Προπονητικό κέντρο Πυλαίας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Hermann

Re: Προπονητικό κέντρο Πυλαίας

Δημοσίευση από Hermann »

Μου φαίνεται περίεργο το ότι θα είναι έτοιμο τόσο γρήγορα. Η οικοδομική άδεια από μόνη της μήνες θέλει… Εκτός αν έχει βγει ήδη και ξεκινήσουν πολύ άμεσα την κατασκευή
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Η ΑΕΚ έφτιαξε ένα dome/φούσκα για της ακαδημίες της. Έχω την εντύπωση ότι το μισό προπονητικό θα είναι κανονικό κτίριο και τα γήπεδα μπάσκετ ίσως έχουν μορφή φούσκας. Μπορεί να είναι και μέγα λάθος ως γνώμη, αλλά τα χρονικά περιθώρια ενός τέτοιου deadline κάτι τέτοιο μου δίνουν να καταλάβω.
These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
paok-porter1337
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Πολύ γρήγορα θα γίνει αλλά υπέροχο νέο. Όυτε καθυστερήσεις, ούτε χρονοδιαγράμματα, ούτε κάθε βδομάδα στα μανταλάκια. Μπαμ και κατω
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

notafree4 έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 16:30 Εδώ θα χτιστεί το νέο προπονητικό.

https://maps.app.goo.gl/31c289LwDYMn53oHA
Αυτό δεν είναι απέναντι από το διαβαλκανικό και πίσω από το ικεα. Είναι απέναντι από το σεπτεμπερ
Άβαταρ μέλους
Stelios Bagios

Δημοσίευση από Stelios Bagios »

Φανταστική εξέλιξη!
Ποσο συναρπαστικό είναι να βλέπω την ομάδα μπάσκετ να μεγαλώνει!
basketikos4

Δημοσίευση από basketikos4 »

Equalizer έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 19:45 8. Μια άλλη, ευρύτερη σκέψη που δεν αφορά μόνο τον ΠΑΟΚ, έχει να κάνει με την προσδοκία κερδών από αξιοποίηση ταλέντων κλπ. Αν υποθέσουμε οτι ο ΠΑΟΚ ποντάρει στις ακαδημίες όπως πχ στη μπάλα, τι προοπτική οικονομικών κερδών έχει στο σύγχρονο μπάσκετ από κάτι τέτοιο; Δίνονται αξιολόγα ποσά για μεταγραφές; Ένας αχταρμάς "φύγε σε - έλα συ" έχει γίνει τόσα χρόνια σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Οχι;
Καμια προοπτικη κερδων υπαρχει. Παρα μονον τερατωδους χασουρας. Οπως αυτη που ειχαν οι ιδιοκτητες ολυμπιακου παναθηναικου.
Στο μπασκετ δεν υπαρχουν στην ουσια "μεταγραφες". Ενας απο τους mvp της ευρωλιγκας ο μοντερο, εχει buy out 600χιλιαρικα. Οσα το δεξι ποδι του τσαπρα της λειβαδιας. Ο αντιστοιχος ποδοσφαιρικος mvp εχει πανω απο 200 εκατομμυρια.
Η διαφορα ειναι χαωδης.
Οποτε ναι το να εχεις ακαδημιες δεν λεει και πολλα απο την στιγμη που οποιος θελει αρπαζει παικτες οταν οι ρητρες ειναι πληρως αστειες.
These users thanked the author basketikos4 for the post:
Special 4
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Το πρόβλημα δεν είναι ότι όχι μόνο δεν υπάρχει προοπτική οικονομικού κερδούς. Το πρόβλημα είναι ότι δεν κερδίζεις ούτε αγωνιστικά.
Να επενδύσω εγώ σε μπασκετικές ακαδημίες και να έρχεται το κάθε κολέγιο να μου παίρνει τους παίκτες στα 18 ή να φεύγεις για το κάθε nba χωρίς η ομάδα να κερδίζει σχεδόν τίποτα.
Δυστυχώς στην Ευρώπη το μπάσκετ είναι ακόμα σε συνθήκες 1980
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Παρ 08 Μάιος 2026, 22:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Equalizer έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 19:45 6. Θα έπρεπε να έχουμε μάθει πως οι θετικές εξαγγελίες και οι θετικές ειδήσεις ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να δίνουν λευκή επιταγή στον οποιονδήποτε για οτιδήποτε αφορά τον σύλλογο. Σε σχέση λοιπόν με το παλατάκι, ΑΣ και ΚΑΕ οφείλουν να συνάψουν μια σύμβαση κερδοφόρα ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ για τον σύλλογο και μετά για οποιονδήποτε άλλο.
Ναι.

Οι θετικές εξαγγελίες δεν σημαίνουν ολοκλήρωση κανενός έργου.
Συμφωνούμε απόλυτα.
Όταν και άμα και εφόσον ολοκληρωθεί η εξαγγελία, μετά την ωρίμανση των μελετών, αφού συνηθίζεται να λέγεται ότι όλα δεν εξαρτώνται από εμάς μιας και υπάρχουν πολλές φορές καθυστερήσεις από εξωγενείς παράγοντες.

Να ρωτήσω όμως λίγο κάτι.

Ποιά ήταν η σύμβαση της χρήσης του γηπέδου στο ποδόσφαιρο, πλην των κατά τον νόμο οριζομένων και μάλιστα κατόπιν ιδιωτικής σύμβασης μεταξύ ΠΑΕ και ΑΣ, μειωμένων κατά ένα ποσοστό;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Με το ταυτόχρονο ποστ σου σε δύο τοπικ έχοντας την ίδια ακριβώς λογική σπέσιαλ νομίζω έκανες κατανοητή και τη στάση και την προαίρεση σου για το θέμα.

Αν εσύ νομίζεις ότι ο ΠΑΟΚ σήμερα είναι αυτό που ήταν ο ΠΑΟΚ το 2012, συγχαρητήρια.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Ευχαριστω πολύ.
Όταν λες ότι για το μπάσκετ δεν είναι δα και κατόρθωμα το προπονητικό κέντρο, μετά από τόσα χρόνια μιζέριας και ανυπαρξίας, τότε δέχομαι τα συγχαρητήρια φίλε @Equalizer.
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Εγώ καταλαβαίνω ότι θα γίνει αεροθόλος (φουσκα) ο οποίος θα εχει μεσα του και τα αποδυτηρια. Αυτο γινεται με αδεια μικρής κλίμακας νομίζω και μπορεί να στηθεί γρήγορα. Η αδεια βγαίνει σε μια μέρα αν συγκεντρωθούν 5-6 απλά δικαιολογητικά.
Με επιφύλαξη όσα γράφω, αλλά έτσι τα θυμάμαι.
Μπράβο, όπως και να έχει.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Καταρχάς θα πρέπει να ενημερωθούμε ως κοινό, για ποιον λόγο είναι απαραίτητο ένα ΑΜΕΣΟ προπονητικό κέντρο.

Θα αφορά τις προπονήσεις της ομάδας;

Θα αφορά ακαδημίες;

Είναι υπό κατάρρευση το παλατάκι; Δεν μπορούν απλα να βελτιωθούν εκεί τα αποδυτήρια και τα γυμναστήρια;

Και άρα, υπάρχει κάποια χρονική πίεση πχ για την επόμενη σεζόν;

Σχετίζεται με κάποιο άλλο θέμα διοικητικό/παραγοντικο/επενδυτικό ή απλά είναι μια έξτρα παράλληλη επένδυση πέρα από τις ήδη υπάρχουσες υποδομές;

Δεν νομίζω ότι είναι παράλογα αυτά

Προσωπικά είμαι χαρούμενος να βλέπω οποιαδήποτε επέκταση και προβολή του ΠΑΟΚ οχι μόνο σε γήπεδα , αλλά ακόμα και καντίνα με λουκάνικα να έχει ένα αυτοκόλλητο μας, καλό το βρίσκω. Άρα η ανέγερση οποιουδήποτε κτίσματος με/για τον ΠΑΟΚ είναι καλή

Αλλά προκυπτουν αυτά και άλλα ερωτήματα που είναι μεν σπαστικά, παραμένουν όμως ΝΟΜΙΖΩ και λογικά
Άβαταρ μέλους
Special 4

Τα ερωτήματα είναι καίρια, σημαντικά και απαραίτητα.
Πρέπει να διατυπώνονται και να απαντώνται με σαφήνεια.
Αυτό είναι υγεία.
Άβαταρ μέλους
Iznogoud4

Δημοσίευση από Iznogoud4 »

Ρε σε 6 μήνες δεν έχει τελειώσει τίποτα στη Θεσσαλονίκη.

Εδώ το πάρκο του νερού στη Νέα Παραλία που είναι μια λιμνούλα με ένα καταρρακτάκι κ φάγαμε 1 χρόνο να ξαναλειτουργήσει κ ο Τέλης θα κάνει ολόκληρο προπονητικό σε έξι μήνες; :mrgreen:
basketikos4

Δημοσίευση από basketikos4 »

Equalizer έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 22:25 Καταρχάς θα πρέπει να ενημερωθούμε ως κοινό, για ποιον λόγο είναι απαραίτητο ένα ΑΜΕΣΟ προπονητικό κέντρο.
Προφανως για τον λογο οτι εφοσον γινεται σοβαρη δουλεια στις ακαδημιες χρειαζεται και γηπεδο και οχι να περιφερεσαι απο εδω και απο εκει.
Κλεισαμε τοπ προπονητες στους νεους.
Επισης το παλατακι το χρησιμοποιουν απο μπασκετ γυναικων μεχρι βολλευ ανδρων. Αρα χρειαζεται χωρος αποκλειστικα για μπασκετ
These users thanked the author basketikos4 for the post:
Franky
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”