Αποφθεγματα-Αφορισμοι/Στιχοι/Διαλογοι απο ταινιες κ.λ.
- aspromauri
Fox 4 εχω παθει...ειλικρινα φοβερο κι ανεπαναληπτο το κειμενο...μου θυμιζει τοσα πολλα...εισαι απιθανη, σ' ευχαριστω παρα παρα πολυ!!!!
Το πρωτο σου κειμενο το αντεγραψα και το διαβαζα συνεχως με ειχε καθηλωσει...το δευτερο τωρα με εστειλε κανονικα...
Θυμαμαι.........................................ξερω............................................
Το πρωτο σου κειμενο το αντεγραψα και το διαβαζα συνεχως με ειχε καθηλωσει...το δευτερο τωρα με εστειλε κανονικα...
Θυμαμαι.........................................ξερω............................................
- maikopoulos
- PAOK_NORTH_ARMY
- PAOK_NORTH_ARMY
- Kareena4ever
- Επικοινωνία:
- 11121969solitario
- 11121969solitario
- maikopoulos
Δεν ξέρω ρε παιδιά, ίσως να είμαι και λίγο τάνγκαλος αλλά δεν μπορώ να κάτσω να διαβάσω ένα τέτοιο κείμενο εάν δεν υπάρχει ιστορία πίσω του. Καλά και ψαγμένα τα όσα λέει, αλλά θα μπορούσαν να παρουσιαστούν μυθιστορηματικά μέσα σε μία επική - αλληγορική π.χ. περιπέτεια. Άποψή μου αλλά στο στυλ που είναι γραμμένο μου φέρνει κάτι σε τσελεμεντέ:
"Βράζουμε τα φασόλια σε σιγανή φωτιά.
Δεν πρέπει να ξεχάσουμε το ανακάτεμα,
γιατί τα φασόλια λαπαδιάζουν και λιώνουν.
Προσθέτουμε δύο κουταλάκια του γλυκού
αλάτι στα φασόλια μας και συνεχίζουμε το βράσιμο
σε σιγανή φωτιά με κλειστό το καπάκι.
Τα φασόλια..."
Για να μην παρεξηγηθώ δεν κοροϊδεύω το συγκεκριμένο σύγγραμα, το οποίοπαρεμπιπτόντως είχα ακουστά, απλά δεν πρόκειται λόγω του ύφους που είναι γραμμένο να ασχοληθώ με αυτό.
"Βράζουμε τα φασόλια σε σιγανή φωτιά.
Δεν πρέπει να ξεχάσουμε το ανακάτεμα,
γιατί τα φασόλια λαπαδιάζουν και λιώνουν.
Προσθέτουμε δύο κουταλάκια του γλυκού
αλάτι στα φασόλια μας και συνεχίζουμε το βράσιμο
σε σιγανή φωτιά με κλειστό το καπάκι.
Τα φασόλια..."
Για να μην παρεξηγηθώ δεν κοροϊδεύω το συγκεκριμένο σύγγραμα, το οποίοπαρεμπιπτόντως είχα ακουστά, απλά δεν πρόκειται λόγω του ύφους που είναι γραμμένο να ασχοληθώ με αυτό.