Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από JohnDag »

dragon έγραψε:Τελικά συμβόλαιο πανω απο 400.000 σ δίνουμε;;
Μέχρι στιγμής για μεταγραφη όχι.

Υπάρχει αμφιβολία επ' αυτού;

Αν δώσουμε στο μέλλον μένει να αποδειχθεί.

Εκτός αν ξέρεις ήδη κάτι που δεν ξέρουμε.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Blackgr4 έγραψε:Να σας στεναχωρήσω - προσγειώσω λίγο;
Όλοι μας έχουμε τις "άκρες μας" που ρωτάμε για να μάθουμε ότι παραπάνω μπορούμε.
Αυτά που έμαθα εγώ πριν λίγα λεπτά, μόνο ενθαρρυντικά δεν είναι.
1- Δεν υπάρχει διάθεση (δεν ξέρω πως αλλιώς να το γράψω) να πέσουν ευρώ. Καμία όμως. Σήμερα που μιλάμε αυτά.
2- Ο Ράζβαν είναι σκασμένος γιατί έχει ζητήσει πολλά και δεν βλέπει να κινείται τίποτα (από αυτά που ζήτησε).
3- Μπράντον είπαν πως ήταν η 2η επιλογή. Μάλλον ήταν η 4η-5η.

Να αναφέρω και ένα συμπέρασμα. Αν μπορεί κάποιος ας κάνει τις πράξεις: πωλήσεις από πέρσι, μείον αγορές από πέρσι τον Γενάρη, να δούμε λίγο το νούμερο που βγαίνει.
Νομίζω πως δεν θα είναι πολύ μακριά από το μηδέν.
Οπότε η κάνουλα όχι απλά έκλεισε, αλλά δείχνει πως σφράγισε και η οδηγία προς τον Μπότο είναι πως δεν θα έχει έξτρα ευρώ για αγορές, παρά μόνο ότι βγάλει από πωλήσεις.
Το γιατί δεν το ξέρω. Και αυτό είναι δικό μου συμπέρασμα ξαναλέω.
Αυτο δεν ηταν προσγειωση, αυτο ηταν σπρωξιμο στο γκρεμο
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Τόσο μελάνι για τα 400.000, τόσος πρόλογος.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Παντως κι γω δεν νομιζω, αν πρεπει κιολας, να ερθει αντικαταστατης του Κουρτιτς ΑΝ φυγει και μαλιστα με ιδιου μεγεθους συμβολαιο.

Αφου ισχυει οπως φαινεται η αποκτηση ενος χαφ καλου, ο Σοαρες προφανως θα παει στο 6-8 και εκει ακομα και χωρις Κουρτιτς εχεις για δυο θεσεις Τσιγγαρα, Αουγκουστο, Σοαρες, Νταντας και Σβαμπ. Ε ειμαστε μια χαρα πιστευω.

Προσωπικα , βλεπω τον Νταντας απο καποια στιγμη και επειτα να μην βγαινει απο την ενδεκαδα.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

JohnDag έγραψε:

2 μήνες πριν τελειώσουν οι μεταγραφές δεν μπορώ να ξερω ή να βγάλω συμπέρασμα που θα φτάσει το ανώτερο συμβόλαιο που θα δώσουμε. Φαντάζομαι κανείς εκτός αν κάποιος ξέρει ήδη κάτι από "μέσα"
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Δηλαδη αν φυγει ο Κουρτιτς, εσεις με Ντοουγκλας - Σβαμπ - Τσιγγαρα - Φελιπε - Νταντας, δεν ειστε ευχαριστημενοι; θελετε ενα 6ο χαφ για τις 2 αυτες θεσεις;
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Για τις δυο θέσεις ναι, αρκεί να έρθει ένα γαμηστερό δεκάρι
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Από μένα να φύγει χτες ο Κούρτιτς. Ό,τι ήταν να δώσει το έδωσε και με το 1,2 που παίρνει αγοράζεις χαφ που κάνει παπάδες.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Αν ο Σοαρες υπολογιζεται μονο στο 8, ναι ειμαστε καλυμμενοι. Αν λογιζεται και ως δεκαρι τοτε αναγκαστικα θέλεις ή εναν χαφ ακομη ή ενα αριστερο εξτρεμ για να υπολογιζεις και Κουαλιατα στο δεκα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

nunies4 έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Να σας στεναχωρήσω - προσγειώσω λίγο;
Όλοι μας έχουμε τις "άκρες μας" που ρωτάμε για να μάθουμε ότι παραπάνω μπορούμε.
Αυτά που έμαθα εγώ πριν λίγα λεπτά, μόνο ενθαρρυντικά δεν είναι.
1- Δεν υπάρχει διάθεση (δεν ξέρω πως αλλιώς να το γράψω) να πέσουν ευρώ. Καμία όμως. Σήμερα που μιλάμε αυτά.
2- Ο Ράζβαν είναι σκασμένος γιατί έχει ζητήσει πολλά και δεν βλέπει να κινείται τίποτα (από αυτά που ζήτησε).
3- Μπράντον είπαν πως ήταν η 2η επιλογή. Μάλλον ήταν η 4η-5η.

Να αναφέρω και ένα συμπέρασμα. Αν μπορεί κάποιος ας κάνει τις πράξεις: πωλήσεις από πέρσι, μείον αγορές από πέρσι τον Γενάρη, να δούμε λίγο το νούμερο που βγαίνει.
Νομίζω πως δεν θα είναι πολύ μακριά από το μηδέν.
Οπότε η κάνουλα όχι απλά έκλεισε, αλλά δείχνει πως σφράγισε και η οδηγία προς τον Μπότο είναι πως δεν θα έχει έξτρα ευρώ για αγορές, παρά μόνο ότι βγάλει από πωλήσεις.
Το γιατί δεν το ξέρω. Και αυτό είναι δικό μου συμπέρασμα ξαναλέω.
Αυτο δεν ηταν προσγειωση, αυτο ηταν σπρωξιμο στο γκρεμο
Μακάρι να μην ισχύουν αυτά που έμαθα αδερφέ. Απλά όσο άσχημα και να ακούγονται, δένουν απόλυτα με τη γενικότερη μέχρι τώρα διάθεση που κινείται ο Μπότο.
Έδωσε φράγκα μόνο εκεί που πιστεύει πως ακόμα και του χρόνου μπορεί να του φέρουν κέρδος, Σοάρες, Κουαλιάτα, Κοτάρσκι.
Ποια φράγκα έδωσε όμως; Τα φράγκα που πήραμε για τον Σβιντέρσκι + τα φράγκα που πήραμε για τον Εσίτι.
Αν μπεις στο transfermarkt θα δεις: Πώληση Σβιντέρσκι + Εσίτι: 5.55 εκατομμύρια και αγορές Σοάρες, Κουαλιάτα, Κοτάρσκι: 6.3 εκατομμύρια.
Είναι σχεδόν στα ίσα.
Όπως επίσης τα χρήματα του Τσόλακ, 2.1 εκατομμύρια είναι η αγορά του Νάρεϊ και οι αγορές Κάργα, Σάστρε.
Επίσης σχεδόν στα ίσα.
Και ρισκάρω να κάνω μια πρόβλεψη από τώρα, πως το συμβόλαιο που λένε 1.1 - 1.2 στο δεκάρι, θα είναι το συμβόλαιο του Κούρτιτς..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Blackgr4 την Παρ 08 Ιούλ 2022, 14:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Και ο Γιαπωνέζος της Πορτο ο Nakajima είναι εκεί κοντά στο μύριο.

Και αν θυμάμαι το πρωί κάποιος ρώτησε αν το τμήμα των σοσιαλ της ΠΑΕ στα Ιαπωνικά είναι ακόμα ανοιχτό.

Βεβαια από νούμερα λίγα πράγματα και αυτός, πέρσι στην Πορτιμονενσε είχε 25 συμμετοχές με 2 γκολ και 5 ασίστ.

Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

@ Gospi
Ακριβως
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

dragon έγραψε:
JohnDag έγραψε:

2 μήνες πριν τελειώσουν οι μεταγραφές δεν μπορώ να ξερω ή να βγάλω συμπέρασμα που θα φτάσει το ανώτερο συμβόλαιο που θα δώσουμε. Φαντάζομαι κανείς εκτός αν κάποιος ξέρει ήδη κάτι από "μέσα"
Σωστό.

Γι αυτό κρίνουμε με βάση αυτά που γίνονται ή έχουν γίνει ως τώρα και όχι με βάση αυτά που θέλουμε ή νομίζουμε ότι θα γίνουν.

Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

JohnDag έγραψε:Και ο Γιαπωνέζος της Πορτο ο Nakajima είναι εκεί κοντά στο μύριο.

Και αν θυμάμαι το πρωί κάποιος ρώτησε αν το τμήμα των σοσιαλ της ΠΑΕ στα Ιαπωνικά είναι ακόμα ανοιχτό.

Βεβαια από νούμερα λίγα πράγματα και αυτός, πέρσι στην Πορτιμονενσε είχε 25 συμμετοχές με 2 γκολ και 5 ασίστ.
Συγγνωμη μιλαμε για παικτη 1,64 υψος και το συζηταμε ακομα; Αυτος ειναι, ειναι φως φαναρι.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Όπως περιγράφεται απο τους συνοπαδούς μας εδω μέσα η μεταγραφική προσέγγιση της ομάδας έχει τα χαρακτηριστικά δραματικής ταινίας με άρωμα κωμωδίας.

Οι αντίπαλες ομάδες εν τω μεταξύ όλες έχουν κάνει φοβερές μεταγραφές, έχουν φέρει απο Ρονάλντο και Καβάνι και περιμένουν να μείνει ελεύθερος ο Μέσι για να τον φέρουν και αυτόν.

Ο ΠΑΟΚ προσαρμόζεται στα νέα οικονομικά δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και είναι λογικό να ξοδεύονται λιγότερα λεφτά. Επίσης η στρατηγική της αυτάρκειας συνεπάγεται απλώνεις το πάπλωμα μέχρι εκει που φτάνουν τα πόδια σου.

Ας αφήσουμε την ομάδα να παίξει τον πρώτο της επίσημο αγώνα, με το καλό να περάσουμε στην επόμενη φάση και μετά βλέπουμε και την μεταγραφική προσέγγιση της ομάδας.

Οι ομάδες κάνουν προγραμματισμό και ένας τραυματισμός ανατρέπει τα πάντα, ο πανικός όμως δεν είναι η λύση.

Απαιτείται ψυχραιμία και εμπειρία για να αντιμετωπίσεις την τρέχουσα κατάσταση, ψάχνεις εσωτερικές λύσεις και προχωράς.

Ούτε πέρσι είχα σέντερ φορ να σκοράρει, οπότε η ομάδα μας είναι μαθημένη σε αυτή την κατάσταση.

Ίσως είναι μια μοναδική ευκαιρία να δούμε την ομάδα μας να παίζει με πιο γρήγορους επιθετικούς ,με περισσότερες κινήσεις στο χώρο και όχι με πίβοτ σπάζοντας την μπάλα στα πλάγια.

Ίσως αυτή η κατάσταση αναγκάσει και τον προπονητή μας να επανεπροσεγγίσει την φιλοσοφία του στο τρόπο παιχνιδιού μας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”