι δεν ισχύουν.Εγώ ήδη άκουσα πολλούς να λένε ότι του χρόνου δε θα πάρουν διαρκειας λόγο τον τζαμπατζήδων και με το δίκιο τους και για αυτό λόγο πιστεύω άσχετος σε ποια θέση θα τερματίσουμε ότι τα διαρκειας θα μειωθούν αρκετά.Μακάρι να κάνω λάθος all τόσα χρονια έχω μάθει να ψυχολόγο καλά το μέσο Παοκτσή.
Δεν υπάρχει κανένα θέμα ανησυχίας. Θα πάει σε έφεση και μετά μπορεί να φτάσει μέχρι άρειο πάγο οπότε θα πάρει χρόνια, ξεχάστε το.
Το ιδιωτικό συμφωνητικό είναι ισχυρό έγγραφο οπότε το δικαστήρια (που κανονικά πρέπει να είναι δικαστήριο της Θεσσαλονίκης μια και εκεί είναι η έδρα της ΠΑΕ) σωστά έβγαλε την απόφαση.
Ένα ακόμη πρόβλημα που υπήρχε για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, βρήκε χθες τη λύση του. Ο Θόδωρος Ζαγοράκης συναντήθηκε με τον Γιώργο Κούτση, για την οφειλή 205.000 ευρώ προς τον παίκτη, από ιδιωτικό συμφωνητικό, που είχε υπογράψει ο τελευταίος με τον Γιώργο Μπατατούδη. Η συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών πραγματοποιήθηκε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα και δε διήρκεσε πάνω από 10 λεπτά, καθώς τα βρήκαν αμέσως. Ο πρόεδρος του Δικεφάλου αναγνώρισε το χρέος, που συν τους τόκους έφτασε περίπου στις 240.000 ευρώ. «Ζαγόρ» και Κούτσης δεν είχαν καμία διαφωνία και συμφώνησαν για διακανονισμό προκειμένου να αποπληρωθεί το χρέος προς τον έμπειρο μέσο. Μάλιστα, ο Κούτσης παραιτήθηκε από τη διεκδίκηση των τόκων, ενώ είπε στον Ζαγοράκη ότι χαρίζει το 30% του αρχικού ποσού. «Θέλω και εγώ από την πλευρά μου να βοηθήσω τη μεγάλη προσπάθεια του Θόδωρου και των υπόλοιπων παιδιών της διοίκησης να εξυγιάνουν τον ΠΑΟΚ και να μειώσουν τα χρέη. Έτσι, αποφάσισα να μη ζητήσω όλο το ποσό που μου οφείλεται και είναι χρήματα δεδουλευμένα, αλλά να εισπράξω το 70% του αρχικού χρέους» είπε στο «Μ» ο Κούτσης, ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος από τη συζήτηση που είχε με τον Ζαγοράκη και τη συμπεριφορά του τελευταίου. «Με τον Θόδωρο μιλάμε την ίδια γλώσσα, την ποδοσφαιρική. Οπότε ήταν επόμενο να τα βρούμε αμέσως» πρόσθεσε ο πρώην άσος του Δικεφάλου. Σήμερα το πρωί οι δύο πλευρές θα ορίσουν τις δόσεις και τα ποσά που θα δίδονται από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ έως ότου εξοφληθεί ο Γιώργος Κούτσης, ο οποίος εννοείται ότι αποσύρει τα ασφαλιστικά μέτρα που θα εκδικάζονταν σήμερα, ενώ και η ΠΑΕ παραιτείται της έφεσης που είχε ασκήσει και η οποία θα εκδικαζόταν τον ερχόμενο Μάιο.
Έχεις δίκιο σαυτά που λες φιλε μου, αλλά εν μέρη για μένα.
Ο βάζελος πήρε το σύνολο των χρημάτων που δικαιούνται οι Ελληνικές ομάδες από Τ.V.
Market Pool το λένε αυτοί. Παντως πηραν 10 εκ. αφού ο γαυρος ο παπάρας αποκλείστηκε. Αλλιως θα περναν από 5.
Μαζί με bonus, εισητήρια και φράγκα από νίκες και ισοπαλίες άντε να πάει 25 εκ.
Ο γαυρος περσι που πήγε στους 16, μόνο από C.L. έβγαλε 25 εκ. μαζί με έσοδα του γηπέδου.
Τελος πάντων και πάλι είναι πολλά λεφτά.
Το ζητούμενο για μένα είναι σε 2 λέξεις. ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ και REVOLUTION.
Και η εξυγίανση προϋποθέτει το ταμείο από μείον να πάει στο μηδέν. Σκέψου ότι η Π.Α.Ε. αυτή τη στιγμή κάνει 20 εκ. τζίρο το χρόνο αλλά παίχτες και προπονητές κοστίζουν το πολύ 8 εκ.
Για τα επόμενα 3 χρόνια έχεις κάθε χρόνο 5 εκ. από ΤV και άλλα 5 εκ. από φανέλα και χορηγούς.
Η μεγάλη μας δύναμη από τότε που ήρθε ο Ζαγοράκης είναι τα διαρκείας. Πρέπει να το εκμεταλλευτούμε τώρα που το έχουμε και το χρειαζόμαστε. Να βρεθεί τρόπος μεγάλο μέρος από τα διαρκείας να πάνε στην ΑΜΚ.
Το καλοκαίρι που θα πάμε πάλι για το εισιτήριο, όταν θα πληρώσουμε για την εγγραφή, στα καπάκια από δίπλα θα εγγραφόμαστε και σε μια εταιρία που θα έχει στόχο την αγορά μετοχών του Π.Α.Ο.Κ.
50€ από το διαρκείας σου θα μεταφέρονται στην εταιρία για μετοχες στο ονομα σου στην επόμενη ΑΜΚ. Όποιος θέλει δίνει άλλα 50€ για να τα κάνει 100 ή και παραπάνω για να είναι μέτοχος στην ομάδα του.
Τώρα κατάλαβα τις δηλώσεις που έκανε ο Παπαδόπουλος, που ηταν στα οικονομικά μας και έφυγε.
Μόνο έτσι θα πάρουμε τον Π.Α.Ο.Κ. στα χέρια μας και θα γίνουμε ισχυροί.
Μόνο έτσι μέχρι το καλοκαίρι θα έχουμε 20,000 μετόχους στον Π.Α.Ο.Κ.
Μόνο έτσι μέχρι το καλοκαίρι του 2010 μπορει να είμαστε 30 ή 40,000.
Πιστέψτε με, αν υπήρχε εταιρία με 20,000 μέλη αδέρφια μας, ΟΛΟΙ θα θέλαμε σαν τρέλοι να γραφούμε, να δηλώσουμε παρών, να πούμε ότι είμαι και γώ ένας από σας.
Θα μπορούσε η εταιρία να στέλνει αντιπροσώπους σε κάθε νομό για εγγραφές.
Θα σε βρίσκουν αυτοί και δε θα χρειάζεται να τρέχεις σε τράπεζες και εφορίες.
Σε κάθε πόλη, σε κάθε δήμο, θα υπάρχει, καρεκλάκι, τραπέζι, ουρές και εγγραφές.
Της π@@τανας το κάγκελο. ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ
Όλα τα μέλη μπαίνουν στον Α.Σ. και κέρδίζουν τις εκλογές. Αρα έχουν αλλα 10% του Π.Α.Ο.Κ..
Σε 2 χρόνια μπορούμε να έχουμε το 40% της ομάδας μας και 30,000 μέλη στον Α.Σ.
Αυτό για μένα είναι revolution.
Τότε θάρθει η ώρα του πρωταθλητισμού και θα μπορείς να έχεις παίχτες με σύνολο αξίας 15 εκ. η και παραπάνω.
Σχεδόν κλείνουμε την ψαλίδα που σωστά αναφέρει ο φίλος πιο πάνω.
Αλλα για τωρα δε θέλω Κρέσπο και σια ούτε 3η μεταγραφή.
Προτιμώ 8-10 εκ. μπάτζετ για 2 χρονιές που θάχω σιγουρα την 4η θεση αλλα και θαχω πετύχει το στόχο μου: ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ.
Και τα λέμε μετά με διπλάσιο μπάτζετ.
Να έχεις 3-4 παίχτες του 1 εκ. και 10 των 600,000 και αλλους 10 των 400,000.
Φέτος με 4-5 των 500,000 τους κοιτάμε σχεδόν στα μάτια………
Αυτή είναι η ψαλίδα. Δε νομίζω να είναι ακατόρθωτο.
Απλά, παρόλο που η διοίκηση έχει το ΟΚ από ΟΛΟΥΣ μας, δε μας εκμεταλλεύεται οσο θα έπρεπε.
Με εκείνη τη στοιχειωμένη απολογιστική συνέντευξη περί οικονομικών της ΠΑΕ τι γίνεται τελικα? Έχει περάσει ένα τετράμηνο περίπου κύριε αντιπρόεδρε της ΠΑΕ και εσχάτως και του ΑΣ. Όχι τίποτε άλλο, αλλά διαβάζουμε δεξιά και αριστερά για τις οικονομικές δυνατότητες της ΠΑΕ, ενώ ως μέτοχοι δεν έχουμε υπεύθυνη πληροφόρηση ως δικαιούμαστε και μας είχατε υποσχεθεί...
Μήπως να μη λέμε τίποτε και να ασχολούμαστε με τον κοντό, τον αιμάρ και την καθημερινή εισητηριολαγνεία, γιατί μπορεί να θυμώσει ο Θόδωρος και να φύγει?