!!! Μακαρι αν και με 0-3 βολευομαι [FACE WITH TEARS OF JOY]Χωρικός έγραψε:να ελπίζουμε σε πεντάρα δηλαδή!aivas19 έγραψε:Ειμαι απο σημερα μεσα στο αγχος, μου θυμιζει ματς με τη Δυναμο περσι. Δεν περναει η ωρα
Παιδια ποτε ειναι η συνεντευξη τυπου;
!!! Μακαρι αν και με 0-3 βολευομαι [FACE WITH TEARS OF JOY]Χωρικός έγραψε:να ελπίζουμε σε πεντάρα δηλαδή!aivas19 έγραψε:Ειμαι απο σημερα μεσα στο αγχος, μου θυμιζει ματς με τη Δυναμο περσι. Δεν περναει η ωρα
Τον σκουφο τον αλλαξε ετσι και αλλιως. Το καταλαβε και ο ιδιος οτι ειχε συμπληρωσει τα χιλιομετρα του και για αυτο εβαλε καινουργιο σε στρατωτικο χρωμαkataramenos5 έγραψε:Εννοειται.Πρεπει να βρουμε κατι καινούριο γιατι κι ο σκουφος κι ο Δουσης δειχνουν ντεφορμε φετος.
Ξεχασες τα περσινα που μετα τις ευχες του Κουλη,ειχαμε 2 φορες την μιση ομαδα στο νοσοκομειο !!!boogeyman77 έγραψε:Πράγματι, αυτό με τις ιώσεις φέτος δεν το έχω δεί πουθενά αλλού.
Ναι. Θα ήταν ενδιαφέρον στατιστικόmarsantos έγραψε:Καλημέρα σε όλους.
Υπάρχει η δυνατότητα να βρούμε το ποσοστό πρόκρισης που αναλογεί στη φιλοξενούμενη ομάδα ύστερα από εντός έδρας ήττα της στον πρώτο αγώνα με χρονική αφετηρία τη χρονιά που έπαψε να ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ;
Να δούμε και από μαθηματική σκοπιά τι κυνηγάμε σήμερα.