Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
che4

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από che4 »

ρε εκει στην παε βαλθηκατε να μας πεθανετε φετος

βγαλτε μια ανακοινωση διωξτε τον χθες
Shaman4

Δημοσίευση από Shaman4 »

http://www.youtube.com/watch?v=dgHXgoKb ... r_embedded

Το ζητησατε.. σας το βρηκαμε. Ελπιζω μονο να μην κατεβει απο την ΠΑΕ...
maceio

Δημοσίευση από maceio »

ειμαι σιγουρος οτι ο ιβαν φρικαρε με τις δηλωσεις ¨ειμαι εγω ο υπευθυνος¨....(αλλαδεν παραιτουμαι ) και καταλαβε με τι λαμογιο ειχε να κανει....ισα που το εκανε και επιτηδες για να γλυτωσει το ρεζιλι και να τα τσεπωσει απο πανω
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Μήπως γνωρίζει κανείς πότε είναι τα επόμενα 2 ματς της Εθνικής...;
Πρέπει να τα χάσει οπωσδήποτε και τα 2...! :twisted: :twisted: :twisted:

[youtube]D36ssM3DAr8[/youtube]

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DigitalFan την Κυρ 28 Απρ 2013, 17:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Δεν χρειάζεται Ο Σάντος μπορεί να είναι προπονητής και στον ΠΑΟΚ και στην Εθνική !!!!!! Εχει ξαναγίνει τουλάχιστον στο μπάσκετ!!! Δεμ απαγορεύται εκτός αν διαφωνεί η ΕΠΟ
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Και λίγο πριν τις 500....

Παρακαλούνται να ποστάρουν εδώ μόνο όσοι από πέρισυ το Μάϊο αντιδρούσαν και δε στηρίζαν τον θεσμό του προπονητή του ΠΑΟΚ...και όποιος έχει τσίπα δε πρέπει να ποστάρει με όσα υπέρ του δώδωνη λέγανε...

Βρε άιντε όλοι...οπαδοί του μοντέρνου ποδοσφαίρου......

Το τρένο πήγαινε απευθείας στο βράχο και όλοι το παίζατε υπεράνω...

Επίσης από τότε που βγήκε η συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο.... Τουμπεκί οι περισσότεροι και σκυμμένα κεφάλια...
γιατί τα όσα γράφατε μένουν....

και περισσότερο και για τους μικρότερους σε ηλικία που το παίζουν τώρα ''δε κάνει ο δώνης'' ''δεν είδαμε μπάλα'' και ας έρθει ξένος'', ρε μάγκες ξεφτυλίζεστε μην γράφετε για να γράφετε...

και ξανα λέω δε χαίρομαι, απλά στεναχωριοόμουν από το Μάϊο, εσείς περιμένατε την 27 Απρίλη να στεναχωρεθείτε....

υγ. το ευρωπαϊκό όνειρο δε το υπολόγισε κανείς σας, μόνο για τα εγχώρια πανηγύρια είστε...

υγ. Διώξαμε το Μπόλονι και καλά γιατί τον είχε γκόμενα ο δωδώνης (χαχαχαχαχαχα) και πήραμε την γκόμενα του τσιώλη... και εις ανώτερα άμπαλοι... παρεπιπτόντως ο Μπόλονι είναι στους 4 του Ευρωπαϊκού στην Ασία, με ασιάτες παίζει και αυτός και οι αντίπαλοί του...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Κυρ 28 Απρ 2013, 17:17, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

[youtube]fcxbSqrpTw4[/youtube]

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

hitman έγραψε:Η θέση που σου πρέπει...

Εικόνα
Μου έφτιαξες τη μέρα ρε !

Πολύ το ποτό χτες όπως φάνηκε κι από τα ποστ μου πρωινιάτικα.. κι από τι είδα από γνωστούς μου κλπ οι κάβες χθες έκαναν τρελό τζιράρισμα..

Βαρεα και ανθυγιεινα περάσαμε λοιπόν όχι μόνο χθες, αλλά όλη τη χρονιά με αυτόν τον προπονητή..

Θεωρώ πως άργησε πάρα πολύ η απομακρυνσή του και απογοητεύτηκα από το πρώτο τεστ Σαββίδη, όσο αναφορά το θέμα προπονητή, που δεν προβλέφθηκε αυτό το στραπάτσο από το φθινόπωρο, κάτι που το 90% του κόσμου το έβλεπε να έρχετε..
Επρεπε δηλαδή να φτάσουμε όχι απλά στο χείλος του γκρεμού, αλλά να πέσουμε και στο κενό για να πάρουμε πρέφα τι κουμάρι είχαμε στον πάγκο..
Απολογισμός χρονιάς για μένα 0 ... χάθηκαν όλοι οι στόχοι (ευρώπη-κύπελλο) ενώ υπήρχαν οι ευνοικότερες συνθήκες και εύκολες κληρώσεις απ όσο θυμάμαι τον εαυτό μου.
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Με την ανάλογη ενίσχυση, ο δόκτωρ Φερνάντο Σάντος, είναι ικανός την επόμενη σεζόν να κάνει 34/34 νίκες στο πρωτάθλημα, με τέτοιες ομάδες-αντιπάλους που θα έχει..! Κλείστε τον χτες, για να κάνει από νωρίς και με την ησυχία του τον προγραμματισμό!
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

προφανώς πλάκα κάνετε με Σαντος!
Στα τελευταία ματς που είδα της Εθνικής έπαθα θλάση στα μάτια!

ας φύγει μια φορά ο σπυριαρης και βλέπουμε
G10RG0$

Δημοσίευση από G10RG0$ »

Shaman4 έγραψε:
G10RG0$ έγραψε:
Argonaut4 έγραψε:Άστοχο ποστ.

Με το συμπάθειο.

Ολοι κρίνουμε και φωνάζουμε εδώ και 8 μήνες οτι η ομάδα δεν παίζει μπάλα.

Μήπως έχεις να μπεις στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ κανα 8 μηνο?
Παρακολουθω σιωπηλα.

Αν φωναζουμε εδω και 8 μηνες, κακως: ο προπονητης θελει καιρο να δειξει τη δουλεια του.

Οσοι αρχισαν και φωναζουν τελευταια για τη γενικη πορεια της ομαδας, δειχνουν μια σοβαροτητα.

Τωρα, με το συμπαθειο και γω, βλεπω ατομα να λενε καταστρεφεις τα ονειρα μας, κλαιω σα μικρο παιδι κλπ κλπ και να ειρωνευονται τους αλλους οταν ο ΠΑΟΚ εφτασε ημιτελικα κυπελλου και τερματισε στη 2η θεση στη κανονικη διαρκεια.

Δεν λεω σε κανενα να ειναι ευχαριστημενος, ο καθενας ο,τι γουσταρει κανει. Αλλα αν ειναι δυνατον, καποια πραμματα ξεφευγουν.

Ξανα, δεν ενδιαφερομαι, ας φυγει ας μεινει, για παντα δε θα κατσει. Αν δε διορθωσουμε τις δικες μας τις αντιδρασεις και τα δικα μας τα χαλια, καλυτερος δε θα ρθει (ή δε θα κατσει πολυ..). Και στο Σαντος ιδιες αντιδρασεις. Το φερνω ως παραδειγμα τελειως ανεπιτυχους κριτηκης.

Τσαμπα μαγκια, βρισιμο παντου, διαθεση κριτικης, ακρατες αντιδρασεις, συμπεριφορα νεοπλουτισμου, 0 υπομονη.
Και μετα ερχονται και σου λενε.. ΠΑΟΚ εισαι....

Εγω νομιζα οτι ο ΠΑΟΚ ειναι προσφυγικη ομαδα και τα παραπανω στοιχεια οι προσφυγες (η οικογενεια μου απο εκει ειναι) δεν τα ειχαν...

Τι λεει αυτος ρε??? ΦΙλαρακι πας καλα???
Τι τζαμπα μαγκια και λακαμιες?? τι λες ρε???

ΚΑνενα παιχνιδι του ΠΑΟΚ εχεις δει??? με λες επαιξα ημιτελικο??? ΣΟΒΑΡΑ??? φιλε δεν ξερω τιποτα για σενα παρα μονο ενα, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ.

Λοιπον ακου να μαθαινεις, τι εχει κανει ο ΔΩΝΗΣ,

1 Πως τολμας να γραφεις οτι μας πηγε ο τυχαρπαστος ημιτελικο, σαν να ειναι επιτυχια??? ΤΗΝ ΚΑΛΙΘΕΑ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕΣ ΡΕΕΕ :redcard:
πως το λες επιτυχια ρε αμπαλε??? Οποτε δεν θα με λες εμενα για τον Σαντος. Αλλα
λυπαμαι Αντμινς για την αντιπαραθεση αλλα αυτος δεν παιζετε...

Με επιβεβαιωνεις....

Ελα, βγαλτην και εξω τωρα να φανει οτι την εχεις και πιο μεγαλη γιατι εισαι και πιο μαγκας.
Το μηνυμα μου ηταν να διορθωσουμε τις ακραιες αντιδρασεις ως οπαδοι. Και ερχεσαι και χαρακτηριζεις, και το παιζεις ο γνωστης, ο προφητης, που θα μου μαθει, θα μου δειξει κλπ. Και μπαλα να ξερεις, οι τροποι σου δε με πειθουν να κατσω να σε ακουσω...

Για το Δωνη, δε με νοιαζει. Το διαβασες αυτο? Με νοιαζει ο ΠΑΟΚ να πηγαινει καλα. Φετος η χρονια ηταν μετρια. Ξεκινησαμε με μετρια ομαδα, ειχαμε μια αποτυχια στην Ευρωπη, η θεση στο πρωταθλημα ειναι καλη και στο κυπελλο ειμαστε ημιτελικα.

Απο εμφανιση, ναι περα απο λιγα ματς, η ομαδα δεν επαιξε ωραιο ποδοσφαιρο.

Τωρα τα αλλα ειναι για θερμοαιμους να ρχονται, να πεταν τα νευρα τους, να περνουν προσχοη και σημασια και να ζουν απο τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

pagotatzis έγραψε:προφανώς πλάκα κάνετε με Σαντος!
Στα τελευταία ματς που είδα της Εθνικής έπαθα θλάση στα μάτια!

ας φύγει μια φορά ο σπυριαρης και βλέπουμε
Μη συγκρίνεις ανόμοια πράγματα...! Στην Εθνική κάνει προπόνηση κάθε 3 μήνες...! Αν μου πεις για τη μπάλα που έπαιξε ο ΠΑΟΚ επι Σαντος, πάω πάσο..! Αυτό ναι, θα ήταν επιχείρημα!

ΥΓ: Προφανώς και ο Μουρίνιο κάτι παραπάνω ξέρει από εμάς που ανακήρυξε τον Σάντος ως έναν από τους καλύτερους προπονητές...!
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Από το παρελθόν μόνο Μπόλονι θα δεχόμουν. Και Σάντος ίσως (το ίσως το βάζω όχι γιατί δεν τον θεωρώ καταξιωμένο και σοβαρό προπονητή αλλά γιατί θεωρώ πως έκανε τον κύκλο του σε μας) . Για τον Δώνη δεν θα σχολιάσω τίποτα. Ακόμα προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν υπήρξε ποτέ προπονητής (γελάει ο κόσμος) του ΠΑΟΚ.

ΥΓ. Τώρα ειλικρινά υπάρχουν άτομα που θέλουν Μπάγεβιτς? Άντε Άγγελο να το καταλάβω λόγω συναισθήματος (αν και διαφωνώ κάθετα οριζόντια και διαγώνια), αλλά Μπάγεβιτς?????
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Η διαφωνία μας όσον αφορά τον Santos είναι αν μπορεί να παίξει θεαματικό ποδόσφαιρο η όχι ( εγώ αμφιβάλλω ) για την αποτελεσματικότητα του δε νομίζω να διαφωνεί κανεις.
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Εγώ προσωπικά και με τα 2 χέρια ψηφίζω Fernando Manuel Costa Santos...! Ακόμη δεν είμαστε σε θέση να ζητάμε το θέαμα...! Έχουμε ανάγκη να χτίσουμε ομάδα που θα κατακτήσει τρόπαια, με το μικρότερο δυνατό ρίσκο...!
Λίγη σημασία έχει όμως η δική μου άποψη!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”