Παράπονα για το φόρουμ
Re: Παράπονα για το φόρουμ
+ 1 000 000
ειδικά τώρα που έχουμε προεκλογική περίοδο και κατεβαίνουν "διάφοροι" συνδυασμοί...

ειδικά τώρα που έχουμε προεκλογική περίοδο και κατεβαίνουν "διάφοροι" συνδυασμοί...

Το forum περνάει μεταβατικό στάδιο, σύντομα θα είναι πιο οργανωμένο από ποτέ , συμφωνώ μαζί σας ότι τέτοια τοπικ δεν πολυκολλάνε, σε αθλητικά φορουμ .
- Pegasus1589
Δεν ήταν ο σκοπός μου να πάει προς ιστορία-πολιτική το τόπικ ούτε να δημιουργηθεί αναστάτωση. Από την αρχή μιλούσα μόνο για ΠΑΟΚ και για το κακό που μας κάνουν οι άσχετες ιδεολογίες. ΚαΚώς ή καΚώς το θέμα πήγε προς τα πολιτικά και ιστορικά οπότε συμφωνώ κι εγώ με τους παραπάνω.
Αρκετά ασχοληθήκαμε με το θέμα αδέρφια.
Αρκετά ασχοληθήκαμε με το θέμα αδέρφια.

Τα τελευταία post διαγράφηκαν και αναγκαστικά η μπάλα πήρε και κάποια που δεν έπρεπε ..
Συνεχίζουμε!
Συνεχίζουμε!
Μία απορία... Ενώ στην κεντρική σελίδα, το latest posts αναφέρει ΚΑΠΩΣ σωστή ώρα (χάνει λίγο), στις σελίδες των fora γιατί η ώρα είναι ότι να'ναι;
Επειδή ΠΑΟΚ είσαι και ξέρω γω και εντάξει;

Επειδή ΠΑΟΚ είσαι και ξέρω γω και εντάξει;

Γιατί ρε το κλείδωσες το γκαγκατσοτόπικ ;
Ο Βασιλάκης μ' έχει πρήξει τ' @ρχίδια, θέλει λέει να κράξει κι αυτός...
Ο Βασιλάκης μ' έχει πρήξει τ' @ρχίδια, θέλει λέει να κράξει κι αυτός...
- DimisK
- Επικοινωνία:
Συγχαρητήρια στον Gash που έκλεισε προσωρινά το τόπικ του Γκαγκάτση. Νομίζω ότι είναι μια τακτική που μπορεί να αποδώσει τα μάλλα στο μέλλον. Ετσι, κανένας δεν θα γράφει εν βρασμώ και ο διάλογος θα έχει μια ουσία.
Στο παρελθόν σε ανάλογες περιπτώσεις είχαμε οριστικό κλείσιμο τόπικ, κάτι που κατά τη γνώμη μου δεν ήταν ιδανικό.
Gash συνέχισε...
Στο παρελθόν σε ανάλογες περιπτώσεις είχαμε οριστικό κλείσιμο τόπικ, κάτι που κατά τη γνώμη μου δεν ήταν ιδανικό.
Gash συνέχισε...
προβληματακι που παρατηρω εδω και καιρο και με δυσκολευει προσωπικα...
οταν ειμαι πχ. στο φορουμ των μεταγραφων... πχ σελιδα 100..και η τελευταια σελιδα ειναι η 115..τοτε οι επομενες σελιδες 111,112....και η λεξη Επομενο ειναι μαυρα γραμματα σε μαυρο φοντο λογο του οτι βγαινει απο το λευκο φοντο...με αποτελεσμα να μην φαινονται καλα τα γραμματα και να ψαχνουμε την διαφορα του μαυρου στο μαυρο (γραμματα-φοντο) η οποια υπαρχει ομως...ευχαριστω προκαταβολικα...

οταν ειμαι πχ. στο φορουμ των μεταγραφων... πχ σελιδα 100..και η τελευταια σελιδα ειναι η 115..τοτε οι επομενες σελιδες 111,112....και η λεξη Επομενο ειναι μαυρα γραμματα σε μαυρο φοντο λογο του οτι βγαινει απο το λευκο φοντο...με αποτελεσμα να μην φαινονται καλα τα γραμματα και να ψαχνουμε την διαφορα του μαυρου στο μαυρο (γραμματα-φοντο) η οποια υπαρχει ομως...ευχαριστω προκαταβολικα...

1.εγω θελω να εκφρασω την αγανακτηση μου για καποιους που εχουν φωτο που τρομαζουν!(gash για σενα λεω,...μας κοβεις την ορεξη καθε φορα που σε βλεπουμε,αποκορυφωμα η τελευταια)(sorry αν ειναι η πραγματικη σου φατσα)
2.επισης να πω οτι καλα θα ηταν να αποφευγονται θρησκευτικες αναφορες σε οποια μορφη.καποιοι απο τις χιλιαδες που παρακολουθουν το site δεν ειναι ιδιοι με αλλους και μπορει να οδηγησει σε παρεξηγησεις.....
2.επισης να πω οτι καλα θα ηταν να αποφευγονται θρησκευτικες αναφορες σε οποια μορφη.καποιοι απο τις χιλιαδες που παρακολουθουν το site δεν ειναι ιδιοι με αλλους και μπορει να οδηγησει σε παρεξηγησεις.....
Ανετα το ποστ της σαιζον. Τα νεφρα μου εχουν διαλυθει και γραφω μετα απο υπερπροσπαθεια (ελπιζω να τα καταφερω)savvas53 έγραψε:1.εγω θελω να εκφρασω την αγανακτηση μου για καποιους που εχουν φωτο που τρομαζουν!(gash για σενα λεω,...μας κοβεις την ορεξη καθε φορα που σε βλεπουμε,αποκορυφωμα η τελευταια)(sorry αν ειναι η πραγματικη σου φατσα)
.
Μπορω να θυμηθω επισης, την "κοπελα" με τα μουσια και τις δυο κοτσιδες, τον τυπο που ειχε μια κοιλια λες και ειχε καταπιει την υδρογειο του Βρετανικου Μουσειου, την αλλη κοπελα με τις 3 σειρες ματια-στομα-αυτια και αλλα θαυμαστα οντα του underworld για τα οποια τραγουδαει ο Τομ Γουέιτς και τα οποια θαυμαζει ο γκας...