Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από barlow4 »

joshua έγραψε:Ας ελπίσουμε πως η αναβολή για λίγες μέρες της συνέντευξης Ρεμπε έχει να κάνει με τις αυξημένες υποχρεώσεις του...
Παντως οι αυξημενες υποχρεωσεις δεν εχουν να κανουν με τον εντουαρντο μαλλον.

https://gianlucadimarzio.com/it/crotone ... o-henrique

Ετσι λεει ο Di marzio τουλαχιστον.Πολυ κοντα στην Κροτονε ως δανεικος με οπτσιον 4 μυρια.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Μπορεί και για καλό. Πολύ επιφυλακτικός είμαι με αυτόν τον Ινδό.
Δεν μας παίρνει να φορτωθούμε και άλλο παλτό.
Θα γλυτώσουμε και από την "ασφυκτική" πίεση των Ιταλών για τον Ομάρ :lol:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εδώ να πω ,γιατί πρέπει να λέμε τα αυτονόητα εδώ μέσα,πως ελπίδα όλων όσων γκρινιάζουν είναι να διαψευστούν και ο σχεδιασμός να προχωρήσει άμεσα και όσο το δυνατόν εντυπωσιακά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Έχετε τπτ άλλο να αναλύσετε εδώ μέσα πέρα από το γαβρο τη χάρτινη τον Οικονόμου, τι έγινε πέρυσι, πρόπερσι και δεν ξέρω γω τι άλλο;;;

Ρε μάγκες σορρυ αλλά είναι δεν καταλαβαίνετε οτι είναι φουλ κουραστικό;;

Οκ αναλύσετε την ομάδα τους παίκτες το σύστημα τι δεν πάει καλά το ρεμπε τον Ιβάν το Γιωργάκη..

Αλλά να μας βάζετε και τις μεταγραφές της χαρτινης, τον καμάρα και δεν ξέρω γω το άλλο, είναι ΜΑΛΆΚΙΑ!!!

ΦΤΆΝΕΙ!!!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

seaman έγραψε:
Gospi έγραψε:Μακαρι να μην προλαβουν να δεσουν μεσα στις επομενες 12 μερες...
Περα απο ολα οσα λεμε, ετσι οπως εκατσε η φαση ειναι ευκαιρια να τους κανουμε κηδεια γιατι ειναι ακομη ανοργανωτοι!
Έτσι μου κάθεται και εμένα το όραμα.

Ελπίζω να μας βοηθήσει και η κλήρωση του πρωταθλήματος να μην έχουμε μετακίνηση στην πρώτη αγωνιστική.
Και για λόγους εκμετάλλευσης χρόνου και μη ταλαιπορίας, αλλά κυρίως για την αποφυγή έκθεσης στους κινδύνους της Covid. Θα μπορούσαν να το ζητήσουν και από τη Λίγκα. Δε νομίζω να υπήρχε αντίρρηση σε ένα τέτοιο "κλειδάριθμο" για την πρώτη αγωνιστική.

Μακάρι να ανέβαινε και ο βάζελος στη Θεσσαλονίκη για το φιλικό. Kαταλαβαίνω όμως ότι θέλει, με την υποστήριξή μας, να δοκιμάσει και να προμοτάρει το paotv.
Δεν αναβληθηκε τελικα η πρωτη αγωνιστικη του πρωταθληματος?
Οσο για τον Βαζελο, απο τη μια θελει στηριξη για το PAOTV αλλα εναλε και 2μιση ευρω ταριφα το φιλικο!
Βαλτε το βρε μαλακοκαυληδες δωρεαν να προμοταρετε την πλατφορμα...
ζωα βαζελοι! Εχει να πεσει Veriotis και mao mao!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Με οψιον πάντως στα 4 μυρια λογικό να μην μας απασχολεί ο Ενρικε. Νομίζω θα αργήσουμε να δούμε ξανά τέτοιο ποσο για μεταγραφή. Δεν νομίζω όμως ότι η μεταγραφή του έχει σχέση με τον Ελ Καντουρι. Άλλη θέση.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Μέχρι τώρα οι Πορτογάλοι ζητούσαν υποχρεωτική αγορά και μάλλον δεν κατάφεραν να το επιβάλλουν.
Αν δεν πιάσει ο ποδοσφαιριστής, μάλλον θα το πάρουν το πακέτο πίσω το καλοκαίρι. Δεν έχει ρίσκο για τους Ιταλούς η φάση. Το πολύ να πληρώσουν κάποιο loan fee. Τον Ομάρ δεν ξέρουμε ούτε αν τον θέλουνε, ούτε για ποια θέση. Άσε τους, να ασχολούνται με άλλους. Αυτή τη στιγμή έξοδος του Μαροκινού θα διαμόρφωνε επικίνδυνη κατάσταση.

Από ότι φαίνεται θα εκκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα και θα παίξουμε Παρασκευή, καθώς έχει γίνει αποδεκτό το σχετικό μας αίτημα.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

sourmenetes έγραψε:Έχετε τπτ άλλο να αναλύσετε εδώ μέσα πέρα από το γαβρο τη χάρτινη τον Οικονόμου, τι έγινε πέρυσι, πρόπερσι και δεν ξέρω γω τι άλλο;;;

Ρε μάγκες σορρυ αλλά είναι δεν καταλαβαίνετε οτι είναι φουλ κουραστικό;;

Οκ αναλύσετε την ομάδα τους παίκτες το σύστημα τι δεν πάει καλά το ρεμπε τον Ιβάν το Γιωργάκη..

Αλλά να μας βάζετε και τις μεταγραφές της χαρτινης, τον καμάρα και δεν ξέρω γω το άλλο, είναι ΜΑΛΆΚΙΑ!!!

ΦΤΆΝΕΙ!!!

Το οικονομικο προβλημα το λυσαμε.
Στο μεταγραφικο δε μας δινουν ουτε παπα.
Τι θες να συζηταμε δηλαδη?
Ετσι οπως το πανε στην παε , αν δεν αρχισουμε να συζηταμε ασχετα , θα το κλεισετε το φορουμ
Πινγκ πονγκ να βλεπαμε πιο πολλα νεα θα ειχαμε να συζητησουμε.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ε ναι ρε Barlow το δεχομαι για αυτό το αφήνουμε. Αλλά να βλέπω τον Οικονόμου και τον καμάρα και αναλύσεις Εεεε... Είπαμε...

Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

Tελικά δεν θα χρειαστεί να μας μπανάρει η Ουέφα-Μάφια για παράβαση του ffp.
Έχουμε αυτομπαναριστεί για να μην τους κουράζουμε.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

O Gaitan πάντως εξακολουθεί να παραμένει μεγάλη αξία. Πρόλαβε, από τους ελεύθερους και τον τσίμπησε η Μπράγκα.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Παντως εμφανιζουμε περα απο δυσκολια αποκτησης παιχτων και αξιοσημειωτη δυσκολια στο να πουλαμε παιχτες.
Αυτο για μενα ειναι ενδεικτικο του ποσο λαθος λειουργησαμε μεχρι σημερα στα θεματα των μεταγραφων...
Εχω την αισθηση πως δεν διαχειριστηκαμε σωστα τις σχεσεις μας με αρκετους μανατζερ και δεν παρουσιασαμε την απαιτουμενη διπλωματία που αρμοζει σε τετοιου ειδους συναλλαγες. Αν υποθεσω κιολας, πως αρκετες φορες μεχρι τωρα προχωρησαμε σε διαπραγματευσεις μεσω του εκαστοτε ΤΔ αναφορικα με την αποκτηση παιχτων και τελικα επεφτε ακυρο και με χρονοκαθυστερηση απο τον ιδιοκτητη, τοτε στο δικο μ μυαλο φανταζει ακρως δικαιολογημενο αυτο που παρακολουθουμε φετος.
Ξερω οτι δεν ακουγεται ευχαριστα το να πεις οτι σ αυτα τα ζητηματα χρειαζεται και ενα σχετικο ταισμα και πλουραλισμος επιλογων, αλλα καλως ή κακως πρεπει να ειμαστε ρεαλιστες!
Ο Ιβαν δεν θεωρω πως ειναι και ο πιο ευκολος ανθρωπος να κανεις δουλειες τετοιου ειδους. Ειναι ντομπρος και ευθυς και δεν του αρεσουν τα λαδωματα και τα ταισματα, οποτε σιγουρα δεν εχουμε την καλυτερη φημη στις πιατσες των μανατζαραιων...
Δεν γινεται να πουλιουνται γυρω γυρω τοσα παλτα σε τιμες μυριου και πανω και εμεις να μην μπορουμε να απαλλαγουμε απο Εσιτηδες Στοχ Ουαρντα κλπ οχι απλα με καλα λεφτα αλλα ουτε κ κοψοχρονια!
Πεσαμε περσι και σε εκεινον τον υπνο τον Μπρανκο και νομιζω αποτελειωθηκαμε...
Ελπιζω ο Ρεμπε να καταφερει να μας οργανωσει σωστα και σε αυτον τον τομεα, γιατι ειναι ενα προτζεκτ που θελει υπομονη διπλωματια και πονηρια!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ούτε και σήμερα τίποτε...
Η ελπίδα μου ήταν ότι μετά την πρόκριση επί της Besiktas θα φέρναμε δύο τουλάχιστον παίκτες, έναν στα χαφ και έναν περιφ φορ. Τους έγκλειστους δηλαδή. 8 μέρες μετά την πρόκριση δεν έγινε τίποτε.
Θα πάρουμε δηλαδή τους παίκτες που θέλουμε (AN πάρουμε) μετά τον αποκλεισμό μας από Benfica.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Η αναβολή της συνέντευξης του Ρεμπε, μου μυρίζει μεταγραφή..
Για να δούμε.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Εκεινος ο george που ειχε πει για Ιμπισεβιτς, δεν υπαρχει plan b? Μετα τον Ιμπι, το χαος?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”