13. Μιχάλης Γιαννακίδης

Dimg4

Re: 13. Μιχάλης Γιαννακίδης

Δημοσίευση από Dimg4 »

rainmaker έγραψε:Και απο πότε ο χαρακτηρισμός ως < νεος Βασιλειάδης> θεωρείται θετικός;;;

Εγω τον έχω συνδεδεμένο με την επιπολαιότητα, την τεμπελιά, την ψευτομαγκιά και τα συνεχή λάθη στις επιλογές.

Ο Γιαννακίδης μου έχει δημιουργήσει πολύ θετικές εντυπώσεις και αν συνεχίσει ετσι σίγουρα θα εξελιχθεί σε πολύ καλύτερο παίκτη απο τον πρωην αρχηγό του παρηκμασμένου τη δεκαετία 2000 ΠΑΟΚ.

Τι λες ρε φιλε? Μετα τον Πετζα ειχες ποτε κλασικο σουτερ σαν τον Βασιλειαδη?? Διαφωνω καθετα ρε φιλε, μακαρι να εχει την εξελιξη του Βασιλειαδη αλλα ελπιζω να συναντησει καλυτερες συνθηκες απο οτι ο Βασιλειαδης
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

ας μιλάμε λίγο πιο χαλαρά για να μην πάμε αλλού...
Μακάρι να γίνει Βασιλειάδης αλλά μην τρελαινόμαστε με ένα παιχνίδι. Έχει κάποια καλά στοιχεία που όμως δεν τα βγάζει. Έχει κάνει πολλές μέτριες και "φοβισμένες" εμφανίσεις. Το απαράδεκτο ρόστερ είναι μια τεράστια ευκαιρία για αυτόν να αναδειχτεί. Στο χέρι του είναι. Περισσότερο απ'όλα του λείπει το θράσος. Όλα τα αλλά έρχονται με δουλειά (και αντίστροφα).
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

παιδιά μην λέτε τέτοια γιατί μυρίζει άλλη μία περήφανη πώληση
αναρωτιέμαι αν προλαβαίνουν και πριν τα πλέυ-οφ? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
kostasff

πες το ψέματα.
Άβαταρ μέλους
palok
Been thanked: 1 time

Δημοσίευση από palok »

τι γίνεται με μιχάλη? τι γκαντεμιά είναι αυτή? :twisted:
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

ενας νεος βασιλειαδης γεννηθηκε, αν εχει μυαλο θα τον περασει...αρκει να μη μεινει μονο στο σουτ..οι τραυματισμοι στην ηλικια του μου προξενουν εντυπωση ευχομαι να προπονειται σωστα
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Πότε επιστρέφει αυτός;
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

Πρώτος αγώνας μετά από τραυματισμό δικαιολογείσαι άτυχος γιατί χτύπησες όταν ξεκίνησες να ανεβαίνεις
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Ξεκίνησε να ανεβαίνει :?: :?: :?
Δεν ξέρω φίλε denis, εμένα πολύ στάσιμος μου φαίνεται.
Δεν νιώθω πως συνεισφέρει καθόλου στο παιχνίδι, απλώς περιμένει την ευκαιρία να πάρει κάποια στατικά σουτ.
Δεν βοηθά στους υπόλοιπους τομείς και δεν μπορεί να φτιάξει μόνος του προϋποθέσεις σουτ.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Εννοεί πως ανέβαινε την στιγμή που του έκατσε ο τραυματισμός. Όχι για τώρα ;)
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

η αλήθεια είναι ότι δεν πείθει..εγώ τον συγκρίνω με Βεργίνη που ανέβαζε συνεχώς το επίπεδό του και έφτασε να μπορεί να κατεβάσει αλλά και να πάρει επιθετικά την ομάδα στις πλάτες του...συγκριτιτικά ο Γιαννακίδης είναι χαμένος, 2 χρόνια δεν φτάσανε να βελτιωθεί έστω σε κάποια σημεία; εγώ δεν είδα τίποτα σπουδαίο και στην άμυνα αν και κάποιοι λέτε ότι παίζει καλή D. Οκ, κάνα μπάσιμο κάτι καινούριο πότε θα μάθει; δεν μπορεί να σταθεί έτσι ούτε στην Α1 όχι στην Ευρώπη...

και μια και το μεταγραφών έχει κλείσει, με απασχολεί μια ερώτηση που μου έκανε ο διπλανός τυπάκος στην κερκίδα:
από αυτούς του χρόνου ποιούς θα κρατούσες για Ευρωλίγκα; και είπα όλους εκτός Ντόζιερ, θα έψαχνα καλύτερο-δυνατότερο 4αρι και στο 5 Λάζο ή Μπάγκαριτς.
τώρα που το σκέφτομαι όμως εκεί τα μεγέθη είναι διαφορετικά και ίσως άλλαζα και τον Στίγγερς αφού θα έχω τον ΜκΓκραθ.
και ο κακός τελευταία Μάρσαλ για την δυνατή Ευρώπη ίσως και είναι ερωτηματικό...θα είναι σταθερός;
σίγουρα θα έπαιρνα κι έναν Έλληνα καλό όπως Χαραλαμπίδη ή Γκαγκαλούδη. Και μαζί με τον Δέδα θα έβαζα και τον μεγάλο Καλάθη. ξεχνάω τίποτα; για βοηθάτε το premature όνειρο...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

για τον bagaric δεν το συζητάω. έκανε παπάδες φέτος, δεν το περίμενα. νομίζω αν τον θέλουμε πραγματικά και κινηθούμε γρήγορα με ένα ποσό γύρω στα 80 μπορούμε να τον κλείσουμε. ο καλάθης έκανε φοβερό πρωτάθλημα και φοβάμαι πώς θα πάει καμια ισπανία. από κει και πέρα θέλεις 4 σχεδόν πενταδάτους έλληνες. έχεις αποστολίδη-δέδα και πας για άλλους 2 οπωσδήποτε. ποιούς? δεν ξέρω. μάντζαρης ας πούμε ;)
Άβαταρ μέλους
kostasff

Θωμά, για ευρωλίγκα μιλάς? Αν ναι και συζητάμε για σχεδόν πενταδάτους τους αποστολίδη-δέδα τότε καλύτερα ας καθίσουμε στα αυγά μας.......
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

λέω ΣΧΕΔΟΝ πενταδάτους. μην ξεχνάς οτι πρέπει να κρατήσουμε και έναν κορμό (ανεξάρτητα της διοργάνωσης που θα παίξουμε).
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

σε περιπτωση ευρωλιγκας, αν αποδεχτει το γεγονος οτι θα χει εξεαιρετικα περιορισμενο χρονο συμμετοχης καλως να μεινει. για κανα 5λεπτο να δινει ανασες και να πεταει και κανα σουτακι προσωπικα δεν με χαλαει δεδομενου οτι θα υπαρχει μακγκραθ και (μακαρι να υπαρχει) κριστμας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”