Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5
Been thanked: 1 time

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Επειδη δεν ειμαστε ολοι χρυσοψαρα εδω μεσα ας δουμε λιγο απο που πηγαζει η ..αγωνια του Γκοραν.

Αυτο γραφτηκε μετα τη σφαγη με την Καλονη απ τον Μ@τσιο
από giannina4 » Πέμ Ιαν 15, 2015 12:42 pm
υγ3: επειδη τον χρηστο το μητσιο τον γνωριζω παααρα πολλα χρονια και απο διαφορες μεριες, σας εγγυωμαι οτι οπως λεμε κι εμεις εδω στην ηπειρο δε θα εβαζε το κεφαλι του στον ντουρβα για κανεναν.ουτε για προεδρο ομαδας ουτε για επικεφαλης διαιτησιας ουτε και για τον πλατινι.κακη προθεση δεν ειχε και βαζω το χερι μου στη φωτια.προφανως δεν ειναι και ο καλυτερος διαιτητης στην ελλαδα (ειναι ο πιο γυμνασμενος μαζι με το σιδηροπουλο παρεμπιπτοντως) αλλα καμικαζι δεν ειναι.

Παρακατω τα σχολια του φορουμ
Φιλε.. δεν πα να ειναι ξαδερφος σου... αλλα ειδαμε εχθες.. σαν να εχει αρπαξει λιγο το χερι σου... μην το βαζεις ετσι ευκολα στη φωτ
--------------------------------
Φιλε giannina
Το παιχνίδι το είδες ?
Τι έχεις να πεις για τις 38 φάσεις που ανέβασα - όλες μαϊμουδιές κατά του ΠΑΟΚ ?
Τι έχει να πει ο γνωστός σου εγκληματίας ?
Είχαν πάθει τίποτα τα μάτια του ?
Στο κλάδεμα του Μαντούρο από πίσω (= και κάρτα), έξω από την περιοχή είναι στα 4 μέτρα, τι δεν βλέπει ?
Βλέπει ότι από εκεί ο Φανούρης τα παστελώνει και δεν το δίνει.
Το κλάδεμα στον Σάλπι από πίσω με τα δύο πόδια δεν το βλέπει ?
Τα πέναλτυ ?
--------------------------
Υπάρχει όμως κάτι που είναι απολύτως βέβαιο: Ό,τι μας έσφαξε! Εφόσον το έκανε δεν με ενδιαφέρει αν είχε ή δεν είχε καλή πρόθεση.
Και δεν μας έσφαξε σε μία ή δύο φάσεις, αλλά από το 5 λεπτό (όπως έχει γράψει ο φίλος σε προηγούμενες σελίδες μέχρι τη λήξη του αγώνα, όπου κράτησε 5,5 λεπτά καθυστέρησης, άνευ λόγου.

--------------------------
ρε τι διαβαζουμε σημερα μερα που ειναι
βγηκε ο ξαδερφος του μπιτσιου απο τα ομορφα ιωαννινα να μας πει οτι ο συγκεκριμενος ανθρωπακος δεν ηταν στημενος,κατι που ακομα και οι τυφλοι ειδαν το αντιθετο για χθες
----------------------------------
γι αυτο αν ο καηλες σου ως ΠΑΟΚτσης που εισαι, αν εισαι,
ειναι οχι οτι ο γνωστος-φιλος σου ,ξεφτυλιστηκε
βοηθώντας αθελα του η μη μια εγκληματικη οργανωση, αλλα το οτι δεν το ηθελε, καλα κανεις να παψεις να εισαι τοσο αφελης, ή τοτε να μην μας θεωρεις εμας,θελωντας στην τελικη να πιστεψουμε ενα ψευδωνυμο που ξεκινησε να ασχολειται απο χθες
δηλαδη τι θες να πιστεψουμε ?

Κι αφου στεγνωσανε τα αιματα εκεινης της χρονιας(@ρετοπουλος ,Μ@τσιος, Δελφ@κης κλπ) και αρχισαμε να ξεχναμε...ερχεται αυτο
από giannina4 » Κυρ Σεπ 27, 2015 5:21 pm
παιδια μην τρελαινεστε,εσεις οι διαιτητολαγνοι απλα τα υπερ μας σφυριγματα τα θεωρειτε φυσιολογικα και για τα ιδια σφυριγματα κατα ημων ξεσηκωνετε το συμπαν.μανι-μανι μπορω να θυμηθω 3-4 γκολ-(του μονιμως σε θεση)οφσαιντ του σαλπιγγιδη.και κατι χαζοπεναλτακια εχουμε παρει,παντα φυσικα με ξανθες,λεβαδειακους,εργοτεληδες κλπ.επειδη δε διεκδικω οπαδικες δαφνες και δε τα βλεπω ολα ασπρομαυρα, για μενα τα σκοπιμα διαιτητικα λαθη κατα του παοκ εχουν ελαχιστοποιηθει.αν ειναι γενικοτερα καλοι οι διαιτητες ειναι αλλο θεμα, εδω μιλαμε για σκοπιμοτητα και για τα λεγομενα 'κουκουτσια'.τωρα οποιος δε θελει να το καταλαβει μπορει να βαφτισει το αναποδο αραουτ ως στησιμο και φαση κλασματος του δευτερολεπτου ως δολοπλοκια.για μενα οσοι το κανουν αυτο βαυκαλιζονται.αλλου πρεπει να ψαξουν τις αιτιες των τοσων συνεχομενων αποτυχιων σε πρωτη φαση.πρωτα φτιαχνουμε το σπιτι μας και μετα κοιταμε παραεξω.και το σπιτι μας εχει 'φαει' πολυ κοσμο τα τελευταια χρονια.κοσμο που αξιζε, αλλα σε καποιους τους χαλουσε τη μανεστρα.

:o
Στην επομενη χρονια ο σχολιασμος για καθε αμφισβητουμενη φαση εβγαινε κατα του ΠΑΟΚ.Τυχαιο κι αυτο? Μπορει,εδω μεσα εχω δει πολλα ΠΑΟΚτσακια να δικαιωνουν ακομα και τις πιο απιθανες αποφασεις.Συνδρομο της Στοκχολμης το λενε αυτο.Αλλα με βαση αυτα που διαβασα η ιδια εντυπωση με του γκοραν μου δημιουργηθηκε κι εμενα.Οπως και σε αρκετους απο σας με βαση τα σχολια σας,οποτε μη πεφτετε απ τα συννεφα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Δευ 19 Σεπ 2016, 12:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ειδικά τα σχόλια του για Μητσιο απιστευτα τέτοια αγιοποίηση δεν έχω ξαναδιαβάσει. ....άγιος μητσιος
giannina4

Δημοσίευση από giannina4 »

kat5 , θα ελεγα οτι πολυ πιθανον να μην ειχες διαβασει το ποστ μου που ελεγα

βεβαιως και τα ειχα πει και βεβαιως ισχυαν...περσι!last year που ελεγε και η διαφημιση.
το περασμενο καλοκαιρι, εγινε αμοιβαια προσεγγιση με τον γαβρο, γιατι ο επι 5ετια καλυτερος διαιτητης της β' εθνικης, ο κατσικογιαννης,που ειναι κι αυτος της επς ηπειρου, χτυπαει την πορτα της σουπερλιγκ και επειδη καθε επαρχιακη επς (πλην σπανιοτατων περιπτωσεων) δικαιουται μονο μια θεση διαιτητη στη σουπερλιγκ, δεν υπαρχει χωρος και για τους δυο.οποτε εκανε κι ο μητσιος τα κουμαντα του.

γιατι δεν εισαι αναγκασμενος να διαβαζεις τα παντα εδω μεσα, αλλα επειδη τοτε μου το ειχες κανει παραθεση το σχολιο (ρωτωντας μες γιατι μας εσφαξε στην καλλονη το γεναρη του 15 ενω λεω εμφανως οτι η προσεγγιση εγινε το περασμενο καλοκαιρι) νομιζω οτι ηθελημενα λες μονο τα δικα σου και αποκρυπτεις τα υπολοιπα.
κοιτα, ειλικρινα δεν εχω κανενα θεμα , πες με και γαυρο ,πες με και αχυρανθρωπο του μητσιου, οτι ειμαι και ο ιδιος ο μητσιος.δεν θα κατσω ουτε να απολογηθω ουτε και να δωσω λογαριασμο σε ενα φορουμ και ειδικα για πραγματα που γνωριζω προσωπικα και οχι λογω σχολιων που ακουω ενθεν κακειθεν.να μου πεις τωρα τι?οτι δεν ξερω τι μου γινεται?σαν να ερθω να σου πω εγω κατι για καποιον που θεωρεις οτι ξερεις καλα.θα δωσεις σημασια?οχι φυσικα.
συν τοις αλλοις , δεν ξεσυνεριζομαι τη 'γαυρικη' καχυποψια γιατι ειναι η αληθεια οτι κι αλλες φορες μου εχει συμβει να υπαινιχθει καποιος κατι τετοιο,λογω των εκτος πεπατημενης και προς λαϊκη καταναλωση αποψεων μου, αλλα στο 100% των περιπτωσεων προερχοταν απο ατομα που εντασσονταν στην εξης κατηγορια http://www.slang.gr/lemma/382-lebentomalakas. no offence, μεχρι τωρα ποιοι μου το ειχαν υπαινιχθει λεω.
και για να κλεινω, επειδη ηθελα να το γραψω καπου επ ευκαιρια της κατα τα φαινομενα αλλαγης στην επο.οι διαιτητες του συστηματος, ειναι διαιτητες του εκαστοτε συστηματος.οπως σε καθε δουλεια υπαρχει ο υπαλληλος που οποιος και αν ειναι διευθυντης θα τον γλειφει απο την πρωτη μερα και θα του κανει τα χατηρια, ετσι ειναι και οι συγκεκριμενοι διαιτητες χαμαιλεοντες που κατα πλειοψηφια βριζετε.και επειδη ειναι δεδομενο οτι καποιοι θα επιπλευσουν και στους καινουριους πινακες, κρατηστε και μια πισινη.μην εχετε την ψευδαισθηση οτι μετα θα εχουμε 50-50.η μπιλια καπου θα κατσει, καποιος θα κανει περισσοτερο κουμαντο και οι συγκεκριμενοι διαιτητες για να φανουν καλοι στο νεο αφεντικο και να παρατεινουν την επι πινακι ζωη τους, θα αβανταρουν.ετσι ηταν ,ετσι ειναι ,ετσι θα ειναι.επιλεξτε αν θελετε να ειναι ο ιβαν αυτος που θα ειναι καβαλα στ αλογο, ή θα παει προς αλλου το γλειψιμο.προσωπικη αποψη , ο ταιγκερ ειναι 1ο φαβορι.για μενα, αν και θεωρητικα η ισονομια ειναι το (ουτοπικο) τελειο, επειδη ξερω και σε ποια χωρα ζω και για ποιο χωρο μιλαμε, ειδικα μετα απο τοσες δεκαετιες αδικιων, δεν εχω κανενα προβλημα να ειναι ο ιβαν καβαλαρης.γαυρικο επιχειρημα, ετσι? πολλοι ενδομυχα το θελουν, λιγοι τα εχουν καλα με τον εαυτο τους και μπορουν να το πουν ξεκαθαρα.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Και στον ημιτελικό δεν ήτανε κάπου ο μητσιος; πίσω απ το τέρμα νομίζω
giannina4

απο το quotαρισμενο τι δεν καταλαβες?
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Τίποτα.
giannina4

δεν τα εγραψα με ορους πυρηνικης φυσικης.απο το καλοκαιρι του 15 ειναι στο ερυθρολευκο αρμα.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Χωρίς να θέλω να ειρωνευτω αλλα πριν που ήτανε; στο δικό μας;
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Βεβαίως και ήταν πίσω από το τέρμα και όχι απλά έκανε μόκο, αλλά πέταξε και τον Μακ έξω που δικαιολογημένα (για μένα) τον έφτυσε. Προσωπικά δεν έχω καμί αμφιβολία πως ο Μήτσιος ήταν γρανάζι του συστήματος. Η συμπεριφορά του όχι απέναντι στον ΠΑΟΚ αλλά στους αγώνες του ολυμπιακού, δεν αφήνει στο μυαλό μου περιθώρια για αμφιβολίες.

Αυτό απέχει όμως παρασάγγας από το να πεις κάποιον γαύρο και φτηνοπουλητάρι. Πόσο μάλλον όταν οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται είναι βγαλμένες από τις σκοτεινότερες αράδες του Μύλερ.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5
Been thanked: 1 time

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ρε παλικαρε δε μ ενδιαφερει τι ειναι ο Μ@τσιος και ο καθε Μ@τσιος αυτο που "χτυπαει" ειναι οτι
α) εσυ δεν ειδες σφαγη στο ματς με Καλονη και προσπαθεις να διακαιολογησεις τα αδικαιολογητα
β) Οτι με το δευτερο ποστ μας λες εν ολιγοις οτι ειμστε κι ευνοημενοι που δε πρεπει να μιλανε για διαιτησια και περιεργως πως ,ερχεσαι στην ιδια γραμμη με κυρ σαββα λεγοντας φτιαξτε πρωτα ομαδα και μετα μιληστε("πρωτα φτιαχνουμε το σπιτι μας και μετα κοιταμε παραεξω").
Απο τα σχολια που σου γραψαν ΑΛΛΟΙ, καταλαβαινεις οτι δεν το βλεπω μονο εγω ετσι,ΟΚ?

Η σταση σου απεναντι σ ολα αυτα προβληματιζει κι οχι το τι παιχνιδια παιζονται μεταξυ ΕΟ, κορακιων κλπ(που τα ξερουμε κι αυτα)
Το τι ακριβως "αποκρυπτω ηθελημενα" κιολας δε το καταλαβα για διευκρηνησε λιγο.Το συζητησαμε και ειπα
giannina4 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Κι αφου τα κουμαντα εγιναν το περασμενο καλοκαιρι ,στο Καλονη -ΠΑΟΚ τον Ιανουαριο του 15 ,σε κεινο το ανεκδιηγητο παιχνιδι που ο τρελος πηρε την ομαδα να φυγει ,ποιος μας εσφαξε?Ο διδυμος αδελφος του?
Κι αν ψαξεις και πιο παλια(2014), θα βρεις κατι "εξαιρετικα " παιχνιδια απ το καμαρι της Ηπείρου ,οπου οι αντιπαλοι του γαυρου ακομα βριζουν.
Ειπαμε χρυσοψαρο ο ΠΑΟΚτσης ,αλλα οχι κι ετσι.

ασε με να ξερω 5 πραγματα παραπανω.ολα εχουν οπως σου τα ειπα, απο το καλοκαιρι και οι δυο ειναι στο αρμα.ειδες και με τους σημερινους ορισμους ο κατσικογιαννης παλι 4ος σε ματς του γκει μπηκε,οπως σου τα λεγα.δε χρειαζεται να κοντραρεις απλα επειδη σου χαλαει τη μανεστρα και εχεις πλασει ενα σεναριο στο μυαλο σου.δεν επανερχομαι στο θεμα.

Το Καλονη ΠΑΟΚ εγινε Γεναρη του 2015 τα παραπανωσχολια για μ@τσιο μαρτιο 2016 αρα μεταγενεστερα.Με βαση αυτα που λες ΕΣΥ ο μ@τσιος ανεβηκε στο αρμα καλοκαιρι 2015 και οχι το γεναρη που εγινε το ματς.
Μαλλον ηθελημενα το πας αλλου αλλα δεν.
giannina4

nothu ,ειναι ολοκληρη κουβεντα για το οικοδομημα που λεγεται διαιτησια, που εκ των πραγματων σε αντικειμενικη βαση δεν μπορει να γινει γιατι ειμαστε οπαδοι μιας ομαδας.αυτο που ξεχνανε μερικοι ειναι οτι η ανελιξη στον χωρο αυτο δε διαφερει και πολυ απο αλλα επαγγελματα.πραγματικα καποιοι κανουν λες και δεν εχουν εμπειρια απο εργασιακο περιβαλλον.
αυτο που μπορω να σου πω με το 5% που γνωριζω, ειναι οτι υπαρχουν κατηγοριες και κατηγοριες διαιτητων.υπαρχουν οι αντικειμενικοι (που ειναι οι ελαχιστοι που εχουν δεσει το γαιδαρο τους), υπαρχουν οι σπορατζηδες των μεγαλων, οι σπορατζηδες του εκαστοτε συστηματος και οι καμικαζι.οπως επισης και κατα πλειοψηφια διακρινεις ποιος διαιτητης σφυριζει κατι επειδη δεν ειναι καλος, επειδη θελει να αβανταρει, επειδη θελει να ειναι ευχαριστημενοι ολοι ή επειδη φοβαται (μη βγει απο τους πινακες,τα μμε, τον παρατηρητη, μην τον δειρουν κλπ).αν θες τη γνωμη μου, μεχρι περσι ο συγκεκριμενος ηταν απο τους καλους διαιτητες με υπερβολικη ομως δημοσιοσχετιστικη λογικη, εντος και εκτος οριων γηπεδου,γι αυτο ομως ισως και να εχει επιζησει στους πινακες.καμικαζι σιγουρα δε θα τον ελεγα μεχρι περσι.ουτε και φυσικα υπερ μας, που με ρωτησες.ειναι 4-5 διαιτητες που εχουν 'καταφερει' το εξης: να τους συζητανε, να τους ξερει ο πολυς ο κοσμος εστω και σαν ονομα, αλλα να μην ειναι στην κατηγορια 'σπαθας-τριπολη'.αιωρειται μια αχλη με οτι σημαινει αυτο για το πριν αλλα και για το μετα της καριερας τους (βλ.προηγουμενο ποστ).δεν μπορω να γινω πιο σαφης, οποιος καταλαβε , καταλαβε (ισως και κανεις :P )

κατ5, νομιζω οτι μιλαω με την κορη μου τωρα.βαλ΄τα σε απλη χρονολογικη σειρα και θα καταλαβεις.τα εχεις μπερδεψει καπως.α! και για το αν μας ειχε σφαξει στην καλλονη δεν το ειχα θιξει τοσο ,οσο για τις τοτε προθεσεις του.τελος απο μενα,κουρασαμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giannina4 την Δευ 19 Σεπ 2016, 13:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

@Giannina4, τελικά το "άμεσα", με το οποίο "αιτιολόγησες" τον χθεσινό μη καταλογισμό πέναλτυ και κόκκινης στον πουστόγαυρο αμυντικό στο μόλις 5ο λεπτό του χθεσινού αγώνα με τις πουτανόγριες-γαυροϋποκατάστημα, θα μας πεις αν σας το έδειξαν-δίδαξαν πως ακριβώς ερμηνεύεται με σχετικό παράδειγμα σε βίντεο?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 19 Σεπ 2016, 13:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Has thanked: 1 time
Been thanked: 6 times

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

anekfrastos έγραψε:Να μη γράφει με μπλε ο ΑποστοληςΑ. Εμείς που έχουμε το ταπαταλκ σε dark mode δε βλέπουμε τίποτα.

Ελήφθη!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Επιτέλους διαβάζω Αποστόλη!!!

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Has thanked: 1 time
Been thanked: 6 times