Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από iasoiako »

Για δανεισμο λενε οχι για πωληση.
Σιγα μην τον δωσει ο Ραζβαν.

Του χρονου να εχω 6 Ελληνες 11αδα θελω.
Τσαουση, Κουλιερακη/Μιχαηλιδη Λυρατζη, Τσιγγαρα, Κωνσταντελια κ Κουτσια
proedros

Δημοσίευση από proedros »

iasoiako έγραψε:Για δανεισμο λενε οχι για πωληση.
Σιγα μην τον δωσει ο Ραζβαν.

Του χρονου να εχω 6 Ελληνες 11αδα θελω.
Τσαουση, Κουλιερακη/Μιχαηλιδη Λυρατζη, Τσιγγαρα, Κωνσταντελια κ Κουτσια
Πάντως ο Ρασβάν δεν νομίζω να τον υπολογίζει και πολύ τον Τσιγγάρα…
icue

Δημοσίευση από icue »

Η αληθεια ειναι οτι σε εκεινη τη θεση παιζει κυριολεκτικα η μιση ομαδα αν χρειαστει.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ο Τσιγγαρας με τον Ραζβαν δεν θα παίξει. Περσι μπήκε όταν δεν υπήρχε άλλος. Φέτος ξανά ξεκίνησε πάλι από την τελευταία θέση στην ιεραρχία. Στα ευρωπαϊκά παρά τα χάλια μας δεν μπήκε ούτε σαν αλλαγή. Ποιος ξέρει τι ακολούθησε και έμεινε εκτός ομάδας για ένα διάστημα με.. «τραυματισμό στους κοιλιακούς». Και την μέρα που βγήκε ότι ο Τσιγγαρας ξαναμπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, σκάει είδηση για αποχώρηση. Είναι λίγο το ότι η ομάδα χρειάζεται τα λεφτά και δεν έκατσε του Αουγκουστο, ξέμεινε κι ο Κουρτιτς, ειναι και το ότι ο Τσιγγαρας διψάει για να παίξει και όχι να είναι 5η-6η επιλογή, είναι και οι σχέσεις με τον προπονητή του τεντωμένες. Ήρθε κι έδεσε.

Κακά τα ψέμματα με τόσους παίκτες στη θέση του, φέτος δεν θα μας λείψει. Νταντας, Κουρτιτς, Σβαμπ, Σοαρες, Αουγκουστο και ένα παιχνίδι την εβδομάδα. Του χρόνου θα ψάχνουμε πάλι γηγενείς. Μακάρι να πάει δανεικός κάπου που να παίζει βασικός με ρήτρα από 4Μ και πάνω. Αν τους κάνει και τον θέλουν να ματώσουν να τον πάρουν και να μείνει και σε εμάς κάτι, αλλιώς να γυρίσει του χρόνου που θα θελουμε γηγενείς και Κουρτιτς, Αουγκουστο θα φύγουν. Μπορεί να έχει και άλλον προπονητή, ποιος μπορεί να προεξοφλήσει τι θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Γκικα σε 1 σχολιο εγραψες σαν σιγουρακι δεδομενο καθε φημη του μετροκολις και του γαβρου. Ελεος ρε φιλε, οσκαρ διασκευασμενου σεναριου.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δεν έχω πληροφορίες από μέσα, να το ξεκαθαρίσω. Έτσι αντιλαμβάνομαι εγώ την κατάσταση. Ο priest τα έχει γράψει καλά στο τοπικ του Χάρη. Από εκεί και πέρα καταλαβαίνω απόλυτα όποιον εκτιμάει διαφορετικά την κατάσταση.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Ε βεβαια αφου δεν μπορουμε να ξεφορτωθούμε τα βαρίδια Κουρτιτς και Αουγκουστο ας πουλήσουμε οσο οσο το Παοκτσακι μας που ματώνει για την φανελα και γουσταρει τρελα που φοραει το δικέφαλο στο στηθος!!!
3 εκατομυρια ειναι αυτα πως θα ανανεώσουμε με 1 μυριο τον Αουγκουατο αλλωστε και πως θα ετοιμάσουμε προταση ανανέωσης στον Καντουρι τπυ χρονου;;;
Παιδες αν ερθει προταση για Λυρατζη και Κουλιερακη μην το σκεφτείτε καν πωληση κατευθειαν να παιξει ο καθε μισθοφόρος ξένος…
Βρε Αντε πατε να πνιγείτε ολοι σας εκει στην ΠΑΕ ο Μπεος καλα τα λεει ανίκανοι ολοι σας…
Περιμενετε να χτίσουμε ομαδα ετσι,ουτε σε 100 χρονια!!
proedros

Δημοσίευση από proedros »

gika έγραψε: Κακά τα ψέμματα με τόσους παίκτες στη θέση του, φέτος δεν θα μας λείψει. Νταντας, Κουρτιτς, Σβαμπ, Σοαρες, Αουγκουστο και ένα παιχνίδι την εβδομάδα.
Μπορεί να έχουμε πολλούς παίκτες αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι δεν θα μας λείψει…δηλ. όταν θα θέλει να υπερασπιστεί ένα σκορ σε ένα ντέρμπι ή ακόμη και σε ένα εκτός έδρας , ποια άλλη λύση θα ήταν η καλύτερη από του Τσιγγάρα;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από aivas19 »

gika έγραψε:Δεν έχω πληροφορίες από μέσα, να το ξεκαθαρίσω. Έτσι αντιλαμβάνομαι εγώ την κατάσταση. Ο priest τα έχει γράψει καλά στο τοπικ του Χάρη. Από εκεί και πέρα καταλαβαίνω απόλυτα όποιον εκτιμάει διαφορετικά την κατάσταση.
Ωραιος

ΥΓ: Πρεπει να μεινει ο Χαρης
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Ας προσέχουμε με τα fake news που χρησιμοποιούν μερικοί αρδ όταν δεν έχουν τίποτε άλλο να πουν. Ας μην βοηθάμε - άθελά μας - τους εχθρούς τής ομάδας.

Για Τσιγγάρα, είμαι τής γνώμης οτι αν δεν τον υπολογίζει ο προπονητής για φέτος, ας πάει ΜΟΝΟ δανεικός ωστέ να επιστρέψει τού χρόνου στην ομάδα.

Ο Κούτσιας ας φέρει προσφορά να πάει όπου θέλει.

Για τα υπόλοιπα ελληνόπαιδα ούτε που να το σκέφτονται, εδώ θα κάτσουν για να προσφέρουν και να βελτιωθούν.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Ρε παιδιά οκ και εγώ τον πάω τον χάρη σκυλί είναι και γρήγορος και γουστάρει την ομάδα αλλά μην τον κάνουμε και τον κασεμιρο ..θα γίνει παιχταράς αν φτιάξει τεχνική και αποκτήσει πιο γρήγορη σκέψη…αν και τον θέλω στο ρόστερ αν δεν πάρει παιχνίδια ας πάει δανεικός να εξελιχθεί ..
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Metagrafakias έγραψε:Ε βεβαια αφου δεν μπορουμε να ξεφορτωθούμε τα βαρίδια Κουρτιτς και Αουγκουστο ας πουλήσουμε οσο οσο το Παοκτσακι μας που ματώνει για την φανελα και γουσταρει τρελα που φοραει το δικέφαλο στο στηθος!!!
3 εκατομυρια ειναι αυτα πως θα ανανεώσουμε με 1 μυριο τον Αουγκουατο αλλωστε και πως θα ετοιμάσουμε προταση ανανέωσης στον Καντουρι τπυ χρονου;;;
Παιδες αν ερθει προταση για Λυρατζη και Κουλιερακη μην το σκεφτείτε καν πωληση κατευθειαν να παιξει ο καθε μισθοφόρος ξένος…
Βρε Αντε πατε να πνιγείτε ολοι σας εκει στην ΠΑΕ ο Μπεος καλα τα λεει ανίκανοι ολοι σας…
Περιμενετε να χτίσουμε ομαδα ετσι,ουτε σε 100 χρονια!!

Έχεις ήδη φτιάξει μια ιστορία στο μυαλό σου κ μετα εκθειάζεις τον Μπέο. Γίνε βόλος να κοιμάσαι ήσυχα
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Κανένας απολύτως λόγος να φύγει ο Τσιγγαρας από τον ΠΑΟΚ. Χαμηλό συμβόλαιο, γηγενής, γρήγορος και την πονάει και την ομάδα. Ίσως να μην είναι για βασικός και αναντικαταστατος, αλλά εγώ τον προτιμώ από τον Σβαμπ πχ, κι ας έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ξανά χτύπημα στην Μέτρο για πώληση Ντάγκλας μιας και υπάρχει διαφορά στην πρόταση για ανανέωση πράγμα που κάνει την ομάδα να ξαναβλεπει το ενδεχόμενο πώλησης ίσως με λιγότερα χρήματα από αυτά που επιθυμούσε. Προφανώς αξιώνει περισσότερα ο Ντάγκλας για να υπογράψει. Ίσως το 1εκ που ακουγόταν
Το ιδανικό σενάριο για εμένα θα ήταν πώληση Ντάγκλας, παραμονή Χάρη και προσθήκη και 10αριου και εξτρέμ.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Πάλι πίσω πήγαμε, ο Βασιλόπουλος συυνεδεσε την έλευση εξτεμοδεκαριου με αποχώρηση κουρτιτς Αουγκούστο.
Τι σκατα γίνεται ρε γαμωτο;
George τα φώτα σου σε παρακαλώ θα μας τρελάνουν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”