Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Βάζοντας τα σε ζυγαριά και αφού πω ότι προφανώς δεν έχω παρακολουθήσει τον μετά Λίβερπουλ Λοβρεν να πω ότι δεν ξέρω γιατί ένας βετεράνος με τις δικές του παραστάσεις θεωρείται υποδεέστερη κίνηση από έναν 24χρονο με προβλήματα στο γόνατο ο οποίος θα ερχόταν με πολύ βαριά καρδιά για έναν και μόνο χρόνο με μοναδική σκέψη το πότε θα επιστρέψει.
Σκεπτόμενος κιόλας και για ποιο ρόλο τους θες.
Σκεπτόμενος κιόλας και για ποιο ρόλο τους θες.
Ο μεταγραφικός σχεδιασμός ήταν ριψοκίνδυνος και λίγο πρόχειρος. Σαφώς πρέπει να αναγνωρίσουμε το γεγονός. Ακόμα και αν δεν κλειναμε-κλείσουμε αμυντικό η κατάσταση δεν είναι καταστροφική. Πρωταθλητές είμαστε.
Προφανώς η ομάδα με οδηγία του Σαββίδη προσπαθεί να παίρνει ότι καλύτερο μπορεί χωρίς να πληρώσει υπεραξίες η υπερκοστολογημένα συμβόλαια. Προφανώς με τον κίνδυνο να χαθούν καλές περιπτώσεις και να υπάρχουν καθυστερήσεις. Εγώ είμαι οκ με αυτό .
Προφανώς η ομάδα με οδηγία του Σαββίδη προσπαθεί να παίρνει ότι καλύτερο μπορεί χωρίς να πληρώσει υπεραξίες η υπερκοστολογημένα συμβόλαια. Προφανώς με τον κίνδυνο να χαθούν καλές περιπτώσεις και να υπάρχουν καθυστερήσεις. Εγώ είμαι οκ με αυτό .
το «και η σιτι 4 στοπερ εχει δε σημαινει «μη τυχον φερτε στοπερ καλα ειμαστε»alexgarcia6 έγραψε:Σορρυ ρε παιδια αλλου ησασταν οταν επρεπε να απαντηθουν επιχειρηματα του στυλ «και η σιτι 4 στοπερ εχει» ;
Ουκ ολιγοι υποστηριξαν οτι δεν χρειαζομασταν αυτην την κινηση
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Κάτσε ρε να μπει πρώτα.sourmenetes έγραψε:Ρε δε θα βγαίνει από την. 11αδα!
Χάχαχαχα
Μα πως αλλιώς της αξίζει αυτής της μεταγραφικής περιόδου να κλείσει;GEOL έγραψε:Σκάει μύτη και ο Μειτέ μέσα στο επόμενο δίωρο και εδώ μέσα γίνεται πάρτυ!
Εμ τι τζαμπα οι αγκαλιές και τα φιλιά;
Όποτε έχουμε το καλύτερο και πιο πλήρες ρόστερ στην ιστορία μας;
Όλοι μας ένα βήμα πίσω!!!
υγ. Τον βαζελο να κερδίσω!!!!
Όποτε έχουμε το καλύτερο και πιο πλήρες ρόστερ στην ιστορία μας;
Όλοι μας ένα βήμα πίσω!!!
υγ. Τον βαζελο να κερδίσω!!!!
Ελ Ζαρ ο πρώτος που μου ήρθε στο μυαλό, είχε ξεθωριάσει το f5 στο πληκτρολόγιοthomas Murg έγραψε: Θυμίστε μου λίγο οι μεταγραφολάγνοι σας παρακαλώ. Πότε ήταν η τελευταία φορά που έτρεχε για να προλάβει η ομάδα τη μεταγραφή της τελευταίας στιγμής; Με Μπερμπάτοφ;
- sourmenetes
- Moderator
Σορρυ αλλά και ουκ ολίγοι;;;alexgarcia6 έγραψε:Σορρυ ρε παιδια αλλου ησασταν οταν επρεπε να απαντηθουν επιχειρηματα του στυλ «και η σιτι 4 στοπερ εχει» ;
Ουκ ολιγοι υποστηριξαν οτι δεν χρειαζομασταν αυτην την κινηση
Ποιοι ρε γαμωτο;;
Όλη μέρα εδώ μέσα σχεδόν όλοι λέμε ότι θέλουμε ένα στόπερ έστω και κουτσο.
Ζαμπρανο;scarsick έγραψε:Ελ Ζαρ ο πρώτος που μου ήρθε στο μυαλό, είχε ξεθωριάσει το f5 στο πληκτρολόγιοthomas Murg έγραψε: Θυμίστε μου λίγο οι μεταγραφολάγνοι σας παρακαλώ. Πότε ήταν η τελευταία φορά που έτρεχε για να προλάβει η ομάδα τη μεταγραφή της τελευταίας στιγμής; Με Μπερμπάτοφ;
Προφανώς δεν πρόσεξες τι έγραφα τις προηγούμενες ημέρες ούτε τον τόνο που χρησιμοποιούσα.Equalizer έγραψε:Φίλε μεγάλο φάουλ το ποστ σουJohnDag έγραψε:Εγώ πάλι σκέφτομαι την φαιά ουσία που καταναλώθηκε εδώ μέσα τις τελευταίες μέρες για την εύρεση επιχειρημάτων με θέμα «γιατί ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται ένα ακόμα στόπερ».nunies4 έγραψε:Απόλαυση το τοπικ
Απογοήτευση - Αποθέωση ένας Λοβρεν δρόμος
Κι αν γράφτηκαν πονήματα περισπούδαστα και με στόμφο περί αυτού.
Τσάμπα ο κόπος πήγε, μια στεναχώρια την νιώθω για τα παιδιά.
Εκτός του ότι στηρίζεται σε ψεμματα, ειρωνεύεσαι κι από πάνω χωρίς καν να υπάρχει λόγος
Με την ίδια λογική εμείς που υπερασπιζόμαστε τόσα χρόνια την ΠΑΕ απέναντι σε ορδές τοξικών κριτικών, κάθε φορά που γίνεται ένα καλό να χεζουμε όλο το ντουνιά μαζικα
Τοξική εξυπνάδα ήταν κι αυτή και απλά λόγω ημέρας δεν το συνεχίζουμε ως μοντ τιμ
Αλλά τα γραπτά μένουν και μάλιστα είναι και πρόσφατα.
Καμία γκρίνια και καμία τοξικότητα δεν έβγαλα όπως και δεν χαρακτήρισα ούτε μια φορά άνθρωπο της διοίκησης.
Το μόνο που τόνισα ήταν η ανάγκη απόκτησης ενός ακόμα στόπερ με κόσμιο και πολιτισμένο τρόπο, πράγμα που αφενός ηταν επιταγή λογικής αφετέρου ενστερνιζότανε και η ίδια η ΠΑΕ γι’ αυτό πάλεψε και έφερε έναν έστω και την τελευταία στιγμή.
Όταν λοιπόν μας τσουβαλιασε ο Γιάννης Αγιάννης όλους μαζί και μας αποκάλεσε εγκάθετους των Αθηνών και ανόητους δεν ένιωσες την ανάγκη να επέμβεις.
Αλλά θεώρησες σωστό να επέμβεις στο δικό μου σχόλιο, το οποίο ακόμα και αν δεχτούμε ότι ήταν ατυχές ήταν σταγόνα στον ωκεανό σε έχεις με το τι έχει γραφτεί εδώ μέσα αυτες τις μέρες αυτές τις μέρες.
Οκ, σεβαστό.
- Μπαρκαρούτσος
Όχι μόνο γράφτηκε ότι δεν χρειαζόμαστε στόπερ, αλλά και ότι όποιος πιστεύει ότι χρειαζόμαστε είναι βαλτός από Αθήνα ή ηλίθιος.sourmenetes έγραψε:Sorry αλλά ποιοι είπαν οτι ο ΠΑΟΚ δε χρειάζεται ένα ακόμα στόπερ;;;JohnDag έγραψε:Εγώ πάλι σκέφτομαι την φαιά ουσία που καταναλώθηκε εδώ μέσα τις τελευταίες μέρες για την εύρεση επιχειρημάτων με θέμα «γιατί ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται ένα ακόμα στόπερ».nunies4 έγραψε:Απόλαυση το τοπικ
Απογοήτευση - Αποθέωση ένας Λοβρεν δρόμος
Κι αν γράφτηκαν πονήματα περισπούδαστα και με στόμφο περί αυτού.
Τσάμπα ο κόπος πήγε, μια στεναχώρια την νιώθω για τα παιδιά.
Πραγματικά ποιοι το είπαν;;;
Επιθυμώ να δώ κάποια στιγμή τις βαζελίνες (Βαράο, Χεσίμοβιτς, Βιντεοκασέτας) απέναντι στον άξονα Λόβρεν - Κόλει - Καμαρά - Μπακαγιόκο και Τσάλοφ! Οι κάλτσες θα γίνουν καφέ χρώματος.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Σαμπρανοscarsick έγραψε:Ελ Ζαρ ο πρώτος που μου ήρθε στο μυαλό, είχε ξεθωριάσει το f5 στο πληκτρολόγιοthomas Murg έγραψε: Θυμίστε μου λίγο οι μεταγραφολάγνοι σας παρακαλώ. Πότε ήταν η τελευταία φορά που έτρεχε για να προλάβει η ομάδα τη μεταγραφή της τελευταίας στιγμής; Με Μπερμπάτοφ;
-
12 η ώρα κλείνουν οι μεταγράφες??
Μια ώρα έχει που βγήκε η είδηση και έχω κάνει 500 refresh
Μια ώρα έχει που βγήκε η είδηση και έχω κάνει 500 refresh