Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
San4

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV

Δημοσίευση από San4 »

Συμφωνω στον φορ. Το προβληματικο ειναι οτι δεν εχω ακουσει ουτε μια περιπτωση φορ να με ενθουσιασει. Δηλαδη παιχτης σε ειτε καποιος νεαρος απο μικροτερο πρωταθλημα με μεγαλη προοπτικη ειτε καποιος παιχτης που αγωνιζεται σε υψηλοτερο επιπεδο και για τον χψ λογο δεν πρωταγωνιστει, αλλα δεν βρισκεται πολυ μακρια απο την περιοδο που το εκανε ουτε ειναι παροπλισμενος. Κατι 30 χρονοι που θελουν ξεφορτωθουν ομαδες οπως η ντιναμο, η χαιντουκ και η ρειντζερς που ειναι περιπου στο επιπεδο μας η 34 χρονοι απο β ισπανιας δεν μου γεμιζουν το ματι, οταν οι αντιπαλοι εχουν αυτα τα φορ που εχουν.

Νομιζω το καλυτερο ονομα που εχει ακουστει ειναι ο ακπομ και, ειδικοτερα αν δεν ειχε την προιστορια σε μας, που γεννα καποιες ενστασεις σχετικα με την εκτελεστικη του δεινοτητα, θα ταν διακαης ποθος ολων εδω περα. Δευτερος νομιζω ειναι ο τσαλοφ, ο οποιος συνοδευεται απο ενστασεις λογω της δυσκολιας να εκτιμηθει το πραγαμτικο επιπεδο του ρωσικου ποδοσφαιρου αυτη την περιοδο.

Παντως κρινοντας απο το επιπεδο των απαιτησεων των επιθετικων που εχουμε κοιταξει μεχρι τωρα και τις ενστασεις που συνοδευουν τον καθεναν απο αυτους, αλλα και προσφατες αγορες επιθετικων στο πρωταθλημα, φαινεται πως στα ποσα που παιζουν οι ελληνικες ομαδες η αγορα επιθετικο εγγυησης ειναι αρκετα δυσκολη υποθεση. Ο γαυρος τραβηξε λαχειο με ελ καμπι (τον οποιο δεν εχω σε τρελη εκτιμηση), ενω αεκ και βαζελος ανεδειξαν και μαλιστα αρκετα συγκυριακα τους φορ τους που ειναι και οι πιο κομβικοι παιχτες τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος San4 την Σάβ 13 Ιούλ 2024, 08:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Το ότι η Ουντινεζε είναι ομάδα με στόχο τη παραμονή το ξέρουμε. Καμία σχέση με την ομαδαρα του Ντι Ναταλε.

Όμως, ο Περειρα έχει κάνει μια εξαιρετική τετραετία.
123 συμμετοχές (79' μέσο όρο)
19 γκολ
27 ασίστ

Δεν θα πανηγυρίζαμε εδώ μέσα;

Πιστεύω θα πετύχει.

Αυτό που επιθυμώ είναι πώληση Πινέδα.
San4

Δημοσίευση από San4 »

Ναι ειναι μια καλη τετραετια, αλλα για εναν παιχτη που ειναι 34 και οχι στα 30, και μαλλον οχι και τοσο τυχαια, η χρονια τελευταια ηταν η χειροτερη του. Αν ερχοταν για αντι μουργκ, ναι θα πανηγυριζαμε, αν ερχοταν για αντιντελιας, ουτε κατα διαννοια και θα λεγαμε για τσιπη ιβαν που τσεπωσε τα εκατομμυρια και την εβγαλε με ελευθερο. Επισης αν δεν πανηγυριζαμε για μπρεθγουειτ, γιατι να το κανουμε για περειρα;
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Τη θέση του Αραουχο παίρνει, σίγουρα θα πάρει περισσότερα αγωνιστικά λεπτά.
Ξεκάθαρη αναβάθμιση
San4

Δημοσίευση από San4 »

Aρα παει για βασικος. Εφοσον δεν θα πανηγυριζαμε εμεις, δεν θα πρεπει ουτε αυτοι κατα την γνωμη μου. Για να μην παρεξηγηθω, καλη κινηση, καλος παιχτης και σε ηλικια που οντως μπορει να προσφερει ακομα. Αλλα οχι καποια κινηση που θα σπειρει φοβο και ενθουσιασμο αντιστοιχα.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

τα τελευταια δυο χρονια δες τι εκανε ασε την τετραετια.....η αεχ κινειται για να εντυπωσιασει καθαρα.....ο ολυμπιακος καποτε τα εκανε αυτα ηρθανε ονοματα που ουτε ακουμπησαν πλεον και αυτος λογω μεντιλιμπαρ κινειται με ποδοσφαιρικη λογικη.....μονο στους τερματαδες εκανε αναβαθμιση η αεχ αλλα δυο καλοι ισον γκρινια ποιος θα παιζει....
icue

Δημοσίευση από icue »

Η κουλα προσπαθει να κανει ομαδα μιας χρησης. Και εγω ισως χαιρομουν αν ερχοντουσαν φανταχτερα ονοματα, αλλα δεν θα πανηγυριζα για 3ετες συμβολαια σε 32χρονους και 33χρονους στα (πολυ) τελειωματα τους. Ο Ταισον ηταν η εξαιρεση στον κανονα.

Και για να κανω μια προβλεψη βιαστικη, βλεπω την χαρτινη να πηγαινει ακλαφτη στα προκριματικα να πεφτει καζουρα και γκρινια αλλα τελικα να ειναι απο τις πιο δυνατες ομαδες του πρωταθληματος προς το τελος.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Βαριά ονόματα με βαρύ βιογραφικό φέρνει η Α4, αλλά περισσότερο σαν κινήσεις εντυπωσιασμού του νέου ιδιοκτήτη μου φαίνονται. Δύο παίκτες στην δύση της καριέρας τους, με καθοδική πορεία και ιστορικό πολλών τραυματισμών (Λαμέλα, εφόσον κλείσει-αναφέρεται ότι ζητά 2,5 τον χρόνο), Μπρινιόλι που μόνο εμπιστοσύνη δεν μου εμπνέει, χέστης σε πολλά ντέρμπι και μόνο τον Κοϊτά μεταγραφή προοπτικής. Στην άμυνά τους που είναι τρύπα τίποτα ακόμα.
Το θέμα δεν είναι τί παίκτες πήραν και θα έχουν, το μεγαλύτερο είναι το σύνολο που θα παρουσιάσουν, το οποίο δεν είναι απίθανο να βγει μπουλούκι.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ολοι αυτοι βεβαια οι 30+ πρεπει να υπηρετησουν το ποδοσφαιρο του Αλμειδα (δεν ειμαι σιγουρος οτι ξερει καποιο αλλο ποδοσφαιρο να διδαξει). Θα εχει ενδιαφερον να δουμε αν θα μπορεσουν να ακολουθησουν.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Επεισόδιο για τον Μαξίμοβιτς που τόοοοσο συζητήθηκε εδώ μέσα και από ότι φαίνεται με αρκετή παραπληροφόρηση. (σποιλερ αλερτ: πολύ καλός παίκτης , αλλα ούτε 6αρι είναι, ούτε πολυταιριάζει στον ΠΑΟΚ)

[youtube]f8oxNqTCDLk[/youtube]
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Εγώ ξέρω πάντως στο άκουσμα λαμελα εδώ μεσα θα κλαιγαμε από χαρά...
Εγώ πάντως δεν ανησυχώ ιδιαίτερα δε πιστεύω ότι η ομάδα θα παει ανετοιμη στο σημαντικό παιχνίδι για chl.
Αν μια στο εκατομμύριο μείνουμε γυμνοί σε τέτοια ευκαιρία που έχουμε φέτος τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας
icue

Δημοσίευση από icue »

Ειδικα για τον Λαμελα καποιοι θα κλαιγαμε. Σκετο.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

καλά εντάξει, σιγά τον λαμέλα και σιγά τον περέιρα και σιγά μην γίνουν ομάδα και και...

μου θυμίζει τη φάση να βλέπεις ότι ο γείτονας πήρε ducati, αλλά να λες στον εαυτό σου "ναι αλλά ξέρεις πόσα καίει αυτή?"

η αεχ τη χρονιά που μας πέρασε ήταν ισάξια με μας. το πρωτάθλημα το πήραμε στο νήμα
δε βλέπω να χάνουν σε δυναμική, αντίθετα παίρνουν παίχτες από το πάνω ράφι, με παραστάσεις από τοπ πρωταθλήματα

τώρα ξέπλυμα ξε ξέπλυμα, εφόσον δεν αποδεικνύεται, τζάμπα το γράφουμε

υγ. θα περιμένω να δω τι φορ θα φέρει ο ΠΑΟΚ έχοντας το διαπραγματευτικό χαρτί του τσου λου και τι φορ θα φέρει το νούμι και ο γαύρος
εκεί θα μας μετρήσω φέτος
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Τρομερά ενισχυμενη η κουλα σε σχεση με πέρυσι και απ ο,τι φαίνεται επεται συνεχεια. Το αν θα της βγουνε ολοι αυτοι είναι ενα ερωτηματικο. Σε θεωρητικό πάντως επιπεδο οι μεταγραφες της ειναι ενα επιπεδο πανω απο τους άλλους μεχρι στιγμης, αν θέλουμε να ειμαστε αντικειμενικοί.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

στο χορτάρι θα αναμετρηθούμε αλλά εμείς θέλουμε και τσου λου άρα θέλουμε και ενίσχυση.
όλα τα άλλα τα ανακυκλώνουμε συνεχώς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”