ΠΑΟΚ-Κηφισιά 3-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Mvp

ΠΑΒΛΙΕΝΚΑ
9
7%
ΣΑΣΤΡΕ
1
1%
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
3
2%
ΛΟΒΡΕΝ
1
1%
ΤΕΥΛΟΡ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΜΕΙΤΕ
2
2%
ΟΖΝΤΟΕΦ
7
6%
ΠΕΛΚΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ
52
42%
ΤΑΥΣΟΝ
41
33%
ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ
2
2%
ΜΠΑΜΠΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΙΒΑΝΟΥΣΕΤΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΣΑΛΟΦ
5
4%
ΚΕΝΥ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 123

Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: ΠΑΟΚ-Κηφισιά 3-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Sera4 »

sourmenetes έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 09:21 Δεν μπήκαμε καλά χθες
Πολύ μουδιασμένοι χωρίς ταχύτητα χωρίς πολύ πίεση

Μπείτε δεν τράβηξε καθόλου και δεν είχαμε απόλυτο έλεγχο στο κέντρο
Επίσης και μεσοεπιθετικά ενώ είχαμε κάποιες συνεργασίες δεν τελειώσαμε σωστά.ιδιαιτερα στο 2ο ημίχρονο πατήσαμε πολλές φοτες στην περιοχή τους και κάναμε κάκιστες τελικές

Θα πρέπει να ανεβάσουμε ρυθμούς ενόψει συνέχειας!
Ναι αυτό ακριβώς, κάπως σαν ξεκούρδιστοι γενικότερα.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Μου φάνηκε περίεργο χτες, γιατί ο αρχηγός της Κηφισιάς έβγαζε τόσο κόμπλεξ σε κάθε φάση με αποκορύφωμα την αποβολή του.

Μετά βλέπω πως έπαιζε 4 χρόνια στον ρουλη και μου λύθηκε η απορία.
These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 3):
Azrael, lkosmid, astral
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Το κομπλεξικο βρωμοσκουληκο δεν μπορεσε να κρυφτει..
Σε αλλα νεα χασαμε την κλασσικη ταριφα,ντορτια,λογω Τσαλοφιδη..
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Μην τον αδικείτε το Σόουζα, σε όλους τους αγώνες το ίδιο κλαψομ@ύνης είναι, όπως και ο Τετέι.
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Όλο το παιχνιδι ήταν ο Αντριγια. Το οδηγημα και οι κινήσεις που κάνει ειδικά στο δευτερο γκολ είναι χαρακτηριστικες ενός τοπ κλας παικτη.
Είναι σε καλό φεγγάρι και αυτός και ο Τάισον κι αυτό είναι θετικό για την ομάδα. Ο Ιβανουσετς μου φάνηκε πιο χαλαρός απο καθε άλλη φορά, σε ορισμένες στιγμές μάλιστα υπερβολικά χαλαρός. Φαίνεται ότι ανεβαίνει σε αποδοση. Περιμένω πολλα περισσοτερα απο αυτόν κι η χθεσινή του εμφάνιση μου έδωσε ελπιδες, εξάλλου είναι παικτης με υψηλή τεχνική. Ο Τσαλοφ περιμενα να βάλει το τετ α τετ, δεν ξέρω αν πρεπει να τον περιμενουμε ακόμη ούτε ξέρω τι ακριβώς περιμενουμε απο αυτόν. Για μένα υστερεί και περιμενω οπωσδηποτε κίνηση από πλευρας διοίκησης στη θέση του φορ. Το αν παραμείνει ο Τσαλοφ ή όχι είναι άλλο θέμα.

Ο Τετεη είναι έτοιμος για τον βάζελο και το απέδειξε χτες. Γκρινιάζει και διαμαρτυρεται συνέχεια, κάνει και λίγο θέατρο οπου μπορει (θελει βελτίωση σε αυτό αλλά θα τον διδάξει ο Μπακασετας). Δεν θα παει μακριά έτσι. Είναι παίκτης καλός έως πολυ καλός για Κηφησιες και για Αστέρες. Δεν κάνει, με αυτά που βλέπω ως τώρα, για παραπανω.
Τετοιες συμπεριφορες σαν του Τετεη είναι ο βασικός λόγος που δεν ήθελα ποτε ούτε θέλω ο ΠΑΟΚ να παρει Έλληνες παικτες από τις υπόλοιπες ομάδες ιδίως τις Αθηναϊκές και του Νότου. Αυτοί έχουν μεγαλώσει και ανδρωνονται σε ένα κλίμα και μια νοοτροπία εχθρική απεναντι στον ΠΑΟΚ.
Φέρνοντας στην ομάδα μας Τσαπρες, Λιαβες Τετεηδες και λοιπους φέρνουμε ποδοσφαιριστες που δυνητικά είναι Δούρειοι Ίπποι, δεν χρειάζεται να ψάχνουμε να βρουμε κι άλλους σαν τον Βυρωνιώτη που είχαμε επι Ίβιτς. Μόνο παιδιά που έχουν μεγαλώσει μέσα στις Ακαδημίες μας.
Για την Κηφισιά θα θυμίσω αυτό που είχα γράψει αμέσως μετά τον αγώνα τους με τον γαυρο την προηγουμενη αγωνιστική.
Σε κείνο το ματς έπαιξαν με όλη τους την άμυνα μέσα στην περιοχη τους δίνοντας άπλετο χώρο στον γαυρο να κατέβει χωρίς να κουραστεί μέχρι το ημικυκλιο της περιοχης τους. Η πρωτη τους γραμμή άμυνας ήταν στην μικρή τους περιοχη, η δεύτερη στο υψος του πεναλτι και τρίτη στο όριο της μεγάλης τους περιοχης!!! Φυσικά μαρκαραν με τσ μάτια και σε καμία περιπτωση δεν είδαμε μαρκαρισματα όπως αυτό που έκανε ο Χουχούμης στο τρίτο κιόλας λεπτό ή ο καρατέκα τους απέναντι στον Σαστρε. Όποτε μαρκαραν απο πιο κοντά, επειδή ήταν μέσα στην περιοχη τους ο γάυρος κέρδιζε πεναλτι.
Εννοείται ότι δεν διαμαρτυρονταν συνέχεια στον διαιτητή.
Ομάδες σαν κι αυτή στηρίζουν το συστημα του Ποκ.
These users thanked the author Jean Valjean for the post (total 3):
Azrael, lkosmid, Apil44
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Περίεργα εριστικό και περίεργα σκληροαντιαθλητικό το παίξιμο της Κουφ...συγγνώμη της κιφισσιάς ήθελα να πώ. :evil:
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Θέλω να κάνω χωριστά, μια ειδική αναφορά στον Παβλενκα.

Το καλοκαίρι στο δικό του νήμα είχα γράψει το εξής.

Κυρ 20 Ιούλ 2025, 18:17

Ειναι καλός τερματοφύλακας ο Τσέχος.
Θα φανεί στη διάρκεια της χρονιάς

Είμαι γενικά φειδωλός στα μεγάλα λόγια ειδικά για την θέση του τερματοφύλακα. Ο χαρακτηρισμός "καλός" είναι κάτι που δεν δίνω ευκολα. Το έχω εξηγήσει επανειλημμενα επειδη παρεξηγηθηκα όταν χαρακτήρισα "μετριο" τον Κοταρσκι.
Ο Παβλενκα υπάρχουν παιχνιδια που ήταν μέχρι και "πολύ καλός".
Χτες ήταν ένα από αυτά. Δεν ήταν τέλειος, έκανε ένα δυο λαθάκια σε ότι αφορά την προωθηση της μπάλας με βολέ, το ένα ήταν μάλιστα λίγο πιο σοβαρό. Όμως είναι ένας τερματας που είναι πολύ συγκεντρωμένος κι αυτό είναι σπουδαίο χαρακτηριστικό.
Έκανε δυο πολύ καλές αποκρούσεις χτες βράδυ.
Η πρωτη που έκανε στα πρωτα λεπτά είναι η πιο δυσκολη, επειδη δεν έχει σχεδόν καθόλου οπτικό πεδιο. Η δεύτερη, στο ψαλιδάκι του αντιπαλου, είναι πιο εντυπωσιακή κι επίσης δύσκολη. Απλώς από έναν καλό τερματοφυλακα είναι μια απόκρουση που περιμενεις να κάνει και που έχουμε δει στα γήπεδα αρκετές φορές.
Η πρωτη όμως είναι πραγματικα πολυ καλή. Δεν είναι απλώς ότι αποκρούει, είναι κυρίως οτι αποκρούει σωστά διώχνοντας την μπάλα έξω από την περιοχη του (κόρνερ) μακριά από αντιπάλους. Αυτό είναι το δυσκολο κι αυτό ξεχωρίζει έναν καλό τερματοφυλακα από έναν μέτριο.
Δεν ξέρω ποσα clean sheet έχει κάνει η ομάδα με αυτόν, όμως φέτος νιωθω ήσυχος καθώς πισω από τον Παβλενκα έχουμε κι έναν άλλο ποιοτικο τερματοφυλακα που αποδεικνύει ότι έχει μεγάλο μέλλον στην ομάδα μας.
Αν είχαμε κι έναν ακόμη ποιοτικό παικτη στη θέση του φορ, θα ήμουν εντελώς ήσυχος για την ομάδα, κι αυτό οχι τόσο για το πρωταθλημα όσο για την Ευρώπη που εμένα με ενδιαφέρει περισσοτερο.
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

Καλα δεν ανακαλύψαμε την Αμερική το καλοκαίρι, από πέρυσι είχε δείξει ο άνθρωπος ότι είναι τερματοφυλακαρα.
Οπότε έπαιξε είχε μεγάλες επεμβάσεις.
Το ζήτημα είναι πως διαχειρίζεσαι αυτόν και τον Τσιφτση πλέον που έχει κάνει κι αυτός πολύ καλά ματς.

Για τον Τετεη δε καταλαβαίνω γιατί βγάζετε τοσο κακία να το πω? Δεν ήταν καλή η Κηφισιά χθες της έλειπε και ο Παντελίδης.Την κλείσαμε κι εμείς καλά.
Τι θέλετε να σας κάνει το σέντερ φορ σε τέτοιο ματς.Τις 2-3 φάσεις που δημιούργησε μέσα ήταν και στην αρχή σε δύο μακρινές μπαλιές πήρε τον Λόβρεν σε δύναμη παραμαζωμα και έκανε 2 τελικές.

Τώρα το να λέμε λίγος, γκρινιάρης, καραγκιόζης, αμπαλους και άλλα τέτοια όταν το παλικάρι έχει κάνει τέτοια χρόνια και έχει βάλει τέτοια προσωπικά γκολ είναι γελοίο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George Best4 την Δευ 24 Νοέμ 2025, 12:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Amsterdamer_87 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 11:06 Το κομπλεξικο βρωμοσκουληκο δεν μπορεσε να κρυφτει..
Σε αλλα νεα χασαμε την κλασσικη ταριφα,ντορτια,λογω Τσαλοφιδη..
XA τωρα καταλαβα ποιος ειναι,ειναι το παιδαρελι που ειχε βαλει ο Πριγιο μαζι την μπαλα μεσα στα διχτυα την χρονια του νταμπλ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”