Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Cylon-4

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Αναρωτιεμαι, απο παραχωρησεις παικτων, σαν τον Δαρελα και τον Παναγιωτου, εκτος απο ποσοστο μεταπωλησης, γιατι δεν εισπρατουμε και κανενα ευρωπουλακι?
Κανονικες μεταγραφες δεν ειναι?
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Προκειται για παικτες των Ακαδημιων π αγωνιστηκαν κατοπιν στον ΠΑΟΚ Β
Πρεπει καταρχας να εισπραττονται τροφεια, τα οποια δεν ειναι κ τιποτα ψιχουλα

Η ΕΠΟ εχει ειδικο πινακα υπολογισμου, αναλογα σε ποια ομαδα/κατηγορια αγωνιζεται ο παικτης

Αντιστοιχο πινακα υπολογισμου τροφειων εκδιδει η FIFA καθε χρονο, για τις διεθνεις μετακινησεις
Στην κατηγορια π ανηκει η Ελλαδα ηταν 60.000 ευρω το χρονο

Για Παναγιωτου κ Δαρελα, μονο τα τροφεια τους, ειναι τουλαχιστον 300 χιλιαρικα
Άβαταρ μέλους
dim72

Δημοσίευση από dim72 »

Δαρέλας και Παναγιώτου δεν μπορούσαν να δηλωθούν στην ευρώπη για να μην έχουμε πρόβλημα με τους γηγενείς;
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Κανονική μεταγραφή Δαρέλλας και Παναγιώτου. Ωραία, αλλά γιατί κρατάμε μόνον ένα ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησης (ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι) και δεν εισπράττουμε και λίγα ευρώ; Μόνο εμείς είμαστε δηλαδή μλκς και πληρώνουμε στην ομάδα του αντίτιμο για κάθε παίκτη αποκτάμε με μεταγραφή;
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Special 4 έγραψε:Προκειται για παικτες των Ακαδημιων π αγωνιστηκαν κατοπιν στον ΠΑΟΚ Β

Η ΕΠΟ εχει ειδικο πινακα υπολογισμου, αναλογα σε ποια ομαδα/κατηγορια αγωνιζεται ο παικτης

Αντιστοιχο πινακα υπολογισμου τροφειων εκδιδει η FIFA καθε χρονο, για τις διεθνεις μετακινησεις

Ευχαριστω για τις πληροφοριες.
Αν οντως εισπρατουμε τοσα χρηματα, ειναι καλα.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Special 4 έγραψε:Προκειται για παικτες των Ακαδημιων π αγωνιστηκαν κατοπιν στον ΠΑΟΚ Β

Έχω την εντύπωση ότι τροφεία εισπράττονται μόνο αν δεν δεχθεί νέο συμβόλαιο ο παίχτης και φύγει ελεύθερος, παράδειγμα Σορετίρε. Αν υπάρχει αγοραπωλησία μεταξύ ομάδων μάλλον όχι, αφού υποτίθεται συμφωνούν σε αντίτιμο.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Δεν εχει σχεση με το αντιτιμο της μεταγραφης
Τα τροφεια π λεμε, ειναι η αποζημιωση κατάρτισης ενος ποδοσφαιριστη κ αυτη λαμβανει χωρα μεταξυ του 12ου -21ο ετος της ηλικιας του

Υπαρχουν ολες οι λεπτομερειες στον Κανονισμο Ιδιοτητας Μετεγγραφων Ποδοσφαιριστών της ΕΠΟ
https://www.epo.gr/Default.aspx?a_id=22520

Έχει tab π λεει για τροφεια/ αποζημιωση καταρτισης
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Οταν αποχωρουν παικτες που δεν τους δοθηκαν ευκαιριες στην πρωτη ομαδα και σταζουν μελι για τον οργανισμο ΠΑΟΚ, οπως ο Παναγιωτου και ο Δαρελας, αποδεικνυεται ποσο καλη δουλεια γινεται.

Αυτα δηλωσε ο Δαρελας:

"6 Αυγούστου 2019… Η μέρα που έγινα μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας. Με πίστεψε όταν καμία άλλη ομάδα δεν το έκανε και μου έδωσε την ευκαιρία να ξεκινήσω τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα.

Ο ΠΑΟΚ ήταν μεγάλη εμπειρία για μένα με πήρε από την ομάδα του χωριού μου και με έκανε τον παίκτη που είμαι σήμερα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ κανέναν από αυτή την οικογένεια. Όλοι μα όλοι ένας προς ένας είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες και καταπληκτικοί άνθρωποι.

Από τον κ.Σαββίδη και την οικογένεια του ως το προσωπικό στα γραφεία της ΠΑΕ, τους προπονητές, τους γυμναστές, τους αναλυτές και φυσικά τους μάγειρες και τις μαγείρισσες, τους φροντιστές, τις καθαρίστριες και τους φυλακές από το Σπίτι των Ακαδημιών όπου έζησα για 3 χρόνια.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους μου τους συμπαίκτες όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα όπου με ωθούσαν να γίνομαι κάθε μέρα και καλύτερος. Έζησα πολλές όμορφες στιγμές, έκανα φίλους και αγάπησα την ομάδα. Δεν λέμε αντίο…Καλύτερα εις το επανιδείν!!! 2019-2024».

:pano:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πιάσαμε τις 500 σελίδες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”