lkosmid έγραψε:vs40 έγραψε:chri5ti9 έγραψε:Είναι τεράστιος καραγκιοζης . Αλλά φίλε γνωρίζει μπάλα . Εχει φέρει παίκτες κμε 300 και 600 χιλιάρικα και έχει μια ομάδα στους 16 του Γιουρόπα . Είναι φαταουλ εντός αλλά σήμερα παίζαμε Ευρώπη . Δυστυχώς σε 3 ματς παίζαμε Ευρώπη με αυτούς και χάσαμε .
Δυστυχώς για εμάς ξέρει ποδόσφαιρο . Αλλά ναι είναι μεγάλο λεσι.
Φίλε, πέρα απο τους Ρουμάνους, τον Βαρέλα πχ τον είχε με συμβόλαιο 180Κ στα καλύτερά του ποδοσφαιρικά χρόνια και σε μας υπέγραψε με 800Κ. Μετά τον ανανεώσαμε με 1,2εκ και ο Μπεκάλης απλά γελάει με την αμπαλοσύνη μας και την έλλειψη τσαγανού στις διαπραγματεύσεις.
Μετά όμως τα βάζουμε με την Γκοντσάρεβα γιατι παζαρεύει και τα 100 χιλιάρικα. Εκτός αν θέλουμε πρόεδρο μαφιόζο για να εκβιάζει στις τιμές που θέλει αυτός.
Εντάξει τώρα με ακραίους χαρακτηρισμούς μηδενίζουμε τους άλλους. Τη δουλειά την κάνει ο Μπεκάλη. Τόσες ομάδες κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά και απλά εμείς εθελοτυφλούμε. Όλοι τους δεν είναι μαφιόζοι.
Διαπραγματεύσεις πρέπει να κάνεις, εγώ προσωπικά ποτέ μου δεν είπα γιατί κάνει. Απλά ο ΠΑΟΚ το χάνει γιατί ψάχνει παίκτες με τεράστια κασέ σαν του Τζιοβίνκο, του Μεϊτέ κλπ. Αν δώσεις 3εκ και πάρεις έναν παίκτη 22ετών, μια χαρά υπογράφει με 500 μισθό. Όμως αν ο μάνατζέρ του σε δει large γιατί παίρνει ο Σαμάτα 1εκ και ο Χατσερίντι 1,5εκ ,λέει θα ζητήσουμε και εμείς τα διπλά. Η φήμη του ''κορόιδου'' βγαίνει πολύ εύκολα. Αυτό είναι το ψωμί των μάνατζερ. Εδώ ο Σάκχοφ πήγε στην αεκ με λιγότερα από αυτά που μας ζητούσε. Ποια ήταν η αγάπη του προς το κλαμπ; Απλά είπε εγώ λαλάκας είμαι να μη ζητήσω παραπάνω; Το ίδιο έκανε και ο Βαρέλα. Δηλαδή 28-29 ετών έπαιρνε 800Κ και υπήρχε λογική στα 31-32 του να ζητήσει 50% αύξηση αποδοχών; Δεν έχω δει στη ζωή μου ποιο χαζό μάνατζμεντ
συνολικά. Ο άνθρωπος ήρθε στον ΠΑΟΚ χρεωμένο και το μόνο που θέλαμε είναι να πληρώνονται οι παίκτες και αυτός δήλωσε ότι θα μας πάει στο τοπ20 της Ευρώπης

. Κουκούτσι. Δεν ξέρω άνθρωπο στον πλανήτη να βάζει τέτοια αυτογκολ. Ο πιο sic αντίθετα είναι ο Μητσοτάκης. Δεν υπόσχεται τίποτα, σε σκοτώνει, σου πουλάει ναρκωτικά ( νοορ1 )και εσύ (Έλληνα) τον ξαναψηφίζεις

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
vs40 την Πέμ 20 Φεβ 2025, 23:18, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.