ΠΑΟΚ κατά ρατσισμού

Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

skin4 έγραψε:AAAAAAAAXXXXX.....ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΠΟΙΟΣ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ? ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΕΙ Η ΑΦΡΙΚΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΠΟΤΕ ΡΕ ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟ?!!!! ΝΑΙ ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΩ ΚΑΛΑ!! ΝΑΙ ΡΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΥΑΛΟ!! ΕΧΩ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ!!!! ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ ΟΛΗ ΕΚΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΠΟΥ ΦΤΑΞΑΤΕ?!!! ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ !!

Κατ' αρχήν, μη γράφεις με κεφαλαία. Μετά πες μου ποιος είσαι εσύ ο οποίος θα πει ότι είσαι ο μέγας ΠΑΟΚάρχης, γιατί, δηλώνοντας ότι αγαπάς τον ΠΑΟΚ περισσότερο από ότι εμείς τις μητέρες μας, υποβαθμίζεις, κατ΄αρχήν τη δική σου, και εν συνεχεία, και των υπολοίπων τη νοημοσύνη.

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΟΚΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΜΕΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ Ο ΠΑΟΚ ΓΚΕΓΚΕ;

ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ, ΜΕΡΙΚΟΙ, ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΕΔΡΑ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΟΚ, ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ ΟΚ?

Το θέμα κλείνει εδώ..
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από midenistis »

Χαλαρώστε μη κλειδώσω όλο το forum και βγάλω τα κουμπιά new topic!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΑΥΤΟ???

Βαρέθηκα να βλέπω να τσακώνεστε όλοι για το ποιος είναι μεγαλύτερος ΠΑΟΚτσής...
και βαρέθηκα να βλέπω ν' ανακατεύετε τον ΠΑΟΚ με τα πολιτικά σας πιστεύω!
Άβαταρ μέλους
Leonidas1974

Δημοσίευση από Leonidas1974 »

...ένα υπέροχο ποίημα που έχει γράψει ένα παιδί από την Αφρική και προτάθηκε από τα Ηνωμένα Έθνη ως το καλύτερο ποίημα του 2006.

Όταν γεννιέμαι, είμαι μαύρος
Όταν μεγαλώσω, είμαι μαύρος
Όταν κάθομαι στον ήλιο, είμαι μαύρος
Όταν φοβάμαι, είμαι μαύρος
Όταν αρρωσταίνω, είμαι μαύρος
Κι όταν πεθαίνω, ακόμα είμαι μαύρος
Κι εσύ λευκέ άνθρωπε
Όταν γεννιέσαι, είσαι ροζ
Όταν μεγαλώνεις, γίνεσαι λευκός
Όταν κάθεσαι στον ήλιο, γίνεσαι κόκκινος
Όταν κρυώνεις, γίνεσαι μπλε
Όταν φοβάσαι, γίνεσαι κίτρινος
Όταν αρρωσταίνεις, γίνεσαι πράσινος
Κι όταν πεθαίνεις, γίνεσαι γκρι

Και αποκαλείς εμένα έγχρωμο;

Αυτο το ποιημα δεν εχει σχεση με Αφρικη, αλλα με καποιον αγνωστο ιθαγενη της Αυστραλίας.

Υπαρχει και αναλογο μουσικο κομματι (στα μεσα της δεκαετιας του 90 ) απ τους Tongue Forrest με τιτλο
"And you got the nerve to call me coloured"

http://www.youtube.com/watch?v=C-BmqxFpHn8
Άβαταρ μέλους
DILAZIO4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DILAZIO4 »

den 8a postariza s'ayto to topic alla nomizw oti ksefygame polu aderfia. sto opadiko kinima tou paok den xwrane tetoies antilipseis paok eimaste oute antifa oute nazi oute tipota . o paok panw apo ola ayto leei to slogan mas. yparxoun alloi xwroi pou mporoume na anaptiksoume ta ideologika toy pistevw o ka8enas . o paok den einai oute neolaia sunaspismou oute neolaia xrusis avgis oute neolaia pasok neas dimokratias kai kke

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
neapolara

Δημοσίευση από neapolara »

Αυτο το ποιημα δεν εχει σχεση με Αφρικη, αλλα με καποιον αγνωστο ιθαγενη της Αυστραλίας.

Υπαρχει και αναλογο μουσικο κομματι (στα μεσα της δεκαετιας του 90 ) απ τους Tongue Forrest με τιτλο
"And you got the nerve to call me coloured

Φίλε Λεονίδα όλες οι πληροφορίες απο ιντερνετ για παιδί απο αφρική λένε δεν ξέρω και σίγουρα. :?
Άβαταρ μέλους
Leonidas1974

Ενταξει, neapolara, διαφερουν η πηγες μας. Εκει δεν θα κολλησουμε αδερφε. 8) :D

Οτι αφορα την ροη του τοπικ, μπορω να πω οτι λυπαμε να βλεπω Παοκια να μαλωνουν, να βριζει ο ενας τον αλλον..κτλ.

Και το χειροτερο ειναι, οτι κουβεντιαζετε το αυτονοητο: Την καταδικη ρατσιστικης συμπεριφορας. Θελει πολυ συζητηση; Δεν το καταλαβαινω ρε παιδια..;;;

Τι ειδος επιχειρημα ειναι αυτο, να δικαιλογει κανεις την ενδειξη ναζιστικων εμβληματων με την υπαρξη αλφαδιων; Σε παιδικο σταθμο βρισκομαστε;

Ταυτιζετε το ενα με το αλλο; Μηπως ησαν αναρχικοι που στελνανε ανθρωπους στους θαλαμους αεριου; Η μηπως ησαν αναρχικοι αυτοι που ευθυνονται για το ολοκαυτωμα των Καλαβρυτων, η διαπραχτηκαν απο τα σκουπιδια της ανθρωποτητας, τα ναζιστικα αποβρασματα;

Οχι, δεν ανηκω στους λεγομενους αναρχικους, ουτε τρεφω ιδιαιτερες συμπαθιες προς αυτον το χωρο, αλλα μην λεμε κ οτι θελουμε!
Dante
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dante »

ΉΡΕΜΑ ΛΕΜΕ... Δεν θα μας λέτε και τι να κάνουμε. Έτσι πως το πάτε όμως το τόπικ δύσκολα θα γλυτώσει...........
Άβαταρ μέλους
Leonidas1974

πανω απο οποιονδηποτε αντιπαλο μπαινει η ανθρωπινη αξιοπρεπεια

Πολυ σωστο, αδερφε!

Και δεν χρειαζεται κανεις να ειναι "αριστερος" η "αναρχικος" για να καταδικαζει απανθρωπες και απολιτιστες αντιληψεις.

Ελεος πια...!
Άβαταρ μέλους
skin4

Δημοσίευση από skin4 »

Nαι βρε που καταλαβατε οτι ειμαι βαλτος? τωρα που μαθαμε οτι ειμαι ο βαλτος(απο τον Ιωαννιδη,την χρυση αυγη και την siemens φυσικα!) της υποθεσης μπορειτε να σταματησετε τις βλακειες ολοι εδω μεσα!!! ακους εκει ειμαι βαλτος...εγω ειμαι βαλτος η εσεις που κανετε πολιτικη προπαγανδα μεσα απο τον παοκ?!! και το ειπα και θα το ξαναπω επιτελουσ κλειστε αυτο το forum γιατι οτι εχει σχεση με πολιτικα η πολιτικες ιδεολογιες θα γινετε συνεχεια το ιδιο!! οσο για το ποσες φορες ποσταρα που δεν σε νοιαζει ανοητε μπηκα στο site πριν λιγο καιρο και δεν εχω προλαβει ακομα να μιλησω!!!
Άβαταρ μέλους
ta_myala_mas_ponane

Δημοσίευση από ta_myala_mas_ponane »

Τελειωνε ρε e8nos.Αμα δε γουσταρεις τραβα αλλου.Το θεμα ειναι ΠΑΟΚ κατα ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ.Αμα δε σ'αρεσει κανε ενα ΠΑΟΚ υπερ να δουμε τις φαιστικες αποψεις σας.Οσο μιλαμε ανθρωπινα και γινεται ουσιαστικη συζητηση δεν πρεπει να κλειδωθει.
Άβαταρ μέλους
steliospaoknikaia

Δημοσίευση από steliospaoknikaia »

Το ο,τί είμαστε όλοι ΠΑΟΚ δεν σημαίνει οτι είμαστε αποκομένοι κι απ'την υπόλοιπη κοινωνία κι ούτε μπορούμε να ανεχόμαστε ρατσιστικές συμπεριφορές...Επίσης το να χλευάζεις ενάν παίκτη για το χρώμα και την καταγωγή του είναι τουλάχιστον χαζό και βλακώδες...Δεν έχω πρόβλημα μ'έναν μάυρο παίκτη με την ομάδα που παίζει έχω...
Άβαταρ μέλους
skin4

Δημοσίευση από skin4 »

Ολοι εχουμε μια συγκεκριμενη ιδεολογια, αλλοι αριστεροι αλλοι δεξιοι!! πως θα νοιωθατε εσεις αν ξαφνικα βλεπατε ενα forum να ειναι εναντιον της ιδεολογιας σας? την στιγμη που το site λεγεται paokmania και ουτε ριζοσπαστης ουτε χρυση αυγη!!! εγω μπηκα στο site για να δω παοκ και βλεπω να μιλανε ατομα με καθαρα αριστερες αποψεις(το ξερουν και οι ιδιοι και ας το παραδεχτουν επιτελους)!!! για τις δικες μου αποψεις...δεν μπορουμε να μιλησουμε για κατι που να μας ενωνει? για κερκιδα? για νεα συνθηματα? για μεταγραφες? για διαρκειας? κατι ρε γαμωτο αλλα οχι αυτες τις βλακειες!!!!!!!!!!Οπως ανεχονται καποιοι τα αλφαδια, τον τσε και τα κοκκινα αστερια στην κερκιδα καποιοι θα ανεχτουν και το ''αντιπαλο στρατοπεδο''...
Άβαταρ μέλους
skin4

Δημοσίευση από skin4 »

λοιπον το εχω πει πολλες φορες...εχω 46 ποστ και τα 10 ειναι σε αυτο το φορουμ..ολα τα αλλα ειναι σε αλλα θεματα...πριν 2 βδομαδες μπηκα δεν προλαβαινω να ποσταρω και μην το πετατε συνεχεια γιατι ειναι εκνευριστικο!!
Άβαταρ μέλους
skin4

Δημοσίευση από skin4 »

Mαλλον κανεις λαθος σε αυτο γιατι εγω δεν ειπα πουθενα συρριζα η τσιπρα...απλα πιστευω οτι αυτο το φορυμ περισσοτερο χωριζει παρα ενωνει και κατα βαθος εχει ενα πολιτικο υποβαθρο (προς τα αριστερα) και δεν χρειαζεται...υπαρχουν 2 ειδων ανθρωποι στο γηπεδο και το μονο που τους ενωνει ειναι ο :? για αυτο θα μπορουσαμε να το σεβαστουμε αυτο και να μιλησουμε για αυτο που μας ενωνει...εγω δεν ηξερα οτι η κουβεντα ειχε αρχισει απο τον δεκεμβριο,την ειδα τωρα τελευταια εκει που λεει τελευταια ποστς...
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Ωραίος ο διάλογος, αλλά αν συνεχιστούν προσωπικές επιθέσεις και οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί, τότε τι θα πρέπει να κάνουμε;
Είπαμε να μην κλειδώνουμε τα τόπικ .. δεν είμαστε χούντα, αλλά σε όλα τα θέματα, η συζήτηση γυρνάει στα πολιτικά, οχυρωνόμαστε αριστεροί-δεξιοί, αναρχικοί-φασίστες, χριστιανοί-άθεοι και δεν ξέρω και γω τι άλλο και ψάχνουμε αφορμή ώστε να μαλώσουμε μεταξύ μας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”