Διακοπές

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Re: Καλοκαιρινές διακοπές ...

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Αποστόλη σε περίπτωση που μπορείς να το αποφύγεις γιατί όχι?? Παντού θα υπάρχει, άλλωστε σε νησί πας, όχι σε μοναστήρι. Έτσι το σκέφτομαι. Μιας και έχεις πάει λοιπόν Λευκάδα, αξίζει να βρω κάπου μέσα στην πόλη, ή σε κάποιο χωριό? π.χ. Άγιος Νικήτας. Υπάρχει στο Πόρτο Κατσίκι κάποιο κοντινό χωριό? Έχω δει απίστευτες φωτογραφίες από αυτή την παραλία. Όντως τα σπάει.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πρέπει μέσα στο google.gr, δίνοντας "Λευκάδα" να βρεις ό,τι πληροφορία θέλεις.
Άβαταρ μέλους
nikos55

Δημοσίευση από nikos55 »

Φιλε PAOK_North_Army Ελαφονησος δεν ειναι για πολλες μερες. Εχει 2-3 καταπληκτικες παραλιες, ειδικα μια διπλη που εχει ειναι σα να κανεις μονταζ σε εικονα και βαζεις 2 παραλιες διπλα διπλα, αλλα σε εκταση ειναι ελαχιστη. Τη γυριζεις με τα ποδια, κατι σαν Αμμουλιανη ενα πραγμα. Λογω λιγων καταλυματων, κι επειδη εχει γινει καπως μοδα τα τελευταια χρονια θα δυσκολευτεις να βρεις και θα σου φανει μαλλον ακριβη. Ειχα παει το 2006 αλλα την ειχα συνδυασει με γυρω περιοχη, Μονεμβασια και Μανη που ειναι πολυ ομορφα.

Υ.Γ. Αν πας Ελαφονησο και στην παραλια Σαρακινικο βρεις μια βερα, ειδοποιησε με :)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Η Ελαφόνησος, αυτή της Λακωνίας, έχει την φημισμένη παραλία του Σίμου (Simos beach), που είναι στο άλλο άκρο (νότιο) από αυτό που σ' αφήνει το πλοίο. Η απόσταση είναι περίπου 5 χλμ και την είχα κάνει με τα πόδια την Πρωτομαγιά του 1995, όταν πήγα. Ωραία παραλία, δεν λέω, αλλά όπως είπε και ο αδελφός Νίκος, δεν είναι για πάνω από 2-3 ημέρες.
Αν πας μέχρι εκεί, θα σου πρότεινα τα Κύθηρα.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Νίκο και Αποστόλη ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Ήθελα κάποιες γνώμες από άτομα που έχουν πάει. Η αλήθεια είναι ότι 950 χιλιόμετρα για να περάσεις 2-3 μέρες καλά στην Ελαφόνησο δεν είναι και ότι καλύτερο.

Λευκάδα θα κλείσω τελικά. 16 με 23 Αυγούστου. Έχει κάθε μέρα λεωφορείο από Θεσσαλονίκη στις 10 παρά τέταρτο. Μένει να ψάξω για κατάλυμα τώρα σε καμιά περιοχή καλή και όλα κομπλέ. Επίσκεψη στα αδέρφια από τον σύνδεσμο επιβάλλεται.
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

παιδια και γω ειμαι σε διλημα.εχω επιλεξει 3 νησια,Τζια(Κεα),Αιγινα και Συρο και δεν ξερω ποιο να επιλεξω.ξερω οτι η Συρος εχει τα πιο πολλα να δεις,αλλα με νοιαζει πολυ και το οικονομικο...περιμενω τα φωτα σας!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOKfanAthens την Παρ 14 Αύγ 2009, 17:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Ω ρε φιλαράκι είναι από τα μόνα νησιά που δεν έχω ψάξει ρε. Πήρα τόσα τηλέφωνα αυτό το μήνα για πληροφορίες και ξενοδοχεία κτλ κτλ αλλά σε Τζια και Αίγινα δε το σκέφτηκα καν.

Για Σύρο μόνο ξέρω αλλά όχι από προσωπική εμπειρία. Προχτές γύρισαν 2 γνωστοί και μας λέγανε πως περάσανε. Γενικά ωραία αλλά τιμές αλμυρές και φαγητό καθόλου ωραίο (Ερμούπολη). Επίσης μη κάνεις το λάθος και πας στο καζίνο. :) .
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Ωπ!Να μαι και γω.

Συρος --> καλο νησι.Μην κανει κανεις το λάθος ομως και μείνει στην ερμουπολη,οπου ο,τι αξιζει ειναι το ανεβασμα στους δυο λοφους(καθολικος-ορθοδοξος)!
Υπαρχουν πολυ πιο ομορφα μερη στο νησι.Εγω οταν ειχα παει ειχα μεινει στο Γαλησσα.Γενικα θα το ελεγα ησυχο νησι με ωραιες παραλιες.Για φαι δεν θυμαμαι.

Κεα,Αιγινα δεν εχω παει, για την Κεα εχω ακουσει οτι ειναι σχετικα φτηνο νησι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Φέτος, όπως και κάθε χρόνο από το 2003 και εντεύθεν, θα διακοπάρω στην Τήνο όπου έχω αγοράσει την εξοχική μου κατοικία. Ευτυχώς, κοντά σε μας εξυπηρετούνται και διάφοροι συγγενείς. Όσοι θέλουν τρέλες να μην σταματήσουν στο νησί, αλλά να κατέβουν στο επόμενο, όπου ικανοποιούνται όλα τα γούστα.
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

PAOKfanAthens έγραψε:παιδια και γω ειμαι σε διλημα.εχω επιλεξει 3 νησια,Τζια(Κεα),Αιγινα και Συρο και δεν ξερω ποιο να επιλεξω.ξερω οτι η Συρος εχει τα πιο πολλα να δεις,αλλα με νοιαζει πολυ και το οικονομικο...περιμενω τα φωτα σας!

H Αγιινα λεει πολυ..ειναι πολυ καλη με λογικες τιμες.Ακομα ειναι πολυ κοντα στον Πορο την Υδρα κ τις Σπετσες οπου μπορεις να πας κ και καποιες μερες.η Υδρα ειναι λιγο ακριβη οχι τιποτε τρελα λεφτα.Κ η Σπετσες λενε πολυ ειναι πολυ καλη φαση γενικα τα νησια του Αργοσαρωνικου κ εχουν ωραιες παραλιες ιδικα οι Σπετσες.στα λεω γιατι το χωριο μου ειναι απεναντι απο την Υδρα ειμαι κ στις Σπετσες κ εχω παει σε ολα αυτα αμετρητες φορες...για την Αιγινα εχω κ γνωστους με δωματια αν χρειαστες περισσοτερες πληροφοριες στειλε μου pm η οποιος αλλος θελει.
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

Eλάτε Κέρκυρα ρεεεεεεεε καταπράσινο νησί (απο βλάστηση) πολύ ωραίες παραλίες και φυσικά τουρίστριες απο Αγγλία(πολύ γάλα αλλα έχει ορισμένα καλά κομμάτια) Γερμανία (πολύ ξινές) Ιταλία (τα απόλυτα θηλυκά) Τσεχία Ρωσία Ουκρανία (οτι καλύτερο) ελπίζω να σας έψησα :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

Αν μας δωσεις κ φραγκα εγω εχω ψηθει πολυ ασχημα!!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Κέρκυρα ήθελα να σε ρωτήσω ένα πράμα.

Υπήρχε ένα μέρος στυλ Φαλιράκι Ρόδου δεν θυμάμαι όνομα ακρωτήρι κάβος κάτι τέτοιο Νότιο μέρος Κέρκυρας.

Λέγανε ότι με 100δρχ (κάποτες) έπαιρνες 10 άμστελ.

Ισχύει ακόμα και σήμερα αυτό? :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Οσοι λετε για Χαλκιδικη ΜΗΝ ΕΡΘΕΤΕ γιατι θα λειπω... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Οποτε ποιος ο λογος να τραβιεστε?
Φευγω στην ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ ΛΑΙΜΑΙ....
ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ?
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Οσοι πιστοι προσελθετε...
Για 20χρονα εχω Μαλια,Χερσονησο,Γουβες,Κοκκινη Χανι κτλ...πολυ τζερτζελο...
Για της ηλικιας μου (τα χρονια του Χριστου δλδ) και τους μεγαλυτερους εχω αλλα γουστα,αλλα δεν βγαζω φορα παρτιδα για ευνοητους λογους...
ΕΛΑΤΕ ΚΑΤΩ ΛΑΙΜΑΙ...

Αϊτέ που κάθεσαι ψηλά
πως δε σε πιάνει ζάλη?
οντε γυρίζεις και θωρείς
τση Κρήτης μας τα κάλλη
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

Δυστηχώς οχι γκάς και μαζί με τις άμστελ έπερνες και δώρο δυο αγγλίδες αλλα οι μ@λ@κες εκεί στον Κάβο χαλιόντουσαν γιατί τους χάλαγε και καλά το ίματζ :twisted: και το στείλανε σε αλλο νησί του ιονίου δεν θυμάμε ποιό
Ναύπλιο μακάρι να μπορούσα αδερφέ να φιλοξενίσω αλλα μας εχει γαμήσει η ανεργία :( :(
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”