Εργοτέλης - Π.Α.Ο.Κ. 04/10 19:00 MVP Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Sahib έγραψε:
Magdi Tolba έγραψε:επειδή βλέπω πολλοί να λένε το ίδιο κλισέ χαμηλά τη μπάλα,αυτό το λέγαμε όταν δεν είχαμε ομάδα.Τώρα γιατί να το λέμε?Δεν εννοώ να πετάμε στα σύννεφα,αλλά απαιτούμε τέτοια ματς να τα καθαρίζουμε.Υπάρχει ποτέ περίπτωση να βγει γαύρος μετά από Χ με Εργοτέλη και να πει θετικό το αποτέλεσμα?Ποτέ!
σωστος
4. Από αυτούς που κράζουν, πείτε μου πότε θυμάστε τον ΠΑΟΚ 5 παιχνίδια αήττητο και δη στην αρχή του πρωταθλήματος. Άντε γιατί κάποιοι το έχουν παραχέσει εδώ μέσα!

Για πείτε;
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

Yiankos έγραψε:
Sahib έγραψε:
Magdi Tolba έγραψε:επειδή βλέπω πολλοί να λένε το ίδιο κλισέ χαμηλά τη μπάλα,αυτό το λέγαμε όταν δεν είχαμε ομάδα.Τώρα γιατί να το λέμε?Δεν εννοώ να πετάμε στα σύννεφα,αλλά απαιτούμε τέτοια ματς να τα καθαρίζουμε.Υπάρχει ποτέ περίπτωση να βγει γαύρος μετά από Χ με Εργοτέλη και να πει θετικό το αποτέλεσμα?Ποτέ!
σωστος
4. Από αυτούς που κράζουν, πείτε μου πότε θυμάστε τον ΠΑΟΚ 5 παιχνίδια αήττητο και δη στην αρχή του πρωταθλήματος. Άντε γιατί κάποιοι το έχουν παραχέσει εδώ μέσα!

Για πείτε;
νομίζω κάπου στην αρχή τις δεκαετίας του 90 ήμασταν αρκετές αγωνιστικές αήττητη στην αρχή του πρωταθλήματος (ίσος να ήτανοκτώ) και διακόπηκε το σερί με ένα mats στο καραϊσκάκη. αν θυμάμαι καλά.στο τέλος πήραμε τα τρία μας βεβαια. όχι ότι σημαίνει αυτό κάτι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Σάβ 04 Οκτ 2008, 22:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Δημοσίευση από thanasisp04 »

σαντος το μπουλο εσυ φταις που εχουμε 30 εκατομυρια χρεη.
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

theONEandONLY έγραψε:
Yiankos έγραψε:
Sahib έγραψε: σωστος

Για πείτε;

κοιτα για τους παλιους δεν λεει τιποτα φοβερο η πορεια εως τωρα.χωρις να ειναι για πεταμα.ειναι μια καλη πορεια.πραγματι με τοσο κακες διοικησεις τοσα χρονια ενα χαλι ημασταν.δεν σημαινει πως θα χουμε τωρα πια με τεο προεδρο στοχους πανιωνιου...δεν γινεται αυτο.
αν τα βαλεις κατω φιλε τι νικες καναμε?
θα σου πω.μια με τον πανθρακικο που τον εχει παρει και η κουτση μαρια και πηρε ενα χ με την γρια των δυο ποντων επειδη δεν μετρησε γκολ της γριας που δεν εχωσε και πεναλντι.
μια νικη με αρη με το γνωστο τροπο.και μια αξια νικη στην πρεμιερα με τον οφη που ηταν οτι καλυτερο.
απο εκει και περα πηραμε ενα χ με εναν καλο εργοτελη μια αξιολογη προσπαθεια οχι εντυπωσιακη ομως και ενα χ με αεκ.που τουλαχιστον για μας θεωρειται ηττα τετοιο αποτελεσμα στην τουμπα των 30 χιλιαδων

οκ καλο το συνολο αλλα οχι κατι φοβερο.δηλαδη φερ ειπειν αν φερεις χ ή ηττα μκε βαζελο η πορεια βαφτιζεται μαλλον μετρια.
Φίλε μου συμφωνώ μαζί σου, αλλά για Ουέφα πας .. Για Ουέφα πας γ@μώ τον Άγγελο σας και τον πάτο μου! ΓΙΑ ΟΥΕΦΑ ΡΕ Μ@ΝΙΑ! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ Γ@ΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ;;;
Αν ήσασταν μάγκες να βγαίνατε και να λέγατε όχι Ζαγοράκη δε σε στηρίζω γιατί εγώ είμαι ΠΑΟΚ και θέλω πρωτάθλημα .. Όχι να κάνεις πίπες στον Ζαγόρ και ναι σε ότι πει και τώρα να μου το παίζεις ιστορίας.
Όταν είπε ο Ζαγορ φέτος πάμε για Ουέφα, να έλεγες όχι Ζαγοράκη δεν παίρνω διαρκείας γιατί θέλω πρωτάθλημα!

ΤΩΡΑ ΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΑΜΟΥΣΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΓΕΛΟ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΓΩ ΚΑΙ ΣΟΥΞΟΥΜΟΥΥΞΟΥ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ, γιατί έχεις το καλύτερο ξεκίνημα της 20τιας!

Υγ: Δεν το λέω σε σένα φίλε εννοείται ..
DAMANAKIS

Δημοσίευση από DAMANAKIS »

παιδια εγω δεν κρινω αποτελεσματα!η θεση που εχουμε ειναι μια χαρα!πειτε μου ομως οτι αυτη η ομαδα σας κανει να νομιζετε οτι οπου παιζει θα κερδιζει ,η θα παιρνει θετικα αποτελεσματα χωρις την ευνοια της τυχης!αυτη η ομαδα δεν εμπνεει!νομιζω?
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Με Γούμενο και με Παγώνη θα τεντώσει το σεντόνι!
DAMANAKIS

γιανκος μη τρελαινεσαι φιλε.το καλυτερο ξεκινημα εχουμε ,αλλα εχουμε και πολυ καλους παιχτες ετσι?
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

DAMANAKIS έγραψε:γιανκος μη τρελαινεσαι φιλε.το καλυτερο ξεκινημα εχουμε ,αλλα εχουμε και πολυ καλους παιχτες ετσι?
Έχουμε ναι .. γι' αυτό έχουμε φάει ένα γκολ σε 5 αγώνες .. Αλλά όταν έχεις Παντελή - Λάκη αντί για Βιερίνια - Σέρτζιο και τον Ίβιτς να σέρνεται τότε πώς θα κερδίσεις;
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Ηταν θεμα χρονου να παρει το τοπικ αυτη τη καταληξη!!!

Και ηταν θεμα χρονου στην πρωτη στραβη (που εγω δε θεωρω την ισοπαλια στραβη, αλλα τεσπα), να αρχισουμε να σκοτωνομαστε μεταξυ μας!!!

ΠΑΟΚ σε ολο του το Μεγαλειο!!!!
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Δεν μιλάω σε εσένα προσωπικά .. το λέω για όλους αυτούς που περιμένουν να φέρουμε κανα Χ να χάσουμε και να ζητήσουν πίσω τον Άγγελο.
Εξάλλου δεν σε βρίζω .. εμένα βρίζω .. γιατί έχω τρελαθεί!
Τουμπεκί μην κάνεις .. αλλά μην μου το λες στο φόρουμ, βγες έξω στα ράδια και στο γήπεδο και πες Σάντος φύγε χθες και Άγγελε γύρνα πίσω, όχι εδώ.
Ή θα στηρίζεις Ζαγοράκη που στηρίζει Σάντος, ή όχι .. διάλεξε και πάρε!
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Sahib το ποστ σου σβηνετε!!! Κι αν συνεχιστει ολο αυτο εδω μεσα το τοπικ κλειδωνετε ως τα Χριστουγεννα!!! Σοβαρευτειτε!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Platon την Σάβ 04 Οκτ 2008, 23:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
gkalog

Δημοσίευση από gkalog »

ΘΑ αρχησω αναποδα σημερα.Συνγχαριτηρια σε οσους ηταν στο γηπαιδο και βοη8ησαν την ομαδα μας,μπραβο και σε ολλους τους παιχτες μας.Ενα εχω να πω και αυτο ειναι για τον SANTOS(και την ομαδα του) εαν στην 5η αγωνηστικη με το προγραμμα που εχουμε(εστω και για μια μερα) στην αρχη της χρονιας καποιος μου ελεγε οτι θα ειμαι πρωτος θα ημουνα παρα πολυ χαρουμενος ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.ΠΑΜΕ ΓΕΡΑΑΑΑΑΑ
DAMANAKIS

εν πασει περιπτωσει,η αποψη μου ειναι οτι μπορουμε και καλυτερα.δεν εχω διαθεση για αντιπαραθεσεις και διαφωνιες!ουτε οταν παω στο γηπεδο κραζω τον σαντος!δεν εχω την καλυτερη των αποψεων παντως για τη χαρη του!το κλεινω εδω!μακαρι να με διαψευσει,και αν το κανει θα βγω εδω και θα του ζητησω συγνωμη!
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

theONEandONLY έγραψε:με βελη και κωλομπουρδα σου απεκλεισε την αρσεναλ πρωταθλητρια αγγλιας εκεινη την χρονια..φαντασου με κοντρερας και γκαρσια με μουσλι κτλ τι θα γινοταν..μην τρελαινομαστε δηλαδη.στηριξη στον σαντος ΝΑΙ αλλα την σκαφη σκαφη
Γιατί αμφιβάλλεις ότι ο Κολομπούρδας ήταν μεγάλος αμυντικός; Άσχετα που τραυματίστηκε .. Στην Εθνική Ελλάδας κλήθηκε, αλλά ήταν άτυχος .. Από Μαλεζά και Μάρκος Αντόνιο, ο Κολομπούρδας ήταν πολύ καλύτερος σε πληροφορώ!

Υγ: Και με Άγγελο μπορεί να κέρδιζες την ΑΕΚ όπως λέτε, αλλά με Άγγελο έκανες κάτι κλαρίνα με Καλλιθέες και Ιωνικούς και Γιάννενα που τώρα θα αποφύγεις!
Αλλά στην τελική τι κερδίζουμε με το να αναφερόμαστε σε πράγματα που έγιναν πριν 10 χρόνια; Προχωράει η ομάδα μπροστά; Ή αμφισβήτησε κανείς την προσφορά του Άγγελου στον ΠΑΟΚ για να πιαστείτε και να λέτε για Άγγελο;
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Sahib έγραψε:εγω δεν ξεκινσα να βριζω με προκαλεσε
Σου ξαναλέω ότι δεν το είπα σε σένα .. δεν μίλησα σε σένα .. ούτε καν ανέφερα το όνομά σου .. εσύ έχεις τη μύγα προφανώς.
Εγώ αναφέρομαι σε μία αρωστημένη κατάσταση από διάφορους που ακούω γύρω μου!
Οπότε για να το κλείσουμε το θέμα σου ξαναλέω .. αν γουστάρεις Άγγελο και δεν μπορείς Σάντος, πάνε πες το στα ράδια, στο γήπεδο, στον Ζαγοράκη αυτοπροσώπως .. όπου μπορείς, και μην αρκείσαι στο φόρουμ.
Αλλά μετά μη μου λες στηρίζεις Ζαγοράκη .. γιατί ο Ζαγοράκης έθεσε έναν στόχο (το Ουέφα) τον οποίο είσαι αρνείσαι και ζητάς περισσότερα, άρα έχεις διαφορετικό στόχο από τη διοίκησή σου.
Όταν λοιπόν έθετε τον στόχο η διοίκηση, να έβγαινες και να έλεγες μαμουσουτού. Τώρα είσαι μόνο πρώτος (έστω και με ένα παιχνίδι παραπάνω) και αήττητος και μου κάνεις παράπονα λες και στόχος είναι το πρωτάθλημα και αν δεν το πάρουμε γκρεμίζονται τα πάντα!

Η διοίκηση έθεσε ένα τριετές πλάνο, αλλά κάποιοι απ' ότι φαίνεται είναι λιπόψυχοι και όταν λένε στηρίζουμε μία κατάσταση δεν ξέρουν τι σημασία της λέξης αυτής!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”