Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από gika »

Ναι φαίνεται ότι δεν έβγαλε μελέτες, το ίδιο λέμε :mrgreen:
george188

Δημοσίευση από george188 »

Θα φανει γιατι εγω ξαναειπα οτι δεν εχω πληροφορηση, ειναι κατι που παίζει απο το πρωι τουλαχιστον στα σοσιαλ. Μπορεί να είναι και μπαρούφα όπως και πολλά άλλα που κυκλοφορούν με δήθεν inside information και δολοφονία χαρακτήρων. Αυτο που σιγουρα αντιλαμβάνομαι είναι οτι θα υπάρξουν και αλλαγες στο διοικητικό συμβούλιο
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

η χρηση γης ειναι η μονη περιπτωση σκαλωματος
αν η περιοχη (8η οδος Κοινότητας Ταγαραδων) ειναι για Αγροτικη χρηση αρθ.14 του πδ 59/2018 δεν επιτρεπονται αθλητικες εγκαταστασεις
αλλα αυτο το βλεπεις ευκολα απο την πρωτη στιγμη, δεν μπορει να μην ειδαν κατι τετοιο, πιθανον σαχλαμαρες ραδιοφωνατζηδων ως συνηθως
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Αρνούμαι, έχω άρνηση, δεν θέλω να το σκέφτομαι καν, ότι έχει γίνει τέτοια ερασιτεχνική ΜΑΛ@ΚΙΑ

Δεν το πιστεύω και να πάνε να γ@μηθούν αυτοί στα σόσιαλ, που βρήκαν την ευκαιρία σε αυτή τη δεδομένη στιγμή να παίξουν με το μυαλό του ΠΑΟΚτσή
Άβαταρ μέλους
ReignMan

Δημοσίευση από ReignMan »

Εγω εμαθα οτι αν φυγει ο Λουτσεσκου θα σβηστει ο συλλογος ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Ούτε εγώ το πιστεύω. Ίσως να τα πήραν πιστεύοντας ότι μπορεί να γίνει αλλαγή χρήσης. Αν καν υφίσταται τέτοιο θέμα.
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Ο πρώτος που το έγραψε είναι ο πιο τρόλ λογαριασμός στο twitter ο Λεβεκ ,μετά το πήρανε οι άνθρωποι που κάθονται όλη μέρα τουιτερ και βάση τα λεγόμενα τους ο Λουτσεσκου ρίχνει χρημα ,αυτός έφερε παιχταράδες το 18 και το 19 κι όλα τα κακά τα κάνει ο Ιβάν Σαββίδης. Είναι οι ίδιοι που γράφουν να πουλήσει ο Ιβάν για να πάρεις την ομαδα ο Μιρτσεα
Psagmenos4

Επίσης κάποιες άδειες έχουν ήδη εγκριθεί αλλά χρειάζονται κάποια πραγματάκια ακόμα, κι αυτοί που βγάλανε τις πρώτες άδειες πάλι λάθος κάνανε?
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην ασχοληθώ μέχρι να αποφασιστεί τι θα γίνει με τον Λουτσεσκου. Ωστόσο αυτά που διαβάζω εδώ είναι τέρατα και αν ισχύουν δείχνουν τον τρόπο που (δεν) δουλεύει η ΠΑΕ.

Όταν αγαπητέ μου Ιβάν χρήζεις κεφαλή του πρότζεκτ προπονητικού έναν άνθρωπο μπεσαλη μεν και με τις καλύτερες των προθέσεων για τον σύλλογο αλλά με παντελή άγνοια του οποιοδήποτε τεχνικού θέματος, μόνο και μόνο γιατί έχει φιλια με τον δήμαρχο, ε δεν θέλει και πολύ για να συμβεί αυτό που συνέβη (αν συνέβη το ξαναλέω).

Προφανώς όλα θα λειτούργησαν με τον κλασσικό ελληνικό τρόπο του "Έλα μωρέ που δεν χτίζεις εδώ, αφού έχει τόσα στρέμματα". Θα το είπε αυτό πχ ο δήμαρχος ή κάνα μέλος της τεχνικής υπηρεσίας, στο μιλητο πάντα και όλοι καλύφθηκαν. Και άσε τον χαζό το gika να ψάχνει τρεις μήνες ένα ψωροσπιτακι και να παίρνει γραπτές αναφορές από τον κάθε ένα εμπλεκομενο. Δεν ξέρουν αυτοί οι δυτικοευρωπαιοι και καθυστερούν πολύ στις διαδικασίες. Ενώ εμείς εδώ αυτά τα προβλήματα τα λύνουμε (στα λόγια πάντα).

Ελπίζω να μην ισχύει τίποτα από αυτά που γράφτηκαν και να προχωρήσει η επένδυση στις υποδομές που είναι οι μόνες που φέρνουν σίγουρα κέρδη. Αλλά θέλω η παε να στελεχώσει με άτομα ικανά στους τομείς που αναλαμβάνουν. Έτσι όπως δουλεύουμε εμείς, πάμε κατευθείαν στον γκρεμό σε κάθε τομέα.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ο μπεσαλης πάντως είπε παραπροχθες ότι υπάρχουν αγκαθάκια
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Σταματήστε ρε πια με την πανευκολη ΑΠΟΔΟΧΗ κάθε φήμης που υπάρχει και την ακατάσχετη αναπαραγωγή της

Δεν ξέρω τι θέματα έχει το προπονητικό.

Ξέρω ότι ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ να έχει τρέξει ΜΟΝΟΣ του ο Αναστασία το θέμα

Αποκλείεται. Έχουν προχωρήσει ένα κάρο διαδικαστικά, δεν γίνεται μόνος του να υπέθεσε ότι έλα μωρέ καλό είναι
Psagmenos4

Equalizer έγραψε:Σταματήστε ρε πια με την πανευκολη ΑΠΟΔΟΧΗ κάθε φήμης που υπάρχει και την ακατάσχετη αναπαραγωγή της

Δεν ξέρω τι θέματα έχει το προπονητικό.

Ξέρω ότι ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ να έχει τρέξει ΜΟΝΟΣ του ο Αναστασία το θέμα

Αποκλείεται. Έχουν προχωρήσει ένα κάρο διαδικαστικά, δεν γίνεται μόνος του να υπέθεσε ότι έλα μωρέ καλό είναι

Ήρθαν δηλαδή οι Άγγλοι και παρέδωσαν master plan σε αγροτεμάχιο? Βγάλανε άδειες για να ξεκινήσουν κάποιες εργασίες σε αγροτεμάχιο? Συμβολαιογράφοι, δικηγόροι κτλπ κανεις δεν είδε όταν πέσανε οι υπογραφές ότι είναι αγροτεμάχιο? Είπαμε, όλα ξεκίνησαν από troll λογαριασμό του Twitter, που γράφει "φευγει" "έρχεται" " μπατίρη πουλα" και "άχρηστοι " και ήρθαν έδω άνθρωποι να το πούνε αυτό στα σοβαρά.
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Καλημέρα. Το ότι έχει κολλήσει και έχει γίνει χαζομάρα με την πόλεοδομία μου μεταφέρθηκε πέρυσι από τη δικιά μου που δουλεύει σε μεγάλη τεχνική συμβουλευτική της πόλης και έχει στενές σχέσεις με την παε. Ως εκεί ξέρω και εγώ και αυτή.
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Πάντως, με μια γρήγορη αναζήτηση και με μικρή επιφύλαξη, σύμφωνα με το Γ.Π.Σ της Θέρμης (του 2013) στην περιοχή του αγροτεμαχίου επιτρέπονται οι αθλητικές εγκαταστάσεις. Επίσης η 8η οδός είναι χαρακτηρισμένη ως δημοτική (όχι αγροτική), οπότε δεν αμφιβητείται και η οικοδομησιμότητα και αρτιότητα του γεωτεμαχίου.
Τώρα, κάτι ξενοδοχεία, κάτι χώροι φιλοξενίας κλπ δε ξέρω αν μπορούν να δικαιολογηθούν. Ίσως εκεί να είναι το θέμα.
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

nkoss έγραψε:Τώρα, κάτι ξενοδοχεία, κάτι χώροι φιλοξενίας κλπ δε ξέρω αν μπορούν να δικαιολογηθούν. Ίσως εκεί να είναι το θέμα.

Εκεί είναι το θέμα. 99%.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”