Εκδρομές που έχουμε κάνει με τον ΠΑΟΚ ! (ή που θα κάνουμε )

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

trelogiatros έγραψε: Αλλά αυτά τα πράγματα δεν θέλουν πολύ. Αν όντως όπως λέει ο Yiankos πάνε τίποτα δικοί μας που είναι πρώτα αντι-φα και μετά ΠΑΟΚ και με κανένα πανό Fuck Nazi και το σήμα της Λάτσιο με "Χ" τότε μετά μπορεί να σκάσουν οι προαναφερθείσες καραφλές ντουλάπες, να βάλουν κι οι λατσιάλι κανένα πανό, "Pandev the king of Macedonia" και μετά θα αρχίσουν να πλακώνονται οι αντι-φαδες με τους λατσιάλι, οι λατσιάλι με τους δικούς μας φασίστες, οι δικοί μας φασίστες με τους δικούς μας αναρχο-αντι-φα-αντιεξουσιαστές κλπ κλπ κλπ
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
tomsiou

Δημοσίευση από tomsiou »

απο το site της lazio
Pre-campionato: il 12 agosto la Lazio si presenta all'Olimpico contro il Paok Salonicco

--------------------------------------------------------------------------------

E' stata programmata per martedì 12 agosto alle ore 21, la prima partita della stagione della Lazio allo stadio Olimpico. L'amichevole contro il Paok Salonicco sarà l'occasione per la Lazio, dei vecchi e dei nuovi, di presentarsi ai tifosi biancocelesti prima del via alla stagione ufficiale.

Questi i prezzi dei biglietti, in vendita presso i punti vendita Lottomatica:

Curve e Distinti: 10 euro

Tribuna Tevere: 20 euro

Tribuna Monte Mario: 40 euro"
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Manolis4 έγραψε:Και δεν καταλαβαίνω αυτό το δεν είμαστε φρόνιμοι?Θα μας κάνουν οι της Λάτσιο νταντά?Αυτοί να είναι φρόνιμοι..οι πλέον θρασύδειλοι οπαδοί της ευρώπης..εντελώς υπερεκτιμημένοι για την αγριότητα τους..οι της Ρόμα τους έχουν στην καρπαζιά..
Ε τώρα φίλε μου υπερβάλλεις .. Θρασύδειλοι οπαδοί; Κάτσε ρε συ .. στη Ρώμη θα πας .. με τη Λάτσιο. Δόξα τω Θεώ έχουν μεγάλη ιστορία και οργανομένο πυρήνα .. Δεν παίζεις στη Θεσσαλονίκη με Ηρακλή και Άρη και ξέρω γω. Αν πάμε να πουλήσουμε τρέλα για πότε θα μας μαχαιρώσουνε χαμπάρι δε θα πάρουμε!
Άβαταρ μέλους
steliospaoknikaia

Δημοσίευση από steliospaoknikaia »

Ρε συ Yianko, είναι οι σχέσεις που είχες με τους οπαδούς της Ρώμα εε και πως να το κάνουμε ένα κομμάτι από αυτούς που θα πάνε, βάζουν κ το πολιτικό..Έτσι έχει η κατάσταση, τουλάχιστον έτσι νομίζω..τι να σου κάνω εγώ τώρα;;
blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

τρελογιατρος τι σεναριο ηταν αυτο ρε αδελφε.χαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
steliospaoknikaia

Δημοσίευση από steliospaoknikaia »

Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν λέω οτί να πάμε να πλακωθούμε επειδή είναι φασίστες αυτοί κ εμείς ξέρω γω αντι-φα κ έτσι..απλά λέω πως εκτιμώ την κατάσταση.

Φιλικά :wink:
araya4

Δημοσίευση από araya4 »

Ρε σεις, ξεκολλατε, ελληνικα μιλαμε.

Το δεν ειμαστε φρονιμοι....... γι αυτο το λογο το ειπα. Δεν ξερεις αν καποιος δικος μας προκαλεσει ποιον και που και βρεθουμε προ εκπληξεως.

Το οτι φυλαγομαστε, δεν ειναι αδυναμια. Ειναι η προληψη για να αντιμετωπισουμε καθε ενδεχομενο.

Και πριν το παιχνιδι με τη Ραπιντ στο Βουκουρεστι, ειχαμε ακουσει γι αυτους....ρατσιστες, οι πιο αγριοι κτλ.....προσοχη κτλ. Τι εγινε ξερετε;

Τα βαλαμε κατω, ξεραμε ποιοι ημαστε, ξεραμε τι να αποφυγουμε και γενικα στις κινησεις μας, ημασταν προσεκτικοι. Παντου μεγαλες παρεες 30-40 ατομων, ειδικα βραδυ. Γιατι το Βουκουρεστι ειναι πιο μεγαλη "λακα" απο τη Ρωμη. Αποτελεσμα, δε δωσαμε δικαιωμα πουθενα και σε κανενα να μας αμφησβητησει, εγινε ασπρομαυρο το κεντρο, και κερδισαμε τις εντυπωσεις και μεσα και εξω απο το γηπεδο.

ΠΑΟΚ......ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ !
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

steliospaoknikaia έγραψε:Ρε συ Yianko, είναι οι σχέσεις που είχες με τους οπαδούς της Ρώμα εε και πως να το κάνουμε ένα κομμάτι από αυτούς που θα πάνε, βάζουν κ το πολιτικό..Έτσι έχει η κατάσταση, τουλάχιστον έτσι νομίζω..τι να σου κάνω εγώ τώρα;;
Εσύ τι να μου κάνεις .. χαχαχαχα.
Αφού όμως είμαστε τόσο άξιοι της μοίρας μας που μπερδέψαμε τον ΠΑΟΚ με πολιτικές ιδεολογίες, τότε πρέπει να φάμε κανα ομαδικό μαχαίρωμα να στρώσουμε χαρακτήρα.
Αλλά μήπως αν με κάνουν ντου οι Λατσιάλι εμένα, θα έρθουν να με σώσουνε της Ρόμα; Παπάρια μέντολες θα έρθουνε .. Άρα να χέσω και τις σχέσεις σας και τα πολιτικά σας! Ηλιθιότητες ..
Υγ: Η Ρόμα είναι αντιφά; Εγώ γιατί ακούω ότι έχει αλλάξει γραμμή και έχει πολλούς φασίστες μέσα;
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Οκ Μανώλη (ή Μανόλης; πως γράφεται; ) ..
Στο σκηνικό που λες ήταν 8.000 γαύροι. Όχι 50 και 100 άτομα .. Εξάλλου αν γίνει κανα σκηνικό δε θα γίνει μέσα στο γήπεδο, αλλά στην πουστιά κάποια άσχετη στιγμή από τις μέρες που θα είμαστε εκεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Yiankos την Κυρ 20 Ιούλ 2008, 23:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

παιδες επειδη δεν πολξερω αληθευει οτι στην ρομα εχουν εισρευσει φασιστεσ οπαδοι?δεν το ξερα.παντοσ μακαρι να μην γινει κατι
araya4

Δημοσίευση από araya4 »

Οκ, το τραβηξαμε λιγο το θεμα και δεν ξερω αν πρεπει να ανοιξουμε αλλο τοπικ.

Παντου, σε ολες τις ομαδες, εκτος μερικων εξαιρεσεων, υπαρχουν και αριστεροι και ακροδεξιοι. Για τους λατσιαλι, ισως επειδη και πιο λιγοι, βρηκαν πατημα οργανωσεις και κλαμπ και εισχωρησαν, με αποτελεσμα, να γινει σαν κινημα η ομαδα. Οπως το ιδιο και για τη Λιβορνο. Τωρα, η Ρομα, ειναι οπως ο ΠΑΟΚ....να ειχαμε να λεγαμε.

Απλα οι ομαδες με τεραστια μαζα και οπου υπαρχει φτωχια, λογικο ειναι αυτη η αδικια, κοινωνικα περισσοτερο, να σε κανει αντι.......σε ολα τα μετωπα της ζωης. Οπαδικα, κοινωνικα κτλ. Δεν παει να πει πως ο ΠΑΟΚ η η Ρομα ειναι σωματια με αριστεριστες οπαδους. Καποια εποχη στην Τουμπα, θυμαμαι και γνωστους......για μερικους οπαδους μας.... με ακροδεξια αισθηματα, οι οποιοι εδιναν και συνθηματα ! Η φαση ειναι ομως, πως δεν ξεφευγανε, δεν τους επερνε κιολας, απλα θελω να δωσω ενα στιγμα, του τι γινεται.
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Αυτό που λες είναι το σημαντικότερο .. να μην ξεφεύγουνε. Αν βάζουμε πολιτικές πεποιθήσεις πάνω από τον ΠΑΟΚ θα χαθεί το παιχνίδι!
Πάμε τώρα να πούμε για την εκδρομή .. θα πάει κανείς ωρέ; Εγώ λέω να πάω με Καβάλα που απ' ότι ξέρω θα πάει και ο Φοφανά .. κανείς άλλος;
araya4

Δημοσίευση από araya4 »

Konstantin.........κατεβαζουμε τοτε και εμεις τα παντελονια με τις τσαπου εξω και ανεβωκατεβαζουμε τα χερια ! χαχαχα (κακιες). Αν θελεις να κανεις το ματζ κολαση δλδ ! Και μετα τους πουλας τρελα...απο που θα φυγετε κτλ, χαχαχα......

Τα αφηνουμε αυτα λεμε.
araya4

Δημοσίευση από araya4 »

Για photoshooting ειναι ο φουστης ! Οχι δε θα κανει το μοντελο οπως ολοι θα νομισατε.........τον τριποδα για την καμερα !

Μπακα μαμα, τη λατσιο την πτανα !
tsakalos

Δημοσίευση από tsakalos »

RE GRAPSTE KAMIA LEPTOMERIA GIA THN EKDROMH GIA NA MATHOUME TI THA KANOUME POS K TI :) :)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”