FCSB - ΠΑΟΚ 2-0 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Κοτάρσκι
1
1%
Ότο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κεντζιόρα
7
8%
Μιχαηλίδης
38
44%
Μπάμπα
1
1%
Οζντοεφ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μεϊτέ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ζίφκοβιτς
2
2%
Κωνσταντέλιας
3
3%
Πέλκας
3
3%
Σαματα
9
10%
Σβάμπ
1
1%
Ντεσποντοφ
1
1%
Τσαλόφ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μπράντον
19
22%
Καμαρά
2
2%

Σύνολο ψήφων: 87

Άβαταρ μέλους
sakis_the_fraud

Re: FCSB - ΠΑΟΚ 2-0 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από sakis_the_fraud »

nunies4 έγραψε:Δίκαιος αποκλεισμός, καλύτερη ομάδα.
2η σερί σεζόν που μας αποκλείει με κάτω τα χέρια ομάδα με αθλητικά χαρακτηριστικά. Θα μας γίνει μάθημα; Εμένα αυτό με νοιάζει.
Αυτο ειναι το ρεσουμε.

Με αυτο το κεντρο, αυτα θα βλεπουμε. Ακομα δεν μπορώ να καταλαβω πως δεν ξεκινησε ο Καμαρα...

Πρεπει να γινει μεγαλη αναβαθμιση εκει και να παρθει ενα σεντερ φορ. Οταν μπηκε ο Τσαλοφ, η τελετη τελειωσε.
San4

Δημοσίευση από San4 »

Patron έγραψε:
San4 έγραψε:Παντως νομιζω οτι ειναι καλο να εστιασουμε στο τι κανουμε εμεις λαθος σαν οργανισμος και οχι να ζηλευουμε στεαουες μαλμες κτλ. Η στεαουα σημερα φανηκε καλυτερη ομαδα αλλα ειναι ομαδα που αυτη τη στιγμη ειναι περιπου ισοβαθμη με 4 καφενεια στο πρωταθλημα της. Αυτο που πρεπει να αναλογιστουμε ειναι ποια ειναι η θεση μας στο συγχρονο ποδοσφαιρο και γιατι εχει χτιστει ενα συνολο που στα κρισιμα ματς δεν αδυνατει απλα να κερδισει, αλλα εχει κανει βεβαιτοτητα την ηττα απαρεκκλιτα. Να θαυμααζουμε μπιρλιγκεες, κατι αλλους απιθανους της μαλμε το καλοκαιρι που του χρονου μπορει να παιζουν σε καναν αρη στην καλυτερη, δεν νομιζω οτι ειναι η λυση. Πιο πολυ πρπει να προβληματιζομαστε για το οτι με μεγαλυτερη επενδυση ειμαστε στο ιδιο ποδοσφαιρικο ραφι με αυτους.
Κάτσε μην παίζουν σε εμάς, βλέπε Πένια
Δεν λεω οτι ολοι ειναι για τον αρη το πολυ. Λεω οτι θαυμαζουμε παιχτακια που δεν ειναι ουτε για αρη.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

omerta76 έγραψε:
2η σερί σεζόν που μας αποκλείει με κάτω τα χέρια ομάδα με αθλητικά χαρακτηριστικά. Θα μας γίνει μάθημα; Εμένα αυτό με νοιάζει.
Μπααααα, ήδη ακούγεται ότι θέλουν να κρατησουν Σβαμπ, Οζντόεφ, Τάισον

Η Πλζεν άλλη αθλητική ομάδα, πάει 16 πάντως
Δες την θετική πλευρά..
Θα μπορουσε σήμερα στο ροστερ να είναι ο Μπισεσβαρ και ο Μουργκ.
PAOKKOMOTINI4

Δημοσίευση από PAOKKOMOTINI4 »

Αλλη μια μετά το 2019 απογοητευτική χρονιά μετά από πρωτάθλημα φτάνει προς το τέλος της
Τουλάχιστον να εξασφαλίσουν την 4η θέση τα ζαγαρια μας
Λουτσεσκου το καλοκαίρι καλύτερα να μας χαιρετήσει
Πάρτε κανένα χάφ να τρέχει και κανένα εξτρέμ να ντριπλαρει
Φέτος ο αδύναμος κρίκος της ομάδας μας είναι η αριστερή πλευρά ο Μπαμπα είναι πολύ κακός
Και τα στημένα διότι όλες οι ομάδες έμαθαν πως ο κοταρσκι δεν βγαίνει να μαζέψει ή και να βγει θα κάνει πατάτα κακός πολύ κακός στις εξόδους και η ζώνη στα στημένα λαθος
Πάντως η ομάδα είναι αγύμναστη εγώ αυτό βλέπω δεν έχει φυσική κατάσταση
Δεν έχουμε τύχη φέτος όλα είναι εναντίον μας
kokoblokos

Δημοσίευση από kokoblokos »

markos4 έγραψε:
omerta76 έγραψε:

Δες την θετική πλευρά..

ο μουργκ επαιξε σημερα. εχει και βαθμολογια στοντιτλο για MVP του αγωνα. δευτερος πισω απο τον μιχαηλιδη :)
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Ομαδα που ηθελε ταχυτητα ενω ειναι ηδη με 30αρηδες αργους πηγε και πηρε μειτε 9 μηνες ανενεργο και πενια
Παικτες παναργοι
Απο εκει καταλαβαινεις οτι το πραγμα προκοπη δεν εχει
lkosmid

Δημοσίευση από lkosmid »

markos4 έγραψε:
omerta76 έγραψε:

Δες την θετική πλευρά..
Ο Μουργκ ήτανε σήμερα σύμφωνα με το poll, και σύμφωνα με τον speaker του ΤΝΤ Sports.
lkosmid

Δημοσίευση από lkosmid »

vs40 έγραψε:
chri5ti9 έγραψε:Είναι τεράστιος καραγκιοζης . Αλλά φίλε γνωρίζει μπάλα . Εχει φέρει παίκτες κμε 300 και 600 χιλιάρικα και έχει μια ομάδα στους 16 του Γιουρόπα . Είναι φαταουλ εντός αλλά σήμερα παίζαμε Ευρώπη . Δυστυχώς σε 3 ματς παίζαμε Ευρώπη με αυτούς και χάσαμε .
Δυστυχώς για εμάς ξέρει ποδόσφαιρο . Αλλά ναι είναι μεγάλο λεσι.
Φίλε, πέρα απο τους Ρουμάνους, τον Βαρέλα πχ τον είχε με συμβόλαιο 180Κ στα καλύτερά του ποδοσφαιρικά χρόνια και σε μας υπέγραψε με 800Κ. Μετά τον ανανεώσαμε με 1,2εκ και ο Μπεκάλης απλά γελάει με την αμπαλοσύνη μας και την έλλειψη τσαγανού στις διαπραγματεύσεις.
Μετά όμως τα βάζουμε με την Γκοντσάρεβα γιατι παζαρεύει και τα 100 χιλιάρικα. Εκτός αν θέλουμε πρόεδρο μαφιόζο για να εκβιάζει στις τιμές που θέλει αυτός.
Billpaok666

Δημοσίευση από Billpaok666 »

Ωραίο το αστειάκι με τον Μουργκ στην ψηφοφορία.
Θα μπορούσατε και καλύτερα με τον Μπίσε
mbison

Δημοσίευση από mbison »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Μεγάλη απογοήτευση ο Meite.
1η φορα ειδα παικτη να τον τζαρτζαρει και να του παιρνει την μπαλα. Ηταν ο Σουτ. Ας τον φερουμε καποια στιγμη, 25 χρονων
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Στεαουα 22 φαουλ...1 κιτρινη...
ΠΑΟΚ 11 φαουλ ...5 κιτρινες...

Πατημα στον αχιλλειο στον Ντελια τιποτα...ποδια ψηλα...μαρκαρισματα απο πισω ...ψαλιδια...παλι τιποτα...

Μπορει να μου πει καποιος πως τετοιες κωλοομαδες καταφερνουν τετοια ανοχη απ τους διαιτητες;;;;

Εκοβαν φασεις οποτε γουσταραν...και μας ανα 2 φαουλ κιτρινη...

Τι φαση ρε αλανια;
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Το κακο ειναι πως αν σε ενα παραλληλο συμπαν φερουν στη Γκοντσαρεβα τον Μπαπε με 3 μυρια και τον Τοργκελε με 2,9 αυτη θα επιλεξει τον Τοργκελε. Καθε χρονια τα ιδια λεμε. Εγω πιστευω πως η στιγμη κλειδι ηταν εκει που ο Ντελιας δεν επεσε στον τερματοφυλακα που ειχε βγει. Με ενα πεναλτι ολα ηταν πιθανα, κι ας ηταν ολοι χωρις αιμα να ρεει στις φλεβες τους.
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

mbison έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Μεγάλη απογοήτευση ο Meite.
1η φορα ειδα παικτη να τον τζαρτζαρει και να του παιρνει την μπαλα. Ηταν ο Σουτ. Ας τον φερουμε καποια στιγμη, 25 χρονων
Σε καμιά δεκαετία, να μεστωσει πρώτα
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ακριβώς είναι μικρός ακόμα
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

lkosmid έγραψε:
vs40 έγραψε:
chri5ti9 έγραψε:Είναι τεράστιος καραγκιοζης . Αλλά φίλε γνωρίζει μπάλα . Εχει φέρει παίκτες κμε 300 και 600 χιλιάρικα και έχει μια ομάδα στους 16 του Γιουρόπα . Είναι φαταουλ εντός αλλά σήμερα παίζαμε Ευρώπη . Δυστυχώς σε 3 ματς παίζαμε Ευρώπη με αυτούς και χάσαμε .
Δυστυχώς για εμάς ξέρει ποδόσφαιρο . Αλλά ναι είναι μεγάλο λεσι.
Φίλε, πέρα απο τους Ρουμάνους, τον Βαρέλα πχ τον είχε με συμβόλαιο 180Κ στα καλύτερά του ποδοσφαιρικά χρόνια και σε μας υπέγραψε με 800Κ. Μετά τον ανανεώσαμε με 1,2εκ και ο Μπεκάλης απλά γελάει με την αμπαλοσύνη μας και την έλλειψη τσαγανού στις διαπραγματεύσεις.
Μετά όμως τα βάζουμε με την Γκοντσάρεβα γιατι παζαρεύει και τα 100 χιλιάρικα. Εκτός αν θέλουμε πρόεδρο μαφιόζο για να εκβιάζει στις τιμές που θέλει αυτός.
Εντάξει τώρα με ακραίους χαρακτηρισμούς μηδενίζουμε τους άλλους. Τη δουλειά την κάνει ο Μπεκάλη. Τόσες ομάδες κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά και απλά εμείς εθελοτυφλούμε. Όλοι τους δεν είναι μαφιόζοι.

Διαπραγματεύσεις πρέπει να κάνεις, εγώ προσωπικά ποτέ μου δεν είπα γιατί κάνει. Απλά ο ΠΑΟΚ το χάνει γιατί ψάχνει παίκτες με τεράστια κασέ σαν του Τζιοβίνκο, του Μεϊτέ κλπ. Αν δώσεις 3εκ και πάρεις έναν παίκτη 22ετών, μια χαρά υπογράφει με 500 μισθό. Όμως αν ο μάνατζέρ του σε δει large γιατί παίρνει ο Σαμάτα 1εκ και ο Χατσερίντι 1,5εκ ,λέει θα ζητήσουμε και εμείς τα διπλά. Η φήμη του ''κορόιδου'' βγαίνει πολύ εύκολα. Αυτό είναι το ψωμί των μάνατζερ. Εδώ ο Σάκχοφ πήγε στην αεκ με λιγότερα από αυτά που μας ζητούσε. Ποια ήταν η αγάπη του προς το κλαμπ; Απλά είπε εγώ λαλάκας είμαι να μη ζητήσω παραπάνω; Το ίδιο έκανε και ο Βαρέλα. Δηλαδή 28-29 ετών έπαιρνε 800Κ και υπήρχε λογική στα 31-32 του να ζητήσει 50% αύξηση αποδοχών; Δεν έχω δει στη ζωή μου ποιο χαζό μάνατζμεντ συνολικά. Ο άνθρωπος ήρθε στον ΠΑΟΚ χρεωμένο και το μόνο που θέλαμε είναι να πληρώνονται οι παίκτες και αυτός δήλωσε ότι θα μας πάει στο τοπ20 της Ευρώπης :lol:. Κουκούτσι. Δεν ξέρω άνθρωπο στον πλανήτη να βάζει τέτοια αυτογκολ. Ο πιο sic αντίθετα είναι ο Μητσοτάκης. Δεν υπόσχεται τίποτα, σε σκοτώνει, σου πουλάει ναρκωτικά ( νοορ1 )και εσύ (Έλληνα) τον ξαναψηφίζεις :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Πέμ 20 Φεβ 2025, 23:18, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”