Για το αυριανο,το μυαλο μου λεει Χ,η καρδια μου λεει διπλο με σκορερ Γιακουμακη,Αντριγια,Πελκα.
Το μυαλο μου κ μια λιρα λοιπον!
Άρης-ΠΑΟΚ, 08/02, 19:00, NovaSports
- Kabamaru11
Re: Άρης-ΠΑΟΚ, 08/02, 19:00, NovaSports
εγώ ένα θα πω:
στην δουλειά, κάθε χρόνο πριν αγώνες ΠΑΟΚ με ρούλη, έρχονται όλα τα ερπετά και προκλητικά μιλάνε για ''εξοχικά'' (για Τούμπα), για νίκες με βαριά σκορς, για αδυναμία να τους κερδίσουμε, για κόμπλεξ που βγάζουμε όταν παίζουμε εναντίον μας, για..., για..., για..
Φέτος ρε παιδιά, ένα περίεργο πράγμα - Παρασκευή, πριν τον αγώνα ΠΑΟΚ με ρούλη, ουδείς εμφανίστηκε από δαύτους. Ουδείς.
Εξαφανισμένοι όλοι τους.
Κάτι δείχνει αυτό.
Πιστεύω στην νίκη.
Το μόνο που με προβληματίζει, είναι πως ακολουθεί ο αγώνας με κούλα, και φοβάμαι πολύ σκληρό παιχνίδι του ρούλη, με στόχο είτε να τραυματίσει βασικούς μας, ή να τους εξωθήσει (με μανούρες) σε κόκκινες κάρτες.
στην δουλειά, κάθε χρόνο πριν αγώνες ΠΑΟΚ με ρούλη, έρχονται όλα τα ερπετά και προκλητικά μιλάνε για ''εξοχικά'' (για Τούμπα), για νίκες με βαριά σκορς, για αδυναμία να τους κερδίσουμε, για κόμπλεξ που βγάζουμε όταν παίζουμε εναντίον μας, για..., για..., για..
Φέτος ρε παιδιά, ένα περίεργο πράγμα - Παρασκευή, πριν τον αγώνα ΠΑΟΚ με ρούλη, ουδείς εμφανίστηκε από δαύτους. Ουδείς.
Εξαφανισμένοι όλοι τους.
Κάτι δείχνει αυτό.
Πιστεύω στην νίκη.
Το μόνο που με προβληματίζει, είναι πως ακολουθεί ο αγώνας με κούλα, και φοβάμαι πολύ σκληρό παιχνίδι του ρούλη, με στόχο είτε να τραυματίσει βασικούς μας, ή να τους εξωθήσει (με μανούρες) σε κόκκινες κάρτες.
Πάμε για τη νίκη.
Ένα ματς σαν όλα τα άλλα.
Προσοχή στους τραυματισμούς.
Ένα ματς σαν όλα τα άλλα.
Προσοχή στους τραυματισμούς.
Καλησπέρα! ΘΜΚλ@σουνΤΑ όπως τότε που βάζανε πανό ΗΜΝΣΓ.gpap5 έγραψε: Σάβ 07 Φεβ 2026, 17:18 Το μόνο που με προβληματίζει, είναι πως ακολουθεί ο αγώνας με κούλα, και φοβάμαι πολύ σκληρό παιχνίδι του ρούλη, με στόχο είτε να τραυματίσει βασικούς μας, ή να τους εξωθήσει (με μανούρες) σε κόκκινες κάρτες.