Εισιτήρια διαρκείας 2008-09!

Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από midenistis »

Την Παρασκευή θα πάρω.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

MΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΙΑ:
Επειδή απο φέτος άλλαξαν οι κανόνες σύμφωνα με τα διαρκείας, δεν μπορεί κάποιος με ένα εισητήριο από την 4 για παράδειγμα, να μπει στην 8 ή την 7 παρότι έχουν την ίδια αξία. Το ίδιο ισχύει και για τις 5-6. Άρα, εάν θέλετε κάποιο διαρκείας σε συγκεκριμένη θύρα, να ξέρετε ότι επάνω σε αυτό θα αναγράφεται το όνομά σας και δε θα μπορείτε να το δίνετε ούτε σε φίλο σας, ούτε σε γνωστό σας. Θα πηγαίνετε στο γήπεδο με το διαρκείας και την αστυνομική σας ταυτότητα και μόνο στη θύρα όπου θα αναγράφεται το διαρκείας. Αυτά ισχύουν σύμφωνα με το νέο νόμο περί εισητηρίων. Και καλό θα ήταν, να πάρετε όλοι διαρκείας για το λόγο ότι εάν θέλετε να πάρετε εισητήριο, θα πρέπει να περνάτε από μια διαδικασία κατά την οποία θα πρέπει να έχετε ταυτότητα ή κάποιο έγγραφο πιστοποίησης και φυσικά να μάθετε τον τρόπο κατά τον οποίο θα μπαίνετε στο γήπεδο έχοντας αυτό το ηλεκτρονικό εισητήριο...
Dante
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dante »

MΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΙΑ:
Επειδή απο φέτος άλλαξαν οι κανόνες σύμφωνα με τα διαρκείας, δεν μπορεί κάποιος με ένα εισητήριο από την 4 για παράδειγμα, να μπει στην 8 ή την 7 παρότι έχουν την ίδια αξία. Το ίδιο ισχύει και για τις 5-6. Άρα, εάν θέλετε κάποιο διαρκείας σε συγκεκριμένη θύρα, να ξέρετε ότι επάνω σε αυτό θα αναγράφεται το όνομά σας και δε θα μπορείτε να το δίνετε ούτε σε φίλο σας, ούτε σε γνωστό σας. Θα πηγαίνετε στο γήπεδο με το διαρκείας και την αστυνομική σας ταυτότητα και μόνο στη θύρα όπου θα αναγράφεται το διαρκείας. Αυτά ισχύουν σύμφωνα με το νέο νόμο περί εισητηρίων. Και καλό θα ήταν, να πάρετε όλοι διαρκείας για το λόγο ότι εάν θέλετε να πάρετε εισητήριο, θα πρέπει να περνάτε από μια διαδικασία κατά την οποία θα πρέπει να έχετε ταυτότητα ή κάποιο έγγραφο πιστοποίησης και φυσικά να μάθετε τον τρόπο κατά τον οποίο θα μπαίνετε στο γήπεδο έχοντας αυτό το ηλεκτρονικό εισητήριο...
Ελάτε ρε παιδιά χαλαρώστε στην ελλάδα είμαστε σιγά μην κουβαλάμε και φορολογική ενημερώτητα στο γήπεδο ήμαρτον.
Τα ονομαστικά εισιτήρια είναι μεγάλο παπατζιλικι και αναπτύχθηκε αυτό το μέτρο μόνο και μόνο για να λενε οι υπεύθυνοι της superklikas ότι πήραν μέτρα κατά του χουλιγκανισμού

Δεν πρόκειται να εφαρμοστεί τίποτα από αυτά γιατί είναι πολύ δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο πρακτικά
Φανταστείτε τι θα γίνει αν πηγαίνουν 15.000 άτομα στο γήπεδο και για κάθε έναν κάνουν ταυτοποίηση με το διαρκείας. Θα κάνουν 15.000 ώρες να μπει αυτός ο κόσμος στο γήπεδο.
Το μέτρο με τα ονομαστικά εισιτήρια είναι για τα μάτια του κόσμου, ξέρω πολλά άτομα οπαδούς άλλων ομάδων οι οποίοι δανείζονταν το διαρκείας ενός φίλου τους στο οποίο αναγραφόταν το όνομα του κατόχου και πηγαίναν και μπαίναν με αυτό το διαρκείας χωρίς κανέναν έλεγχο
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Ανανέωσα και 'γω το διαρκείας μου σήμερα!!!
:shock:
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

midenistis έγραψε:Ανανέωσα και 'γω το διαρκείας μου σήμερα!!!
:shock:
Γιατί δεν περιμένες να πάρουμε όλοι μαζί ρε;
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Yiankos έγραψε:Γιατί δεν περιμένες να πάρουμε όλοι μαζί ρε;
Γιατί θα τα έτρωγα τα λεφτά.
Και είμαι και βιαστικός τύπος. Θέλω να ξεμπερδεύω γρήγορα.
Τώρα που πήρα το διαρκείας, θα είμαι ήσυχος όλο το καλοκαίρι.
Tetradje έγραψε:Midenisti εκανες καφεδακι εκει στο bar? Self service ειναι, οσο περιμενεις για τα διαδικαστικα! Ειχε και καφετερια με γαλλικο ετοιμο! Δε ξερω αν ειναι μονο για τους υπαλληλους αλλα εγω ενα φραπεδακι το εκανα.

Αυτη ειναι οργανωση ΠΑΕ... Σου ρχεται να ξαναπας τον αλλο μηνα να παρεις και αλλο διαρκειας!
Μπα.. καθόμουν και κοιτούσα το μελαχρίνο μουνάκι στο ταμείο! :lol:

Γι' αυτό τον πάω τον Ζαγόρ.
Μπουτίκ και Γραφεία τίγκα στο μουνί τα γέμισε! 8)
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

diniko80 Πιο ξανθό, η μεσαία??
Όπως μπαίνεις μέσα πρώτα έχει 2 άντρες, μετά μια ξανθιά και στο βάθος το μελαχρινό πιπίνι. Και απέναντι κάτι άλλα μουνάκια που χαζολογάνε.
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Δημοσίευση από thanasisp04 »

1500 διαρκειας μεχρι σημερα.
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Τι πακέτο θες δλδ?
Πακέτα έχει για φοιτητές για άτομα από το εξωτερικό για ολόκληρες οικογένειες.
Κανονικά θα τ' αγοράσετε.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Μολις ανανεωσα και εγω το διαρκειας μου. αυτα που με ευχαριστησαν ειναι η σαφως καλυτερη οργανωση απο περσι (πληροφοριακο συστημα κλπ)αυτο μου με δυσαρεστησε ειναι το γεγονος οτι ενω περσι στις διπλανες μου θεσεις δεν υπηρχε ποτε κανενας σταθερος πηρα ατομο μαζι μου σημερα να αγορασει σε διπλανη θεση και μου τις εδειξε ολες κατειλλημενες.εγω απορησα παντως.τεσπα μακαρι φετος να δουμε και λιγο μπαλα
ΥΓ και ακομα ενα θετικο ειναι οτι ειχε συνεχως κινηση. ενταξει δεν ειχε και ουρα αλλα κοσμος πηγαινοερχοταν συνεχεια και αποτι δειχνουν τα πραγματα τα περσινα 12.500 θα ξεπεραστουν.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ρε Yianko? Τι θα γίνει; Θα κανονίσουμε τπτ; Που θα δώσουμε τα φράγκα και τα λοιπά ή να πάμε από μόνοι μας; Εγώ από βδομάδα πάω να χτυπήσω ένα διπλό διαρκείας..
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

NTOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU STA DIARKIAS LEME!!!
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

free4 έγραψε:Ρε Yianko? Τι θα γίνει; Θα κανονίσουμε τπτ; Που θα δώσουμε τα φράγκα και τα λοιπά ή να πάμε από μόνοι μας; Εγώ από βδομάδα πάω να χτυπήσω ένα διπλό διαρκείας..
Ρε συ πλάκα κάνεις; Ο Νίκος ήταν εδώ προχθές και πήγαμε και πήραμε για όσους είχανε πει, μαζί με τον Μηχανικό .. τώρα τι να σε κάνω;
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

κοντά στα 500 άτομα πέρασαν σήμερα Σάββατο από τα γραφεία τις ΠΑΕ για να αγοράσουν το διαρκειας τους
Άβαταρ μέλους
sakisPAOK1926sweden

Δημοσίευση από sakisPAOK1926sweden »

2000+ mexri tora oleeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”