ΠΑΟΚ - Real Betis 22/1-19:45,cosmotesportshd
Re: ΠΑΟΚ - Real Betis 22/1-19:45,cosmotesportshd
Πιστευω θα δουμε ματσαρα σημερα και αν δεν ειμαστε ατυχοι, θα παρουμε και καλο αποτελεσμα. Κριμα να μην παιζει ο Ντελιας βεβαια.
-
PAOK DreXleR
FORZA
ΛΕΜΕ
Νομίζω πως πάλι, το παιχνίδι μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε & όχι να καταστρέψουμε του αντιπάλου. Δε βλέπω τον τρόπο που θα πάμε για το 1 - 0. Δε θέλει να παρασυρθούμε αλλά αν δωθεί η ευκαιρία να το σκοτώσουμε το ματς, πρέπει να είμαστε κυνικοί στον υπέρτατο βαθμό.
Νίκη & φύγαμε για Λυών
Νομίζω πως πάλι, το παιχνίδι μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε & όχι να καταστρέψουμε του αντιπάλου. Δε βλέπω τον τρόπο που θα πάμε για το 1 - 0. Δε θέλει να παρασυρθούμε αλλά αν δωθεί η ευκαιρία να το σκοτώσουμε το ματς, πρέπει να είμαστε κυνικοί στον υπέρτατο βαθμό.
Νίκη & φύγαμε για Λυών
- These users thanked the author PAOK DreXleR for the post:
- Kaizen
Στο μπετισμανια πάντως το γενικότερο κλίμα για το παιχνίδι είναι του στυλ την αγοράζουν την ισοπαλία. Φυσικά η ομάδα τους πιθανώς σκέφτεται αλλιώς. Αλλά εμείς την αγοράζουμε την ισοπαλία?
Εγώ δεν είμαι σίγουρος, νομίζω θα έπαιζα τις πιθανότητες μας για νίκη στο φουλ μιας και δεν έχουμε και παιχνίδι την Κυριακή. Φυσικά με προσοχή πάντα στα μετόπισθεν γιατί η ισοπαλία είναι κι αυτή μια επιτυχία και μας εξασφαλίζει κατά 99% την πρόκριση.
Εγώ δεν είμαι σίγουρος, νομίζω θα έπαιζα τις πιθανότητες μας για νίκη στο φουλ μιας και δεν έχουμε και παιχνίδι την Κυριακή. Φυσικά με προσοχή πάντα στα μετόπισθεν γιατί η ισοπαλία είναι κι αυτή μια επιτυχία και μας εξασφαλίζει κατά 99% την πρόκριση.
- kataramenos5
Καλυτερη ομαδα η Μπετη αλλα στ α@@@α μας κιολας .Δε κωλωσαμε με μεγαλυτερα ονοματα.ΒΓΑΛΤΕ ΦΩΝΗ και..
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑ

ΥΓ Ετσι για να το δεσουμε.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑ
ΥΓ Ετσι για να το δεσουμε.
- These users thanked the author kataramenos5 for the post (total 2):
- Dimitrisou, Maklaz
- kataramenos5
-
leomatos88
Είπε στη συνέντευξή του ο Χατζόπουλος, μεταξύ άλλων, ότι το πουλέν του είναι ο Γιακουμάκης.
Ε λοιπόν, αυτός θα το βάλει το γκολ, θα πω κι εγώ με τη σειρά μου, έτσι για το κάρμα.
Άντε ΠΑΟΚάρα!
Ε λοιπόν, αυτός θα το βάλει το γκολ, θα πω κι εγώ με τη σειρά μου, έτσι για το κάρμα.
Άντε ΠΑΟΚάρα!
Πάμε γερά για την Νίκη η ισοπαλία στην χειρότερη που θα σημάνει και αυτομάτως την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. 
πολυ καλη η Μπετις αλλα θα την παρουμε κι αυτην σβαρνα
- ΑποστόληςΑ
Θα χάσουμε ...
Αλλά με clean sheet
Αλλά με clean sheet
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- Afanas
Γιατί , ένα θα βάλουμε;;;;;leomatos88 έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 16:46 Είπε στη συνέντευξή του ο Χατζόπουλος, μεταξύ άλλων, ότι το πουλέν του είναι ο Γιακουμάκης.
Άντε ΠΑΟΚάρα!
Με Τσάλοφ δεκάρι να κάνει επιθετικό πρέσινγκ δεν χάνουμε σήμερα.
- These users thanked the author Мир for the post (total 2):
- DamoN, black death
-
psychologos
Είναι γουρλής οταν δεν παίζει.
- These users thanked the author psychologos for the post (total 3):
- Мир, DamoN, SCIFO