Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Πάντως κάτι δεν μου κάθεται καλά σε όλο αυτό.Ο Λουτσεσκου ήθελε να μείνουνε ο Σακοφ και ο Κανιάς οι οποίοι ο ένας έκλεισε στη seria b με μικρότερο συμβόλαιο από αυτό του ΠΑΟΚ και ο Κανιάς στον ερυθρό Αστέρα με 500.000 το χρόνο.Ο Λουτσεσκου ξαφνικά σε ένα απόγευμα φεύγει.Κατι δεν κάθεται καλά σε όλο αυτό.Θα μαθευτεί πάντως.
Αρχίσαμε ..οι μλκιες του σαββιδεικου λέει ο άλλος ..ποιος ήταν ο λουτσεσκου πριν έρθει στον ΠΑΟΚ ;;στη ξανθούλα ήταν ..Πάμε τώρα για τον Ρουμάνο να αρχίσουμε να ξηλώνουμε το σαββιδεικο γιατί μη γελιεστε αυτό θα γίνει μέχρι εκεί μας κόβει ..και με τη συνεισφορά των ραδιοφωνατζηδων θα ακούσουμε τα πάντα και πάντα θα φταίει ο σαββιδης ..πως αλλιώς μπορεί να πέσει το κάστρο ;;
Tolaros έγραψε:O επόμενος προπονητής αν είναι να στεριώσει θα είναι "μικρό" όνομα και "υπάκοος".
Σιγά μην κάτσει κανάς τύπου Σάντος να ανέχεται τις μλκς του Σαββιδέικου.
Για αυτό φοβάμαι θα είναι ο Πάμπλο.
Ο πρωτος υπακοος που σου ηρθε στο μυαλο ειναι ο Παμπλο ?
Ο Λουτςεςκου ήταν να φύγει κ τον χειμώνα μετα την πώληση του Πριγιοβιτς κ πρόταση που ειχε αλλα τελικά έμεινε....τελικά το αποφάσισε 2 μερες πριν φύγει η ομάδα... Στο καλο κ τον ευχαριστούμε.Παμε για αλλα
Θέλω ο επόμενος προπονητής να μην έχει περάσει από την Τούμπα ούτε ως θεατής. Φτάνει με τους πρώην παίκτες και τους γνωστούς. Ειδικά όταν σκέφτομαι ότι ο αγαπημένος του Ιβάν ήταν ο Αναστασίου, με πιάνει ίλιγγος. Να αφήσουν τον Μπράνκο μόνο του να αποφασίσει.
Θέλω ο επόμενος προπονητής να μην έχει περάσει από την Τούμπα ούτε ως θεατής. Φτάνει με τους πρώην παίκτες και τους γνωστούς. Ειδικά όταν σκέφτομαι ότι ο αγαπημένος του Ιβάν ήταν ο Αναστασίου, με πιάνει ίλιγγος. Να αφήσουν τον Μπράνκο μόνο του να αποφασίσει.
Έχω φάει το διαδίκτυο για να βρω κάποια αναφορά για δίπλωμα UEFA PRO του Πάμπλο και δεν βρίσκω τίποτα. Και το site της ΠΑΕ και το transfermarkt για δίπλωμα UEFA A αναφέρουν. To πιθανότερο είναι τα σενάρια για πρώτο προπονητή Garcia να είναι εύκολα ανακλαστικά και από το πουθενά αρθράκια του λόκου
Για μένα καποιες ρεαλιστικές επιλογές με σχετικα μικρο ρίσκο είναι ο Γκαρσία, και ο Ιβιτς. Δεν περιμένεις παρα πολλά, μονο τα βασικά και να δώσουν μια ομαλή συνέχεια στην ομάδα. Πχ έχουν την γνώση να βάλουν Βαρελα-Κρεσπο και να μην κανουν δοκιμές με Ινγκασον, Μιχάι.
Απο την αλλη, τα ίδια με τους παραπανω αλλά καλύτερος προπονητης (πιστευω) είναι ο Μιλόγιεβιτς του ερ αστ.
Ιδανικά θα ήθελα κάποιον σαν τον jorge jesus με εμπειρία και όνομα (όχι απαραίτητα τον ίδιο).
Αν τα 2 εκατομμυρια του Λου πάνε σε προπονητή μπορούμε να δώσουμε 1+/χρονο και να χτυπήσουμε κάτι πολύ καλό που θα μας ανεβάσει επίπεδο για 2-3 χρόνια
Ευχαριστώ πολύ για το νταμπλ για την στάση σου απέναντι σε όλους, πίστευα ότι εσύ και μόνο μπορούσες να σπάσεις την κατάρα του πρωταθληματος,τα κατάφερες στο καλό θα φερουμε καλύτερο προπονητή.