nunies4 έγραψε:Blackgr4 έγραψε:Να σας στεναχωρήσω - προσγειώσω λίγο;
Όλοι μας έχουμε τις "άκρες μας" που ρωτάμε για να μάθουμε ότι παραπάνω μπορούμε.
Αυτά που έμαθα εγώ πριν λίγα λεπτά, μόνο ενθαρρυντικά δεν είναι.
1- Δεν υπάρχει διάθεση (δεν ξέρω πως αλλιώς να το γράψω) να πέσουν ευρώ. Καμία όμως. Σήμερα που μιλάμε αυτά.
2- Ο Ράζβαν είναι σκασμένος γιατί έχει ζητήσει πολλά και δεν βλέπει να κινείται τίποτα (από αυτά που ζήτησε).
3- Μπράντον είπαν πως ήταν η 2η επιλογή. Μάλλον ήταν η 4η-5η.
Να αναφέρω και ένα συμπέρασμα. Αν μπορεί κάποιος ας κάνει τις πράξεις: πωλήσεις από πέρσι, μείον αγορές από πέρσι τον Γενάρη, να δούμε λίγο το νούμερο που βγαίνει.
Νομίζω πως δεν θα είναι πολύ μακριά από το μηδέν.
Οπότε η κάνουλα όχι απλά έκλεισε, αλλά δείχνει πως σφράγισε και η οδηγία προς τον Μπότο είναι πως δεν θα έχει έξτρα ευρώ για αγορές, παρά μόνο ότι βγάλει από πωλήσεις.
Το γιατί δεν το ξέρω. Και αυτό είναι δικό μου συμπέρασμα ξαναλέω.
Αυτο δεν ηταν προσγειωση, αυτο ηταν σπρωξιμο στο γκρεμο
Μακάρι να μην ισχύουν αυτά που έμαθα αδερφέ. Απλά όσο άσχημα και να ακούγονται, δένουν απόλυτα με τη γενικότερη μέχρι τώρα διάθεση που κινείται ο Μπότο.
Έδωσε φράγκα μόνο εκεί που πιστεύει πως ακόμα και του χρόνου μπορεί να του φέρουν κέρδος, Σοάρες, Κουαλιάτα, Κοτάρσκι.
Ποια φράγκα έδωσε όμως; Τα φράγκα που πήραμε για τον Σβιντέρσκι + τα φράγκα που πήραμε για τον Εσίτι.
Αν μπεις στο transfermarkt θα δεις: Πώληση Σβιντέρσκι + Εσίτι: 5.55 εκατομμύρια και αγορές Σοάρες, Κουαλιάτα, Κοτάρσκι: 6.3 εκατομμύρια.
Είναι σχεδόν στα ίσα.
Όπως επίσης τα χρήματα του Τσόλακ, 2.1 εκατομμύρια είναι η αγορά του Νάρεϊ και οι αγορές Κάργα, Σάστρε.
Επίσης σχεδόν στα ίσα.
Και ρισκάρω να κάνω μια πρόβλεψη από τώρα, πως το συμβόλαιο που λένε 1.1 - 1.2 στο δεκάρι, θα είναι το συμβόλαιο του Κούρτιτς..