Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
- kataramenos5
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Τωρα το προσεξα 9000 ποστ σε 11 μηνες.
Γρηγορη πας για το Guinesss μεχρι 5 -10 -16.?

Μαυροχιονε, μια λυση που κανω συνηθως ειναι να ανοιξω απλα το thread στο browser για λιγο. Δε ξερω μηπως η νεα εκδοση του tapatalk υποστηριζει Polls (απο τη πλευρα του site εννοω)
Μεγάλο πρόβλημα πολλών forums πλέον...
Με τόσο ευκολάκια 1 ημιχρόνιο και 2 τελικό, εν τέλει του χοντρού του περισσεύουν και πολλά γκαφρά για ωρομίσθιες ή part time θέσεις εργασίας, με κάνα 20αρικάκι τα 10 posts δηλαδή, την ώρα μάλιστα που η ανεργία στην χώρα χτυπάει κόκκινα και όλες οι δουλειές είναι κακοπληρωμένες και όταν μάλιστα πληρώνονται!!!!
Η λύση είναι προφανώς η εφαρμογή του Συντάγματος της Ελλάδας απ την εκάστοτε κυβέρνηση θαρρώ:
"Κάθε Έλληνας πολίτης έχει δικαίωμα στην εργασία"!!!!
Όχι όμως στην "μαύρη" κι ανασφάλιστη, ιδιαίτερα δε σ αυτήν με κόκκινα πουστογαύρικα χαρακτηριστικά!!!!
Υ.Γ. Σε λίγο θα τα ακούμε κιόλας, όποτε διαμαρτυρόμαστε κατά της αδικίας ρε π@@στη μου...Τι να πεις?
Με τόσο ευκολάκια 1 ημιχρόνιο και 2 τελικό, εν τέλει του χοντρού του περισσεύουν και πολλά γκαφρά για ωρομίσθιες ή part time θέσεις εργασίας, με κάνα 20αρικάκι τα 10 posts δηλαδή, την ώρα μάλιστα που η ανεργία στην χώρα χτυπάει κόκκινα και όλες οι δουλειές είναι κακοπληρωμένες και όταν μάλιστα πληρώνονται!!!!

Η λύση είναι προφανώς η εφαρμογή του Συντάγματος της Ελλάδας απ την εκάστοτε κυβέρνηση θαρρώ:
"Κάθε Έλληνας πολίτης έχει δικαίωμα στην εργασία"!!!!

Όχι όμως στην "μαύρη" κι ανασφάλιστη, ιδιαίτερα δε σ αυτήν με κόκκινα πουστογαύρικα χαρακτηριστικά!!!!

Υ.Γ. Σε λίγο θα τα ακούμε κιόλας, όποτε διαμαρτυρόμαστε κατά της αδικίας ρε π@@στη μου...Τι να πεις?

Οτι δηλαδη γραφουν εδω μεσα "πληρωμενοι γαυροι"
Ονοματα Γρηγορη και οχι "αερολογιες" προς μελη με τα οποια διαφωνεις
Ονοματα Γρηγορη και οχι "αερολογιες" προς μελη με τα οποια διαφωνεις
- john4serres
εγω παντως δεν καταλαβα τιποτα...
ποιοι ειναι οι γαυροι εδω μεσα ;
Πέτρο, τι ρωτάς και εσύ τώρα ρε φίλε....και σχώρνα μου το ρε, αλλά όταν μου έρχεται αναγούλα δεν έχω μυαλό για αβρότητες.
Ο Γιαννιώτης ο διαιτητής από άλλο thread (συνηθισμένη τακτική) είναι ο γαύρος που παίρνει την εικοσαρού για να κάνει άνω κάτω το ΠΑΟΚτσήδικο φόρουμ. Δεν πάω τώρα πίσω για να σου πω το nick αλλά θα πατήσω στην τύχη πλήκτρα.....α για να δω τι βγήκε......giannina4......μπορεί και να στάθηκα τυχερός και να είναι αυτός. Δε ξέρω πάλι, δεν είμαι σίγουρος.
Πολύ πρόβλημα ο giannina4 ο γαύρος ο κακοπληρωμένος. Μας κάνει συνέχεια άνω-κάτω και ασχολούμαστε συνέχεια μαζί του. Προτείνω μόνιμο μπαν, κούρεμα και κρεμάλα στην Αριστοτέλους μαζί με όσους έχουν συμφωνήσει μαζί του, έστω και μερικώς (είναι καμιά δεκαριά εγκάθετοι). Εθνοκάθαρση επιτέλους και χωρίς δικαίωμα ανάκλησης. Να τα λέμε αυτά από τώρα για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.
Πάω να ξεράσω. Τα σέβη μου.
Ο Γιαννιώτης ο διαιτητής από άλλο thread (συνηθισμένη τακτική) είναι ο γαύρος που παίρνει την εικοσαρού για να κάνει άνω κάτω το ΠΑΟΚτσήδικο φόρουμ. Δεν πάω τώρα πίσω για να σου πω το nick αλλά θα πατήσω στην τύχη πλήκτρα.....α για να δω τι βγήκε......giannina4......μπορεί και να στάθηκα τυχερός και να είναι αυτός. Δε ξέρω πάλι, δεν είμαι σίγουρος.
Πολύ πρόβλημα ο giannina4 ο γαύρος ο κακοπληρωμένος. Μας κάνει συνέχεια άνω-κάτω και ασχολούμαστε συνέχεια μαζί του. Προτείνω μόνιμο μπαν, κούρεμα και κρεμάλα στην Αριστοτέλους μαζί με όσους έχουν συμφωνήσει μαζί του, έστω και μερικώς (είναι καμιά δεκαριά εγκάθετοι). Εθνοκάθαρση επιτέλους και χωρίς δικαίωμα ανάκλησης. Να τα λέμε αυτά από τώρα για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.
Πάω να ξεράσω. Τα σέβη μου.
- anekfrastos
Να μη γράφει με μπλε ο ΑποστοληςΑ. Εμείς που έχουμε το ταπαταλκ σε dark mode δε βλέπουμε τίποτα.
anekfrastos έγραψε:Να μη γράφει με μπλε ο ΑποστοληςΑ. Εμείς που έχουμε το ταπαταλκ σε dark mode δε βλέπουμε τίποτα.
ΠΕΣ ΤΑ!
Το εχω ζητησει πολλακις αλλα ο κυριος σφυριζει αδιαφορα!

Δεν χρειάζεται παράθεση στο προηγούμενο post!!
Roman
- ace79grpaok
Καλά πάμε ,όσοι δεκν συμφωνούν με το φαινόμενο γκοραν είναι πληρωμένοι γαυροι,εντάξει το γραφικομετρο μόλις πέρασε σε αλλα επίπεδα
- Sick Bastard
Τι άλλο πρέπει να κάνει για να τον έχετε όλοι ignore, δεν ξέρω.
- ace79grpaok
pgetsos έγραψε:Ήρεμα, θα μπει και θα μας δώσει εξηγήσεις πιστεύω άμεσα
Αν δώσει εξηγήσεις ο γκοραν εγώ είμαι ο σπαιντερμαν.
- ace79grpaok
john4serres έγραψε:εγω παντως δεν καταλαβα τιποτα...
Εσύ απλα δεν το ξέρεις ακόμη

ε οχι και του εισοκαρικου...αυτο δεν το δεχομαι, δεν ειμαι και τοσο φθηνος.νομιμα με το βασικο μισθο με εχει, ΠΕ σχολιαστων φορουμ.
πραγματικα οποιος καταφερε και αποκρυπτογραφησε το ποστ του γκοραν μαγκια του.το ειχα διαβασει χτες και δεν ειχα καταλαβει γρι, ποσο μαλλον δε οτι αναφερεται και σε μενα.τι μαθαινει κανεις..

πραγματικα οποιος καταφερε και αποκρυπτογραφησε το ποστ του γκοραν μαγκια του.το ειχα διαβασει χτες και δεν ειχα καταλαβει γρι, ποσο μαλλον δε οτι αναφερεται και σε μενα.τι μαθαινει κανεις..