ΠΑΟΚ- Fcsb 1-2, Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

Mvp

ΚΟΤΑΡΣΚΙ
1
1%
ΟΤΤΟ
2
2%
ΚΕΝΤΖΙΟΡΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
8
8%
ΜΠΑΜΠΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΣΒΑΜΠ
3
3%
ΜΕΙΤΕ
5
5%
ΠΕΛΚΑΣ
6
6%
ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ
20
21%
ΤΑΥΣΟΝ
2
2%
ΣΑΜΑΤΑ
47
49%
ΚΟΛΕΥ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΟΖΝΤΟΕΦ
1
1%
ΚΑΜΑΡΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΝΤΕΣΠΟΤΟΦ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΜΠΡΑΝΤΟΝ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 95

-Paoktzis

Re: ΠΑΟΚ- Fcsb 1-2, Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από -Paoktzis »

Jean Valjean έγραψε:
-Paoktzis έγραψε:Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω αυτήν την αισιοδοξία που προφανώς δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Εχετε καταλάβει ότι χάσαμε; με μια ομάδα η οποία μας έχει νικήσει ήδη δύο φορες; και με τους πιο απίστευτους τροπους; τι σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν θα ξαναεπαναληφθεί; πάντως δεν ξερω, αλλά μπορεί να θεωρούμε ομαδουλα την Στεαουα αλλα το ίδιο πιστεύουν πλέον και αυτοί για την ομάδα μας.
Σε ενοχλεί η αισιοδοξία;
Τι ακριβώς σε ενοχλεί; Που θα πάμε εκεί για να περάσουμε και θα περάσουμε; Που δεν βρίζουμε απόψε ομάδα, παίκτες, προπονητή και διοίκηση; Αυτό ήθελες; να γίνουμε μαλλιά κουβάρια;
Για κάνε μας τη χάρη....
Δεν με ενοχλεί όχι. Καλό πάντα είναι να υπάρχει αισιοδοξία, απλά το θέμα είναι ότι ειμαστε μαρτυρες κάποιων γεγονότων.Αυτά εμένα δεν με κάνουν να νιώθω αισιοδοξία. Φυσικά αυτή είναι η δικια μου οπτική τον πραγμάτων, ο άλλος μπορεί να βλέπει και να αισθάνεται τα παντα διαφορετικά. Γιατί να το θέλω αυτο; εννοώ την άδικη κριτική στην ομάδα; δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σκέφτηκες κάτι τέτοιο. Μαλλιά κουβάρια ναι αυτό θέλω οκ.. Σε κάθε περίπτωση αν ένιωσες ότι επιζητώ κάτι τέτοιο θα ηθελα να σε διαβεβαιώσω πως δεν εχω τέτοιες διαθέσεις. Συγνώμη προσωπικά αν ο γραπτός μου λόγος σου μετέδωσε ένα τέτοιο συναίσθημα.
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Έχω φύγει τόσες φορές ηττημένος από την Τούμπα φέτος που ειλικρινά έχω χάσει την πίστη μου. Οχι τόσο στην ομάδα που φαίνεται να επανέρχεται αν και μάλλον αργά όσο στη γαμημενη την τύχη που μας εκδικείται για το περσινό. Δεν έχω πλέον καμία ελπίδα για πρόκριση και περιμένω το μοιραίο.
Να μην ξαναλέω για το ακυρωθέν γκολ και τον ανώμαλο τον κόρακα τα έχουν πει τα άλλα παιδιά. Ειλικρινά δεν έχω κουράγιο και ευτυχώς που υπάρχει το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ που με ηρέμησε για να κοιμηθώ.

Sent from my iPad using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Αυτός δεν ήταν βλάκας, ήταν στημένος.
Θύμισε παλιές εποχές διαιτητών Ιντερτότο.
1 φάουλ στον ΠΑΟΚ σε 1 ημίχρονο.

Οι εκδρομές δεν σταματάνε........

Sent from my iPad using Tapatalk
ΠΑΟΚ, η μεγαλύτερη ομάδα της Ρωμανίας...
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Εγώ θα κλείσω με κάτι θετικό, αν και αντιτάχθηκα στους αισιόδοξους αρχικά.

Και δεν έχει σχέση με την ρεβάνς της επόμενης Πέμπτης.

Η φετινή χρονιά μέχρι τώρα είναι κακή. Έως και τραγική. Λίγο η αγωνιστική μας ασυνέπεια, λίγο η τύχη, λίγο η διαιτησία, λίγο το ένα, λίγο το άλλο η αλήθεια είναι ότι όπως φαίνεται δεν μας βγήκε η χρονιά.

Συμβαίνει και στις καλύτερες των οικογενειών.

Having said that, είμαι 45 και μέχρι τα 38 οι χαρές μου σαν οπαδός του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Καλό είναι να μην το ξεχνάμε αυτό, όσα νεύρα και να έχουμε, όσο απογοήτευση και να νιώθουμε.

Είμαστε τυχεροί που ζούμε στην καλύτερη περίοδο της ιστορίας του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να το έχουμε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μας!
Άβαταρ μέλους
aivas19
Has thanked: 2 times
Been thanked: 4 times

Δημοσίευση από aivas19 »

JohnDag έγραψε:Θαυμάζω την αισιοδοξία σας, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται να την συμμεριστώ.

Φέτος η χρονιά είναι μια τραγωδία. Το επαναλαμβάνω, μια τραγωδία.

Είτε παίζουμε καλά, είτε παίζουμε σκατα, είτε ο διαιτητής είναι καλός, είτε γελοίος (όπως σήμερα) πάντα κάτι γίνεται και στο τέλος χάνουμε.

Το δε ρεκόρ μας μέσα στην Τούμπα είναι ντροπιαστικό. Πραγματικά δεν ξέρω αν έχουμε κάνει ξανά στην ιστορία μας τόσες ήττες στην Τούμπα σε μια χρονιά.

Προφανώς και η κριτική δεν μπορεί να γίνει για το σημερινό ματς το οποίο κατέστη ειδικών συνθηκών, αλλά στο σύνολο έχουμε βαρεθεί να μετράμε ήττες φέτος μέσα στην Τούμπα.

Εν παση περιπτώσει, είναι κάποιες χρονιές που απλά δεν σου βγαίνει τίποτα. Εγω έτσι την αντιμετωπίζω και δεν έχω σκοπό πλέον να κάνω ιδιαίτερη κριτική σε κανέναν. Ούτε στον προπονητή, ούτε στην διοίκηση, ούτε στους παίκτες.

Το μόνο που με νοιάζει είναι να μην ζήσουμε την απόλυτη καταστροφή, την απώλεια της 4ης θέσης.

Μακάρι ο θεός του ποδοσφαίρου να μην μας κάνει να το ζήσουμε και αυτό φέτος..
Δυστυχως συμφωνω 100%
Άβαταρ μέλους
alp920
Has thanked: 1 time

Δημοσίευση από alp920 »

Δεν βαριέσαι.
Μας έχει δώσει πολλές χαρές η ομάδα, ακόμα και στο πρόσφατο παρελθόν. Φέτος όντως δεν μας πάει τίποτα.
Εμείς όμως θα είμαστε εκεί στην επόμενη Πέμπτη να δούμε τον μεγάλο ΠΑΟΚ να προκρίνεται μέσα στο Βουκουρέστι.Εαν παίξουμε 11 με 11 πρέπει να γίνουν μαγικά για να μην προκριθούμε. Αν γίνουν μαγικά,ΠΑΟΚ είσαι.
Όλοι μιλάνε και καθένας ακούει μονάχα την δική του φωνή.

Γιάννης Ρίτσος
Άβαταρ μέλους
aivas19
Been thanked: 4 times

Δημοσίευση από aivas19 »

JohnDag έγραψε:Εγώ θα κλείσω με κάτι θετικό, αν και αντιτάχθηκα στους αισιόδοξους αρχικά.

Και δεν έχει σχέση με την ρεβάνς της επόμενης Πέμπτης.

Η φετινή χρονιά μέχρι τώρα είναι κακή. Έως και τραγική. Λίγο η αγωνιστική μας ασυνέπεια, λίγο η τύχη, λίγο η διαιτησία, λίγο το ένα, λίγο το άλλο η αλήθεια είναι ότι όπως φαίνεται δεν μας βγήκε η χρονιά.

Συμβαίνει και στις καλύτερες των οικογενειών.

Having said that, είμαι 45 και μέχρι τα 38 οι χαρές μου σαν οπαδός του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Καλό είναι να μην το ξεχνάμε αυτό, όσα νεύρα και να έχουμε, όσο απογοήτευση και να νιώθουμε.

Είμαστε τυχεροί που ζούμε στην καλύτερη περίοδο της ιστορίας του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να το έχουμε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μας!
Ξανασυμφωνω 100%

Καθε καταστροφολογια θα παει περιπατο με οραμα και δουλεια για του χρονου και για καθε χρονο
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Αφού δεν μας πάει στη Τούμπα, αλλάξτε αυτό το "χιλιόμετρα κάναμε πάλι..." επιτέλους και βγάλτε κάποιο νεο σύνθημα. Δεν προσφέρει τίποτα. Μηδέν. Κηδεία.
Πέθαναν όλοι οι στιχουργοί;
Κατι που να μην γκαντεμιαζει την ομάδα τουλάχιστον.
Και χρειαζόμαστε και κάτι αλλεγκρο για τέτοιους διαιτητές..
agent of shield
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Ήταν ένα μάτς που στράβωσε μετά το τετ α τετ του Ντέλια, και τον τραυματισμό του Μίχα.

Μου φάνηκε πως μετά το 35 το κέντρο μας έπεσε αφού οι Σβάμπ Μεϊτέ, και είναι λογικό, άρχισαν να κουράζονται.

Μετά ήρθαν οι κάρτες στον Τάισον.

Τα παραπάνω δυστυχώς άλλαξαν εντελώς το μάτς και πήγαμε σε ένα κακό κοουτσάρισμα Λουτσέσκου. Έπρεπε τουλάχιστον να βάλει Καμαρά ή Οζντόεφ στο 45 για να κλείσει χώρους. Πιστεύω 99 στους 100 προπονητές θα έκαναν αλλαγή στο κέντρο, άμεσα.

Τέλος το 2ο γκόλ. Φάγαμε 2 τέτοια απο Σοσιεδάδ και παραλίγο και τρίτο. Γιατί δεν δουλεύουν στα στημένα; Γιατί παίζουν ζόναλ μάρκινγκ αφού προφανώς δεν μπορούν; Αν πάω πίσω στη Φενέρ και Μάλμε, δείτε κάποια απ τα γκόλ από σέντρες και στημένα. Είναι πανομοιότυπα. Ποιός δουλεύει τα αμυντικά στημένα στον ΠΑΟΚ; Είναι πραγματικά τραγικό οτι τίποτα δεν βελτιώνεται στο συγκεκριμένο πρόβλημα.

Πάμε για την ρεβάνς τώρα και όλα είναι ανοιχτά. Πιστεύω είναι 50 50, και όλα θα εξαρτηθούν από μας.
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Tην πρώτη φορά ήταν τυχεροί (έπαιζαν με δέκα) την δεύτερη φορά έφταιγε η διαιτησία την τριτη να κερδίσουμε όμως εντάξει? Μέτρια ομάδα οι ρουμανοι περιμένω εμφάνιση Κρήτης. Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε. Η ΟΥΕΦΑ δεν διαβάζει paokmania.gr μην σκατε.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Είμαστε καλύτερη ομάδα, το λέω και πραγματικά το πιστεύω , αλλά είναι πιο σκληρή και αθλητική ομάδα ,.φάνηκε ξεκάθαρα ...αν μέναμε με 11 ίσως να μην το καταλαβαίναμε τόσο ...
Όπως και να χει εγώ πιστεύω στην πρόκριση πολύ δύσκολα μεν, αλλά με λίγη σοβαρότητα τον πιστεύω
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Πόσο ΠΑΟΚ?

Αρχίζει το ματς ...2 γκολάκια ....οφ σάιτ το ένα και αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση.

Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να υποτιμήσεις τον αντίπαλο σου.

Όταν ακούω δεν έχουν ομάδα....επειδή το στυλ παιχνιδιού τους δεν είναι ωραίο στο μάτι ...

Είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα , με τρεξίματα και με συγκεκριμένο πλάνο.

Δύσκολα τα πράγματα στον επαναληπτικό.

Η διαχείριση του αγώνα μετά την αποβολή δεν μου προξένησε καμία απολύτως έκπληξη, ο Λουτσέσκου δεν αλλάξε τακτική επειδή θεωρεί ότι με αυτόν τον τρόπο κρατάει την ομάδα με δυνατή ψυχολογία .

Σωστή ή λάθος προσέγγιση? Το αποτέλεσμα ο μόνος κριτής. Άρα εκ του αποτελέσματος και μετά Χριστόν προφήτης θα έλεγα ότι ίσως θα μπορούσε να κάνει τις αλλαγές που όλοι αναφέρουν...να σφίξει τις γραμμές...πίσω μέτρα η ομάδα....και όσο αντέξεις.

Τα απόνερα του αγώνα είναι η έξτρα καταπόνηση σωματική και ψυχολογική.

Πρέπει να κερδίσουμε την Λαμία αλλά και πέρσι απο ανάλογο στραπάτσο προερχόμασταν και είχαμε φέρει εκείνο το χ που εμας τους φιλάθλους μας είχε πετάξει στα κάγκελα.

Έπεται ο επαναληπτικός και μετά το ματς με τον γαύρο.

Σπατάλη δυνάμεων να δω αν καταφέρουμε να αντέξουμε.

Στα θετικά του αγώνα θα ήθελα να αναφέρω ότι εμφανίστηκαν κάποια απο τα χαρακτηριστικά της περσινής σεζόν, επιθετική μετάβαση που έφερε το 2ο γκολ ( οφ σάιτ) και αρκετές ανακτήσεις της μπάλας όμως όλα αυτά μέχρι την αποβολή του Τάισον.

Τι έχουν τα κοράκια με μας είτε Ευρώπη είτε Ελλάδα και μας συμπεριφέρονται σαν ομαδούλα .

Την αποβολή του Τάισον την πήραμε λόγω Σβάαμπ περισσότερο...που διαμαρτύρονταν συνεχώς...

Πρέπει να είμαστε πιο ψιλιασμένοι.

Ένα γρήγορο γκολ με Λαμία για να μην σπαταλήσουμε και σε ακόμα ένα ματς έξτρα ενέργεια .

Πόσο διαφορετική θα ήταν η ομάδα φέτος με όλες τις προσθήκες που έγιναν τον γενάρη.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution
Been thanked: 1 time

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Η ομάδα είναι σαφώς ανώτερη από αυτό το ρουμάνικο συνονθύλευμα.
Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί έχουμε τέτοιες διαιτησίες στην Ευρώπη.
Δε θυμάμαι ούτε στίγμα εύνοιάς μας. Αντιθέτως, μας πάνε κωλοφεράτζα.
Ανεκδιήγητος ''διαιτητής'' αντε για να μην του ευχηθώ.
Η ομάδα αν αντιμετωπιστεί εκεί μέσα όπως πρέπει από τη διαιτησία, θα περάσει.
Όλα τα λεφτά στο ματς της Κυριακής.
Keep The Flag High ~1926~
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

ΠΑΟΚ- Fcsb 1-2, Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Η ομάδα θα περάσει . Η Fcsb είναι ομάδα με την φιλοσοφία του κατσικοκλέφτη και του δράματος . Κάτι το οποίο δεν είναι φιλοσοφία του προπονητή τους , όσο γενικότερα του πρωταθλήματος τους .
Δεν θα μπορέσει να κάνει και πολλά εκεί ,απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που δε χαρίζει κάστανα ,όπως αυτόν με την Ζαγκρεμπ στη Τούμπα.
Μου έκανε εντύπωση ο Τανασε που για ελαφρύ σκαρί κατάφερε να παίξει ψευτοφορ και ξερει αρκετό ποδόσφαιρο.
Ο Χαραλαμπους εχθές δεν πανηγύρισε τα γκολ της ομάδας του γιατί βλέπει αυτό που έρχεται. Αν παρατηρήσετε ,δείχνει απογοητευμένος με την εικόνα του συνόλου του και ανησυχεί για την ρεβάνς . Δείχνει σοβαρός και μετρημένος προπονητής και τον συγχαίρω .
Ο διαιτητής εν τελει δεν φαίνεται τόσο στημένος όσο κομπλεξακος και άσχετος . Κατάλαβε ότι ανατίναξε το παιχνίδι και μοίραζε κάρτες αστείες . Αν όντως ισχύει αυτό , δεν νομίζω να ξανασφυρίξει σε μεγάλη διοργάνωση για πολύ καιρό ,καθώς ένα ματς το αλλοίωσε πλήρως ,όχι μόνο ως προς εικόνα ,αλλά και ως αποτέλεσμα . Βρήκε ποιος παίκτης έχει το μεγαλύτερο βιογραφικό και αποφάσισε να τον αποβάλει ,απλά για να ευχαριστηθεί το εγώ του .
Μου έκανε εντύπωση πως μόνο από τον Σβαμπ δεχόταν κριτική στα σφυρίγματα και έδινε αμέσως τα φάουλ επάνω του . Μάλλον νιώθει στο πετσί του , τον ορισμό της «άριας φυλής» . Ρατσιστής , αλαζόνας με υποτακτικά συμπλέγματα . Να πάει να κάνει ένα μπάνιο με Μπεταντίν πριν φύγει από την χώρα . Σίχαμα .
Λαρυγγια στα τσιμεντα και ψυχη στα καγκελα
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Τέτοια σφαγή σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι βλέπεις σπάνια.
Τίναξε το παιχνίδι στον αέρα το κοράκι.
Δυστυχώς, στον φετινό ΠΑΟΚ αν κάτι στραβώσει, μοιάζει μη διαχειρίσιμο.
Η ομάδα πνευματικά έχει θέματα κι αυτό φαίνεται από τις αμέτρητες ανατροπές που έχουν γίνει μέχρι στιγμής.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”