16. Dorvalino Alves Maciel "Lino"

nikos123

Δημοσίευση από nikos123 »

Λίνο: «Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Ικανοποιημένος από τη μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ και αποφασισμένος να πετύχει στη νέα του ομάδα δήλωσε ο Λίνο στο πορτογαλικό «Antena 1». Ο 32χρονος αριστερός μπακ της Πόρτο αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση χρόνου. Ο Βραζιλιάνος άσος δεν έδωσε το «παρών» στην προπόνηση των πρωταθλητών Πορτογαλίας την Πέμπτη.

«Πιστεύω πως αυτή η μετακίνηση θα κάνει καλό στο μέλλον και την καριέρα μου. Θα είναι δύσκολα, αλλά ελπίζω να τα καταφέρω. Ο ΠΑΟΚ είναι σπουδαίος σύλλογος», δήλωσε, ενώ για την αποχώρησή του από την Πόρτο είπε: «Κάποιες φορές τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θέλουμε. Σε όσες ευκαιρίες μου δόθηκαν προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Πλέον θα συνεχίσω αλλού την καριέρα μου και θα κάνω ό,τι μπορώ για να πετύχω. Εύχομαι στην Πόρτο να κατακτήσει το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Champions League, γιατί αν τα καταφέρει θα έχω κι εγώ ένα μερίδιο στην επιτυχία της».
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Λίνο: «Κλείνω προς Στεάουα»

Δημοσίευση από mi8rio »

Τί γίνεται ρε παιδιά????

από :http://www.sport-fm.gr/article/160008

Και ξάφνου… ανταγωνισμό για την απόκτηση του Λίνο-και μάλιστα ισχυρό-βρήκε ο ΠΑΟΚ. Η Στεάουα Βουκουρεστίου έκανε δυνατό μπάσιμο για την απόκτηση του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ, ο οποίος μάλιστα μόνο ασυγκίνητος δεν έμεινε.

«Οι οικονομικές προσφορές που έχω από την Ελλάδα και τη Ρουμανία είναι πολύ κοντά μεταξύ τους κι ακόμη δεν ξέρω τι να επιλέξω. Γέρνω προς το μέρος της Στεάουα, καθώς πρόκειται για μία πολύ γνωστή ομάδα στην Ευρώπη», δήλωσε ο άσος της Πόρτο σε ρουμανική εφημερίδα.

Ο Ζήσης Βρύζας βρίσκεται στην Πορτογαλία με σκοπό να αποσπάσει την υπογραφή του παίκτη και στις τάξεις του Δικεφάλου του Βορρά αισιοδοξούν πως θα τα καταφέρει. Αν τελικά ο ΠΑΟΚ βγει νικητής στη μάχη με τη Στεάουα, ο Λίνο θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους.

Μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis» ο Λίνο τόνισε: «Τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, σαφώς και γνωρίζω για το ενδιαφέρον και ξέρω ότι οι συζητήσεις προχωράνε με τον εκπρόσωπο μου. Δεν έχω μιλήσει με τον Βιερίνια ή τον Κονσεισάο αλλά με τον Φερνάντο Σάντος που μου έδειξε πόσο πολύ με θέλει. Ότι θα έχω ευκαιρίες στην ομάδα, ότι η παρουσία μου εκεί θα με βοηθήσει να πάω την καριέρα μου σε υψηλότερο επίπεδο, να γίνω καλύτερος. Είμαι έτοιμος για να αντιμετωπίσω οποιαδήποτε δυσκολία. Αν έρθω στον ΠΑΟΚ θα είναι μία πολύ καλή συμφωνία για μένα, αλλά και μία καλή μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ».
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Λίνο: «Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Έρχεται ο Λίνο.

Ικανοποιημένος από τη μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ και αποφασισμένος να πετύχει στη νέα του ομάδα δήλωσε ο Λίνο στο πορτογαλικό «Antena 1». Ο 32χρονος αριστερός μπακ της Πόρτο αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση χρόνου. Ο Βραζιλιάνος άσος δεν έδωσε το «παρών» στην προπόνηση των πρωταθλητών Πορτογαλίας την Πέμπτη.

«Πιστεύω πως αυτή η μετακίνηση θα κάνει καλό στο μέλλον και την καριέρα μου. Θα είναι δύσκολα, αλλά ελπίζω να τα καταφέρω. Ο ΠΑΟΚ είναι σπουδαίος σύλλογος», δήλωσε, ενώ για την αποχώρησή του από την Πόρτο είπε: «Κάποιες φορές τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θέλουμε. Σε όσες ευκαιρίες μου δόθηκαν προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Πλέον θα συνεχίσω αλλού την καριέρα μου και θα κάνω ό,τι μπορώ για να πετύχω. Εύχομαι στην Πόρτο να κατακτήσει το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Champions League, γιατί αν τα καταφέρει θα έχω κι εγώ ένα μερίδιο στην επιτυχία της».

www.sport-fm.gr/article/160181

Οτι θελουνε γραφουν...αλλα αυτο δε σημαινει οτι εμεις θα τρωμε οτι μας προσφερουν...δεν ηθελα να αναμιχθω, αλλα τεσπα.

Παντως η "μεταγραφη" αυτη κι οποια αλλη μας σερβιρουν τα ΜΜΕ θα ειναι σιγουρη για μενα μονο οταν αναρτηθει στο σαϊτ της ΠΑΕ!!!!!!
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

μην ακουτε παπαδες, θα ερθει http://www.sport24.gr/html/ent/928/ent.268928.asp
Άβαταρ μέλους
ARMY

Re: Λίνο: «Κλείνω προς Στεάουα»

Δημοσίευση από ARMY »

mi8rio έγραψε:Τί γίνεται ρε παιδιά????

από :http://www.sport-fm.gr/article/160008

Και ξάφνου… ανταγωνισμό για την απόκτηση του Λίνο-και μάλιστα ισχυρό-βρήκε ο ΠΑΟΚ. Η Στεάουα Βουκουρεστίου έκανε δυνατό μπάσιμο για την απόκτηση του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ, ο οποίος μάλιστα μόνο ασυγκίνητος δεν έμεινε.

«Οι οικονομικές προσφορές που έχω από την Ελλάδα και τη Ρουμανία είναι πολύ κοντά μεταξύ τους κι ακόμη δεν ξέρω τι να επιλέξω. Γέρνω προς το μέρος της Στεάουα, καθώς πρόκειται για μία πολύ γνωστή ομάδα στην Ευρώπη», δήλωσε ο άσος της Πόρτο σε ρουμανική εφημερίδα.

Ο Ζήσης Βρύζας βρίσκεται στην Πορτογαλία με σκοπό να αποσπάσει την υπογραφή του παίκτη και στις τάξεις του Δικεφάλου του Βορρά αισιοδοξούν πως θα τα καταφέρει. Αν τελικά ο ΠΑΟΚ βγει νικητής στη μάχη με τη Στεάουα, ο Λίνο θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους.

Μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis» ο Λίνο τόνισε: «Τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, σαφώς και γνωρίζω για το ενδιαφέρον και ξέρω ότι οι συζητήσεις προχωράνε με τον εκπρόσωπο μου. Δεν έχω μιλήσει με τον Βιερίνια ή τον Κονσεισάο αλλά με τον Φερνάντο Σάντος που μου έδειξε πόσο πολύ με θέλει. Ότι θα έχω ευκαιρίες στην ομάδα, ότι η παρουσία μου εκεί θα με βοηθήσει να πάω την καριέρα μου σε υψηλότερο επίπεδο, να γίνω καλύτερος. Είμαι έτοιμος για να αντιμετωπίσω οποιαδήποτε δυσκολία. Αν έρθω στον ΠΑΟΚ θα είναι μία πολύ καλή συμφωνία για μένα, αλλά και μία καλή μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ».
Αδερφέ αυτό είναι προχθεσινό άρθρο. ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

Έχετε δίκιο, με παραπληροφόρησαν και με την σειρά μου σας παραπληροφόρησα. Ζητώ συγνώμη από όλους.
nikos123

Δημοσίευση από nikos123 »

σιγα δεν εκανες και φονο :) :)
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

Φόνο δεν έκανα αλλά η γλώσσα (και ο λόγος που λένε γραπτός και προφωρικός) κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει....
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Τον βαλανε στον ΠΑΟΚ τα αλανια ...

http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

ο δαρλας μαμαει....
ελπίζω να μπει στα χαφ ο λινο με δαρλα δεν θα παίζονται.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

το 16 νουμερο θα παρει μαλλον
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

Από την ιστοσελίδα του. http://www.lino16.com/home.htm
Lino muda-se para os gregos do PAOK

Pretendido por vαrios clubes nesta reabertura do mercado, Lino acabou por aceitar a oferta do PAOK, actual segundo classificado do campeonato da Grιcia. Aos 31 anos, o talentoso defesa-esquerdo brasileiro deixa assim o FC Porto, onde se sagrou campeγo portuguκs, ficando ligado ao PAOK atι Junho de 2010. Fernando Santos, que jα orientou FC Porto, Sporting e Benfica, ι o actual tιcnico do PAOK e foi o principal impulsionador da ida de Lino para o futebol grego. "Estou muito feliz e motivado para esta nova etapa na minha carreira. Sei que o PAOK ι um clube histσrico, lutando pelo tνtulo grego. Espero jogar bem e contribuir para muitas vitσrias", comenta Lino.
07 Jan 2009

Por: ACE
voltar

Τώρα πως μεταφράζονται αυτά??????
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Με λιγα λογια λεει οτι αποδεχτηκε την προταση του ΠΑΟΚ ... !!
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Πορτογαλικο
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

aparadektos έγραψε:ΤΟ πολύ θετικό είναι ότι επιτέλους θα έχουμε κάποιον να εκτελεί τα φάουλ!!
Και ο Βιειρίνια νομίζω ότι εκτελεί ωραία φάουλ..
Και μην ξεχνάμε και τις οβίδες από Μούσλι και Γκαρσία (από μέση και μακρινή απόσταση!)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”