Βασίλης Λάκης

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Γιατί χαίρομαι να ψηφίζω τον λαΛάκη μετά το τόσο κράξιμο που έχει φάει.

Γιατί θα χαρώ πολύ να ψηφίσω κάθε παίχτη που ακούει τα πάντα από την κερκίδα τόσο καιρό και όμως πεισμώνει και θέλει να αποδείξει οτι μπορεί.

Γιατί μ'αρέσει να μοιράζομαι τη χαρά μου με άτομα που μας ενώνει μόνο μια λέξη. Μαζί μπορεί να έχουμε πιεί και μπύρες έξω απο το γήπεδο ή σε κάποια εκδρομή και να συζητούσαμε για ώρες. Ξέρεις μετά πως με λέγανε? Όχι. Το μόνο που σου μένει είναι οτι συζήτησες με έναν αδερφό και είπατε "καλός ο Λάκης σήμερα"

Γιατί ίσως να μπαίνει και να διαβάζει και να του ανέβει η ψυχολογία.

Γιατί έτσι.

Απλά.

Σε κάλυψα?

Αν ναι, καλώς, αν όχι δεν με χαλάει καθόλου. Και ούτε εσένα πιστεύω.
Άβαταρ μέλους
paok4a

Δημοσίευση από paok4a »

τοτε φιλε μου να μπουνε καμια 500 ατομα που τον ψηφισαν και να λενε και εγω τον ψηφισα και να διαβαζουμε καμια 10 σελιδες ''και εγω τον ψηφισα''
πολυ ωραιο ακουγεται...
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Έχεις ένα δίκιο. Τέλος πάντων. Εμένα μου άρεσε πολύ στο ματς αυτό και γι'αυτό τον ψήφισα.

Μπράβο βασιΛάκη.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Με αρέσει που από την αρχή της σεζόν την κάνουμε γυριστή για πολλές από τις περσινές σαρδέλες, όμως, αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να επαναπαύονται οι παίκτες, απεναντίας, να δουλεύουν περισσότερο και να κοπιάζουν πιο πολύ!
aaggch

Δημοσίευση από aaggch »

Και γω τον ψήφισα.
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Αν και τον είχα φάει.

:!:
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Δημοσίευση από thanasisp04 »

ανεβασμενος τους 2 τελευταιους αγωνες ο λακης. μπραβο του
τον πεισανε επιτελους να βγαζει τη σεντρα κατευθειαν χωρις να στριφογυρναει πρωτα.
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

Λάκης: "Ο Σάντος βγάζει το 100% των δυνατοτήτων μας"
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 24573.html

Ο Βασίλης Λάκης έδωσε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη και μίλησε για το φετινό ΠΑΟΚ, τον Φερνάντο Σάντος και τις ομοιότητες που έχει ο "δικέφαλος του Βορρά" με την ΑΕΚ επί θητείας του Πορτογάλου τεχνικού.

Τα κυριότερα αποσπάσματα
"Όλα τα ματς είναι δύσκολα, όλα τα παιχνίδια τα βλέπουμε την ίδια σοβαρότητα. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, για να κλείσουμε τον πρώτο γύρο, όσο το δυνατόν ψηλότερα. Το θετικό είναι να ανεβαίνουμε όλοι ατομικά και συνολικά. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια και την υποστήριξη όλων. Ο ΠΑΟΚ έχει 25 ετοιμόπολεμους και ισάξιους παίκτες, που μπορεί να ανταπεξέρθει ο οποισδήποτε. Είχαμε απουσίες και θα έχουμε, αλλά η ομάδα έδειξε καλό πρόσωπο, παρά τις απουσίες".

"Τώρα στον ΠΑΟΚ και όταν ήμουν στην ΑΕΚ, προσπαθούμε να παίζουμε καλά και να παίρνουμε βαθμούς. Όμως σε κάποια ματς δεν ήμασταν καλοί, παρόλα αυτά πήραμε αποτελέσματα".

"Τον Φερνάντο Σάντος τον γνωρίζουμε λίγο – πολύ όλοι μας και είναι πολύ καλός προπονητής. Έχει καταφέρει να μας βγάζει το 100% των δυνατοτήτων μας. Αυτό που θέλαμε αρχικά ήταν να αφήσουμε πίσω την περσινή χρονιά. Φέτος είμαστε σε ανοδική πορεία, αγωνιζόμαστε μόνο για τη νίκη και αντιμετωπίζουμε κάθε ομάδα με τον ίδιο τρόπο".

"Τον Ζαγοράκη ως παίκτη τον γνωρίζουμε καλά καθώς μας έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του. Ως πρόεδρος θα κρίθεί στο τέλος της θητείας του εφόσον περάσει ο καιρός".
:?:
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Δεν υπαρχει μετρο.....

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.

Εχουμε αλλάξει επίπεδο...οσοι δεν το εχουν καταλάβει ας καθίσουν να χαϊδεύουν αυτιά λακη,μπαλαφα,ηλιαδι και δεν ξερω γω τη.

τελειοσαν τα ψεματα.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Re: Βασίλης Λάκης

Δημοσίευση από danirifle »

πωπωπω έχουμε να γράψουμε για λάκη πολύ καιρό...
εχθές ενώ είχε να παίξει μήνες μπήκε και τα έδωσε όλα...

πολύ καλός εχθές με τη σουτάρα με το αριστερό που κατά τα άλλα το έχει μόνο για να πατάει... αν έμπαινε αυτό το screamer που θύμισε gerrard ακόμα θα παραμιλούσαμε....

πιστεύω άνετα ανταπεξήλθε στα δεξιά αντί του σέρτζιο

από μένα ένα μπράβο τουλάχιστο στο λάκη
fran

Δημοσίευση από fran »

Ενα εφαπαξ στο 9 παρακαλω.
Εφτασειιι
fran

Δημοσίευση από fran »

Δεν μπορει η διοικηση να εφαρμοσει το μετρο της εθελουσιας ??
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

περιμενει τον Ο.Σ.Ε. :)
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Τα πόδια του δεν μπορεί να πάρει όχι να παίξει στον ΠΑΟΚ.Είχε μια φάση είδικά στο β μέρος που ήταν χώμα που έκανε συνεχώς εκείνη την τρίπλα που γυρναει με τακκουνακι κατεύθυνση..δδλ μιλάμε πήγαινε ευθεία και έκανε την τρίπλα αυτή καθυστερώντας και τον εαυτό του και την ομάδα...ΑΝΤΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ,ΜΕ 300 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΑΡΚΕΤΑ ΥΠΟΦΕΡΑΜΕ...

:?
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Αλλά το σουτ αν έμπαινε και μέσα αντι δοκάρι (ντονγκ) όμως θα μιλούσαμε για ένα πανέμορφο γκολ ε?
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ε,,,και τι ρε συ gash, θα αλλαζε τίποτα δηλαδή..???Δηλαδή ο Λάκης των 300 χιλιάδων τι προσφέρει στον ΠΑΟΚ που θέλουμε και πάμε να δημιουργήσουμε??Όπως και ο παντελής φυσικά..

:?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”