Το 1,2 το έχουν γράψει και άλλοι, για το ποσό που δίναμε στους Τούρκους, πρώτη φορά το διαβάζουμε. Σε ευχαριστούμεconstadine έγραψε:Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί , το sportime γράφει ότι δίνουμε 600χιλ στην ομάδα και 1,2 εκατ. το χρόνο στον Οζντόεφ.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Κλάψαμε αρκετά όταν στο ματς της ζωής μας έβαλε δεξί μπακ χαφ τον Κρέσπο να ανεβοκατεβαίνει την πλευράomerta76 έγραψε:Και κάτι για να κλάψουμε: ο άλλοτε μεταγραφικός μας στόχος Παλινια που ήθελε ο ζωγράφος και τελικά του έφεραν τον Εσιτι, είναι στόχος της Μπαρτσελόνα για αντικαταστάτης του Μπουσκετς!!!
Βρε, για τον Παλινια θέλω να γράψω όχι για τον ζωγράφο. Μην ανοίγουμε θέματα βραδυατικο και τα ακούμε από τους διαχειριστες

- Μπαρκαρούτσος
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αν ισχύει το ρεπορτάζ, δεν βλέπω λόγο να χαλάσει το ντιλ.constadine έγραψε:Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί , το sportime γράφει(σύμφωνα με τα όσα αναφέρει Τούρκος δημοσιογράφος) ότι δίνουμε 600χιλ στην ομάδα και 1,2 εκατ. το χρόνο στον Οζντόεφ.
Αφού ο παίχτης είναι θετικός και οι Τούρκοι πάρουν και φράγκα για παίχτη που πήραν τζάμπα και σε 6 μήνες μπορεί να χάσουν τζάμπα, εε δεν νομίζω να χαλάει κανέναν.
- Dark Knight
Μην ξεχνάς ότι καλό 3μηνο που σε ξαναέκανε διεκδικητή τίτλου και σε έβαλε στον τελικό, έγινε όταν είχες φορμαρισμένο τον μοναδικό ουσιαστικά φορ που είχες στην ομάδα. Τώρα δεν βλέπω κανέναν. Επίσης Αγκούστο δεν υπάρχει στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι.makispaspartou έγραψε:Πρώτο δεδομένο.. Η ομάδα ξεκινάει με εντεκάδα Κοτάρσκι Σάστρε ή Λύρατζη Ράφα Ίνγκασον Κουλιεράκη Ντάγκλας ή Σβαμπ Φιλίπε Κωνσταντέλια Ζίβκοβιτς Νάρει ή Τάισον Μπράντον. Με αυτούς έφτασες πριν τα πλέι οφ να θεωρείσαι διεκδικητής τίτλου και επίσης έφτασες και τελικό κυπέλλου.
Κοίτα, το βασικό στοιχείο είναι ότι η Στεάουα πουλάει πάντα πανάκριβα.dimpaok4 έγραψε:ο ιταλος που παιζει στην στεαουα λεει τιποτα?

- Mitsospaoki4
- Moderator
παει και η σημερινη ημερα.. παμε βουρ για προκριματικα με γκροντεζιανι...
- Dark Knight
Αυτός έχει έναν χρόνο ακόμη συμβόλαιο. Πως θα αγοράσουμε παίκτη από Στεάουα;