13. Στέλιος Μαλεζάς
Απλα ο MVP εχθες...ενα παιδι που μπορει να αναλαβει το κεντρο της αμυνας μαζι με τον Κοντρερας...καλος και ο Μαρκαντωνης αλλα ο μαλεζας απο την αρχη φετος δειχνει οτι ειναι παικτης ενδεκαδας...
Εχθες απλα το επιβεβαιωσε και χαιρομαι γιατι μετα απο τοσο καιρο εκτος ενδεκαδας φοβομουν μηπως εχει αποσυντονιστει..
Τον παικτη αυτον τον κερδισε ο Σαντος πιστευω και ειναι καλο για την ομαδα...συνεχισσε ετσι Στελαρα
Εχθες απλα το επιβεβαιωσε και χαιρομαι γιατι μετα απο τοσο καιρο εκτος ενδεκαδας φοβομουν μηπως εχει αποσυντονιστει..
Τον παικτη αυτον τον κερδισε ο Σαντος πιστευω και ειναι καλο για την ομαδα...συνεχισσε ετσι Στελαρα
- aspromauri
οποιος αξιζει να παιξει παιρνει τις ευκαιριες του...ο στελαρας ειναι υποδειγμα για τα νεοτερα παιδια στις ακαδημιες μας καθως δειχνει οτι με πολυ δουλεια και τη βοηθεια των πιο εμπειρων μπορεις να παιξεις στον παοκ και οχι σαν κατι αμπαλαφοηλιαδηδες που μια εποχη ειχαν τη φανελα βασικου στο συρταρι τους και δεν παρουσιασαν τιποτα....μπραβο στελαρα σε βλεπω και σε χαιρομαι...montolivo4 έγραψε:εμ ετσι ειναι....περσυ ειχε τον κνορ φετος εχει το pc τον κοντρερας...ΜΠΡΑΒΟ στελιο
- ehemithos199
το ειχα δει το παληκαρι πρωτη φορα σε ενα φιλικο πριν 3 χρονια με τον πανθρακικο στη κομοτηνη (για τη μεταγραφη μουμιν)
ειχε σκοραρει με κεφαλια μαλιστα!
αμαρτια μου: γυρναει ο κολητος μου και μου λεει 'ωραιος ο μαλεζας'
του απανταω: 'δε μου γεμιζει και πολυ το ματι ο αδυνατουλης'
στελαρα μου για παρτη σου τρωω και τη γλωσσα μου!!
τα αλλα καλα τα ειπατε για τους συμπαιχτες του...
για το φουκαριαρη το σαντος ρε δεν θα πειτε τιποτα?
τον κραζουμε που δεν δινει χρονο συμμετοχης στους μικρους (δικαιως εν μερει) αλλα απο αυτη τη πιτα δεν δικαιουται ενα κομματακι?
ειχε σκοραρει με κεφαλια μαλιστα!
αμαρτια μου: γυρναει ο κολητος μου και μου λεει 'ωραιος ο μαλεζας'
του απανταω: 'δε μου γεμιζει και πολυ το ματι ο αδυνατουλης'
στελαρα μου για παρτη σου τρωω και τη γλωσσα μου!!
τα αλλα καλα τα ειπατε για τους συμπαιχτες του...
για το φουκαριαρη το σαντος ρε δεν θα πειτε τιποτα?
τον κραζουμε που δεν δινει χρονο συμμετοχης στους μικρους (δικαιως εν μερει) αλλα απο αυτη τη πιτα δεν δικαιουται ενα κομματακι?

- aspromauri