Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
dragon

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από dragon »

JohnDag έγραψε:quote="dragon"]
JohnDag έγραψε:
dragon έγραψε:Τελικά συμβόλαιο πανω απο 400.000 σ δίνουμε;;
Μέχρι στιγμής για μεταγραφη όχι.

Υπάρχει αμφιβολία επ' αυτού;

Αν δώσουμε στο μέλλον μένει να αποδειχθεί.

Εκτός αν ξέρεις ήδη κάτι που δεν ξέρουμε.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
2 μήνες πριν τελειώσουν οι μεταγραφές δεν μπορώ να ξερω ή να βγάλω συμπέρασμα που θα φτάσει το ανώτερο συμβόλαιο που θα δώσουμε. Φαντάζομαι κανείς εκτός αν κάποιος ξέρει ήδη κάτι από "μέσα"
Σωστό.

Γι αυτό κρίνουμε με βάση αυτά που γίνονται ή έχουν γίνει ως τώρα και όχι με βάση αυτά που θέλουμε ή νομίζουμε ότι θα γίνουν.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote]
Άρα μπορεί να κάνουμε κ αγορές όπως του κουαλιατα κ του Κοταρσκι ακομα κ του σοάρες του Γενάρη. Δηλαδή να σπρώξουμε σε αγορές αλλα 7-8 μυρια
Συνεπώς συμφωνώ να μην κρίνουμε με βάση αυτά που γίνονται ή έχουν γίνει ως τώρα και όχι με βάση αυτά που θέλουμε ή νομίζουμε ότι θα γίνουν.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

πιστεύω πως η ομάδα πάσχει σε παιχταρά μεσοεπιθετικό με νούμερα περισσότερο από κάθε τι ...

η ομάδα έχει αντικαταστάτες στην θέση με υψηλή προοπτική ... Ντέλια, ρικάρντο και κουαλιάτα εάν χρειαστεί ... εάν έρθει ο Νάρει μαζί με Ζίφκο έχουμε συνολικά 6 παίχτες για τις τρεις θέσεις των μεσοεπιθετικών και μπακ απ Φελίπε και Νταντάς ...

ένα λεγόμενο 10άρι σημείο αναφοράς φαίνεται ήδη ότι λείπει ... νομίζω ότι Ράζβαν και Μποτό το βρήκαν και θα το καλύψουν με τον καλύτερο τρόπο ...

πιστεύω ακράδαντα ότι οι δύο αυτοί άνθρωποι είχαν ένα βασικό πλάνο στο μυαλό τους για μέχρι τα πρώτα ματς του καλοκαιριού ... και ότι μέσα στο καλοκαίρι θα προσθαφαιρέσουν μέχρι τέλους φτιάχνοντας την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ...

εάν λάβουμε υπόψη τι έγινε πέρσι ή πρόπερσι έχουμε κάνει ήδη πολλά βήματα μπροστά σε τρόπο λειτουργίας ... σίγουρα όταν έχεις τόσα μεγάλα κενά και προβλήματα σε θέματα σχεδιασμού θα έχεις και κουσούρια ...

για αυτό λέω ... θετική ενέργεια για να γυρίσει η πουτάνα η τύχη και οι καραμπόλες γενικά να ευνοήσουν τις αλλαγές ... και πάνω από όλα η μπάλα να πάει δοκάρι και μέσα ..
charisiad

Δημοσίευση από charisiad »

Λετε να ειναι ο Toze?
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

dragon έγραψε:
JohnDag έγραψε:quote="dragon"]
JohnDag έγραψε:Μέχρι στιγμής για μεταγραφη όχι.

Υπάρχει αμφιβολία επ' αυτού;

Αν δώσουμε στο μέλλον μένει να αποδειχθεί.

Εκτός αν ξέρεις ήδη κάτι που δεν ξέρουμε.

2 μήνες πριν τελειώσουν οι μεταγραφές δεν μπορώ να ξερω ή να βγάλω συμπέρασμα που θα φτάσει το ανώτερο συμβόλαιο που θα δώσουμε. Φαντάζομαι κανείς εκτός αν κάποιος ξέρει ήδη κάτι από "μέσα"
Σωστό.

Γι αυτό κρίνουμε με βάση αυτά που γίνονται ή έχουν γίνει ως τώρα και όχι με βάση αυτά που θέλουμε ή νομίζουμε ότι θα γίνουν.

Άρα μπορεί να κάνουμε κ αγορές όπως του κουαλιατα κ του Κοταρσκι ακομα κ του σοάρες του Γενάρη. Δηλαδή να σπρώξουμε σε αγορές αλλα 7-8 μυρια
Συνεπώς συμφωνώ να μην κρίνουμε με βάση αυτά που γίνονται ή έχουν γίνει ως τώρα και όχι με βάση αυτά που θέλουμε ή νομίζουμε ότι θα γίνουν.[/quote]Πωλήσεις δεν κάναμε από τον Γενάρη και μετά;

Μόνο αγορές κάναμε;

Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Και ο Tonny Vilhena επισης παιρνει καθαρα γυρω στο 1.1 και δεν θελει να κατσει Ρωσια......i m just saying.....
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

george89 έγραψε:
DimitrisS έγραψε:O Mπισε ειναι. Απλα θα του δωσουμε 1.1.

Χαχαχχαχαχχα με τελειωσες
Εμ με αυτά που βλέπει και με το δίκαιο του
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Βεβαίως κ κάναμε κ πωλησεις. Αυτό που λέω είναι ότι δεν βγαίνει από κάπου το συμπέρασμα ότι θα κάνουμε ή όχι κ άλλες αγορές, ότι θα δώσουμε ή όχι πανω απο 400 ή ότι θα κάνουμε ή όχι άλλες πωλησεις ειδικά όταν είμαστε 2 μήνες πριν το τέλος των μεταγραφών. Εκτός αν ξέρεις κάτι περισσότερο
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Πραγματικά ρε σεις, απορώ αν μερικοί λέτε κάποια πράγματα μόνο για να τα λέτε ή αν πραγματικα τα εννοείτε.

Κάναμε λέει αγορές 8Μ από τον Γενάρη και μετά.

Ε κάναμε και πωλήσεις ακριβώς το ίδιο ποσό.

Αυτά που βγάλαμε τα βάλαμε πίσω στην ομάδα.

Αυτό σημαίνει ίσα βάρκα ίσα νερά, αυτό σημαίνει διαχείριση. Αυτάρκεια, sustainability, πείτε το όπως θέλετε.

Ξοδεύω όσα βγάζω.

Δεν είπε κανείς ότι η ομάδα βγάζει κέρδος. Ουτε ότι ο Ιβαν τσεπωνει λες και έχει ανάγκη. Έλεος.

Αλλα τι παρουσιάζετε σαν κατόρθωμα το ότι ξοδεύτηκαν 8Μ για μεταγραφές ενώ έχουμε βγάλει ακριβώς τόσα από πωλήσεις.

Μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος αυτό;

Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Kabamaru11 έγραψε:Και ο Tonny Vilhena επισης παιρνει καθαρα γυρω στο 1.1 και δεν θελει να κατσει Ρωσια......i m just saying.....
Ε 10αρι δεν τον λες ομως αυτον.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

τον λες ολοκληρωμενο χαφ,εξαλλου ο Λουτσε δεν παιζει με 10αρι 10αρι στην θεση 10,αλλα με κεντρικο χαφ.Δεν υποννοω οτι θα παρουμε αυτον,απλα λεω οτι παιζουν αρκετες επιλογες κ απο Ρωσια Ουκρανια.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

JohnDag έγραψε:Και ο Γιαπωνέζος της Πορτο ο Nakajima είναι εκεί κοντά στο μύριο.

Και αν θυμάμαι το πρωί κάποιος ρώτησε αν το τμήμα των σοσιαλ της ΠΑΕ στα Ιαπωνικά είναι ακόμα ανοιχτό.

Βεβαια από νούμερα λίγα πράγματα και αυτός, πέρσι στην Πορτιμονενσε είχε 25 συμμετοχές με 2 γκολ και 5 ασίστ.

Πάλι Γιαπωνέζος, Kagawa No 2;! :?
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ρε ΤζονΝταγκ έχεις πει εκατό φορές το ίδιο πράγμα.

Κατάλαβέ το: Οταν κάποιος ή κάποιο λένε οτι έπεσαν λεφτά, το λένε ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε όσους λένε πως δεν πέφτει φράγκο.

Το ζήτημα δεν είναι αν πέφτει φράγκο από τον προσωπικό κουμπαρά του Ιβάν αλλά αν η ομάδα ΦΕΡΝΕΙ ή ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ να φέρει καλούς παίκτες χρησιμοποιώντας λεφτά ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ και αν έρχονται.

Αμα τα βγάζει μόνη της και τα επανεπενδύει, ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Γιατί θα φθαρεί λιγότερο ο Σαββίδης.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ αν είναι απ την τσέπη του ή οχι, ΑΡΚΕΙ η ομάδα να προοδεύει δηλαδή να φέρνει καλύτερους παίκτες από όσους είχε, ή να διορθώνει λάθη και τρύπες.

Όσο γίνεται αυτό, σημαίνει οτι ΠΕΦΤΟΥΝ λεφτά. Γιατί ΚΑΝΕΙΣ δεν υποχρεώνει τον Χ Σαββίδη ΕΣΤΩ να επανεπενδύσει αυτά που κέρδισε από πωλήσεις και αποχωρήσεις. Γιατί ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ καλύπτει και χασούρα περασμένων ετών και κάλλιστα θα μπορούσε να πει "δεν περισσεύουν, απλά εξυγιαίνουμε την εταιρεία χωρίς να αντικαταστήσουμε όσους φέυγουν". Το κάνει αυτό; ΟΧΙ.

Αρα σημαίνει οτι ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ κόσμο, πάντα με μια λογική ισορροπίας, οχι οτι σκορπαμε όπως το '19 που η πραγματικότητα είναι οτι ΣΚΟΡΠΟΥΣΑΜΕ λεφτά χωρίς μέτρο.

Εμένα ο νταλκάς μου είναι να έχουμε ΚΑΛΗ ομάδα και να προοδεύουμε ως σύλλογος. Οχι να βλέπω αν γίνεται φτωχότερη η τσέπη του Σαββίδη για να γουστάρουμε εμείς. ΧΕΣΤΗΚΑ αμα δεν βάλει ούτε ένα ευρώ απ τα δικά του αρκεί η ομάδα να είναι υγιής, να βελτιώνεται. Και αυτό ΣΕ ΜΕΣΕΣ ΑΚΡΕΣ, συμβαίνει. Δεν είμαστε χειρότεροι από πέρυσι και πρόπερσι. Το 20 ήμασταν χειρότεροι απ το 19 ΠΑΡΟΤΙ δεν δώσαμε και λίγα λεφτά (αλλά τα πετάξαμε στα σκουπίδια) και ήταν ΟΛΑ απ την τσέπη του Ιβαν. Τότε ήταν καλύτερα; ΟΧΙ.
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Με τεράστια επιφύλαξη, μέχρι το βράδυ μπορεί να έχουμε όνομα δεκαριου. Μπισεσβαρ μάλλον χαλαει σύμφωνα με Τοσκιτση.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Λες οτι θές. Σχολίασα την σιγουριά κάποιων ότι θα δώσουμε μέχρι 400.000 συμβόλαιο. Ανέφερες ότι κρίνεις με τις ως τώρα κινήσεις. Σου είπα ότι ως τώρα έχουν γίνει κ άλλα αυτό δεν είναι επιχείρημα ότι έτσι θα συνεχίσει το πραγμα. Από εκεί κ περα ο καθένας μπορεί να λέει ότι πιστευει αρκεί να μην το περναει ως δεδομένο. Εγώ λοιπόν πιστευω οτι θα δώσουμε μεγαλύτερο συμβόλαιο από 400 σε αντίθεση μέχρι σήμερα κ επίσης ότι δεν προκειται να δώσουμε άλλα 7-8 μυρια σε αγορές σε αντίθεση μέχρι σήμερα. Πιστεύω δεν προεξοφλω ούτε το θεωρώ δεδομένο
giapas

Δημοσίευση από giapas »

JohnDag έγραψε:Πραγματικά ρε σεις, απορώ αν μερικοί λέτε κάποια πράγματα μόνο για να τα λέτε ή αν πραγματικα τα εννοείτε.

Κάναμε λέει αγορές 8Μ από τον Γενάρη και μετά.

Ε κάναμε και πωλήσεις ακριβώς το ίδιο ποσό.

Αυτά που βγάλαμε τα βάλαμε πίσω στην ομάδα.

Αυτό σημαίνει ίσα βάρκα ίσα νερά, αυτό σημαίνει διαχείριση. Αυτάρκεια, sustainability, πείτε το όπως θέλετε.

Ξοδεύω όσα βγάζω.

Δεν είπε κανείς ότι η ομάδα βγάζει κέρδος. Ουτε ότι ο Ιβαν τσεπωνει λες και έχει ανάγκη. Έλεος.

Αλλα τι παρουσιάζετε σαν κατόρθωμα το ότι ξοδεύτηκαν 8Μ για μεταγραφές ενώ έχουμε βγάλει ακριβώς τόσα από πωλήσεις.

Μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος αυτό;

Σωστό. Κι αν βάλεις και πωλήσεις Τζολη - Γιαννούλη ενισχύεται ακόμα περισσότερο το επιχείρημα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”