Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
- john4serres
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Επιλογή Ποστεκογλου πέρυσι.
Ναι δεν τον είχε βασικό, αλλά δεν παίζεις μόνος σου. Υπάρχουν κι άλλοι αξιόλογοι στο ρόστερ.
Ναι δεν τον είχε βασικό, αλλά δεν παίζεις μόνος σου. Υπάρχουν κι άλλοι αξιόλογοι στο ρόστερ.
-
- pirate_salonica
Ο παίκτης παίζει σαν αγρίμι. Σίγουρα θα βοηθήσει...Νομίζω πως όταν τον πήρε η Σέλτικ του έβαλε 32 εκατ. ρήτρα. Είναι αυτός που φεύγει και στη θέση του ήρθε ο Πάλμα. Από την άλλη σίγουρα προβληματίζουν οι αριθμοί του...Είναι πάντως 100% παίκτης Λουτσέσκου...Να έρθει..
ολοι οι καλοι παιχταραδες χωρανεpirate_salonica έγραψε:Κάτσε ρε Τζορτζ, ποιος Μάξι; Κι άλλο χαφ;

- paokkerkir
Μαξι free transfer για του χρονου, Μeite πληρωνουμε ρήτρα για αντι-Σβαμπ και έτοιμο το κέντρο για να περάσουμε CL επιτέλους - γιατί φέτος το σηκώνουμε.
- Kabamaru11
Μεταξυ Despotov (που μαλλον κλεινει στον γκεη) και Haksa,προτιμω τον 2ο με κλειστα ματια και ας μην εχω ακομα αξιοπιστο report μπροστα μου.O βουλγαρος εχει πεσει πολυ,εχω ακουσει απο βουλγαρο οτι ειναι εντελως χωμα.Τον συγκρινω γιατι υπαρχουν εδω μεσα πολλοι που ειναι φαν του.
Haksa λοιπον,αη να δουμε.Μακαρι να γινει κ αλλη μια κινηση πισω απο τον φορ μετα την ΠΡΟΚΡΙΣΗ!
Haksa λοιπον,αη να δουμε.Μακαρι να γινει κ αλλη μια κινηση πισω απο τον φορ μετα την ΠΡΟΚΡΙΣΗ!
- navigator11
Αν μπορεί να δώσει τα στοιχεία που λείπουν από την ομάδα μπροστά, καλώς να ορίσει. Καλή ηλικία έχει, προοπτική θεωρητικά έχει, μπορεί να κάνει το ξέσπασμα στα αλώνια της θουπερλιγκ.
Οφ τόπικ, Κυριακή στην Κρήτη ο ... Διαμαντόπουλος!! Για να μην επικεντρωνόμασυε μόνο στα μεταγραφικά.
Οφ τόπικ, Κυριακή στην Κρήτη ο ... Διαμαντόπουλος!! Για να μην επικεντρωνόμασυε μόνο στα μεταγραφικά.
Πολυ ωραίος ο Χαξα φαίνεται, από βιογραφικό, από βιντεακια κλπ απορώ πώς δεν έκανε παπάδες απέναντι σε κάτι παμπ τύπου Χάρτς κ Πάτρικ Θιστλ...
Αν παιζει σαν αγριμι ειναι το πρωτο τικαρισμα στο κουτακι με τα θελω.proedros έγραψε:Ο παίκτης παίζει σαν αγρίμι. Σίγουρα θα βοηθήσει...Νομίζω πως όταν τον πήρε η Σέλτικ του έβαλε 32 εκατ. ρήτρα. Είναι αυτός που φεύγει και στη θέση του ήρθε ο Πάλμα. Από την άλλη σίγουρα προβληματίζουν οι αριθμοί του...Είναι πάντως 100% παίκτης Λουτσέσκου...Να έρθει..
Η ομαδα φετος εβαλε και δυναμη και ταχυτητα...
Κοιτα που θα γινει αληθεια το "θα ευχεστε να ειχατε παρει διαρκειας"
-
Ψιλό άσχετο αλλά ο palhinha που τον ζητούσε σαν τρελός ο Αμπέλ αλλά στην θέση του ήρθε ο εσιτι υπογράφει στην Μπάγερν
- thomas Murg
Αφού αυτός έχει καλά στημένα θέλω όταν με το καλό πάρουμε δεξί μπακ στα προσόντα του να είναι και οι δυνατές εκτελέσεις πλαγίων άουτ. Όλο και περισσότερες ομάδες φτιάχνουν φάσεις από τα πλάγια άουτ.
Χθές η Αντβέρμπ έκανε γκολ.
Ο Παλίνια που ήθελε ο ζωγράφος να μας φέρει από τη Μπράγκα φεύγει από Φούλαμ για Μπάγερν εάν προλάβει η Φούλαμ να κλείσει άλλον παίκτη στη θέση του.
Χθές η Αντβέρμπ έκανε γκολ.
Ο Παλίνια που ήθελε ο ζωγράφος να μας φέρει από τη Μπράγκα φεύγει από Φούλαμ για Μπάγερν εάν προλάβει η Φούλαμ να κλείσει άλλον παίκτη στη θέση του.
Νομίζω και ο Ρικαρντο είναι δηλωμένος και μπορεί να αφαιρεθεί πρώτος πρώτος ...Napoli4 έγραψε:Νάσμπεργκ, Φιλίπε, Βιειρίνια ή Σάστρε και Μουργκmaceio έγραψε:να δούμε ποιους θα βγάλουμε εκτός στην ευρωπαϊκή λίστα , για να χωρέσουν οι νέοι ....
αυτός ο Μαυροβούνιος σαν δεξιοποδαρος ζιβκοβιτς ,μου φαίνεται, καρμπόν