Ηρακλής - Π.Α.Ο.Κ.
-
Tι ειναι αυτα που διαβαζω ρε σεις εδω Τι κραξιματα και τετοια ειναι αυτα στον Σαντος? κουλαρετε λιγο ρε Για το φετινο οικοδομημα του ΠΑΟΚ το μεγαλυτερο μεριδιο το'χει αυτος Κι εγω περσι δεν τον γουσταρα καθολου ειδικα μετα την ιστορια αυτη με τις σαρδελες πιστευα οτι δεν ειναι ικανος να διαχειριστει εστω κι αυτο το υλικο που ειχαμε και δεν το κρυβω οτι καποια στιγμη ζητησα κι εγω να απομακρυνθει και το καλοκαιρι δεν μου'κατσε καθολου καλα η εμπιστοσυνη του προεδρου στο προσωπο του Ομως μετα απο ολα αυτα που ειδαμε φετος μεχρι στιγμης πως μπορω να πω κατι θα ημουνα εμπαθης το λιγοτερο Οχι οτι ολα λειτουργουν ρολοι κι ειναι ολα καλα αλλα πως να το κανουμε ο ΠΑΟΚ ειναι μεχρι στιγμης πολυ δυνατος σφιχτος σοβαρος και εχει επιτελους προσανατολισμο στο παιχνιδι Πειτε μου εσεις με ποιον τροπο θα πλησιαζε το γκολ ο Ηρακλης χθες αν δεν ηταν εκεινο το πεναλτι που του'δωσε ο ακατανομαστος Αντε κι ενα σουτ του Κατσιαμπη στο τελος Φυσικα κι εγω του καταλογιζω καποια πραγματα που εχει λαθος κατα την γνωμη μου αλλα αυτα δεν θα τα πουμε τωρα Μην ξεχναμε φετος ειναι μεταβατικη περιοδος για ολους μας ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ κι οποα λαθη και παραλειψεις τα βλεπουμε τα διορθωνουμε κι αν χρειαστουν προσηκες πιστευω θα γινουν παλι οι σωστες τον ακουσατε τον Ζηση προχθες ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ!!! 

A, δηλαδή φταίει ο Santos. Ok.Dimotikos έγραψε:Γειά σας αδέρφια...
Όπως λέει και η διαφήμιση, στον ΠΑΟΚ, παίζουμε με τις τάπες των βαρελιών, περιμένοντας τον Ίβιτς να κάνει μια καλή εμφάνιση...!
Όπως είχα πει και πρίν το παιχνίδι, είναι λάθος να πάμε να παίξουμε με Αμυντικό χάφ τον Ίβιτς δίπλα στον Βερόν..!
Δυστυχώς, επαληθευθηκα...!
Τον Βερόν, για τον οποίο ακούω δοάφορα αρνητικά, ήταν εντελώς μόνος στον κέντρο..!
Δεν γίνεται να κάνει 15 δουλειές στο γήπεδο...!
Με τον Ίβιτς δίπλα του, έχασε και αυτός...!
Αναξαρτήτου της ΠΑΘΙΣΜΕΝΗΣ εμφάνισης και του ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ομάδας που δείξαμε...ο Σάντος άφησε γυμνό τον άξονα της ομάδας με την επιλογή Ίβιτς...!
Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε 40 λεπτά να ψάχνεται στο γήπεδο....λόγω της ανυπαρξίας του Σέρβου...!
Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΗ...!
Θα σας πω κάτι που μπορεί να ξενίσει...!
Ο Κοντρέρας που μέχρι στιγμής είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ (πλήν του χθεσινού...) προέρχεται απο 3 ΚΑΚΙΣΤΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΣΕΖΟΝ...!
Όσο η μεσαία γραμμή είναι ΙΣΧΥΡΗ, ο Κοντρέρας θα δείχνει....Νέστα...!
Όμως, δεν είναι...! Σας το λέω για να μην απογοητευθείτε στη συνέχεια...!
Δεν λέω ότι είναι κακός ή μέτριος, απλά λέω ότι δεν είναι ΘΕΟΣ όπως νομίζουμε...!
Έχει αδυναμίες που μέχρι στιγμής καλύπτονται απο την λειτουργία της ομάδας...!
Ο ΠΑΟΚ και ο Σάντος, πρέπει να βρούν λύσεις εκ των έσω για τη θέση του αριστερού χάφ και του Αμυντικού χάφ όταν δεν θα αγωνίζεται ο Γκαρσία...!!!!!
Ο Ίβιτς στο κέντρο....σε δύσκολα παιχνίδια (...πολύ λίγα είναι τα εύκολα...) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΧΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΎ ΑΠΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ !!!
Μπράβο στον Μαλέζά..!
Μπράβο στον Λαό για την συμπαράσταση...!
ΟΧΙ ΜΠΡΑΒΟ για τις βόλτες στο τερέν....!
ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΡΑΓΙΚΟ !!!!
ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗ....αμαυρώνεται απο κάποιους που νομίζουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι μαγαζάκι τους...!
ΚΡΙΜΑ !!!
Λές να τον αλλάξουμε?
Προτείνω στους Admin να ανοίξουν ειδική κατηγορία για Topic με το όνομα, "Santos" οπου μπορείτε σε καθημερινή βάση να τα χώνετε στον προπονητή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LoverBoy την Δευ 03 Νοέμ 2008, 15:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν καταλαβαίνεις το στυλάκι μου?Dimotikos έγραψε:LoverBoy έγραψε:A, δηλαδή φταίει ο Santos. Ok.Dimotikos έγραψε:Γειά σας αδέρφια...
Όπως λέει και η διαφήμιση, στον ΠΑΟΚ, παίζουμε με τις τάπες των βαρελιών, περιμένοντας τον Ίβιτς να κάνει μια καλή εμφάνιση...!
Όπως είχα πει και πρίν το παιχνίδι, είναι λάθος να πάμε να παίξουμε με Αμυντικό χάφ τον Ίβιτς δίπλα στον Βερόν..!
Δυστυχώς, επαληθευθηκα...!
Τον Βερόν, για τον οποίο ακούω δοάφορα αρνητικά, ήταν εντελώς μόνος στον κέντρο..!
Δεν γίνεται να κάνει 15 δουλειές στο γήπεδο...!
Με τον Ίβιτς δίπλα του, έχασε και αυτός...!
Αναξαρτήτου της ΠΑΘΙΣΜΕΝΗΣ εμφάνισης και του ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ομάδας που δείξαμε...ο Σάντος άφησε γυμνό τον άξονα της ομάδας με την επιλογή Ίβιτς...!
Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε 40 λεπτά να ψάχνεται στο γήπεδο....λόγω της ανυπαρξίας του Σέρβου...!
Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΗ...!
Θα σας πω κάτι που μπορεί να ξενίσει...!
Ο Κοντρέρας που μέχρι στιγμής είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ (πλήν του χθεσινού...) προέρχεται απο 3 ΚΑΚΙΣΤΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΣΕΖΟΝ...!
Όσο η μεσαία γραμμή είναι ΙΣΧΥΡΗ, ο Κοντρέρας θα δείχνει....Νέστα...!
Όμως, δεν είναι...! Σας το λέω για να μην απογοητευθείτε στη συνέχεια...!
Δεν λέω ότι είναι κακός ή μέτριος, απλά λέω ότι δεν είναι ΘΕΟΣ όπως νομίζουμε...!
Έχει αδυναμίες που μέχρι στιγμής καλύπτονται απο την λειτουργία της ομάδας...!
Ο ΠΑΟΚ και ο Σάντος, πρέπει να βρούν λύσεις εκ των έσω για τη θέση του αριστερού χάφ και του Αμυντικού χάφ όταν δεν θα αγωνίζεται ο Γκαρσία...!!!!!
Ο Ίβιτς στο κέντρο....σε δύσκολα παιχνίδια (...πολύ λίγα είναι τα εύκολα...) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΧΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΎ ΑΠΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ !!!
Μπράβο στον Μαλέζά..!
Μπράβο στον Λαό για την συμπαράσταση...!
ΟΧΙ ΜΠΡΑΒΟ για τις βόλτες στο τερέν....!
ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΡΑΓΙΚΟ !!!!
ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗ....αμαυρώνεται απο κάποιους που νομίζουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι μαγαζάκι τους...!
ΚΡΙΜΑ !!!
Λές να τον αλλάξουμε?
Προτείνω στους Admin να ανοίξουν ειδική κατηγορία για Topic με το όνομα, "Santos" οπου μπορείτε σε καθημερινή βάση να τα χώνετε στον προπονητή.
Πρώτον, δεν καταλαβαίνω το στυλάκι σου...!
Δεύτερον, δεν νομίζω να έκραξα τον Σάντος..!
Τρίτον, άμα γουστάρω να κράξω κάποιον ή να πω την γνώμη μου, θα το κάνω χωρίς να σε ρωτήσω...!
Τέταρτον, οι τοποθετήσεις μου μέχρι σήμερα αναφέρουν ότι ο Σάντος ευθύνεται για τον ορθολογιστικό τρόπο παιχνιδιού της ομάδας..!
Πέμπτον, τέλος.-
Ευχαριστώ...
Kόψε λίγο ρε Internet Warrior...
Ελληνικά ξέρεις, όπότε μάλλον το κατάλαβες.
Μπόρεις να κάνεις κριτική όσο θέλεις, θα δέχεσαι κριτικη είτε σου αρέσει είτε οχι με τον ίδιο τρόπο που την κάνεις...
Δεν μας είπες όμως ποιόν θα χρησιμοποιούσες στη θέση του Ivic?
Ωραία Veron και Ηλιάδη. Σε καταλαβαίνω αλλα νομίζω οτι ο Ivic
προσφέρει πιο πολλά στον επιθετικό τομέα απ'οτι ο Veron.
Δεν νομίζω ο Veron να μπορεί να παίξει τη θέση του Ivic.
Ειδικά όταν παίζουμε με έναν μόνο επιθετικό. Eπίσης πιστέυω οτι ένας απο τους λόγους για τους οποίους χρησιμοποιείται ο Ivic είναι το ΥΨΟΣ και η δύναμή του τα οποία βοηθούν στις στημένες φάσεις.
Για τον Ηλιάδη δεν ξέρω. Είναι καλός σαν αμυντικό Χαφ αλλά ακόμα και σαν αλλαγή ο Santos προτιμά τον Μπαλάφα για κάποιο δικό του λόγο. Ίσως θα έπρεπε να του δωθούν περισσότερες ευκαιρείες.
προσφέρει πιο πολλά στον επιθετικό τομέα απ'οτι ο Veron.
Δεν νομίζω ο Veron να μπορεί να παίξει τη θέση του Ivic.
Ειδικά όταν παίζουμε με έναν μόνο επιθετικό. Eπίσης πιστέυω οτι ένας απο τους λόγους για τους οποίους χρησιμοποιείται ο Ivic είναι το ΥΨΟΣ και η δύναμή του τα οποία βοηθούν στις στημένες φάσεις.
Για τον Ηλιάδη δεν ξέρω. Είναι καλός σαν αμυντικό Χαφ αλλά ακόμα και σαν αλλαγή ο Santos προτιμά τον Μπαλάφα για κάποιο δικό του λόγο. Ίσως θα έπρεπε να του δωθούν περισσότερες ευκαιρείες.
- pegasos650
- Επικοινωνία:
Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΗΤΗΤΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ έχοντας κουμπάρο του Ζαγορακη τον κύριο Γκαγκατση και διευθυντή γραφείων των γιο του σφάχτηκε με το γάντι χθες,
και εξηγώ , καθαρό γκολ ακυρώθηκε
,τι να το κάνω που τιμωρήθηκε ο επόπτης σήμερα;;;;;; εγώ τους πόντους θα τους πάρω πίσω;;;;;μέχρι το 20 είχαν κιτρινιστει όλα μου τα χαφ!!
δεν μου δόθηκε πέναλτι!!!
αυτά για να φανεί η εύνοια του ΠΑΟΚ!!!!!!!
Για τα επεισόδια
Κύριε Ρεμο οι συμβουλάτοροι που έχετε είναι για να πάνε πίσω στα εργοστάσια που έχουν,
εάν έδινες 10,000 εισιτήρια στον ΠΑΟΚ θα πηγαίναν όλοι μαζί στο γηπεδο ,μαντρωμενοι απο την αστυνομία, δεν θα άνοιγε ρουθούνι,το να δώσεις 1500 και να αφήσεις ανοιχτά τα ταμεία για εισιτήρια μόνον εσυ μπορούσες να το σκεφτείς,το ίδιο φταίξιμο ρίχνω και στον Ζαγορακη ή δεν τα παίρνεις ή μαζευεις τα αλάνια μαζί με τον δεν κανω τιποτα Ποικιλιδη και τους λες ενα -δυο φωνήεντα για να προστατέψουν το χώρο και τους οπαδους.Για τους τσάμπα μάγκες οπαδούς της ομάδας μου καλό θα ήταν ,όπως η ομάδα άλλαξε σελίδα, να αλλάξουν και αυτοί γιατί σε λίγο θα είναι μόνοι τους ,και κάτι 17χρονα παιδάκια με κουκούλες που δεν έχουν ακόμα δει το αληθινό πρόσωπο της βίας,που είναι πολύ διαφορετικό από τα παιχνίδια που παίζουν στο playstation3 να κάτσουν στα καρεκλάκια τους για να μην αλλάξει η ζωή τους απο την μια στιγμή στην αλλη
www.indianbet.blogspot.com
και εξηγώ , καθαρό γκολ ακυρώθηκε
,τι να το κάνω που τιμωρήθηκε ο επόπτης σήμερα;;;;;; εγώ τους πόντους θα τους πάρω πίσω;;;;;μέχρι το 20 είχαν κιτρινιστει όλα μου τα χαφ!!
δεν μου δόθηκε πέναλτι!!!
αυτά για να φανεί η εύνοια του ΠΑΟΚ!!!!!!!
Για τα επεισόδια
Κύριε Ρεμο οι συμβουλάτοροι που έχετε είναι για να πάνε πίσω στα εργοστάσια που έχουν,
εάν έδινες 10,000 εισιτήρια στον ΠΑΟΚ θα πηγαίναν όλοι μαζί στο γηπεδο ,μαντρωμενοι απο την αστυνομία, δεν θα άνοιγε ρουθούνι,το να δώσεις 1500 και να αφήσεις ανοιχτά τα ταμεία για εισιτήρια μόνον εσυ μπορούσες να το σκεφτείς,το ίδιο φταίξιμο ρίχνω και στον Ζαγορακη ή δεν τα παίρνεις ή μαζευεις τα αλάνια μαζί με τον δεν κανω τιποτα Ποικιλιδη και τους λες ενα -δυο φωνήεντα για να προστατέψουν το χώρο και τους οπαδους.Για τους τσάμπα μάγκες οπαδούς της ομάδας μου καλό θα ήταν ,όπως η ομάδα άλλαξε σελίδα, να αλλάξουν και αυτοί γιατί σε λίγο θα είναι μόνοι τους ,και κάτι 17χρονα παιδάκια με κουκούλες που δεν έχουν ακόμα δει το αληθινό πρόσωπο της βίας,που είναι πολύ διαφορετικό από τα παιχνίδια που παίζουν στο playstation3 να κάτσουν στα καρεκλάκια τους για να μην αλλάξει η ζωή τους απο την μια στιγμή στην αλλη
www.indianbet.blogspot.com
-
Αληθεια ρε σεις εφυγε ο Πεντραθα Παει αυτος τον καθαρισαμε Διαβαζα τωρα στο gazzetta.gr οτι τον φωναξε ο Πουρσανιδης κι ο χαλβας και του ζητησαν εξηγησεις γιατι δεν ερχεται η ανακαμψη!!! Γιατι δεν εχεις ομαδα ρε ηλιθιε χαλβα τωρα το καταλαβες? Sirtakis λεει προ των πυλων Εγω λεω ρε Αντωνακη παρε τον Παπασταματη που ειναι σιγουρος και μην ψαχνεσαι γι'αλλου Αλλωστε δεν το ξερεις αυτο μπορει μεχρι τα χριστουγεννα ο gay να πει bye bye στο ουεφα και τ'αφεντικο να τον στειλει πακετο τον Ισπανο κι εσυ να μεινεις μονος με την πιστοντουζιερα σου και θα'χει και κρυο χειμωνα καιρο Εγω στα ειπα παντως ξερεις οτι θελω το καλο σου

ας πει καποιος σε μερικα γατακια που κατηγορουν τον κοσμο του παοκ,οτι ο λογος που περιφερονται στο ταρταν οπαδοι μας σε μεγαλα σταδια ειναι οτι εδω και χρονια πονανε τα ματακια μας απο το θεαμα που βλεπουμε και ειναι απαραιτητο να πηγαινουμε πιο κοντα στον αγωνιστικο χωρο για να διακρινουμε καλυτερα μπαλα κ παικτες!
όσο πιο απλοϊκά παίρνουμε αυτό το θέμα τόσο πιο κοντά φτάνει η ώρα που θα διακοπεί εις βάρος μας αγώνας.
δυστυχώς μέσα σε 3 μήνες είχαμε τις σέρρες , τον ari και τώρα αυτά που γίναν την ώρα του αγώνα με τον ηρακλή (ας μη βάλω καν το μακεδονικό μέσα). δε λέω ότι μπορεί κάποιος να κάνει κάτι, ούτε κατηγορώ διοίκηση , συνδέσμους για αυτήν τι γέλια κατάσταση.
απλός λέω ότι με την ελαφρότητα που το παίρνουμε εμείς και αρκετοί δημοσιογράφοι , έχω την αίσθηση ότι οι πιθανότητες να γίνει η ζημια είναι πολλές
και επειδή κάποιος θα πει ότι παντού γίνονται αυτά, εγώ θα πω ότι ναι μεν γίνονται παντού αλλα με τι συχνότητα που γίνονται φέτος στο ΠΑΟΚ δε γίνονται πουθενά στο κόσμο
δυστυχώς μέσα σε 3 μήνες είχαμε τις σέρρες , τον ari και τώρα αυτά που γίναν την ώρα του αγώνα με τον ηρακλή (ας μη βάλω καν το μακεδονικό μέσα). δε λέω ότι μπορεί κάποιος να κάνει κάτι, ούτε κατηγορώ διοίκηση , συνδέσμους για αυτήν τι γέλια κατάσταση.
απλός λέω ότι με την ελαφρότητα που το παίρνουμε εμείς και αρκετοί δημοσιογράφοι , έχω την αίσθηση ότι οι πιθανότητες να γίνει η ζημια είναι πολλές
και επειδή κάποιος θα πει ότι παντού γίνονται αυτά, εγώ θα πω ότι ναι μεν γίνονται παντού αλλα με τι συχνότητα που γίνονται φέτος στο ΠΑΟΚ δε γίνονται πουθενά στο κόσμο