Αελ-ΠΑΟΚ 1-1,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Απάντηση

MVP

ΠΑΒΛΙΕΝΚΑ
3
4%
ΜΠΑΜΠΑ
1
1%
ΚΕΝΤΖΙΟΡΑ
1
1%
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
40
51%
ΣΑΝΤΣΕΖ
8
10%
ΖΑΦΕΙΡΗΣ
4
5%
ΟΖΝΤΟΕΦ
2
3%
ΤΑΥΣΟΝ
1
1%
ΧΑΤΣΙΔΗΣ
3
4%
ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ
7
9%
ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ
1
1%
ΤΣΙΦΤΣΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΑΜΑΡΑ
7
9%
ΓΕΡΕΜΕΓΕΦ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΕΝΥ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 78

Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: Αελ-ΠΑΟΚ 1-1,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από eorptol1 »

Και επιτελούς σταματήστε την ανθρωποφαγία απλά κριτική άχρηστος δεν είναι κανένας, κάποτε πιάσαμε τον Μιχαηλίδη καί τό παιδί έκλεισε τα σοσιαλ γιατί κάτι άθλιοι τύποι τον βριζανε αισχρά επειδή δεν ήταν καλά τότε.....όλοι χρειάζονται και ειδικά στα play of
kmallio

Δημοσίευση από kmallio »

Με τρία καρπούζια σε δύο μασχάλες δουλειά δεν γίνεται.Ναι η Ευρώπη σε μεγαλώνει και ΠΑΟΚ είσαι και δεν φοβάσαι και κάτι τέτοια διαβάζαμε εκτός πραγματικότητας.Λες και αν περάσουμε θα πάμε νταϊλίκι να περάσουμε βίλα η λυων και να το σηκώσουμε.Στο τέλος θα χάσουμε και το πρωτάθλημα και ο η πίτα μισή και ο σκύλος πεινασμένος.Δεν πειράζει πάμε για διπλό στο Βίγκο όμως
These users thanked the author kmallio for the post:
katafraktos
trouman

Δημοσίευση από trouman »

San4 έγραψε: Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:26 Παιδιά με όλο τον σεβασμό, όταν επικαλούμαστε ένα πράγμα που έγινε μια φορά στα χρονικά για να δείξουμε ότι η ομάδα δεν τελείωσε από σήμερα στο πρωτάθλημα εμένα προσωπικά με κάνει να νιώθω ακόμα πιο ξενερωμένος για μια ομάδα που πριν δύο βδομαδες τη θεωρούσαμε φαβορί για το πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα αν ο ΠΑΟΚ δεν κάνει το 5 στα 5 από δω και πέρα προφανώς θα είναι τελειωμένο για εμάς πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
Δεν έχετε βαρεθεί να βγάζετε πρωταθλητές μήνες πριν λήξει το πρωτάθλημα. Άντε με τον κάθε Τειρεσία και Κάλχα , που το παίζει προφήτης. Έχει δρόμο ακόμα. Χαλαρώστε.
These users thanked the author trouman for the post (total 2):
Eagle1980, paok apo epilogi
demo4

Δημοσίευση από demo4 »

Ανοιξτε το επομενο. Ειναι διπλο και προκριση στους 16, δεν εχουν ελπιδα οι Ισπανοι. Δωστε τα ολα μεχρι να πεσετε κατω παλικαρια.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

sourmenetes έγραψε: Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:27 Το χαμένο τετ α τετ Γιακουμάκη ήταν οφσάιντ;;
Εμένα offside μου φάνηκε
paok x.m.

Δημοσίευση από paok x.m. »

Το πρωταθλημα ΔΕΝ κρινεται στα πλευ οφφ αλλα τωρα. Πιστεύεται δηλαδη οτι μπορεις σε 6 ντερμπυ νακαλυψεις χαντικαπ 5-6 βαθμων οχι απο ενα αλλα απο δυο ;;; Δηαλδη τι θα κανεις 6 στα 6.

Ισοπαλια πραγματικη ταφοπλακα σημερα που πολλοί την βλεαμε να ερχεται γιατι η ομαδα δυστυχως τα εχει φτυσει.

Δεν τα εχω με την ομαδα αλλα με την ατυχια μας και τον κακο σχεδιασμο !!!
These users thanked the author paok x.m. for the post (total 2):
katafraktos, Γερασίμου
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

sourmenetes έγραψε: Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:27 Το χαμένο τετ α τετ Γιακουμάκη ήταν οφσάιντ;;
Μαλλον ναι,μου φανηκε να ειναι μπροστα απο την μπαλα.

Με ενα παιχνιδι την βδομαδα η ομαδα θα κεντισει,ο Μειτε θα ειναι χαλαρος να παιξει παλι με τα παιδακια του κ ο Ντελιας θα ζωγραφιζει.
PAOKKOMOTINI4

Δημοσίευση από PAOKKOMOTINI4 »

Ναι ήταν
Το Πέναλτι που δεν δόθηκε στο πρώτο όμως ήταν έγκλημα σε αυτό μας κανόνισε μάντεψε
Ο Κουμπαράκης
These users thanked the author PAOKKOMOTINI4 for the post:
vs40
Michael Scott

Δημοσίευση από Michael Scott »

Sardan έγραψε: Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:21
Michael Scott έγραψε: Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:18 Με ΑΕΚ κερδίζεις πεναλτι και το χάνεις, μετα ειναι αλλο παιχνίδι. Σήμερα προηγείσαι, αντι να τελειώσεις το παιχνίδι, καταφέρνεις και όχι μονο ισοφαρίζεσαι αλλα παραλίγο να χάσεις κιόλας... δεν ειναι μονο θεμα τραυματισμών αυτο.

Αν νιώθαμε οτι δεν αντεχουμε, νομιζω ηταν προτιμότερο να δώσεις την μπαλα στην ΑΕΛ και να αμυνθείς. Οπως ειχε κανει το χαρτί στην Τρίπολη οπου στο δεύτερο ημίχρονο δεν ακούμπησε μπαλα και έμεινε να αμύνεται.
Αδερφέ είσαι με 4 τραυματίες στη μεσοεπιθετική σου γραμμή. Πόσους πρέπει να έχεις για να ανταποκριθείς και να λες έχω βάθος?
Ρε συ συγγνώμη, αλλα ειναι μονο ποσοτικό το ζήτημα; Δηλαδη αμα έπαιζε σημερα ο Ιβανουσετς θα αλλαζε κατι; Ή την Πέμπτη; Ο Ταισον έβγαλε ολο τον 1ο γύρο βασικος και αναντικατάστατος διότι παίκτης Ιβανουσετς δεν υπήρχε και σίγουρα ο άνθρωπος δεν θυμιζε ποτε εξτρεμ. Ο Ζιφκο το ιδιο, έχοντας πισω του εναν μετριο Ντεσποτοφ. Πελκας, πιο πολλά ματς εχει χάσει φετος παρα έχει παίξει. Δεν μπορω να τον λογισω καν σαν απουσία... Είδηση ειναι οταν παιζει πλέον.

Θα ηταν λοιπον τοσο παράλογη η απόκτηση ενός εξτρεμ τον Γενάρη με αυτά τα δεδομένα; Δεν ειναι υπεράνθρωπος ο Ταισον.
These users thanked the author Michael Scott for the post:
Γερασίμου
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

delos15 έγραψε: Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:11 Εγώ θα ήθελα κάποια στιγμή να μάθω,τι όφελος είχε ΠΑΟΚ από το να βοηθήσει τόσο πολύ αυτή την ομάδα από πέρυσι; Και δεν είναι η πρώτη φορά. Πραγματικά θέλω να μάθω. Και μην μου πει κανείς κανένα φαιδρο του στυλ ΠΑΟΚ είμαστε και δεν μας ενδιαφέρουν τα παρασκήνια κτλ.
Ας ανεβάσουμε και τον Ηρακλή φέτος ν,να παίζουμε 18 ντέρμπι του χρόνου.
Τί να βοηθήσει; Δηλαδή δεν ήθελαν να κερδίσουν για να δώσουν βαθμό στην Λάρισα; Με μείον 6 παίκτες ήμασταν και σήμερα, βασικούς ή και πολύ καλές εναλλακτικές λύσεις. Πολλοί παίκτες παρέδωσαν σώμα και πνεύμα και αυτό φωνάζει πλέον.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

tolis14 έγραψε: Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:29
Εμένα offside μου φάνηκε
Αν έμπαινε θα ελεγχόταν, αλλά με γυμνό μάτι οφσαιντ φαινόταν καθαρό.

Επίσης κανένα πέναλτι από αυτά που γράφτηκαν εδώ μέσα δεν ήταν.

Ο διαιτητής χωρίς ιδιαίτερα λάθη, πέρα από την καρατιά στον Παβλένκα που ήταν και κίτρινη και τις καθυστερήσεις που θα μπορούσαν να είναι 2 λεπτά παραπάνω. Βέβαια με το τελειώμα που κάναμε, δεν ξέρω αν θα ήταν προς το συμφέρον μας αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Τι γκολ ακύρωσε στη Λειβαδια ως offside ρε παιδιά;

Στο μεταξύ η αεκάρα έβαλε γκολ με στημένο και από τότε επίθεση δεν έχει κάνει. Χωρίς παιχνίδι μεσοβδόμαδα και πλήρης. Σιγά την ομαδάρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tolis14 την Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author tolis14 for the post:
Eagle1980
Άβαταρ μέλους
katafraktos

Δημοσίευση από katafraktos »

chri5ti9 έγραψε: Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:26 Επειδή εδώ είμαστε και τα γραπτά μένουν , μέχρι τέλος του κανονικού γύρου , η χάρτινη θα εχει δυο γκέλες με τυρί και ατρομαχτο . Μην ξεχνάτε πως θα έχει Ευρώπη και εκείνη μέσα στον Μάρτιο . Εμείς σοβαροί και κοιτάμε να τα πάρουμε όλα
Θα χασουν βαθμους απο Λαρισα εντος εδρας;
PAOKKOMOTINI4

Δημοσίευση από PAOKKOMOTINI4 »

Αχαχαχα μαγειρεύουν τις γραμμές ;;ημιαυτόματο δεν υπάρχει;;
These users thanked the author PAOKKOMOTINI4 for the post:
Eagle1980
renegade

Δημοσίευση από renegade »

nunies4 έγραψε: Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:07 Ξεσαλωστε. Υπάρχουν ποδοσφαιρικές εξηγήσεις για ότι είδαμε αλλά δεν νομίζω ότι έχει σημασία.
Το ζήτημα δεν είναι ότι υπάρχουν ποδοσφαιρικες εξηγήσεις για αυτό που είδαμεζωτο ζήτημα είναι ότι δεν υπάρχουν ποδοσφαιρικες ( και όχι μόνο) εξηγήσεις για αυτά που δεν βλέπουμε.
Το ποδόσφαιρο δεν είναι ούτε καλλιτεχνικο πατινάζ,ούτε ρυθμική γυμναστική. Δεν μετράει αν παίζεις καλή μπάλα, δεν μετράει αν παίζεις σωστά ή αν είσαι καλύτερος από τον αντίπαλο. Στο τέλος της ημέρας μετράει η βαθμοθηρια και η κυνικότητα .
Σήμερα είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και είχαμε την τύχη να προηγηθούμε στην πρώτη ευκαιρία.
Από κει και πέρα όμως ήταν φανερό ότι ούτε το παιχνίδι μας μπορούσαμε να κάνουμε,ούτε να επιβληθούμε, εμείς όμως συνεχίσαμε να προσπαθούμε να παίξουμε λες και είμαστε ξεκούραστοι και παίζουμε με ντελια και μειτε στην 11αδα.
Πρόσω δεν καταλαβαίνω ( και ούτε πρόκειται μάλλον) γιατί δεν παίρνουμε μερικά μέτρα προς τα πίσω και να παίξουμε λίγο πιο άμεσα..ειδικά όταν βλέπεις ότι με τον συγκεκριμένο τρόπο που παίζουμε ο αντίπαλος πατάει πολύ εύκολα στα πέριξ της περιοχής μας.

Υγ για τις αλλαγές,το θαψιμο του μπιάνκο,τον Γιακουμάκη να παίζει 90 λεπτά ενώ δεν μπορούσε να περπατήσει κ.α ελπίζω να πάρουμε κάποιες απαντήσεις
These users thanked the author renegade for the post (total 3):
Sera4, paok apo epilogi, TylerDurden
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”